teobot Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Σημερα περασα την rom κ εχω μονο θετικες εντυπωσεις!! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν χρειαζεται battery calibration μετα το περασμα της ρομ; Κ κατι που θελω να προτεινω για τα transparent widgets. Νομιζω οτι χρειαζεται κ semi-transparent εκδοσεις. Τουλαχιστον εμενα θα μου αρεσε ποιο πολυ. :) Επισης αν γινεται να ενσωματωσεις κ το ics lock screen με την δυνατοτητα προσθηκης συντομευσεων. Αυτο που προτεινεται το περασα αλλα νομιζω δεν μπορεις να βαλεις xtra συντομευσεις Edited September 20, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το mod για το σημειωματάριο δεν δουλεύει σε εμένα. Installation aborted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Καταρχην συγχαρητηρια για τη ρομ,μια και εχω λιγο καιρο το sii μου φαινεται οτι το σημα του ειναι αδυναμο,δυο γραμμες βια τρεις.υπαρχει μοντεμ που θα εχει καλυτερη ληψη? Edited September 20, 2012 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το stock memo κάτι το link support τι είναι; Swyped from my SII using tapatalk Στην 4.0.4 αν έγραφες στις σημειώσεις κάποιο email ή αριθμό, απλά σημειωνόταν. Σε προηγούμενες εκδόσεις (και σε αυτή τη διορθωμένη) μπορούσες αυτόν τον αριθμό να τον καλέσεις ή αν είναι email να κάνεις αποστολή. Σημερα περασα την rom κ εχω μονο θετικες εντυπωσεις!! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν χρειαζεται battery calibration μετα το περασμα της ρομ; Κ κατι που θελω να προτεινω για τα transparent widgets. Νομιζω οτι χρειαζεται κ semi-transparent εκδοσεις. Τουλαχιστον εμενα θα μου αρεσε ποιο πολυ. :) Επισης αν γινεται να ενσωματωσεις κ το ics lock screen με την δυνατοτητα προσθηκης συντομευσεων. Αυτο που προτεινεται το περασα αλλα νομιζω δεν μπορεις να βαλεις xtra συντομευσεις 1. Δε χρειάζεται. 2. Καλό θα ήταν, αν υπήρχε κάποιος διαθέσιμος να τα φτιάξει :) 3. Ότι και για το 2 :D Το mod για το σημειωματάριο δεν δουλεύει σε εμένα. Installation aborted. To πρώτο αρχείο που είχα ανεβάσει, ανέβηκε corrupted και το ξανανέβασα.Σβήσε αυτό που έχεις και ξανακατέβασε το. Καταρχην συγχαρητηρια για τη ρομ,μια και εχω λιγο καιρο το sii μου φαινεται οτι το σημα του ειναι αδυναμο,δυο γραμμες βια τρεις.υπαρχει μοντεμ που θα εχει καλυτερη ληψη? Ότι λήψη έχεις...αυτή είναι.Δε θα αλλάξει με το μόντεμ.Αν θέλεις να πειραματιστείς, από εδώ κατέβασε όποιο θες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ότι λήψη έχεις...αυτή είναι.Δε θα αλλάξει με το μόντεμ. Αν θέλεις να πειραματιστείς, από εδώ κατέβασε όποιο θες oλα οσα ειδα εχουν ιδια ημερομηνια...τι μπερδεμα...ποιο ειναι το τελευταιο αραγε???:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ-ΓΝΩΣΕΩΝ Κατα την επαναφορα των εφαρμογων επειτα απο νεα rom με full wipe, τι ειναι πιο σωστο (ή τι διαφορα υπαρχει): 1. Να επαναφερεις τις εφαρμογες μεσω nandroid backup? 2. μεσω Titanium? 3. μεσω google (κι επειτα αμεση αναβαθμιση μεσω google play)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ-ΓΝΩΣΕΩΝ Κατα την επαναφορα των εφαρμογων επειτα απο νεα rom με full wipe, τι ειναι πιο σωστο (ή τι διαφορα υπαρχει): 1. Να επαναφερεις τις εφαρμογες μεσω nandroid backup? 2. μεσω Titanium? 3. μεσω google (κι επειτα αμεση αναβαθμιση μεσω google play)? Το nandroid επαναφέρει το κινητό σου στην κατάσταση που ήταν όταν πήρες το backup.Ακόμα και τη ρομ... Το google play επαναφέρει τις εφαρμογές μόνο. Το titanium μπορεί και επαναφέρει τις εφαρμογές με ή χωρίς με τα δεδομένα τους. Όταν μετακινούμαστε από ρομ σε ρομ είναι πολύ χρήσιμο να κρατάμε και τα δεδομένα. Εκτός αν είναι απο διαφορετικό λειτουργικό (ICS,GB).Εκεί απαγορεύεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Αυτό το boot animation μπορούμε να το περάσουμε http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=54190 ή και αυτό http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=44065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Αυτό το boot animation μπορούμε να το περάσουμε http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=54190 Όποιοδήποτε bootanimation για το S2 μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Στράτο ποια εφαρμογή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να τακτοποιήσουμε τα εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 αυτο τον προβληματισμο εχω και εγω....περασα τον Go Launcher που θεωρειται απο τους κορυφαιους και πραγματικα ολα καλα εκτος του οταν με επερναν τηλ η επερνα εγω και πατουσα το κοκκινο να κλεισει η γραμμη κολλουσε σε μαυρη οθονη και εκανε ρεσταρτ...τον απεγκατεστησα και με τον Στοκ ειναι οκ...καμμια σιγουρη εναλλακτικη Launcher εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Στράτο ποια εφαρμογή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να τακτοποιήσουμε τα εικονίδια; αυτο τον προβληματισμο εχω και εγω....περασα τον Go Launcher που θεωρειται απο τους κορυφαιους και πραγματικα ολα καλα εκτος του οταν με επερναν τηλ η επερνα εγω και πατουσα το κοκκινο να κλεισει η γραμμη κολλουσε σε μαυρη οθονη και εκανε ρεσταρτ...τον απεγκατεστησα και με τον Στοκ ειναι οκ...καμμια σιγουρη εναλλακτικη Launcher εχουμε? Είμαι ικανοποιημένος με τον TW και δε χρησιμοποιώ κανέναν άλλο. Ρωτήστε για launchers στο γενικό θέμα του SII * Προστέθηκε το ακόλουθο mod στο κεντρικό θέμα: Lidroid mod - 15 toggles Status Bar - 6 Toggles Στην περίπτωση που έχετε κάποιο θέμα εγκατεστημένο, εγκαταστήστε το mod, και κατευθείαν χωρίς reboot ξανά το θέμα σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Στράτο πολύ χαίρομαι που έκανες rom σε ICS και είμαι σίγουρος για την απόδοση και την σταθερότητα αφού σε εμπιστεύομαι πλήρως. Θα την περάσω κάποια στιγμή στο αδερφάκι μου που του έχω πάρει s2.. Αυτό που ήθελα να πω εξ' αρχής είναι ένα μεγάλο μπράβο διαβαζωντας στην πρώτη σελίδα ότι όποιος θέλει να υποστηρίξει την ρομ ας στείλει κατευθείαν το πόσο για το Χαμόγελο του Παιδιού. Συγχαρητήρια για αυτή σου την πρωτοβουλία η οποία απλά επιβεβαιώνει τον υπέροχο χαρακτήρα σου.. Μπράβο βρε φίλε κι ευχαριστούμε φυσικά για τον κόπο σου και την υποστήριξη (κι ας έχουμε καιρό να τα πούμε) :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Στράτο πολύ χαίρομαι που έκανες rom σε ICS και είμαι σίγουρος για την απόδοση και την σταθερότητα αφού σε εμπιστεύομαι πλήρως. Θα την περάσω κάποια στιγμή στο αδερφάκι μου που του έχω πάρει s2.. Αυτό που ήθελα να πω εξ' αρχής είναι ένα μεγάλο μπράβο διαβαζωντας στην πρώτη σελίδα ότι όποιος θέλει να υποστηρίξει την ρομ ας στείλει κατευθείαν το πόσο για το Χαμόγελο του Παιδιού. Συγχαρητήρια για αυτή σου την πρωτοβουλία η οποία απλά επιβεβαιώνει τον υπέροχο χαρακτήρα σου.. Μπράβο βρε φίλε κι ευχαριστούμε φυσικά για τον κόπο σου και την υποστήριξη (κι ας έχουμε καιρό να τα πούμε) :D:D:D Ευχαριστώ Ευθύμη για τα καλά σου λόγια! Ο καθένας μας αν δώσει το ελάχιστο που μπορεί, θα δώσει ζωή και ευτυχία σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Τόσα λεφτά σπαταλώνται στα κινητά...Ας πάει και ένα κομμάτι σε πραγματικές ανάγκες. Μόλις πριν λίγο παρέδωσα το αγαπημένο μου S2 στα χέρια του καινούριου κατόχου του. Είμαι στην αναμονή για το S3 πλέον :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Μόλις πριν λίγο παρέδωσα το αγαπημένο μου S2 στα χέρια του καινούριου κατόχου του. Είμαι στην αναμονή για το S3 πλέον :) Ακόμη ένας βασικός μείον :(:( από το. club του Sii. Μάλλον πρέπει να πάω να πάρω και εγώ το siii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ευχαριστώ Ευθύμη για τα καλά σου λόγια! Ο καθένας μας αν δώσει το ελάχιστο που μπορεί, θα δώσει ζωή και ευτυχία σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Τόσα λεφτά σπαταλώνται στα κινητά...Ας πάει και ένα κομμάτι σε πραγματικές ανάγκες. Μόλις πριν λίγο παρέδωσα το αγαπημένο μου S2 στα χέρια του καινούριου κατόχου του. Είμαι στην αναμονή για το S3 πλέον :) Έχεις απόλυτο δίκιο Στράτο μου, μάλλον πρέπει να επικεντρωσουμε εκεί που πρέπει πλέον.. Από την άλλη ξέρω ότι θα στενοχωρηθουν οι χρήστες του S2 που φεύγεις αλλά σίγουρα νέος κύκλος ανοίγει με το S3 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Έχεις απόλυτο δίκιο Στράτο μου, μάλλον πρέπει να επικεντρωσουμε εκεί που πρέπει πλέον.. Από την άλλη ξέρω ότι θα στενοχωρηθουν οι χρήστες του S2 που φεύγεις αλλά σίγουρα νέος κύκλος ανοίγει με το S3 :D Kαι κάποιοι θα στεναχωρηθούν που έρχομαι στο S3 :D Τo θέμα μου πάvτως εδώ θα το υποστηρίξω, όπως μπορώ. :) Αν και με τον ερχομό του JB, θα αλλάξουν τα πράγματα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Kαι κάποιοι θα στεναχωρηθούν που έρχομαι στο S3 :D Τo θέμα μου πάvτως εδώ θα το υποστηρίξω, όπως μπορώ. :) Αν και με τον ερχομό του JB, θα αλλάξουν τα πράγματα :) σε ποιο κινητό αναφέρεσαι; στον πάλιουρα s2 ή στο νεούδι σου s3;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 σε ποιο κινητό αναφέρεσαι; στον πάλιουρα s2 ή στο νεούδι σου s3;:p Στον πάλιουρα :) Μόλις βγει το jb θα φύγουν όλοι από το θέμα και πλέον δε θα έχει νόημα να το υποστηρίζω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Στον πάλιουρα :) Μόλις βγει το jb θα φύγουν όλοι από το θέμα και πλέον δε θα έχει νόημα να το υποστηρίζω :) Οπότε θα αναμένουμε νέα JB ROM για το S2 όταν θα είσαι έτοιμος... ε;;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Στον πάλιουρα :) Μόλις βγει το jb θα φύγουν όλοι από το θέμα και πλέον δε θα έχει νόημα να το υποστηρίζω :) μην είσαι σίγουρος και πολύ, κάτσε να βγεί η jb να δούμε τι προβλήματα έχει και το ξανασυζητάμε..είδες μετά από πόσο καιρό κάναμε μετάβαση σε μια σταθερή ics. Πάντως από τις μέχρι τώρα custom jb καμία δεν με συγκίνησε ευτυχώς θα σε φάμε στη μάπα για καιρό :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) Μά δεν έχει βγει καμιά επίσημη κυκλοφορία rom για το S2 ώστε να χρησιμοποιηθει ως βάση για custom made rom, οι AOKP και οι AOSP δεν έχουν drivers για αυτό και κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά Edited September 22, 2012 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) Pulse Update 2.1 Περιλαμβάνει: Nέα έκδοση του ίδιου kernel με υποστήριξη custom bootanimations To Superuser αντικαταστάθηκε με το SuperSU Pulse boot animation Εγκαθίσταται πάνω από την rom. DOWNLOAD Παρακαλώ όποιος το δοκιμάσει, να πει τις εντυπώσεις του και τις παρατηρήσεις του. Edited September 22, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Πολύ ωραίο Στράτο.. :happy: Ένα πράγμα μόνο, δεν μπορεί να γίνει "fullscreen"? Να μην έχει μωρέ τα κενά πάνω κάτω.. λέω εγώ τώρα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) Πως την βλέπετε την κατανάλωση μπαταρίας; Παιδιά γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες και δεν μπορώ επίσης να διορθώσω το κείμενο μου; :confused::( :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts