tomas62 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 γεια σας αγορασα το ondsl kit και σημερα το βραδυ η οτενετ μου εδωσε το κωδικο προσβασης ενω το sagem 800 εχει κατα δυο λαμπακια πρασινα δεν μπορω να συνδεθω ,μου βγαζει συνεχεια σφαλμα 721 , εχω τοποθετησει και το φιλτρο στην τηλεφ. γραμμη για το θορυβο τι συμβαινει ? να παρω την οτενετ η ειναι δικο μου λαθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Σκεφτομαι να αγορασω καποιο 3μηνο πακετο και να συνδεθω για πρωτη φορα με adsl . Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η ποιο συμφερουσα αγορα κατα αναλογια καλο μοντεμ κα τιμης; Τι προτεινεται ; Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Κάνε υπομονή και δοκίμασε αύριο! Και σε εμένα έχει συμβεί δύο φορές και ότι και να είχα δοκιμάσει δεν είχε γίνει τίποτα, οπότε το έκλεισα και την επομένη ήταν όλα ο.κ! Την δεύτερη φορά δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω και απλά άνοιξα τον υπολογιστή την επομένη και όλα ήταν εντάξει! Οπότε σου προτείνω υπομονή, κάτι πρέπει να παίζει η από τον OTE η την OTEnet! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Η καλύτερη λύση σύμφωνα με την αναλογία που θέτεις είναι το Jetpack της Altec με 106 ευρώ, το μόνο που προσφέρει modem με θύρα ethernet. Αλλιώς αν θέλεις κάτι σε wireless και 4μηνο πακέτο , το adsl in a box plus της Forthnet με 159 ευρώ χωρίς Φπα. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Ρε παιδια...ξερουν τι τους γινεται εκει στο 134?!?!Εχθες το μεσημερι γυριζω σπιτι και με μεγαλη μου χαρα βλεπω το λαμπακι του adsl στο sagem να ειναι πρασινο!Στο dsl monitor η γραμμη μου αναγνωριζεται κανονικα....384/128.Παιρνω τηλ. στην οτενετ να μου δωσουν το password και μου λενε οτι δεν εχουν παρει ακομα το οκ της ενεργοποιησης απο τον οτε.Παιρνω στον οτε το σηκωνει μια κοπελα και της λεω οτι θελω να δω αν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη μου.Μου απανταει:"Δεν βλεπω να υπαρχει κανενα αιτημα για dsl κυριε." :!: :!: :!: :!: .Της λεω "Αφου χθες μιλουσα με καποιον αλλον απο το τμημα εξυπηρετησης και μου ειχε πει οτι ειναι σε εκκρεμοτητα".Μου λεει "Ισως να περαστηκε μεσα και γι'αυτο να μην φαινεται!".Τελος παντων το κλεινω και ξαναπαιρνω μηπως πετυχω καποιον καλυτερο αυτη τη φορα που να ξερει τι γινεται...Το σηκωνει παλι γυναικα....Της λεω να παραπανω και μου απανταει πως ακομα η γραμμη βρισκεται σε εκκρεμοτητα.Της λεω για το λαμπακι οτι αναβει και μου λεει τηλεφωνηστε στην οτενετ να σας πουν αυτοι! :mad: :mad: Και τελειωνοντας....μπορει κανεις να μου πει πως γινεται να αναβει το λαμπακι του dsl και να μην βλεπουν στο οτε οτι η γραμμη εχει ενεργοποιηθει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Το 134 δεν είναι συνδεδεμένο με τον ΟΤΕ, τι εννοώ? Η πληροφόριση που έχουν στο 134 είναι οτι "περάσουν" οι τεχνικοί του ΟΤΕ στο σύστημά τους. Δηλ. μπορεί η γραμή σου να έχει ενεργοποιηθεί αλλά να μην έχουν ενημερώσει ακόμα το σύστημα, λογικά από δευτέρα θα είναι οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Ναι η ενεργοποίηση δεν θα έχει τελειώσει...αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο μπορείς να πάρεις την ΟΤΕΝΕΤ, Forthnet και να σου δώσουν ένα demo account για να μπαίνεις μέχρι να σου δώσουν τους κανονικούς κωδικούς σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τετάρτη αγοράζω ondslkit από oteshop, πέμπτη χαλάει η τηλεφωνική μου γραμμή και παρασκευή τηλεφωνώ στο 121 για να δηλώσω βλάβη και τι ακούω; "Βλέπω έχετε ενεργοποιημένη γραμμή adsl" :!: Whatever λέω, την ίδια μέρα μπαίνω στο http://www.oteshop.gr και έτσι από περιέργια δηλώνω το τηλέφωνο μου για να δώ τι θα μου βγάλει και τι βγάζει; "Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). " Μπαίνω στο site της Otenet και γράφει :" Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας". :wacko: Μήπως πρέπει να φωνάξω τον Χαρδαβέλα ; :p :alien: iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Επισης σκεψου το onDSL Kit της οτενετ. Σε αντιθεση με τα πακετα ολων των αλλων εταιριων , επιτρεπει την αλλαγη ISP χωρις το τελος ενεργοποιησης (περιπου 30 ευρω αν θυμαμαι καλα) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Νομίζω πως δεν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημά σου αυτό, απλά για τώρα δεν έχουν επιπλέον πόρτες εσύ δεν έχεις κάνει την αίτηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 "Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). " Μήπως πρέπει να φωνάξω τον Χαρδαβέλα ; :p :alien: Νομιζω οτι αυτα που βγαζει στο site της otenet ειναι λιγο οτι να'ναι :p :p Και εμενα ετσι ελεγε, αλλα οταν πηγα σε καταστημα του οτε, καθαρα και μονο για να ρωτησω πληροφοριες, μου ειπαν οτι εχει ενα σορο θυρες :blink: Ετσι αν και πηγα για ερωτησεις, εφυγα με ενα onDSL kit ανα χειρας :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Νομίζω πως δεν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημά σου αυτό, απλά για τώρα δεν έχουν επιπλέον πόρτες εσύ δεν έχεις κάνει την αίτηση? Όχι δε δηλώνω στο θέμα αυτό το πρόβλημα μου ,αλλά το ότι ενώ αγοράζω το ondslkit μετά από 2 μέρες με αφορμή το πρόβλημα μου στο 121 "βλέπουν" τη γραμμή μου ενεργοποιημένη και την ίδια μέρα στο oteshop και otenet.gr η περιοχή μου δεν έχει πόρτες! Δεν είναι λίγο ότι νάναι ; Ελπίζω μόνο τα sites να είναι λίγο out of date για να μην έχω τρεχάματα. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Επισης σκεψου το onDSL Kit της οτενετ. Σε αντιθεση με τα πακετα ολων των αλλων εταιριων , επιτρεπει την αλλαγη ISP χωρις το τελος ενεργοποιησης (περιπου 30 ευρω αν θυμαμαι καλα) ;) Απλώς δίνει ένα μάπα modem που συνδέεται με usb και λογικά η αναλογία modem/τιμή είναι η χειρότερη των πακέτων! Αλλά έχει αυτό το υπερατού, μετά τους 3 μήνες κρατάς τη γραμμή σου και αλλάζεις isp. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas62 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 ενας φιλος που εχει adsl otenet αρκετο καιρο δοκιμασε με τους δικους του κωδικους στο δικο μου pc και εβγαζε το ιδιο σφαλμα 721 ,μηπως φταιει ο internet expoler h ta xp pro greek sp2 ? που εχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αφού είναι ενεργοποιημένη η γραμμή δεν θα έχεις πρόβλημα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αφού είναι ενεργοποιημένη η γραμμή δεν θα έχεις πρόβλημα. :) Ναι , το θέμα είναι ότι η γραμμή ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη!Το modem δεν συγχρονίζεται και στην Οτενέτ λένε ότι το kit δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 ΟΧΙ. Με demo της forthnet παίζει κανονικά, Με RAM HOL παίζει κανονικά. image/icons/icon1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Ε μάλλον θα έχεις συνδεθεί στο DSLAM και δεν έχει ενεργοποιηθεί ο κωδικός σου από τον ISP. Δοκίμασε κάποιο demo να δεις αν θα μπει για επιβεβαίωση (πχ username ram@adsl.gr με password ram). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Όχι φυσικά. Σε παραπληροφόρησαν. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Έχεις το ondsl kit; Αν ναι, τότε δεν έχει υποχρέωση ο ΟΤΕ να σε ενημερώνει. Εσύ είσαι πελάτης στην otenet και η otenet στον ΟΤΕ. Ό,τι θέλεις το μαθαίνεις από otenet. Αν τώρα τη γραμμή την πήρες από ΟΤΕ τότε τα παραπάνω δεν ισχύουν. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια...Μαλλον ειχα παραπληροφορηθει! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Πρόκειται για μία εργασία στο μάθημα Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο. Εχει ανατεθεί η κατασκευή ενός τηλεφώνου στους μαθητές παράλληλα με την αναζήτηση στοιχείων ιστορικών και εξέλιξης του τηλεφώνου. Βρέθηκαν αρκετές πληροφορίες για το τηλέφωνο αλλα καμμία μέσω search για το πώε να κατασκευάσεις τηλέφωνο...Μπορεί να βοηθήσει κανείς με κάποιο site αν γνωρίζει ? Απο τί μέρη αποτελείται το τηλέφωνο ? Φωτογραφίες τομής, μερών και κάτοψής τηλεφωνου ? Thanks in advance. ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Υπάρχει άλλος τρόπος άμεσης (χωρίς hot spots κ.τ.λ) ασύρματης πρόσβασης στο ίντερνετ, πέραν της Vodafone Mobile Connect Card και κυρίως πιο οικονομικός από την Vodafone; Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Μηπως εχει κανεις να μου δωσει καποιο demo απο οτενετ...Τους ζητησα demo αλλα μου ειπαν πως επειδη εχω το ondsl κιτ δεν μπορουν να μου δωσουν! :!: Η γραμμη μου ειναι ενεργη αλλα ακομα εχει ενεργοποιηθει το password και το username μου.Αυριο μαλλον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Γιατί δεν παίρνεις demo από forthnet ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts