skiouros20 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το viber γενικά κάνει όλο τέτοια παράξενα Κάνε ένα soft reset την συσκευή μήπως ξεκολλήσει Ταυτόχρονα πίεσε home & power button μέχρι να σβήσει Το δοκίμασα αλλά κανένα αποτέλεσμα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παιδια καλησπερα. Εδω και δυο μέρες δεν λειτουργούν τα push notifications σε εφαρμογές όπως το viber το bet365 κτλ. Εχω ελέγξει τις ρυθμίσεις και ολα φαίνονται οκ. Εχω ios10. Καμία γνώμη τι μπορει να φτάει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παιδια καλησπερα. Εδω και δυο μέρες δεν λειτουργούν τα push notifications σε εφαρμογές όπως το viber το bet365 κτλ. Εχω ελέγξει τις ρυθμίσεις και ολα φαίνονται οκ. Εχω ios10. Καμία γνώμη τι μπορει να φτάει; Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως είναι απλά ένα κολληματάκι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εδω και 2 χρόνια έχει ο γιος μου το iPhone 5 και κάτι έκανε και κλείδωσε το τηλ. και δεν θυμάται τους κωδικούς. Του έκανα επαναφορά με το iTunes, και ζητά πάλι τους κωδικούς. Μπήκα ΕΔΩ έβαλα το Apple ID μου ζήτησε και τον τηλεφωνικό αριθμό, το έβαλα, και στο τέλος έγραψε πώς μεσα σε 24 ώρες θα μου στείλουν οδηγίες με μήνυμα, καινούργιους κωδικούς. Την sim την έβαλα σε άλλο κινητό (Android) για να έρθει το μήνυμα, ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ η χρειαζετε και κάτι άλλο ??? ευχαριστώ..!:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εδω και 2 χρόνια έχει ο γιος μου το iPhone 5 και κάτι έκανε και κλείδωσε το τηλ. και δεν θυμάται τους κωδικούς. Του έκανα επαναφορά με το iTunes, και ζητά πάλι τους κωδικούς. Μπήκα ΕΔΩ έβαλα το Apple ID μου ζήτησε και τον τηλεφωνικό αριθμό, το έβαλα, και στο τέλος έγραψε πώς μεσα σε 24 ώρες θα μου στείλουν οδηγίες με μήνυμα, καινούργιους κωδικούς. Την sim την έβαλα σε άλλο κινητό (Android) για να έρθει το μήνυμα, ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ η χρειαζετε και κάτι άλλο ??? ευχαριστώ..!:heat: με το κουτι του η αποδειξη αγορας και το πας σε επισημη αντιπροσωπεια και στο επαναφερουν σε αρχικη του κατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλησπέρα, έβγαλα από το συρτάρι ένα iPhone 5 και την ώρα που πάει να ανοίξει βγάζει πολλές προτάσεις (τύπου dos) και κολλάει εκεί. Ξέρει κανεις τι συμβαίνει; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Τι δεν δουλεύει στο 5αρι επειδή δεν παίρνει το 11αρι; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδιά χίλια συγνώμη μια ένδειξη για το αθόρυβο στην οθόνη; πως γίνεται; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδιά χίλια συγνώμη μια ένδειξη για το αθόρυβο στην οθόνη; πως γίνεται; Δεν υπάρχει ένδειξη Μόνο οπτικά το κουμπάκι στα αριστερά της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Παιδιά χίλια συγνώμη μια ένδειξη για το αθόρυβο στην οθόνη; πως γίνεται; Μήπως εννοείς την ενεργοποίηση του αθορύβου μέσω του assistive touch; Αν εννοείς αυτό, είναι στην προσβασιμότητα και από 'κει ρυθμίζεις εσύ σε ποια θέση θες να είναι Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Εκείνο φαίνεται. Εννοώ με το πλαϊνό κουμπί σιγασης . Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια καλησπερα. Θέλω την βοήθεια σας σε ενα προβλημα που εχω. Εχω wind f2go στο iPhone μου και εδω και λίγες μέρες ξαφνικά δεν εχω καθόλου data στο κινητο. Γνωρίζει κάποιος τι μπορει να φταιει; Το κινητο τρέχει iOS 10.3.3 Ευχαριστω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Παιδια καλησπερα. Θέλω την βοήθεια σας σε ενα προβλημα που εχω. Εχω wind f2go στο iPhone μου και εδω και λίγες μέρες ξαφνικά δεν εχω καθόλου data στο κινητο. Γνωρίζει κάποιος τι μπορει να φταιει; Το κινητο τρέχει iOS 10.3.3 Ευχαριστω. Sent from my iPhone using Tapatalk Μηδενισμενο υπολοιπο; Απο 0,01€ και πανω ανοιγει το 4G και γενικα τα δεδομενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μηδενισμενο υπολοιπο; Απο 0,01€ και πανω ανοιγει το 4G και γενικα τα δεδομενα. Όχι. Υπάρχει υπόλοιπο στον λογαριασμό μου συν 500 ΜΒ διαθεσιμα. Δεν είχα ποτε προβλημα. Δεν μπορω να καταλάβω το συμβαίνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Όχι. Υπάρχει υπόλοιπο στον λογαριασμό μου συν 500 ΜΒ διαθεσιμα. Δεν είχα ποτε προβλημα. Δεν μπορω να καταλάβω το συμβαίνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε μια επαναφορά δικτύου στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Παιδια λιγο την βοήθεια σας. Λογω μικρής ρομ (16gb) θέλω να καθαρίσω λιγο την μνήμη. Μπαίνω στη διαχείριση και μου εμφανίζει για παράδειγμα σε μια εφαρμογή app size 51,8 Mb και data 412mb. Και επιλογή για διαγραφή της εφαρμογής. Αυτα τα 412 μπορω να τα διαγράψω; Γενικά πως μπορω βα εξοικονομήσω μνήμη; Ευχαριστω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Πριν από κάποια χρόνια άλλαξα (όχι εντός εγγύησης) την πίσω κάμερα με μια άλλη, η οποία όμως έχει πολύ χαμηλότερη ποιότητα από την "μαμά" κάμερα. Ξέρετε εάν μπορώ να βρω ποιοτική κάμερα (της ίδιας ποιότητας με την αρχική "μαμά" κάμερα του κινητού) για να την αντικαταστήσω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Πριν από κάποια χρόνια άλλαξα (όχι εντός εγγύησης) την πίσω κάμερα με μια άλλη, η οποία όμως έχει πολύ χαμηλότερη ποιότητα από την "μαμά" κάμερα. Ξέρετε εάν μπορώ να βρω ποιοτική κάμερα (της ίδιας ποιότητας με την αρχική "μαμά" κάμερα του κινητού) για να την αντικαταστήσω; Ευχαριστώ! Στην περίπτωση σου πρέπει να βρεις από ένα χαλασμένο iPhone Αυθεντικό ανταλλακτικό δεν βρίσκεις στην αγορά Από κανα φίλο μόνο που το έχει σπίτι χαλασμένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 καλησπέρα στην παρέα γνωρίζει κανείς οταν παω να κανω επαναφορά μου βγαζει αυτο το μήνυμα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 καλησπέρα στην παρέα γνωρίζει κανείς οταν παω να κανω επαναφορά μου βγαζει αυτο το μήνυμα https://support.apple.com/el-gr/HT204770#usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 https://support.apple.com/el-gr/HT204770#usbδυστυχώς μου βγαζει το ίδιο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Εκεί που χρησιμοποιούσα το κινητό, έβγαλε ξαφνικά κάτι λωρίδες/γραμμές. Δοκίμασα κλείσιμο της εφαρμογής που χρησιμοποιούσα εκείνη την στιγμή, καθώς και hard reset. Φάνηκε να διορθώνεται το πράγμα, αλλά όχι στα αλήθεια. Τις πρώτες 1-2 μέρες είχε μια μεγάλη λωρίδα διαφορετικής φωτεινότητας ψηλά, καθώς και κάθετες ρίγες/λωρίδες που φαίνονταν κυρίως στο μαύρο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο (δεν είχα μαζί μου εργαλεία τότε) πάτησα την οθόνη σε κάποια σημεία και έστρωσε αρκετά. Τώρα είναι μικρότερο το πρόβλημα και παραμένει, αλλά έχω μια μόνιμη λευκή γραμμή οριζόντια ψηλά, καθώς και (από την αρχή αυτό) το κινητό είναι σαν να έχασε την μισή οριζόντια ανάλυση, σαν να μην λειτουργούν πχ οι μονές γραμμές των pixel! Σήμερα άνοιξα την συσκευή και έβγαλα και ξανακούμπωσα τις τρεις καλωδιοταινίες της οθόνης στην μητρική. Δεν άλλαξε κάτι. Το μόνο που δεν δοκίμασα ακόμη είναι DFU επαναφορά. Μπορεί όντως να είναι software/firmware πρόβλημα; Να το δοκιμάσω και αυτό; Άλλες συμβουλές/γνώμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Εκεί που χρησιμοποιούσα το κινητό, έβγαλε ξαφνικά κάτι λωρίδες/γραμμές. Δοκίμασα κλείσιμο της εφαρμογής που χρησιμοποιούσα εκείνη την στιγμή, καθώς και hard reset. Φάνηκε να διορθώνεται το πράγμα, αλλά όχι στα αλήθεια. Τις πρώτες 1-2 μέρες είχε μια μεγάλη λωρίδα διαφορετικής φωτεινότητας ψηλά, καθώς και κάθετες ρίγες/λωρίδες που φαίνονταν κυρίως στο μαύρο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο (δεν είχα μαζί μου εργαλεία τότε) πάτησα την οθόνη σε κάποια σημεία και έστρωσε αρκετά. Τώρα είναι μικρότερο το πρόβλημα και παραμένει, αλλά έχω μια μόνιμη λευκή γραμμή οριζόντια ψηλά, καθώς και (από την αρχή αυτό) το κινητό είναι σαν να έχασε την μισή οριζόντια ανάλυση, σαν να μην λειτουργούν πχ οι μονές γραμμές των pixel! Σήμερα άνοιξα την συσκευή και έβγαλα και ξανακούμπωσα τις τρεις καλωδιοταινίες της οθόνης στην μητρική. Δεν άλλαξε κάτι. Το μόνο που δεν δοκίμασα ακόμη είναι DFU επαναφορά. Μπορεί όντως να είναι software/firmware πρόβλημα; Να το δοκιμάσω και αυτό; Άλλες συμβουλές/γνώμες;Αν δεις καλά η οθόνη σου θα έχει σικοθει σε κάποια σημεία που σημαίνει και έσπασε και θες αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αν δεις καλά η οθόνη σου θα έχει σικοθει σε κάποια σημεία που σημαίνει και έσπασε και θες αλλαγή Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι γραμμές αυτές ΔΕΝ είναι πάντα στο ίδιο σημείο, με εξαίρεση 1-2 -πλέον- γραμμές οριζόντιες! Επίσης να πω ότι η αφή δουλεύει κανονικά σε όλα τα σημεία της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι γραμμές αυτές ΔΕΝ είναι πάντα στο ίδιο σημείο, με εξαίρεση 1-2 -πλέον- γραμμές οριζόντιες! Επίσης να πω ότι η αφή δουλεύει κανονικά σε όλα τα σημεία της οθόνης. συνήθως ετσι γινεται όπως το περιγράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts