Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Κατέβασα την εφαρμογή runtastic. Όταν την άνοιξα στο κάτω μέρος της οθόνης είχε μια ειδοποίηση ότι δήθεν το κινητό έχει μολυνθεί από ιό και πρέπει να τρέξω κάποιο scan. Όλα αυτά τα έγραφε στη σελίδα AppStore-service. Η συσκευή είναι ολοκαίνουργια και το μόνο που κατέβασα είναι αυτή η συσκευή. Συνέβη και σε σας αυτό ; Μήπως πρόκειται απλά για διαφημιστικό banner της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δεν νομίζω γιατί μου άνοιξε τον safari στην πιο πάνω διεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δεν νομίζω γιατί μου άνοιξε τον safari στην πιο πάνω διεύθυνση. Τότε μάλλον όντως πρόκειται για διαφημιστικό banner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σημερα ξαφνικά μου έβγαλε οτι δεν εχω γνήσιο καλώδιο φόρτισης και αναγκαστικά πήγα για αλλο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 σας εχει τυχει εκει που μιλατε η ενταση της φωνής να χαμηλώνει απότομα ή και να κανει διακοπες?Σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Tasos19s Μην ξανά ασχοληθείς διότι μπορούν να κλέψουν διάφορους κωδικούς πρόσβασης που μπορεί να έχεις περάσει στο κινητό σου... Ούτε μήνα δεν έχει που με κάλεσαν και εμένα... Πήγα αμέσως στη εταιρία που ανήκω και μου έκανε φραγή να μην μπορώ να πάρω εγώ τουλάχιστον.... Μην ασχολείστε μ'αυτά Υ.Γ δεν βρίσκω ένα θέμα στο internet που είχα βρει εκείνο το βράδυ που έλεγε να μην σηκώσει κανείς το κινητό όταν σε καλέσει ο συγκεκριμένος αριθμός.... Εγώ στο λέω φιλικά μην δίνει κανείς σημασία σ'αυτά τα σκουπίδια του πλανήτη που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι υποκλοπή Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Tasos19s Μην ξανά ασχοληθείς διότι μπορούν να κλέψουν διάφορους κωδικούς πρόσβασης που μπορεί να έχεις περάσει στο κινητό σου... Ούτε μήνα δεν έχει που με κάλεσαν και εμένα... Πήγα αμέσως στη εταιρία που ανήκω και μου έκανε φραγή να μην μπορώ να πάρω εγώ τουλάχιστον.... Μην ασχολείστε μ'αυτά Υ.Γ δεν βρίσκω ένα θέμα στο internet που είχα βρει εκείνο το βράδυ που έλεγε να μην σηκώσει κανείς το κινητό όταν σε καλέσει ο συγκεκριμένος αριθμός.... Εγώ στο λέω φιλικά μην δίνει κανείς σημασία σ'αυτά τα σκουπίδια του πλανήτη που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι υποκλοπή Λες να παθω κανά πατατράκ; Έκανα restore την ίδια μέρα και το θέμα είναι ότι μπαίνω σε internet banking. Ελπίζω να μην καταφέρουν τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Λες να παθω κανά πατατράκ; Έκανα restore την ίδια μέρα και το θέμα είναι ότι μπαίνω σε internet banking. Ελπίζω να μην καταφέρουν τίποτα Αυτο ακριβως αδελφε μου.... Μην μπαινεις απο κινητο καλυτερα στο τραπεζικο σου λογαριασμο... και εγω εχω e-banking αλλα μονο απο το pc μπαινω.... Εκεινω το βραδυ που με πηραν κατα της 2 ο βλακας το συκωσα και το εκλεισα αμεσως και κατευθειαν ρεσταρτ το κινητο δεν ξερω για πιο λογο το εκανα αλλα αυτοματος το εκλεισα.... την επομενη πηγα και συκωσα την μισφοδοσεια μου για καλο και κακο Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτο ακριβως αδελφε μου.... Μην μπαινεις απο κινητο καλυτερα στο τραπεζικο σου λογαριασμο... και εγω εχω e-banking αλλα μονο απο το pc μπαινω.... Εκεινω το βραδυ που με πηραν κατα της 2 ο βλακας το συκωσα και το εκλεισα αμεσως και κατευθειαν ρεσταρτ το κινητο δεν ξερω για πιο λογο το εκανα αλλα αυτοματος το εκλεισα.... την επομενη πηγα και συκωσα την μισφοδοσεια μου για καλο και κακο Το κινητό έχει μεγαλύτερη ασφάλεια από τον υπολογιστή. Χιλιάδες απειλές υπάρχουν για υπολογιστές. Θα δούμε μπορεί να είμαι τυχερός και να μην γίνει τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Χωρίς πρόθεση να κάνω τον έξυπνο, η μοναδική φορά που είχα πρόβλημα με την πιστωτική ήταν την περίοδο που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά iPhone- iPad- MacBook. Κάποιος ινδός κατάφερε και απέσπασε τον αριθμό της αλλά τον μυριστηκε η τράπεζα. Υπ οψη την συγκεκριμένη κάρτα την χρησιμοποιουσα μόνο στο app store. Όλες οι αγορές μου γίνονταν με pay pal. Ήμουν jailbreak βέβαια αλλά χωρίς σπασμένες η από περίεργα repo. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το κινητό έχει μεγαλύτερη ασφάλεια από τον υπολογιστή. Χιλιάδες απειλές υπάρχουν για υπολογιστές. Θα δούμε μπορεί να είμαι τυχερός και να μην γίνει τίποτα Δεν θα γίνει τίποτα φίλε μου μην αγχώνεσαι... Αν έχεις τραπεζικό λογαριασμό απλά άντε κάνε μία ερώτηση υπολοίπου Χωρίς πρόθεση να κάνω τον έξυπνο, η μοναδική φορά που είχα πρόβλημα με την πιστωτική ήταν την περίοδο που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά iPhone- iPad- MacBook. Κάποιος ινδός κατάφερε και απέσπασε τον αριθμό της αλλά τον μυριστηκε η τράπεζα. Υπ οψη την συγκεκριμένη κάρτα την χρησιμοποιουσα μόνο στο app store. Όλες οι αγορές μου γίνονταν με pay pal. Ήμουν jailbreak βέβαια αλλά χωρίς σπασμένες η από περίεργα repo. Με τα πάντα υπάρχει κίνδυνος φίλε μου την σήμερον ημέρα, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπερα και καλο μηνα. Οντας jailbreak στην εκδοση 6, ειχα εφαρμογη και "κλειδωνα" οποια εφαρμογη ηθελα εγω, χωρις να μπορει να εχει καποιος προσβαση αν δεν εβαζα τον κωδικο μου. Υπαρχει κατι αντιστοιχο τωρα που ειμαι στην 7 εκδοση του κινητου; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 εγω εκανα άλλη βλακεια, πηγα να κανω buy χωρις να εχω βαλει καποια καρτα, τεσπα ετσι μου ηρθε να δω τι θα μου βγαλει. Μου ειπε απαντηστε στις 2 ερωτήσεις, εβαλα λαθος και εχει κλειδωθεί το Buy. Πρεπει λεει να επικοινωνήσετε με την απλ. Που πρεπει να καλεσω για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλησπερα και καλο μηνα. Οντας jailbreak στην εκδοση 6, ειχα εφαρμογη και "κλειδωνα" οποια εφαρμογη ηθελα εγω, χωρις να μπορει να εχει καποιος προσβαση αν δεν εβαζα τον κωδικο μου. Υπαρχει κατι αντιστοιχο τωρα που ειμαι στην 7 εκδοση του κινητου; Όχι, απαιτεί jailbreak κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το Iphone 5 και είχε χάσει το καλώδιο για την φόρτιση. Πήγε στο πλαίσιο αλλά επειδή δεν είχαν apple πήρε ένα καλώδιο τύπου iluv και φόρτιζε κανονικά όταν το συνέδεε στον φορτιστή. Από προχθές όμως που έκανε ένα τελευταίο update, δεν της αναγνωρίζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φορτίσει το κινητό (ούτε από PC ούτε μέσω φορτιστή). Ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το Iphone 5 και είχε χάσει το καλώδιο για την φόρτιση. Πήγε στο πλαίσιο αλλά επειδή δεν είχαν apple πήρε ένα καλώδιο τύπου iluv και φόρτιζε κανονικά όταν το συνέδεε στον φορτιστή. Από προχθές όμως που έκανε ένα τελευταίο update, δεν της αναγνωρίζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φορτίσει το κινητό (ούτε από PC ούτε μέσω φορτιστή). Ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Πηγαίνει πάλι πλαίσιο και απαιτεί τα λεφτά της πίσω ή να της το ανταλλάξουν με γνήσιο καλώδιο! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το Iphone 5 και είχε χάσει το καλώδιο για την φόρτιση. Πήγε στο πλαίσιο αλλά επειδή δεν είχαν apple πήρε ένα καλώδιο τύπου iluv και φόρτιζε κανονικά όταν το συνέδεε στον φορτιστή. Από προχθές όμως που έκανε ένα τελευταίο update, δεν της αναγνωρίζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φορτίσει το κινητό (ούτε από PC ούτε μέσω φορτιστή). Ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Lightning δεν είναι γι αυτο. Μόνο επίσημα original αξεσουάρ δουλεύουν που έχουν εγκριθεί απο την Apple. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Για να εκθεσω και τη δικη μου εμπειρια, επειδη εμεινα 1 μερα χωρις φορτιστη, αγορασα 2 απο το ebay με 2€, που δεν ηταν αυθεντικα, και λειτουργουν μια χαρα. Κανενα προβλημα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Εχεις διαβάσει ελπίζω όλους τους θανάτους απο τέτοιου είδους φορτιστές - καλώδια - μπαταρίες ετσι; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Τους εχω για ωρα αναγκης και μονο, αν ξεχαστω ξανα. Αλλα και σε αλλο κινητο που ειχα παρει κατι αναλογο, δεν ειχα παθει κατι... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εχω το free2go στο 5άρι και το χρησιμοποιησα χωρις προβλημα σαν wifi hotspot. Ομως οταν κλεινω το hotspot δεν εχω δεδομενα στο κινητο, δηλ δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ στο δικτυο. Αλλο περιεργο ειναι οτι οταν κλεινω το 3G δεν εχω καθολου σημα GPRS. Επισης δεν εχω την επιλογη για ρυθμισεις APN. Τι προβλημα υπαρχει; Να σημειωσω οτι πρωτη φορα σημερα χρησιμοποιω την καρτα αυτη για δεδομενα κινητου στο 5αρι. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Σημερα ξαφνικά μου έβγαλε οτι δεν εχω γνήσιο καλώδιο φόρτισης και αναγκαστικά πήγα για αλλο Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το Iphone 5 και είχε χάσει το καλώδιο για την φόρτιση. Πήγε στο πλαίσιο αλλά επειδή δεν είχαν apple πήρε ένα καλώδιο τύπου iluv και φόρτιζε κανονικά όταν το συνέδεε στον φορτιστή. Από προχθές όμως που έκανε ένα τελευταίο update, δεν της αναγνωρίζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φορτίσει το κινητό (ούτε από PC ούτε μέσω φορτιστή). Ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Μετά την τελευταία αναβάθμιση για κάποιον λόγο για όλα τα αξερουάρ από Γερμανό - ebay - Κίνα που δεν είναι αυθεντικά, δυστυχώς βγάζει συνέχεια μήνυμα πως είναι μη συμβατά. Για να φορτίσεις το κινητό, καμια φορά δοκίμασε να κλειδώσεις το κινητό μόλις κουμπώσεις το καλώδιο. Από την άλλη, ίσως η Apple (εκτός του ότι μπορεί να θέλει να οικονομήσει κι άλλο) θα θέλει να προστατεύσει τους χρήστες από ιμιτασιόν παρελκόμενα που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην συσκευή ή την μπαταρία (και ήμαρτον όχι στον άνθρωπο με θανάτους και λοιπές ιστορίες για αγρίους). Επίσης πολύ πιο σπαστικό στην ios7 είναι το μήνυμα "Αξιοπιστίας" που βγάζει κάθε φορά που συνδέεις το κινητό με το PC και το χειρότερο είναι που δεν "αποθηκεύει" την ρύθμιση αξιοπιστίας. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση περί εγγυήσεις, αντικαταστάσεις κτλ μεταφέρθηκε στο σωστό θεμα όπου μπορούμε να συζητήσουμε ελεύθερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222306 Συνέχεια εκεί. Εδώ ας κρατήσουμε καθαρό το θεμα για ζητήματα του iPhone 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Καλησπερα,ενας φιλος μου πηγε ταξιδι Αμερικη και αγορασε 200κατι ευρω το iphone5... καθως ηρθε Ελλαδα πηγε και εκανε τη microsim για να λειτουργησει το κινητο κανονικα...το κινητο δεν αναγνωριζει τη σιμ και λεει ολη αυτη την ιστορια περι κλειδωματος σε ευρωπη κτλ...μετα απο ολα αυτα εκανε την ηλεκτρονικη αιτηση στην apple για να το ξεκλειδωσει πληρωνοντας 100ευρω αν δεν κανω λαθος που αργοτερα τα εστειλαν πισω αλλα μετα απο ενα μηνα αναμονης απορριθφηκε η αιτηση του...(ειπανε οτι δεχονται μονο το 25% απο τις αιτησεις)...υπαρχει καποιος τροπος/οδηγος οτιδηποτε για να το κανουμε να δουλεψει??? +++ξεχασα να αναφερω οτι οταν ηταν εκει εκανε το update για την εκδοση ios7... Edited December 11, 2013 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο από αυτά τα site που ξεκλειδώνουν (με το ανάλογο κόστος βέβαια) τις sim locked συσκευές. Τώρα το πότε θα γίνει και το ποσοστό της επιτυχίας... ποικίλει. Εναλλακτικά μπορεί να κάνει χρήση της r-sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts