Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι τελευταίες αναβαθμίσεις το έκαναν αυτο, πριν χτυπούσαν κανονικα ακομη κ κλειστή να ηταν η εφαρμογή

Μια χαρά έρχονταν τα μηνύματα οποτε δεν ισχύει αυτο που λες καθότι στα iMessages ή στο telegram κ κλειστή να ειναι χτυπάνε !

Το iMessage δεν κλείνει είναι εφαρμογή του συστήματος.

Εγώ λέω πως δουλεύει το iOS τώρα αν θέλει κάποιος να κλείνει κάθε μισό λεπτό την εφαρμογή και μετα να την ανοίγει δεν μου πέφτει λόγος.

Το viber αν το κλείσεις πάντως τις περισσότερες φορές οι άλλοι δεν σε βλέπουν σε σύνδεση ενώ είσαι στο Ίντερνετ και πολλές φορές τα μηνύματα δεν έρχονται. Και σε παλιότερες εκδόσεις

Τώρα αν δεν ισχύουν αυτά που λέω εντάξει ίσως γνωρίζεις κάτι παραπάνω αλλα τα έχω διαβάσει αυτά εδω και καιρό πολλές φορές

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα τώρα. Εχω 2 λογαριασμούς email περασμένους στο κινητο. Εναν gmail και εναν hotmail. O gmail συγχρονίζει πλήρως. Δηλαδη οτι κάνω απο το pc το εμφανίζει στο κινητο. Στο hotmail όχι. Καμία ιδέα;

via tapatalk...

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα τώρα. Εχω 2 λογαριασμούς email περασμένους στο κινητο. Εναν gmail και εναν hotmail. O gmail συγχρονίζει πλήρως. Δηλαδη οτι κάνω απο το pc το εμφανίζει στο κινητο. Στο hotmail όχι. Καμία ιδέα;

via tapatalk...

εννοείς ότι δεν σου δείχνει όλα τα email; Μήπως έχει θέσει μικρό χρονικό διάστημα συγχρονισμού;

ρυθμίσεις>>mail>>επιλέγεις τον λογαριασμό και επέλεξε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

εννοείς ότι δεν σου δείχνει όλα τα email; Μήπως έχει θέσει μικρό χρονικό διάστημα συγχρονισμού;

ρυθμίσεις>>mail>>επιλέγεις τον λογαριασμό και επέλεξε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Τα δείχνει όταν έρχονται. Αλλα χωρις να τα κάνω delete χάνονται απο το inbox (στο iPhone). Όταν τα σβήνω απο το κινητο και μετα συνδεθώ στο pc τα βλέπω στο inbox. Γενικά κάτι που κάνω στην μια συσκευή δεν την δείχνει στην άλλη.

Το "Mail days to sync" τι σημάνει στις ρυθμίσεις;

via tapatalk...

Edited by karlosamos
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Τα δείχνει όταν έρχονται. Αλλα χωρις να τα κάνω delete χάνονται απο το inbox (στο iPhone). Όταν τα σβήνω απο το κινητο και μετα συνδεθώ στο pc τα βλέπω στο inbox. Γενικά κάτι που κάνω στην μια συσκευή δεν την δείχνει στην άλλη.

Το "Mail days to sync" τι σημάνει στις ρυθμίσεις;

via tapatalk...

Πήγαινε ρυθμίσεις/mail και επαφές/ και εκεί στο email που έχεις πρόβλημα αν μπεις μέσα λέει κάπου για τα διαγραμμένα. Δεν έχω τώρα έτοιμο κάποιο email για να δω πως ακριβώς το λέει

Επίσης λέει για ποσό καιρό να εμφανίζει τα email. Νομίζω είναι του ενός μήνα.

Μπορείς να το κανείς να τα εμφανίζει όλα να ολα.

Πάντως χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail για το email και με βολεύει καλύτερα

Nokia 8800 Scirocco

Το viber αν το κλείσεις πάντως τις περισσότερες φορές οι άλλοι δεν σε βλέπουν σε σύνδεση ενώ είσαι στο Ίντερνετ και πολλές φορές τα μηνύματα δεν έρχονται. Και σε παλιότερες εκδόσεις

Ναι μπορει να φαινεσαι εκτος συνδεσης τα μηνυματα ομως ερχονται κανονικα! Απλα δεν χτυπανε και πρεπει να δεις στην εφαρμογη οτι εχεις μηνυμα, σε αντιθεση με iMessages & Telegram πχ που χτυπανε παντα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Λίγες μέρες με το Iphone 5 προερχόμενος από την microsοft ένα έχω να πω το Τ9 του παραθύρου είναι πολύ πολύ μπροστά από το μήλο
M. K.

Λίγες μέρες με το Iphone 5 προερχόμενος από την microsοft ένα έχω να πω το Τ9 του παραθύρου είναι πολύ πολύ μπροστά από το μήλο

Ίσως επειδή το συνηθισες.

Το πληκτρολόγιο και η διόρθωση στο iPhone μου φαίνονται πολύ καλά πάντως αφού τα μισά τα πατάω στο περίπου αλλα τα γράφει κανονικά

Nokia 8800 Scirocco

Μάλλον δεν θα εχετε δοκιμάσει το <<παράθυρο>>. Στην micro ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ την επόμενη λέξη με σημαντική επιτυχια.

Η αναφορά παραδόσεις μηνυμάτων στο 5 που είναι ?

Edited by kokkalhs
M. K.

Μάλλον δεν θα εχετε δοκιμάσει το <<παράθυρο>>. Στην micro ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ την επόμενη λέξη με σημαντική επιτυχια.

Υπάρχουν πληκτρολόγια κι εδω μπορείς να κατεβάσεις ίσως κάποιο σε βολέψει

Έχουν τέτοια λειτουργία που ψάχνεις

Εμένα δεν με βολεύουν πάντως συνήθισα με αυτό τόσα χρόνια

Nokia 8800 Scirocco

Μα το πληκτρολόγιο της apple δεν έχει πρόβλεψη της επόμενης λέξης. Το έχει μόνο στα αγγλικά και σε κάποιες άλλες γλώσσες. Οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κάτι τέτοιο. Τέτοια πρόβλεψη έχουν οι εφαρμογές fleksy, swiftkey κτλ. Την swiftkey την αγόρασε η microsoft και το fleksy το pinterest, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ενημερώνονται με αναβαθμίσεις. Αν θες ρίξε μια ματιά.

Σου απάντησα εδώ για την ερώτηση με τις αναφορές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6894688#post6894688

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Έχω την κάρτα SIM cosmote 2in1 και στο 5 δεν εμφανίζει το όνομα που έχω δώσει εγώ σε καθε γραμμή ετσι ώστε μα γνωρίζω ποια γραμμή είναι ενεργή.

Έχει δοκιμάσει καποιος αυτή την λειτουργια?

M. K.

Έχω την κάρτα SIM cosmote 2in1 και στο 5 δεν εμφανίζει το όνομα που έχω δώσει εγώ σε καθε γραμμή ετσι ώστε μα γνωρίζω ποια γραμμή είναι ενεργή.

Έχει δοκιμάσει καποιος αυτή την λειτουργια?

Έχεις βγάλει τα pin και από τις δυο κάρτες;

Είχαν κάποια δυσλειτουργία τα pin αν τα είχες ενεργά

Nokia 8800 Scirocco

Η SIM cosmote 2in1 έχει ένα pin.

Οι γραμμές λειτουργούν κανονικά, το όνομα που τους έχω δώσει εγώ δεν εμφανίζετε.

Σε ευχαριστω για τις απαντήσεις σου.

M. K.

Η SIM cosmote 2in1 έχει ένα pin.

Οι γραμμές λειτουργούν κανονικά, το όνομα που τους έχω δώσει εγώ δεν εμφανίζετε.

Σε ευχαριστω για τις απαντήσεις σου.

Το έχεις βγάλει;

Μήπως φταίει αυτό

Πάει καιρός που το χρησιμοποιούσα δεν το θυμάμαι ακριβώς τώρα πάντως το είχα πάθει κι εγώ

Nokia 8800 Scirocco

Προσοχή του πέρασα τα 10 και το τηλέφωνο έγινε απελπίστηκα αργό

Είναι αναμενόμενο

Η πρώτη έκδοση είναι. Χρειάζεται λίγο υπομονή για να βγουν κανα 2-3 καινούργιες ενημερώσεις που θα διορθώσουν διαφορά προβλήματα

Μήπως να κανεις restore και set up as new?

Σίγουρα θα δεις διαφορά αλλα δεν ξέρω αν ξανά βάλεις τις ίδιες εφαρμογές και το στησεις μήπως μετα από 1 εβδομάδα κάνει πάλι τα ίδια

Nokia 8800 Scirocco

Φαντάζομαι ότι ακόμα μπορείς να επιστρέψεις στην 9.3.5.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι όσο ακόμα υπογράφεται μπορεί να επιστρέψει αλλά να το κάνει άμεσα, γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να σταματήσει να υπογράφεται.

Πως μπορείς να πας πίσω στα 9? Αν και έστρωσε λίγο με 4-5 κλησ/ανοιγ Edited by kokkalhs
M. K.

Πως μπορείς να πας πίσω στα 9? Αν και έστρωσε λίγο με 4-5 κλησ/ανοιγ

Ναι μπορείς να πας στην 9.3.5 όσο ακόμα την υπογράφει η apple αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ, λογικά τις επόμενες μέρες θα σταματήσει να την υπογράφει. Ειδικά αν βγει καμία για bug fixes τότε σίγουρα θα την σταματήσει.

Κατεβάζεις το ipsw της 9.3.5 και μετά κάνεις restore.

EDIT

Και στο παρακάτω κανάλι στο youtube, https://www.youtube.com/channel/UCg7ckDevnFST7lWlCCZ1c3w, μπορείτε να δείτε πως τα πάει το iOS 10 στο iPhone 5 όσοι δεν το έχετε περάσει ακόμα και σκέφτεστε αν θα περιμένετε ή όχι.

Edited by stendor

• Administrators
Οι κάτοχοι του 5 καλό είναι να επιστρέψουν στην 9.3.5 όσο ακόμα υπογράφεται... Αν μελλοντικά αλλάξει κάτι στην καινούργια έκδοση του λειτουργικού, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

Modpic.gif

καλησπερα!

ερωτηση... Αν συνδεσω https://www.germanos.gr/product/lightning-adaptor-apple-microusb/20273383/ με OTG sticκ θα μπορω να δω πχ ταινια ή φωτογραφιες??

(ειναι απο δωρο το stick οποτε πριν προβω στην αγορα του adaptor αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...ευχαριστω)

Ίσως μόνο φωτογραφίες, αν αυτές βρίσκονται στη κλασσική διαδρομή "DCIM\...".

Για βίντεο και όλα τα υπόλοιπα αρχεία, θα χρειαστείς κάποιου είδους εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned