Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη εψαξα για θηκες και εγω εχουν βγει πολυ πιο κομψες θηκες για το 5αρι και δεν το κανουν καθολου κουμουτσα.

ειναι βεβαια και απο μονο του λεπτο οποτε τραγικη διαφορα δεν βλεπεις.

παντως χωρις θηκη δεν το αφηνα γτ γαρτζουνιες μπορει να μην κανει αλλα αν πεσει κατω δεν πιστευω να μην κανει λακουβα το αλουμινιο.

iphone xs max ipad 6th gen

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη εψαξα για θηκες και εγω εχουν βγει πολυ πιο κομψες θηκες για το 5αρι και δεν το κανουν καθολου κουμουτσα.

ειναι βεβαια και απο μονο του λεπτο οποτε τραγικη διαφορα δεν βλεπεις.

παντως χωρις θηκη δεν το αφηνα γτ γαρτζουνιες μπορει να μην κανει αλλα αν πεσει κατω δεν πιστευω να μην κανει λακουβα το αλουμινιο.

Οι λεπτές θήκες όμως, δεν θα κάνουν και πολλά πράγματα αν σου πέσει κάτω.

μια που ειχα στο 4s μου ειχε πεσει 2 φορες κ δν ειχε παθει τιποτα.μην φανταστεις μεγαλη πρωση ορθιος απο το χερι μεχρι το πατωμα.

δεν θα το εβαζα ποτε σε κουμουτσα τετοιο κομψοτεχνημα. βεβαια το προσεχω σαν τα ματια μου.

ειχα παει προχθες στο πλαισιο...και χαζεψα λιγο το 5αρι...το ειχαν σε μαυρο..και επειδη εβλεπα αρκετους που το κοπαναγαν οπως το αφηναν και γενικα τα μοντελα εκθεσης περνανε απο πολλααα...το συγκεκριμενο μαυρο δεν ειχε τιποτα απολυτως....οποτε εμενα μου φαινεται οτι ισως ηταν καποια ελατωματικη παρτιδα....γιατι και φιλος απο ολλανδια που το εχει χωρις θηκη και τα σχετικα..ειναι αψογο και δεν του εχει παθειι τιποτα!

Καλημέρα παιδιά εχω το iphone 5 και ήθελα αν γνωρίζετε στο καινούριο iTunes 11 όταν θέλω να αλλάξω υπολογιστή τι θα κάνω για να μην χάσω τίποτα από το τηλέφωνο και να συνεργάζετε πια με τον καινούριο υπολογιστή ..Αν είναι δυνατόν ένα ένα τα βήματα που θα κάνω .. Ευχαριστώ πολύ

Καπου ειχα βρει την διαδικασια στο Apple Community, αλλα δεν εχω προχειρο τo link. Με ενα search θα το βρεις πιστευω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Καπου ειχα βρει την διαδικασια στο Apple Community, αλλα δεν εχω προχειρο τo link. Με ενα search θα το βρεις πιστευω.

Εδώ είσαι: http://blog.golden-i.gr/index.php/2012/03/itunes-library-pc-mac/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα...σε τι ποσοστό πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση ;να το αφήσω να σβήσει;;

Το αφήνεις να φορτίζει μέχρι το 100%

Μια φορά το μήνα άστο να σβήσει από μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φορά το μήνα άστο να σβήσει από μπαταρία.

Πιθανότατα θα σου συμβαίνει αυτό πιο συχνά, θέλεις - δε θέλεις :p

Καλημέρα...σε τι ποσοστό πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση ;να το αφήσω να σβήσει;;

φορτιζε το περιπου οταν ειναι στο 10-15% μην το αφηνεις να σβηνει συνεχεια απο μπαταρια, μια φορα το μηνα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω

καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει να το αφησεις να κλεινει απο μπαταρια. τωρα γιατι και πως δεν ξερω.

με το που φτασει κατω απο 20% και κοκκινισει το βαζω να φορτισει μεχρι τερμα

καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει να το αφησεις να κλεινει απο μπαταρια. τωρα γιατι και πως δεν ξερω.

με το που φτασει κατω απο 20% και κοκκινισει το βαζω να φορτισει μεχρι τερμα

ετσι ακριβως ειναι ...... οχι να κλειση τελειως

Μια βδομαδα με το κινητο αυτο... Στο 5αρι αναφερομαι φυσικα. Ειχα και το 4 και το 4s και πριν απο αυτα το samsung galaxy s.

Η εξωτερικη εμφανιση του κινητου δεν περιγραφεται με λογια. Μιλαμε για μοναδικης ομορφιας κινητο. Εννοειται το εχω χωρις θηκη, εχω το λευκο και μου φαινεται πολυ ανθεκτικο στη συνηθη κακοποιηση.

Ειναι μαλλον το πιο γρηγορο που υπαρχει στο ιντερνετ απο οτι βιντεο συγκρισης που ειδα με τα αλλα του ανταγωνισμου και πηγαινει σφαιρα στην περιηγηση του μενου.

Οι τεσσερεις ιντσες ειναι πραγματικα ιδανικες. Σε καμια περιπτωση μακροστενο ουτε ιδιαιτερα μεγαλο οπως μερικες παντοφλες.

Η αυτονομια μου φαινεται λιγο καλυτεη απο το 4 s . Με τη δικη μου χρηση, δηλαδη πολλα τηλεφωνα και μονιμως ανοιχτο το wifi και αυτοματη ενημερωση μειλ και αρκετο ιντερνετ ανετα βγαζει 3 12ωρα.

Edited by ramnoz

Ισχυει πως υπαρχουν ακομα θεματα με χτυπηματα στο πλαισιο απο το εργοστασιο;
Samsung S21 Ultra

Ισχυει πως υπαρχουν ακομα θεματα με χτυπηματα στο πλαισιο απο το εργοστασιο;

Καλημέρα, νομίζω πως αυτά τελείωσαν :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή αύριο θα πάρω 2 απο Γερμανό και θα τα ανοίξω επιτόπου, θα προσέξω: Να μην κουδουνίζει οταν το κουνας, να μην εχει γρατζουνιες και την οθονη εαν ειναι ΟΚ. (Φιλος μου πριν 1 βδομαδα απο το ιδιο μαγαζι, λευκο ειχε deadpixel). Τίποτα άλλο που μου διαφευγει;
Samsung S21 Ultra

Επειδή αύριο θα πάρω 2 απο Γερμανό και θα τα ανοίξω επιτόπου, θα προσέξω: Να μην κουδουνίζει οταν το κουνας, να μην εχει γρατζουνιες και την οθονη εαν ειναι ΟΚ. (Φιλος μου πριν 1 βδομαδα απο το ιδιο μαγαζι, λευκο ειχε deadpixel). Τίποτα άλλο που μου διαφευγει;

Να μην εχει γδαρσιματα γυρω γυρω και να μην εχει φυγει το χρωμα εαν ειναι μαυρο. Το κουδουνισμα το εχουν ολα και αφορα στο κουμπι ενεργοποιησης το οποιο κανει καποιον ανεπαισθητο θορυβο, ιδιο περιπου με αυτον που εκανε το 4s και το 4.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Ξέρει κανένας πώς βάζουμε τόνους όταν γράφουμε στο ipad και στο iphone;

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Μετά το φωνήεν που θες να τονίσεις το σηματάκι του τόνου (΄) πάνω δεξιά.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Μετά το φωνήεν που θες να τονίσεις το σηματάκι του τόνου (΄) πάνω δεξιά.

Ευχαρισώ, δύο χρόνια μετά από απρόσκοπτη χρήση με ios τώρα κατάλαβα ολτι μπαίνει μετά από ρο φωνήεν και όχι πριν, όπως γίνεται στο office word.

Ευχαρισώ, δύο χρόνια μετά από απρόσκοπτη χρήση με ios τώρα κατάλαβα ολτι μπαίνει μετά από ρο φωνήεν και όχι πριν, όπως γίνεται στο office word.

:)

Και αν το σκεφτείς, αυτό είναι κ πιο λογικό. Πρώτα το γράφεις κ μετά το τονίζεις!

Είμαστε όμως συνηθισμένοι από τα τόσα χρόνια που το γράφουμε αλλιώς...

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Να μην εχει γδαρσιματα γυρω γυρω και να μην εχει φυγει το χρωμα εαν ειναι μαυρο. Το κουδουνισμα το εχουν ολα και αφορα στο κουμπι ενεργοποιησης το οποιο κανει καποιον ανεπαισθητο θορυβο, ιδιο περιπου με αυτον που εκανε το 4s και το 4.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Υπαρχει κι αλλος τροπος, πατας παρατεταμενα το φωνηεν και σου βγαζει επιλογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Μια βοήθεια συμφορουμίτες όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή what's app στο 5.

Όταν είστε με wifi και κλειδώσετε το iPhone αφου το αφησετε για 5-10 λεπτά χωρίς να ανοίξετε την οθόνη αν σας στειλεί κάποιος μηνυμα what's app σας έρχεται notification άμεσα;

Στο δικό μου πρέπει να μπώ στην εφαρμογή για να μου έρθει το μηνυμα κάτι που δεν γινόταν στα προηγούμενα iPhone's που είχα.

Δοκιμάστε το αν δεν είναι κόπος και πειτε μου.

Νίκος

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned