Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

se euxaristo gia tin apantisi...

psaxno akoma sto internet mpas kai bro foto tomis kai katopsis tilefonou

istorika stoixeia brika para polla kai polu endiaferonta omologo

gia tin kataskeui ftiaksame ena aplo antigrafontas afou anoiksame ena klasiko tilefono...

na sai kala

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αθήνα: Δορυφορικό Ίντερνετ θα έχουν στη διάθεσή τους, σε λίγες ημέρες, όλοι οι Έλληνες. Το φέρνει ο ελληνικός δορυφόρος Hellas Sat, που από τα τέλη Νοεμβρίου θα παρέχει υπηρεσίες βίντεο, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και τηλεφώνου στους έλληνες χρήστες και μάλιστα σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Πρόκειται για λύσεις που έρχονται πραγματικά εξ ουρανού και θα παρέχονται μέσω της υπηρεσίας Hellas SAT net ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της χώρας (βουνό ή νησί), σύμφωνα με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Το δορυφορικό Ίντερνετ θα μπορεί να υποστηρίξει ένα πλήθος εφαρμογών, όπως είναι η μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων, η τηλεφωνία μέσω Ίντερνετ, η τηλεδιάσκεψη, η τηλεκπαίδευση, η τηλεϊατρική, η τηλεπαρακολούθηση ενός χώρου, ακόμα και η εξυπηρέτηση τραπεζικών συναλλαγών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATM).

Σε πρώτο στάδιο θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο κυρίως ως μέσο λήψης και αποστολής μεγάλου όγκου δεδομένων.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε απομακρυσμένες περιοχές ή σε νησιά, σε βαλκανικές και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα λύση, καθώς σήμερα στις περιοχές αυτές, είτε υπάρχει έλλειψη αντίστοιχων επίγειων υποδομών (όπως, για παράδειγμα, δικτύων ADSL), είτε δεν υπάρχει διεθνής διασύνδεση που να δίνει ικανοποιητικές ταχύτητες σε προσιτές τιμές.

H φιλοσοφία της Hellas SAT net

Η αμφίδρομη σύνδεση που παρέχεται από την υπηρεσία Hellas SAT net κάνει τον χρήστη να λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα. O χρήστης επικοινωνεί αμφίδρομα μέσω ενός κεντρικού κόμβου με άλλους χρήστες και μπορεί να κατεβάζει δεδομένα από ιστοσελίδες, αλλά και να έχει όλες τις υπηρεσίες Διαδικτύου (φωνή, τηλεόραση, δεδομένα, e-mail κ.λπ.).

O απαιτούμενος εξοπλισμός αποτελείται από ένα δορυφορικό modem, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και τη δορυφορική κεραία (κάτοπτρο) με διάμετρο 90cm. O χρήστης αποστέλλει τα δεδομένα (σε μορφή DVB- MPEG2 data stream) μέσα από μια συγκεκριμένη δορυφορική ζώνη εκπομπής (Ku).

Η αποστολή των δεδομένων γίνεται μέσω ειδικών συχνοτήτων (13,75 έως 14,5GHz), ενώ και η λήψη δεδομένων γίνεται από συγκεκριμένες συχνότητες (10,95 έως 12,75 GHz). Η ισχύς που αναπτύσσεται κατά την εκπομπή-αποστολή δεδομένων είναι της τάξεως των 2-4 Watt.

Η μετάδοση των δεδομένων γίνεται με ταχύτητες που ξεκινούν από τα 512 Kbit/sec και φτάνουν μέχρι τα 45 Mbit/sec, ενώ η λήψη των δεδομένων γίνεται με ταχύτητες που ξεκινούν από τα 128Kbit/sec και φτάνουν μέχρι και τα 8Mbit/sec.

Η υπηρεσία Hellas SAT net παρέχεται ήδη πιλοτικά σε εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών, σε εργοτάξια, σε απομακρυσμένα εργοστάσια και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Τέλειο!!

Αν έχουν καλές και προσητές τιμές θα βάλω 100%, και θα κόψω το ηλίθιο DSL του ΟΤΕ.. (προϋπόθεση βέβαια είναι να έχω και κάλα pings);)

εδω και 15 μερες εβαλα και εγω adsl otenet kit, απο την πρωτη φορα που συνδεθηκα εχω συνεχεια το εξης προβλημα .Αναβει το πρασινο εικονιδιο στο pc και μπαινω στο ιντερνετ καθε 5-8 λεπτα με πεταει εξω (γινεται κοκκινο το εικονιδιο) ξαναμπαινω και παλι τα ιδια η ταχυτητα που μπαινω ειναι 2,4-4,7 Mbit το δε μοντεμ sagem 800 Φταιει το μοντεμ η"¨ η τηλεφ. γραμμη ειναι kakh

Η τηλεφωνικη γραμμη κατα 95%. ΠΑρε πρωτα το provider σου και αυτος θα σε παραπεμψει μαλλον στον ΟΤΕ.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Πανακριβο, αλλα ειναι μια καλη λυση για νησια και απομακρυσμενες περιοχες, οπου δυστυχως θα αργισει ακομα το DSL...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Thelo na kano mia polu ( isos xazh ) erothsh, Exo sthn grammh mou adsl, mexri kai prin 1 mhna eixa kai sundesh me paroxo... ( SparkNet) omos teleiose kai apo tote ti kano? apla pao sta wan settings tou modem mou kai allazo to username kai vazo sundesh pou agorazo apo to periptero ... pote NETCARTA kai pote netkey tis Forthnet... kai edo erxete h dikia mou h aporia... to wan ton modem mas vlepei to username ( tron13@acn.gr , tron13@forthnet.gr ) kai phgenei kai kanei request ston antistixo isp gia to an einai uparkto to username oste na mou dosei IP kai na exo web... ola kala mexri edo... An o paroxos den einai ellhnikos? dhladh mporo na agoraso prosvash apo thn AOL kai na thn xrhshmopoihso?

thanks

dimitris

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Έχω δει και κάποιες κάρτες που λέγονται "Call Me Back" και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Δυστυχώς, δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτές, ούτε γνωρίζω κάποιον που να έχει δοκιμάσει για να μας πει τη γνώμη του (ποιότητα ήχου κλπ.).

Δοκιμαστε το http://www.gsm2world.com πατηστε κατω δεξια και θα σας δωσουν δωρο 1,6 Ευρω. Πολυ καλη ποιοτητα εχει ;)

ακουσα πριν λιγες μερες οτι ο ΟΤΕ θα αυξησει τις τιμες στο Internet κατα 200% αλλα θα μας αποζημιωσει με γρηγορες ταχυτητες.δεν ξερω τι ταχυτητες.

εχετε ακουσει τιποτα?ισχυει κατι τετοιο?εμενα δεν μου φενεται πολυ λογικο.

ακουσα πριν λιγες μερες οτι ο ΟΤΕ θα αυξησει τις τιμες στο Internet κατα 200% αλλα θα μας αποζημιωσει με γρηγορες ταχυτητες.δεν ξερω τι ταχυτητες.

εχετε ακουσει τιποτα?ισχυει κατι τετοιο?εμενα δεν μου φενεται πολυ λογικο.

Μόλις ανοίγεις το http://www.myphone.gr πρώτο θέμα φάτσα κάρτα με 250+ απαντήσεις! ;)

Έχω δει και κάποιες κάρτες που λέγονται "Call Me Back" και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Δυστυχώς, δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτές, ούτε γνωρίζω κάποιον που να έχει δοκιμάσει για να μας πει τη γνώμη του (ποιότητα ήχου κλπ.).

Δε νομίζω το συγκεκριμένο να είναι Callback. Κάτι άλλο είναι....

Απαιτεί symbian κινητά ενώ το callback δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις

Η είδηση για την αύξηση του ΕΠΑΚ είναι εδώ.

Για το άλλο σκέλος της ερώτησης σου, δεν έχει ακουστεί τίποτε.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις DSL στα 2 υποκαταστήματα και να παίζεις με Skype!

Εκτός αυτού δεν θα έχεις δυνατότητα μόνο φωνής αλλά και ανταλλαγής δεδομένων. ;)

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...