rallistas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μολις το εκλεισα κι εφτιαξε!Εχω iphone τοσα χρονια και δεν εχω ψαξει καν αυτα τα μενου...(το "κακο" του να δουλευουν ολα ρολοι!)Αυτο τι επιρρεαζει ακριβως?Αν δηλαδη το κλεισω δε θα εχω καν ειδοποιησεις?Γιατι ειδα οτι εχει καμποσα εκει που δε χρησιμοποιω συχνα,οπως χαρτες και gps. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Δοκίμασε να κλείσεις αν έχεις ανοιχτό το background app refresh για την εφαρμογή του foursquare και δες αν συνεχίζει :) Ευχαριστώ Big μιας και αντιμετώπιζα παρόμοιο θέμα. Δούλεψε με το τρόπο που πρότεινες. Thanks και πάλι... με γλίτωσες από πολύ χάσιμο χρόνου με restore κτλ. :happy: Edited March 24, 2014 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Αν κλείσεις τον οποιοδήποτε διακόπτη από το μενού αυτό απαγορεύει στην εφαρμογή να τρέχει στο υπόβαθρο, δηλαδή με το που βγαίνεις από την εφαρμογή παγώνει ότι είχες ανοιχτο εκείνη τη στιγμή και όταν την ξανά ανοίξεις επαναφέρεται, αλλά δεν της επιτρέπει να κάνει το οτιδήποτε αν δεν είναι ανοιχτή ή έχεις κλειδώσει το κινητό, στις εφαρμογές gps δεν στο συνιστώ γιατί θα σήμαινε ότι μόλις κλειδώνεις το κινητό θα σταματάνε και οι turn by turn οδηγίες. Τώρα για τις υπόλοιπες εφαρμογές, απλά δες τι δεν σε πειράζει να σταματάει με το που κλείνει από τις εφαρμογές σου. Δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τις ειδοποιήσεις οποιασδήποτε εφαρμογής Edited March 24, 2014 by big Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπερα σας. Επειδη εχω μπερδευτει εχω ενα iphone 5 με προβλημα στο home button. Ειναι αγορασμενο απο seven spot που πρεπει να απευθυνθω για την εγγυηση; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 απο εκει που το αγορασες Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έχετε πρόβλημα στην δημιουργία αντιγράφου (backup) μέσω iTunes? Απο χθες μου βγάζει ένα μήνυμα οτι δεν μπορεί να γινει αντίγραφο για αυτο το iPhone γιατι δεν ειναι συμβατό με το iPhone ή ειναι κατεστραμμένο! Διαγράψτε λέει το τελευταίο αντίγραφο και προσπαθήστε ξανά! Το έκανα αυτο που είπε αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα!! Μέσω wifi όμως απο το κινητό γίνεται κανονικά το αντίγραφο!! Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έχετε πρόβλημα στην δημιουργία αντιγράφου (backup) μέσω iTunes? Απο χθες μου βγάζει ένα μήνυμα οτι δεν μπορεί να γινει αντίγραφο για αυτο το iPhone γιατι δεν ειναι συμβατό με το iPhone ή ειναι κατεστραμμένο! Διαγράψτε λέει το τελευταίο αντίγραφο και προσπαθήστε ξανά! Το έκανα αυτο που είπε αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα!! Μέσω wifi όμως απο το κινητό γίνεται κανονικά το αντίγραφο!! Καμία ιδέα; Κάνετε ένα restart στη συςκευή σας πατώντας home+power buttons Έχετε την τελευταία έκδοση iTunes? εάν ναι κάτι άλλο φταίει, κάνετε απεγκατάσταση τα παρακάτω, κι επανεγκατάσταση στο iTunes, δεν διαγράφεται τίποτα από τις βιβλιοθήκες: iTunes Apple Software Update Apple Mobile Device Support Bonjour Apple Application Support (iTunes 9 or later) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έκανα αυτά που λέει αλλά τίποτα το ίδιο μήνυμα![ATTACH]42951[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Άνοιξε το itunes και επέλεξε από την επάνω αριστερή γωνία το εικονίδιο και στην συνέχεια επέλεξε επεξεργασία->προτιμήσεις και στο παράθυρο που θα ανοίξει διάλεξε την καρτέλα συσκευές και διέγραψε τα τελευταία backup Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δυστυχώς κατάφερα να κάνω μια μικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Ασήμαντη θα έλεγα αλλα μόνο και μόνο που ξέρω ότι ειναι εκεί με ενοχλεί. Έχει ασχοληθεί κανείς με τέτοια επισκευή να με ενημερώσει για διαδικασία και κόστος; Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δυστυχώς κατάφερα να κάνω μια μικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Ασήμαντη θα έλεγα αλλα μόνο και μόνο που ξέρω ότι ειναι εκεί με ενοχλεί. Έχει ασχοληθεί κανείς με τέτοια επισκευή να με ενημερώσει για διαδικασία και κόστος; Καλησπέρα σας, η οθόνη είναι assemply με την LCD γι αυτό και το κόστος ανεβαίνει, εάν δεν είναι σημαντική θεωρώ πως δεν σε συμφέρει για λεπτομέρειες έχεις PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλησπέρα σας, η οθόνη είναι assemply με την LCD γι αυτό και το κόστος ανεβαίνει, εάν δεν είναι σημαντική θεωρώ πως δεν σε συμφέρει για λεπτομέρειες έχεις PM Κάποιος θα την έλεγε ασήμαντη. Ειναι λιγότερο μισό εκατοστο ορατη μόνο σε σβηστή οθόνη. Τελικά όσο κι αν το προσεχεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα γίνει η ζημιά. Αν τελικά δεν συμφέρει η αντικατάσταση θα την "υπομένω" μέχρι να βγει το 6. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Κάποιος θα την έλεγε ασήμαντη. Ειναι λιγότερο μισό εκατοστο ορατη μόνο σε σβηστή οθόνη. Τελικά όσο κι αν το προσεχεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα γίνει η ζημιά. Αν τελικά δεν συμφέρει η αντικατάσταση θα την "υπομένω" μέχρι να βγει το 6. Σε ευχαριστώ! Μια λύση είναι να βάλεις ζελατίνα από πάνω και λογικά δεν θα φαίνεται τίποτα. Από το να δώσεις λεφτά για όλόκληρη αλλαγή καλύτερα αυτό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μια λύση είναι να βάλεις ζελατίνα από πάνω και λογικά δεν θα φαίνεται τίποτα. Από το να δώσεις λεφτά για όλόκληρη αλλαγή καλύτερα αυτό. Ειναι και αυτό μια λύση. Βέβαια όταν περνάω ζελατινες με ακούει όλη η γειτονιά από τα νεύρα μου! Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ειναι και αυτό μια λύση. Βέβαια όταν περνάω ζελατινες με ακούει όλη η γειτονιά από τα νεύρα μου! Α καταλαβα.ανηκεις και συ στο κλαμπ... :lol: Εγω χαλαω 2-3... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Άνοιξε το itunes και επέλεξε από την επάνω αριστερή γωνία το εικονίδιο και στην συνέχεια επέλεξε επεξεργασία->προτιμήσεις και στο παράθυρο που θα ανοίξει διάλεξε την καρτέλα συσκευές και διέγραψε τα τελευταία backup Δούλεψε!!! Ευχαριστώ!!! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Α καταλαβα.ανηκεις και συ στο κλαμπ... :lol: Εγω χαλαω 2-3... Χαμός, νεύρα, βρισίδι, πέταμα ζελατινες αστα!! Για αυτό δεν είχα σχεδόν ποτέ ζελατινες αλλα τώρα θα βάλω μια για προστασία. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Χαμός, νεύρα, βρισίδι, πέταμα ζελατινες αστα!! Για αυτό δεν είχα σχεδόν ποτέ ζελατινες αλλα τώρα θα βάλω μια για προστασία. εγω μετα απο χρονια εμπειριας (και αχρηστες ζελατινες)τις περναω μονος .γιατι ομως δεν πας να στην περασουν στο καταστημα που θα την αγορασεις? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 εγω μετα απο χρονια εμπειριας (και αχρηστες ζελατινες)τις περναω μονος .γιατι ομως δεν πας να στην περασουν στο καταστημα που θα την αγορασεις? Παίρνω από eBay μπόλικες για να υπάρχει απόθεμα. Και τις περνάω μόνος μου. Χθες τα κατάφερα με την πρώτη. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδιά κάποιο προγραμμα που να σου επιτρέπει να στείλεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά 160 και όχι μόνο 70 υπάρχει;; Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδιά κάποιο προγραμμα που να σου επιτρέπει να στείλεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά 160 και όχι μόνο 70 υπάρχει;; Γιατί? δεν στέλνεις 160 ?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Όχι... Μπορεί να φταίει η rsim μάλλον Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Άνοιξε το itunes και επέλεξε από την επάνω αριστερή γωνία το εικονίδιο και στην συνέχεια επέλεξε επεξεργασία->προτιμήσεις και στο παράθυρο που θα ανοίξει διάλεξε την καρτέλα συσκευές και διέγραψε τα τελευταία backup με το 3g κουμπι και το κολπο για επανεμφανιση στην τελευταια 7.1 ??? Edited March 26, 2014 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αν κλείσεις τον οποιοδήποτε διακόπτη από το μενού αυτό απαγορεύει στην εφαρμογή να τρέχει στο υπόβαθρο, δηλαδή με το που βγαίνεις από την εφαρμογή παγώνει ότι είχες ανοιχτο εκείνη τη στιγμή και όταν την ξανά ανοίξεις επαναφέρεται, αλλά δεν της επιτρέπει να κάνει το οτιδήποτε αν δεν είναι ανοιχτή ή έχεις κλειδώσει το κινητό, στις εφαρμογές gps δεν στο συνιστώ γιατί θα σήμαινε ότι μόλις κλειδώνεις το κινητό θα σταματάνε και οι turn by turn οδηγίες. Τώρα για τις υπόλοιπες εφαρμογές, απλά δες τι δεν σε πειράζει να σταματάει με το που κλείνει από τις εφαρμογές σου. Δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τις ειδοποιήσεις οποιασδήποτε εφαρμογής Καλησπερα, αν εχεις την καλοσυνη,μπορεις να μου πεις "βημα-βημα" πως γινεται αυτη η διαδικασια; ( το να σταματησεις μια εφαρμογη να τρεχει στο background δηλαδη..) Σε ευχαριστω εκ των προτερων! ;-) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπερα, αν εχεις την καλοσυνη,μπορεις να μου πεις "βημα-βημα" πως γινεται αυτη η διαδικασια; ( το να σταματησεις μια εφαρμογη να τρεχει στο background δηλαδη..) Σε ευχαριστω εκ των προτερων! ;-) Ρυθμισεις---γενικα---ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο (εχει καποιους διακοπτες,διαλεγεις ποιο θες ανοικτο ή κλειστο) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts