Tasos19s Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι γενικά αν κολλάει θέλω να μάθω όταν είσαι στο internet, αν κάνει lag. Όχι δεν κολλάει. Φυσικά που και που εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλα μάλλον κολλάει κάποια υπηρεσία στο παρασκήνιο έτσι κλείνω την συσκευή την ξανά ανοίγω και εντάξει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μια απορία. Το πληκτρολόγιο του iPhone μπορεί να αλλάξει σε T9? Όπως στη φώτο που επισυνάπτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Οχι, δε γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μια απορία. Το πληκτρολόγιο του iPhone μπορεί να αλλάξει σε T9? Όπως στη φώτο που επισυνάπτω! Το iOS 8 θα υποστηρίζει πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών όποτε αναμένουμε υλοποιήσεις και τέτοιου τύπου keyboards :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 iOS 8 κανεις; Το έβαλα. Να πω την αλήθεια λίγο χειρότερο σε ταχύτητα. Ανακαλύπτω ομως νέα ωραία πράγματα. Έχει αρκετά πάντως. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τι κάνουμε αναβαθμίζουμε η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τι κάνουμε αναβαθμίζουμε η όχι; Φυσικά κι αναβαθμίσεις θα σου πρότεινα clean install και setup as new :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν παλευεται αυτό το set up as new αλλα ξέρω οτι σχεδόν πάντα ειναι αναγκαιο για να λειτουργεί ομαλά η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν λέει πουθενά να κανεις set up as new. Εγω δεν το κάνω. Κατευθείαν update. Ότι και να γίνει πλέον μάθαμε όλοι set up as new. Κανε update και ΑΝ έχεις προβλήματα τότε θα κανεις από την αρχή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν λέει πουθενά να κανεις set up as new. Εγω δεν το κάνω. Κατευθείαν update. Ότι και να γίνει πλέον μάθαμε όλοι set up as new. Κανε update και ΑΝ έχεις προβλήματα τότε θα κανεις από την αρχή. Σε παλαιότερες συσκευές 2+ χρόνων, συνιστάται αν clean restore, συνδέσεις τη συσκευή σου στο iTunes και κοιτάξεις στα others θα δεις χώρος που καταλαμβάνεται από άρχηστα αρχεία. Εάν κάνεις clean restore ο χώρος αυτός παύει να καταλαμβάνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 iOS 8 κανεις; Το έβαλα. Να πω την αλήθεια λίγο χειρότερο σε ταχύτητα. Ανακαλύπτω ομως νέα ωραία πράγματα. Έχει αρκετά πάντως. +1 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρονο για clean install, ποτε δεν εχω κανει στα 4.5 χρονια που εχω μηλοφωνα. Επισης το λειτουργικο θελει μικροβελτιωσεις αλλα αναμενομενο οπως και περυσι με το 7 πηρε μερικους μηνες για να φτιαξει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Clean install θα γινει απο τον νεο χρηστη του τηλεφωνου οταν με το καλο δοθει αυτο. Σπασιμο το suggested text να ειναι μονο στα αγγλικα.... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Σε παλαιότερες συσκευές 2+ χρόνων, συνιστάται αν clean restore, συνδέσεις τη συσκευή σου στο iTunes και κοιτάξεις στα others θα δεις χώρος που καταλαμβάνεται από άρχηστα αρχεία. Εάν κάνεις clean restore ο χώρος αυτός παύει να καταλαμβάνεται :) Συνίσταται από ποιον; Θα δω άχρηστα αρχεία και μετά θα φύγουν. Και σε μια βδομάδα πάλι θα έχει. Φτάσαμε σε σημείο σε όλα τα update να λέτε set up as new. Κάθε 2 μήνες δηλαδή από την αρχή. Δεν θα το κάνω μια χαρά είναι με update. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Συνίσταται από ποιον; Θα δω άχρηστα αρχεία και μετά θα φύγουν. Και σε μια βδομάδα πάλι θα έχει. Φτάσαμε σε σημείο σε όλα τα update να λέτε set up as new. Κάθε 2 μήνες δηλαδή από την αρχή. Δεν θα το κάνω μια χαρά είναι με update. Δεν σε υποχρεώσε κανείς να κάνεις οτιδήποτε, εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε επί της διαδικασίας ώστε το λειτουργικό σου να τρέχει απροβλημάτιστα, εάν δεν θέλεις να ακολουθήσεις τη συμβουλή μας μην το κάνεις. Δεν πρέπει όμως να αποτρέπεις και νέους χρήστες επ΄ αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κανονικος χρηστης δεν χρειαζεται setup as new. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ολα πανε καλα μεχρι τωρα με το ios8, τρεχει ομαλα Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εκανα Update ΟΤΑ.. μεχρι στιγμης το κινητο παει αψογα!! δεν εχω παρατηρησει καποιο Lag!! συνεχιζω το ψαξιμο!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν σε υποχρεώσε κανείς να κάνεις οτιδήποτε, εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε επί της διαδικασίας ώστε το λειτουργικό σου να τρέχει απροβλημάτιστα, εάν δεν θέλεις να ακολουθήσεις τη συμβουλή μας μην το κάνεις. Δεν πρέπει όμως να αποτρέπεις και νέους χρήστες επ΄ αυτού. Όπως εσύ προτρέπεις για clean install το ίδιο λεω κι εγω για update. Υπάρχει επίσημη αναφορά για set up as new? Δεν ρωτάω από κακιά απλά έχει παραγίνει το κακό με το iOS. Τα windows λιγότερα format θέλουν πλέον που παλιά κάθε 6 μήνες ήθελες format δεν λύνονταν τα προβλήματα αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εγώ πάντως restore και setup as new κάνω όταν δοκιμάζω τις beta του ios ή όταν βγαίνουν major αναβαθμίσεις όπως χθες με το ios 8. Το βρίσκω ως ευκαιρία για να καθαρίζω την συσκευή μου από διάφορες εφαρμογές που περνάω κατά καιρούς. Γενικά περνάω πάρα πολλές και δοκιμάζω πάρα πολλές οπότε μια φορά τον χρόνο θα κάνω ένα setup as new. Τις ενδιάμεσες τις περνάω ota ή itunes. Έκανα χθες ένα οπότε το επόμενο θα είναι όταν θα έρθουν οι beta για το ios 9. Επίσημη από την apple δεν υπάρχει αλλά αν διαβάσεις τα sites που ασχολούνται με την apple όταν είναι για major αναβάθμιση προτείνουν setup as new. Τώρα αν θα το κάνουν όλοι οι χρήστες ή όχι εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο τον χρήστη και πως έχει το κινητό του. Και ο μεν τρόπος στέκει και ο δε, απλά γίνεται ως μια πρόταση. Στο macbook μου πχ δεν κάνω clean install και setup as new όταν βγαίνει καινούργια major αναβάθμιση. Πες με ανώμαλο αλλά δεν κάνω. Στα 3 χρόνια που το έχω μόνο μια φορά έκανα restore και setup από την αρχή. Και τώρα με το 10.10 που θα βγει απλά θα το περάσω έτσι. Αν δω ότι κολλάει τότε θα το κάνω setup ξανά Αυτό που θέλω να πω είναι το πως λειτουργεί ο καθένας την συσκευή του. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για τα updates. Αυτά :) Και για να περάσουμε στα του iphone 5 με os 8, πάει πολύ καλά αλλά σε μερικές περιπτώσεις βλέπω κάτι κομπιάσματα μικρά. Δεν ξέρω τι είναι και πως απλά έτσι μου φαίνεται. Ένα που παρατήρησα χθες ήταν με το πληκτρολόγιο στα μηνύματα, το μαμά πληκτρολόγιο όχι custom. Άνοιγα μια συνομιλία, εμφανιζόντουσαν τα μηνύματα και μετά από δεύτερα εμφανιζόταν και το πληκτρολόγιο. Η μεγάλη ευκολία πλέον είναι το extensions. Όλα μεταξύ τους πλέον λειτουργούν αρμονικά, μαμά εφαρμογές με 3rd party. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Κανένα απολύτως προβλημα μεχρι στιγμής. Η συσκευή τσουλάει πολύ ωραία χωρίς Λαγκ κ έχω την εντύπωση οτι τα χρώματα στο μενού γενικά ειναι λιγο πιο ζωντανά. Προχωράτε άφοβα ακόμα κ OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Με iOS 8 και set up as new ρολαρει άψογα η συσκευη. Αν δεν έχετε jb αναβαθμιστε άφοβα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 μεχρι στιγμης η συμβιωση με το Ios 8! ειναι πολυ καλη!! δεν εχω Lag , ρολλαρει αψογα!! καποια κολληματα στο fb λυθηκαν με απο εγκατασταση παλι!! παρακολουθω λιγο το battery drain... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παρακολουθω λιγο το battery drain... Έχεις παρατηρήσει κάτι; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δεν σε υποχρεώσε κανείς να κάνεις οτιδήποτε, εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε επί της διαδικασίας ώστε το λειτουργικό σου να τρέχει απροβλημάτιστα, εάν δεν θέλεις να ακολουθήσεις τη συμβουλή μας μην το κάνεις. Δεν πρέπει όμως να αποτρέπεις και νέους χρήστες επ΄ αυτού. Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος μόλις έκανα restore και set up as new. Δεν έχω βάλει καμία εφαρμογή μόνο έστησα το τηλέφωνο από την αρχή. Πριν το restore το other που έλεγες στο itunes ήταν 2gb. Έκανα set up as new και μετα που έβαλα να συγχρονίσω την μουσική μου απο το itunes το other ηταν 750mb. Σε μία ώρα μέσα είναι 1.5gb τωρα. Δεν έχω περάσει τίποτα μόνο μουσική και φωτογραφίες με sync απο το library itunes. Δεν ισχύει αυτό που λες για το other οτι φευγει με set up as new. Είναι αρχεία που δεν είναι μουσική,εικόνες, βιντεο. Έχει κι άλλους τύπους αρχείων μέσα η συσκευή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος μόλις έκανα restore και set up as new. Δεν έχω βάλει καμία εφαρμογή μόνο έστησα το τηλέφωνο από την αρχή. Πριν το restore το other που έλεγες στο itunes ήταν 2gb. Έκανα set up as new και μετα που έβαλα να συγχρονίσω την μουσική μου απο το itunes το other ηταν 750mb. Σε μία ώρα μέσα είναι 1.5gb τωρα. Δεν έχω περάσει τίποτα μόνο μουσική και φωτογραφίες με sync απο το library itunes. Δεν ισχύει αυτό που λες για το other οτι φευγει με set up as new. Είναι αρχεία που δεν είναι μουσική,εικόνες, βιντεο. Έχει κι άλλους τύπους αρχείων μέσα η συσκευή. Στα others εντάσσεται και το λειτουργικό σύστημα. Υπάρχουν συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μας με others 4,5 GB εάν είναι μεχρι 1,5 GB τότε είναι μέσα στα πλαίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts