Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8X

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο internet explorer είναι ο default browser στο κινητό.Δηλαδή πατώντας τον φακό για internet η αναζήτηση γίνεται με τον internet explorer?

• Απαντήσεις 808
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλώς σας ξαναβρίσκω, μετά από καιρό.

Ήρθε η ώρα να φύγει το 5800ΧΜ και κατέληξα στο 8Χ.

Στα διαθέσιμα, βρήκα την έκδοση c620 και την c625b LTE.

Η διαφορά των 10€ δε με ενοχλεί, προφανώς, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο από τα δύο να προτιμήσω και αν γνωρίζετε ποιο από τα 2 έχει καλύτερη υποστήριξη ελληνικών σε menu, ενσωματωμένες εφαρμογές κλπ.

Ευχαριστώ.

Ο internet explorer είναι ο default browser στο κινητό.Δηλαδή πατώντας τον φακό για internet η αναζήτηση γίνεται με τον internet explorer?

Ειναι ο default ναι.

Υπαρχει και ο UC που δε τον εχω δοκιμασει.

Καλώς σας ξαναβρίσκω, μετά από καιρό.

Ήρθε η ώρα να φύγει το 5800ΧΜ και κατέληξα στο 8Χ.

Στα διαθέσιμα, βρήκα την έκδοση c620 και την c625b LTE.

Η διαφορά των 10€ δε με ενοχλεί, προφανώς, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο από τα δύο να προτιμήσω και αν γνωρίζετε ποιο από τα 2 έχει καλύτερη υποστήριξη ελληνικών σε menu, ενσωματωμένες εφαρμογές κλπ.

Ευχαριστώ.

Καλημερα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με τα καταστηματα και να τους ρωτησεις ευθεως για τα ελληνικα.

Νομιζα οτι ολα τα wph εχουνε ελληνικα αλλα μετα απο συνομιλια που ειχα με την htc με διαβεβαιωσαν οτι δεν ισχυει αυτο.

Για το θεμα των εφαρμογων ρωτα τους αν ειναι unbranded η οχι.

Αν θες 4G τοτε ενα απο τα 2.

Το κινητο ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν,το μονο 'μειον' και αυτο ειναι υποκειμενικο,ειναι τα wph8.

Θελουνε αρκετες προσθηκες ακομα,παρ ολα αυτα ειναι βραχος σταθεροτητας.

Καλημερα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με τα καταστηματα και να τους ρωτησεις ευθεως για τα ελληνικα.

Νομιζα οτι ολα τα wph εχουνε ελληνικα αλλα μετα απο συνομιλια που ειχα με την htc με διαβεβαιωσαν οτι δεν ισχυει αυτο.

Για το θεμα των εφαρμογων ρωτα τους αν ειναι unbranded η οχι.

Αν θες 4G τοτε ενα απο τα 2.

Το κινητο ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν,το μονο 'μειον' και αυτο ειναι υποκειμενικο,ειναι τα wph8.

Θελουνε αρκετες προσθηκες ακομα,παρ ολα αυτα ειναι βραχος σταθεροτητας.

Το έχουν σε κακό οι κερατάδες να γράψουν στις σελίδες παρουσίασης κάτι ουσιαστικό.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, μάλλον θα προτιμήσω το 625, το 620 σπανίζει σε μαύρο που το θέλω (αν και το μπλε είναι πανέμορφο, ομολογώ).

edit: Φακ μαϊ λακ... Διαθεσιμότητα, άγνωστη. Αναμονή, λοιπόν.

Edited by Dekaohtoura

Παρατιρησα κατι και θελω την αποψη σας. Κατεβασα την εφαρμογη καμερας camera360. Βλεπω οτι οι ληψεις με την εφαρμογη(αυτοματες ρυθμισεις) ειναι πολυ καλυτερες σε λεπτομερεια αποτι με την εφαρμογη του κινητου, κυριως σε σκοτεινες συνθηκες. Μηπως η ενσωματωμενη εφαμοργη δεν κανει τοσο καλα την δουλεια της?

Όντως είναι ένα θέμα που δεν το έχω ψάξει αρκετά μπορώ να πώ.

Επίσης πως μπορώ να βγάλω φωτογραφίες wide πανοραμικές υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή;

www.2ospbyron.gr

Δεν εχω δοκιμασει την εφαρμογη που λετε.

Ολα ειναι πιθανα μιας και η htc δε φημιζεται για τις φωτογραφικες ικανοτητες της.

Θα την δοκιμασω γιατι με προβληματισατε.

Περιττο να πω οτι αν παρουμε την ενημερωση,γραφουμε τις εντυπωσεις μας ε;

Εγω δε την εχω παρει ακομα.

Here Drive+ (35€), Here Maps (Free) are here for all wp8 mobile devices.

Ναι καλά διαβάσατε, από σήμερα έχουμε και εμείς τα Nokia maps στην διάθεση μας.

Καλές διαδρομές, ελπίζω να είναι τόσο καλές εφαρμογές όσο λένε τόσο καιρό τα νέα.

www.2ospbyron.gr

Για δείτε το ακόλουθο, μέχρι πριν τις 20/7:

http://www.xda-developers.com/windows_phone/install-oem-specific-apps-on-any-wp8-device/

www.2ospbyron.gr

Καλημέρα.

Θέλω να ρωτήσω έχετε πάρει την ενημέρωση 8.0.10327.77 για HTC 8X;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Καλημέρα.

Θέλω να ρωτήσω έχετε πάρει την ενημέρωση 8.0.10327.77 για HTC 8X;

Όχι ακόμα.

Όπως είπα πιο πάνω,όποιος την δεχθεί καλά θα είναι να μας πει εντυπώσεις;)

Για δείτε το ακόλουθο, μέχρι πριν τις 20/7:

http://www.xda-developers.com/windows_phone/install-oem-specific-apps-on-any-wp8-device/

Πολυ καλοοο, εγκατεστησα Nokia glam me, nokia drive+, nokia highlights, creative studio κ.α. Κριμα που δεν υποστιριζει το Smart camera και μου αρεσει πολυ αυτη η εφαρμογη.. Ελπιζω στο μελλον να την εχουμε και αυτη;)

Πολυ καλοοο, εγκατεστησα Nokia glam me, nokia drive+, nokia highlights, creative studio κ.α. Κριμα που δεν υποστιριζει το Smart camera και μου αρεσει πολυ αυτη η εφαρμογη.. Ελπιζω στο μελλον να την εχουμε και αυτη;)

επειδη ειμαι λιγο ασεχετος απο αυτα μπορεις να δωσεις οδηγιες πως γινεται αυτη η πατεντα?

επειδη ειμαι λιγο ασεχετος απο αυτα μπορεις να δωσεις οδηγιες πως γινεται αυτη η πατεντα?

Τα λεει πολυ αναλυτικα στην πηγη που εδωσε ο φιλος παραπανω. Εχει και Video μεσα στην εφαρμογη. Ξεκινα και αν θες καποια βοηθεια στην συνεχεια εδω ειμαστε;)

Μετά από ενάμιση χρόνο δύσκολης συμβίωσης με το android και συγκεκριμένα με το nexus s της samsung αλλά και μετά από μία επίπονη πτώση του κινητού (θρύψαλα η οθόνη) αποφάσισα να κάνω την μετάβαση από το Android Jelly Bean στα Windows Phone 8. Τον τελευταίο καιρό δεν την πάλευα με το κινητό μου και ειλικρινά μου δημιουργήθηκε μια πολύ άσχημη γνώμη για το λειτουργικό της Google.Όλη την ώρα είχα κολλήματα , τυχαίες επανεκκινήσεις ,η μπαταρία άδειαζε σε μισή μέρα και το browsing είχε γίνει ένας εφιάλτης στην έκδοση 4.1 η οποία έφερνε θεωρητικά ταχύτητα και smoothness στο λειτουργικό.Σε αντίθεση με τον δήθεν ανταγωνιστή του iPhone 4( με ένα απο πιο καλά λειτουργικά που υπάρχουν) ,το nexus s κυριολεκτικά μου έβγαλε την πίστη.

Γιαυτό σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στο λειτουργικό της MS και συγκεκριμένα με το HTC 8X εξαιτείας της τιμής (250 ευρώ) του σχεδιασμού του, και της οθόνης του.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν μετά απο την εμπειρία σας με αυτή την συσκευή πώς θα κρίνατε την μπαταρία της,την οθόνη ,τον ήχο απο τα ηχεία αλλά και το λειτουργικό σε σχέση με άλλα κινητά που είχατε ή έχετε δει?

Μετά από ενάμιση χρόνο δύσκολης συμβίωσης με το android και συγκεκριμένα με το nexus s της samsung αλλά και μετά από μία επίπονη πτώση του κινητού (θρύψαλα η οθόνη) αποφάσισα να κάνω την μετάβαση από το Android Jelly Bean στα Windows Phone 8. Τον τελευταίο καιρό δεν την πάλευα με το κινητό μου και ειλικρινά μου δημιουργήθηκε μια πολύ άσχημη γνώμη για το λειτουργικό της Google.Όλη την ώρα είχα κολλήματα , τυχαίες επανεκκινήσεις ,η μπαταρία άδειαζε σε μισή μέρα και το browsing είχε γίνει ένας εφιάλτης στην έκδοση 4.1 η οποία έφερνε θεωρητικά ταχύτητα και smoothness στο λειτουργικό.Σε αντίθεση με τον δήθεν ανταγωνιστή του iPhone 4( με ένα απο πιο καλά λειτουργικά που υπάρχουν) ,το nexus s κυριολεκτικά μου έβγαλε την πίστη.

Γιαυτό σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στο λειτουργικό της MS και συγκεκριμένα με το HTC 8X εξαιτείας της τιμής (250 ευρώ) του σχεδιασμού του, και της οθόνης του.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν μετά απο την εμπειρία σας με αυτή την συσκευή πώς θα κρίνατε την μπαταρία της,την οθόνη ,τον ήχο απο τα ηχεία αλλά και το λειτουργικό σε σχέση με άλλα κινητά που είχατε ή έχετε δει?

Το κινητο που ειχες παιζει να εχει παρει τις περισσοτερες αναβαθμισεις σαν android smartphone.

Απο την 2.3 πηγε στην 4.1.

Μονο και μονο γι αυτο απλα respect.

Στα του κινητου τωρα:

Μπαταρια, πολυ καλη, 1,5-2 μερες

Οθονη,απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν,αλλα δεν ειναι super amoled οσο αφορα τα χρωματα.

Η αναλυση ειναι κορυφαια και το gorila 2 την κανει πολυ καλη στην αφη.

Ηχος,ποιοτικος και δυνατος.

Λειτουργικο,ειναι σταθεροτατο,γρηγορο,ελαφρυ,διχως παραμετροποιηση.

Σε σχεση με το android και ios ειναι πιο ελλιπες.

Δεν εχει φτασει την πληροτητα τους ακομα.

Δε γνωριζω να σου πω αν την φτασει γιατι η πολιτικη της microsoft ειναι αλλοπρόσαλλη θα την χαρακτηριζα.

Θα βρεις πραματα που θα σε ενθουσιασουν αλλα και που θα σε ξενισουν.

Οπως εχω πει πολλες φορες ειμαι ουδετερος ακομα με τα wph μιας και περιμενω αρκετες προσθηκες.

Το θεμα ειναι εσυ τι θες απο το κινητο;

Η συσκευη που την εχω απο τον Δεκεμβρη ειναι σουπερ και απροβληματιστη.

Το κινητο που ειχες παιζει να εχει παρει τις περισσοτερες αναβαθμισεις σαν android smartphone.

Απο την 2.3 πηγε στην 4.1.

Μονο και μονο γι αυτο απλα respect.

Στα του κινητου τωρα:

Μπαταρια, πολυ καλη, 1,5-2 μερες

Οθονη,απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν,αλλα δεν ειναι super amoled οσο αφορα τα χρωματα.

Η αναλυση ειναι κορυφαια και το gorila 2 την κανει πολυ καλη στην αφη.

Ηχος,ποιοτικος και δυνατος.

Λειτουργικο,ειναι σταθεροτατο,γρηγορο,ελαφρυ,διχως παραμετροποιηση.

Σε σχεση με το android και ios ειναι πιο ελλιπες.

Δεν εχει φτασει την πληροτητα τους ακομα.

Δε γνωριζω να σου πω αν την φτασει γιατι η πολιτικη της microsoft ειναι αλλοπρόσαλλη θα την χαρακτηριζα.

Θα βρεις πραματα που θα σε ενθουσιασουν αλλα και που θα σε ξενισουν.

Οπως εχω πει πολλες φορες ειμαι ουδετερος ακομα με τα wph μιας και περιμενω αρκετες προσθηκες.

Το θεμα ειναι εσυ τι θες απο το κινητο;

Η συσκευη που την εχω απο τον Δεκεμβρη ειναι σουπερ και απροβληματιστη.

Πράγματι το nexus s πήρε πολλές αναβαθμίσεις αλλά ανάδειξε και όλες τις αδυναμίες του android:D

Τον τελευταίο μήνα δεν τολμώ και να ανοίξω το wifi του κινητού αφού λαγκάρει απίστευτα .Με το nexus το δικό σου πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι δραματικά καλύτερα .Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες για το htc 8x

Από υποστήριξη σε software και updates πως πάει?Γιατί βλέπω πως η htc δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για την gdr2

Πράγματι το nexus s πήρε πολλές αναβαθμίσεις αλλά ανάδειξε και όλες τις αδυναμίες του android:D

Τον τελευταίο μήνα δεν τολμώ και να ανοίξω το wifi του κινητού αφού λαγκάρει απίστευτα .Με το nexus το δικό σου πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι δραματικά καλύτερα .Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες για το htc 8x

Από υποστήριξη σε software και updates πως πάει?Γιατί βλέπω πως η htc δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για την gdr2

Την προηγουμενη βδομαδα βγηκε η δευτερη ενημερωση.

Πιστευω οτι θα κρατησει τις υποσχεσεις της.

Την περιμενουμε να δουμε τις νεες προσθηκες,

http://www.windowsphone.com/el-GR/How-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Πρόβλημα με μικροφωνισμό!

Παρατηρώ ότι σε μερικά νούμερα που καλώ το τηλέφωνό μου μικροφωνίζει (ακούω τη φωνή μου) .

Αυτό γιατί συμβαίνει και πως μπορεί να διορθωθεί;

Πρόβλημα με μικροφωνισμό!

Παρατηρώ ότι σε μερικά νούμερα που καλώ το τηλέφωνό μου μικροφωνίζει (ακούω τη φωνή μου) .

Αυτό γιατί συμβαίνει και πως μπορεί να διορθωθεί;

Δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο αυτο. Ειναι θεμα του δικτυου. Δεν μπορεις να κανεις κατι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο αυτο. Ειναι θεμα του δικτυου. Δεν μπορεις να κανεις κατι.

Σε μερικά νούμερα μόνο;

Σε μερικά νούμερα μόνο;

Βγαλε την θηκη εαν εχεις.

Μεσα στο φορουμ το εχω διαβασει αυτο και πιστεψε με σε ορισμενες συσκευες ισχυει.

Σε μερικά νούμερα μόνο;

Αν είναι σε συγκεκριμένα νούμερα μόνο, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι θέμα της συσκευής σου. ;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350