Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mα κι εσύ φίλε Το_Ρόκ_Είναι_Εδώ έφυγες απο τη Σκύλα και πήγες στη Χάρυβδη* ...

 

 

* (=Viβόδι)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι αν δεν το σηκώσει γιατί λείπει?

Απλά του αφήνεις ένα Post it.

 

Oντως...αυτο θα ηταν χρησιμο...αν δεν ειχε κινητο τηλ. ή τηλεφωνητη φυσικα. :O

Link to comment
Share on other sites

'Οντως δεν δουλέυει, πόσα χρωστάει αυτή στον ΟΤΕ? :p

 

Oλες χρωστανε στον ΟΤΕ...τωρα ποσα...:shifty: :ninja:

Link to comment
Share on other sites

ΗΙ παιδια!! λοιπον τα προβληματα μου τελειωσαν οταν γραφτηκα στην ΟΤΕΝΕΤ.Η αιτηση εγινε κατευθειαν στον Ο.Τ.Ε που ακυρωσε την αιτηση της βιβοδι και εχω πλεον ADSL STA 2048KBBPS!!!Τελος τα βασανα μ παιδια...και οσο δεν θελω να το πω η μονη λυση ειναι ΟΤΕΝΕΤ για μας τους πρωην χρηστες sparknet γιατι με αλλες εταιρειες..... Ο.Τ.Ε ΜΕ ΟΤΕΝΕΤ και σε 4 μερες ειχα adsl...απιστευτο
Link to comment
Share on other sites

πριν μια εβδομαδα παιρνω τηλ. και μου λενε τις επομενες μερες θα μου την αποδεσμευσουν τη γραμμη παιρνω σημερα και μου λενε οτι δεν ειναι αρμοδιοτητα τουσ να αποδεσμευσουν την γραμμη,και θα αποδεσμευτει μονο αν παρβ οτενετ(ακουστε ρε παιδια!!!!!!),αν κοψω το τηλεφωνο θα μου αποδεσμευτει η γραμμη?????παρακαλω μια βοηθεια...:worry: :worry: :worry: :worry:

 

θα παραμεινει η δεσμευση της γραμμης σου...κανε αυτο που εκανα εγω...ΟΤΕΝΕΤ και τελειωσες!!:p :p :p :p

Συγνωμη για τα διπλα ποστς...lol

Link to comment
Share on other sites

εγω συνδεομαι μεσω ηγουμενιτσας :)

Εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό συνδεόμουν μέσω Θεσσαλονίκης. Μένω στη Βούλα. Εσύ με ποια εταιρία είσαι, σε ποια περιοχή μένεις και συνδέεσαι μέσω Ηγουμενίτσας;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/
Link to comment
Share on other sites

χαχα, απο κούβα πέρνω γραμμή μέσω ηγουμενίτσας.

Περα απο την πλάκα, απο λαρισα ειμαι και κανονικα συνδέομαι σαλονική, αλλα τον τελευταιο καιρο η αλτεκνετ μου κάνει βόλτα σε ολη την Ελλαδα ;)

Link to comment
Share on other sites

Σε 10 περίπου μέρες λήγει η Vivodi dsl Cube συνδρομή μου!

 

Δεν φαντάζεστε τι ταλαιπωρία τράβηξα από τον ΟΤΕ μέχρι να την ενεργοποιήσω (ξέρετε τώρα τα γνωστά του στυλ έλλειψη πόρτας κτλ κτλ)-με τα πολλά και τα λίγα περίμενα 55 μέρες μέχρι επιτέλους να δω το λαμπάκι του dsl modem μου να ανάβει... (δεν κάνω πλάκα, 55 μέρες περίμενα!!!)

 

Anyway, το παραπάνω δεν γράφτηκε επίτηδες αλλά κολλάει με την τωρινή κατάσταση. Όπως έγραψα παραπάνω σε μια βδομάδα λήγει η dsl. Δεν σκοπεύω όμως να την ανανεώσω (παρόλο που δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα από την Vivodi). Απλώς ο θείος μου μου έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου το Jetpack της Altec (που το είχε πάρει για δική του χρήση, αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησε).

 

Και ερχόμαστε στο ψητό....

Το Jetpack πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα και χαίρομαι που συμπίπτει με την λήξη της τωρινής μου dsl σύνδεσης.

 

ΑΛΛΑ....

 

Δεν θέλω με τίποτα να τραβήξω ακριβώς τα ίδια που τράβηξα στην αρχή από τον ΟΤΕ! Δεν θέλω να γυρίσουνε και να μου πούνε ότι δεν έχουνε πάλι πόρτες και οτι θα πρέπει να περιμένω κανά δυο μήνες μπας και βρεθεί κάτι κτλ κτλ τη στιγμή μάλιστα που αν θέλω μπορώ απλά να ανανεώσω την Vivodi dsl μου και να συνεχίσω να έχω dsl.

 

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Κάποιος/κάποια που να βρέθηκε στην θέση μου? Είμαι κορίτσι και δεν ξέρω καθόλου από τεχνικές λεπτομέρειες, γι'αυτό ειλικρινά θα εκτιμούσα μια απλή (μακριά από δύσκολους όρους) απάντηση-λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια/συμβουλή!

 

Με αγάπη

Βάσω

 

 

η

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις να αλλάξεις δίκτυο λογικά θα μείνεις ένα με ενάμιση μήνα χωρίς ιντερνετ, γιατί θα χρειαστεί να αλλάξουν από τον οτε τα καλώδια των εταιριών (άρα πρώτα αποσύνδεση απο την vivodi και μετά σύνδεση με την άλλη εταιρία που θες). Εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις στη vivodi και στο cube γιατί εχει καινούρια προσφορά. Για δες εδώ: http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=422

Νομίζω ότι δεν θα βγεις καμία μέρα εκτός δικτύου και γενικά δεν θα περιμένεις, γιατί το θέμα θα είναι τυπικό (δλδ δεν έχει αλλαγές τεχνικές, αλλά μόνο ταχύτητας). Πάρε και το CS της vivodi στο 13880 για πληροφορίες. Πάντος και εμένα κάνανε μέρες για να ενεργοποιήσουν την γραμμή, αλλά από τότε δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα (έχω αορίστου 1Μbit share llu). H επιλογή δική σου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που βλέπετε είναι απλά κάποιες δηλώσεις στο dns που μπορεί να έχουν ξεμείνει από παλιά ή λόγω ανακατανομής διευθύνσεων να μπερδεύτηκαν. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X
Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ σας!

Θα ήθελα να κάνω μια διαμαρτηρία μ,προς τν εταιρία Γερμανός ΑΕ,που είναι η εξίς: Δν μας λυπάστε άλλο,να βλέπουμε αυτές τις άθλιες διαφημίσεις με τν γλυκανάλατο σκύλο,να κάνει ότι πιο ηλίθιο μπορεί να υπάρχει κ τν ηθοποιό(Φιλιπίδης)να κάνει μια σπαστική φωνή με μια εκνευριστική μουσική από κάτω;Έλεος πια,για όνομα του θεου.Πόσο θα τραβήξει αυτό το βιολί ακόμα;Μα τοοοσοοο πολύ πουλάει πια το ίδιο πράγμα με διαφορετικές σκηνές;Δλδ τί να πω,βλέποντως τν Κούκι(έτσι λένε τν σκύλο)να ανοιγοκλείνει το στόμα τ και να χοροπηδάει αποδω κ απο κεί,εντάξει η ιδιοκτήτρια τ έχει βγάλει μια περιουσία με τόσες ηλίθιες διαφημίσεις που κάνετε,τν σκύλο τν ρωτήσατε(για να πάμε κ σε άλλα θέματα),κακοποίηση κ εκμετάλευση θα το θεωρήσουν στο τέλος οι φιλοζωικές!Πλεον,μπορούν να χαρακτηριστούν ως από τις χειρότερες διαφιμήσεις που υπάρχουν,μια-δυο-άντε τρεις φορές να γυρίσεις κάτι ίδιο,μετά θέλει ΑΛΛΑΓΗ!Δλδ αυτό σημένει ότι το τμήμα marketing κ Διαφήμισης του Γερμανού δν έχει άλλες ιδέες,έχουν ανθρώπους με τόσο φτωχά μυαλλά,που επιμένουν να δίνουν λεφτά στην ιδιοκτήκτρια κ να μας τα κάνουν τσουρέκια!Δν λεω τν δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποί,αλλά δν...δν το κατέχουν το πράγμα!

Ευχαριστώ.

 

 

Μπορώ να πω κιάλλα γιαυτό το θέμα,αλλά το σταματάω μν θίξω κ άλλα.Ελπίζω ΚΑΠΟΙΟΣ να το διαβάσει κ να το μεταφέρει σε εκείνους που φτιάχνουν αυτές τις διαφημίσεις.Ευχαριστώ που ακούστηκα,το συγκεκριμένο θα αποσταλεί με επιστολή στην εταιρία!Δν έβρισκα που άλλού να το βάλω στο φόρουμ,μετακινήστε το όπου χρειάζετε!

- - - -

Link to comment
Share on other sites

Mr.Xtrman....μηπως,λεω, μηπως κανετε την δηλωση για να υποδειξετε τον εαυτο σας καλυτερο διαφιμιστη?...και αν ναι...πως θα επρεπε να την κανουν?:P Ελπιζω να σας ακουσουν και να κανουν καμια αλλαγη...ισως αλλαξουν το σκυλακι με γατουλα!:P

Pits Pits!!!!~!!

TB709nl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλεσπέρα σε όλα τα μέλη του forum.

Δημιούργησα αυτό το θέμα γιατί χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω Forthnet adsl 384 και τώρα 768 αναβαθμισμένη, σε γενικές γραμμές δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών που κάποιες φορές δεν ήταν καν εξυπηρέτηση!

Η σύνδεση μου λήγει και το ερωτημά μου είναι: Υπάρχουν πολύ καλές προσφορές από ALTEC και HOL με διπλάσιο χρόνο συνδρομής σαν δώρο, αξίζει τον κόπο να "μετακομίσω" σε μία από τις δύο αυτές εταιρίες και ποιά; ή να παραμείνω στην εταιρία που είμαι ήδη.

Παρακαλώ πολύ θα ήθελα υπεύθυνα την γνώμη - βοήθειά σας, ευχαριστώ πολύ.

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!
Link to comment
Share on other sites

η σωστη διαφήμιση πρέπει να είναι ηλίθια για να την καταλαβαινουν ΟΛΟΙ.

Γιατι όλοι είναι εν δυναμει πελάτες .

και πρέπει να είναι και λίγο συναισθηματική (σκύλος , μικρά παιδάκια , χαρουμενες οικογενειακές στιγμές ) γιατί ολοι είμαστε κατα βάθος αισθηματίες

Link to comment
Share on other sites

Άμα δώ στον δρόμο αυτόν τον σκύλο απο την διαφήμιση, παρόλο που αγαπάω τα ζώα, θα ........σουτάρω αυτόν που τον συνοδεύει :ninja:

 

Δημήτρης

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει αναλογο θρεντ για τις διαφημισεις που δεν μας αρεσουν.

 

Καντε και καμια αναζητηση βρε παιδια :)

 

Προσωπικα παντως...εχουν καταντησει αηδια οι διαφημισεις του Γερμανου...αν δεν βαλει τον σκυλο δεν μπορει ;)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον,εχω ανοιξει θεμα αλλου αλλα ακρη δε βρηκα.

θα παρω ondsl 1024.μπορω να συνδεσω 2 η/υ σε διαφορετικους οροφους που τα διαμερισματα ομως μοιραζονται την ιδια τηλ.γραμμη;

το ιντερνετ δε θα χρησιμοποιειται τις ιδιες ωρες και απ'τα 2 διαμερ.

μπορω να βαλω 2 μοντεμ και τη μερα να δουλευει το επανω και το βραδυ το κατω;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γειά σας.

Να ρωτήσω κάτι τρελλό;Αν ο υπολογιστής μου διαθέτει bluetooth, μπορώ να χρησιμοποιήσω bluetooth headset, αυτό που χρησιμοποιούμε και στα κινητά, για να μιλάω μέσω voip.Γίνεται π.χ. να συνεργαστεί το bluetooth headset με πρόγραμμα softphone, όπως το x-lite?Δυστυχώς δεν έχω κάποιον γνωστό που να έχει bluetooth headset για να δοκιμάσω.Θα ήταν πολύ πρακτικό.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά.

 

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εχθές ( με τις πολλές βροχές ) η μητέρα μου μιλούσε ( για αρκετή ώρα ) στο τηλέφωνο. Ξαφνικά η σύνδεση διακόπηκε και από εχθές μέχρι και σήμερα η γραμμή είναι σε κατάσταση βλάβης ( κάνει το χαρακτηριστικό γρήγορο «τούτ-τούτ-τούτ» ).

 

Εχθές όταν παίρναμε από το κινητό στο σταθερό μας έλεγε ότι υπάρχει βλάβη στο δίκτυο. Σήμερα κατά την κλήση από το κινητό στο σταθερό, στο κινητό ακούς μεν ότι καλεί κανονικά από την άλλη το σταθερό «χτυπάει» μια φορά και τέρμα. Παρόλαυτά αν το σηκώσεις ακούς και πάλι το χαρακτηριστικό γρήγορο «τούτ-τούτ-τούτ».

 

Έχω γραμμή ΟΤΕ + γραμμή dsl 384 OTE.

 

Σημειωτέων ότι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και την άνοιξη. Τότε ο τεχνικός του ΟΤΕ μου είχε πει ότι λόγο της dsl επιβαρύνετε η γραμμή ( και εγώ τι φταίω; ), εν συνεχεία πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας εκεί που είναι τα κουτιά του ΟΤΕ, άνοιξε το δικό μου και αν θυμάμαι καλά άλλαξε-μετακίνησε μια «θέση» την γραμμή η κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.

 

Να συμπληρώσω ότι και στα 2 πανομοιότυπα περιστατικά, της άνοιξης και το χθεσινό, το ίντερνετ λειτουργούσε / λειτουργεί κανονικά. Επίσης και στις 2 περιπτώσεις δεν ήμουνα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Δεν είχα καν ανοιχτό τον υπολογιστή.

 

Αν υποθέσουμε ότι όντως η dsl επιβαρύνει την γραμμή, σε αυτήν την περίπτωση εγώ τη μπορώ να κάνω; Να φωνάζουμε κάθε τόσο τον τεχνικό του ΟΤΕ ( ο οποίος ΟΤΕ είναι και ο υπαίτιος για την μετριότατη γραμμή που μου παρέχει ) δεν είναι βολικό και δεν λύνει οριστικά το πρόβλημα.

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου είχε κοπεί το ένα από τα δύο καλώδια στο κουτί και όμως το ΑDSL δούλευε κανονικά ενώ το τηλέφωνο φυσικά όχι .

Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα !!!

Τα περί επιβάρυνσης μάλλον να τα εκλάβεις ως αστείο !

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα !!!

Έχει ξαναγίνει. Και άντε να είσαι :superman: να βρεις τη βλάβη

http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg
Link to comment
Share on other sites

Δοκιμαζω το 530 (και οχι το 530i ) σε ISDN γραμμη αλλα δεν αναβει το παπακι.

 

Υπαρχει ελπιδα μεσω αλλαγης firmware ή κατι αλλο να παιξει σε ISDN?

:(

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...