modena Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 toyota corolla t-sport , 250 alogakia pistevw tha to allaza me mia carrera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αν κάποιος έχει τέτοιο κόμπλεξ που καταφεύγει να λέει ψέματα εδώ για να εντυπωσιάσει τότε πρόβλημα του. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε κάποιον, ούτε και νομίζω ότι δεν υπάρχουν σπίτια με τέτοια αυτοκίνητα. ΗΡΕΜΗΣΕ DRACUMELμια χαρά ήρεμος ήταν ο dracumel και καλό είναι να μην γίνονται συστάσεις έτσι. Ας το λήξουμε εδώ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος modena ( 9 Σεπ. 2004 , 17:25) toyota corolla t-sport , 250 alogakia pistevw tha to allaza me mia carrera se pantreuome mipos???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 κανενας με καμια φεραρι καμπριο να παντρευτω εγω ? :whistle: :p εγω τι να πω που εχω ενα σμαρτακι γι αυτοκινητο ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 to topic leei : ti autokinito odigite................. oxi : ti koubadakia odigite xooxxooxoxoxoxoxoxoxoxoxox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep206 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 oyte ego den exo problima me ton filo veco na einai kala to paidi na ta xairetai aplos mia episimansi sta legomena toy ekana pou to diatipose o filos elteo me eksipno tropo: Ανέφερε δηλ 3 αυτοκίνητα αξίας €380.000 και αυτός κόλλησε στην A Class...!! giayto as klisi edo to thema kalitera kai as sinexisoume na anaferoume ta kamaria aytokinhta pou exoume parakalo Παράθεση erwtas me ta aytokinhta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros ( 9 Σεπ. 2004 , 19:23) to topic leei : ti autokinito odigite................. oxi : ti koubadakia odigite xooxxooxoxoxoxoxoxoxoxoxox :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 plaka kano :) (enoite) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Δεν θα το έλεγα κουβαδάκι αλλά 2θεσιος καναπές με ρόδες... Powerz το είχε η αδερφή μου αλλά το πούλησε στο 3μηνο γιατί μας έβγαλε πολλά προβλήματα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosbiologos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Eγώ αγόρασα πρόσφατα το κατά τη γνώμη μου ποιό όμορφο,έξυπνο,ευρύχωρο,γρήγορο,αξιόπιστο(πάνω απ'όλα) και ακριβό αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Ποιό είναι αυτό??? Μα φυσικά το HONDA το JAZZAKI!!! Απο τη μέρα που το αγόρασα είμαι ένας :D πανεύτυχής οδηγός :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Peugeot 307 από τον Ιούνιο. Ήδη έχω φτάσει τα 7.000 χλμ. Μέχρις στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Να'ναι καλά η εταιρία να μας δίνει πάντα τσάμπα αυτοκίνητα! Παρόλα αυτά παραμένω ερωτευμένος με όλα τα Alfa Romeo (και ειδικά την 33 1.7 8V που είχα παλιότερα... αχ, αυτός ο boxer!). Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (10 Σεπ. 2004 , 16:46) Δεν θα το έλεγα κουβαδάκι αλλά 2θεσιος καναπές με ρόδες... Powerz το είχε η αδερφή μου αλλά το πούλησε στο 3μηνο γιατί μας έβγαλε πολλά προβλήματα... τι προβληματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Μοτέρ, ημιαυτόματο κιβώτιο, σκασμένο αμορτισέρ, κλατάρισμα με 80 χλμ (κόντεψε να σκοτωθεί η αδερφή μου).... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 8 Σεπ. 2004 , 03:02) Να' ναι καλά ο μπαμπάς να έχει κολλήματα με Mercedes Benz και να μου τις αφήνει που και που. Παραθέτω: Σε οικογενειακό μια ασημένια S500, με charcoal leather, για το χωριό, τας εξοχάς και τις εκδρομές ΜL430 και το καμάρι του μπαμπά που μου το δίνει μόνο για εξόδους SL55 AMG. Τώρα προσπαθήσω να προωθήσω την αγορά μιας μικρής A-Class "για την πόλη" δηλαδή εμένα... File VeCo pes mou oti einai moufa ola auta... Kala re 8a mas trelaneisssssssss???????? :blink: exete dosei 300.000 euro mono gia autokinita..posa exeis dld??? Prepei na pinas polu esu :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Emeis exoume Gia tin douleia mia klouba VW syncro, Gia to kunugi pou einai psora tou patera mou ena Mitsubishi L200 Tetrafiro kleisto me eidiki koukoula,gia gomenotsarkes mia mercedes clk 200 compressor anaba8mismeni stous 204 hp (apo 163 pou itan arxika) kai egw 8a parw se kana duo bdomades to VW Golf R32(Apo Germania fusika) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 http://www.deere.com/en_INT/images/library/agricultural_equipment/ams/images/intro_l.jpg 380 άλογα σας φτάνουν? :lol: Σοβαρά τώρα, Citroen Xsara 1.6 με 100 αλογάκια από το 1999 (αν και το παραπάνω θα ήταν ιδανικό για τους δρόμους της Αθήνας) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 brutus den einai mono auta ta 380 aloga............. einai kai i thiriodis ropi....... :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Ένα Nissan Almera 1.4 μοντέλο του '97 κι ένα Seat Toledo 1.6 του '00. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Ένα τζιπ Suzuki4x4.....το οποίο πάει για πούλημα....μια και ήταν το αυτοκίνητο που μάθαινα να ...κολυμπάει στην παραλία όταν πήρα το δίπλωμα.... Ένα Mazda 626 του μπαμπά....που δεν μου το ξαναέδωσε όταν από την Πάτρα με κυνήγησαν κάποιοι της ομάδας Ζ για να μου δώσουν την κλήση αλλά δεν με ......έβρισκαν... Ένα φορτηγό Mercedes 310 ανοιχτό πίσω .....λόγω δουλειάς... Κι έρχεται κι εκείνο το Fiat Stilo....στο δρόμο είναι εδώ και δύο μήνες....Που θα πάει; Δεν θα φτάσει; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (11 Σεπ. 2004 , 16:21) Μοτέρ, ημιαυτόματο κιβώτιο, σκασμένο αμορτισέρ, κλατάρισμα με 80 χλμ (κόντεψε να σκοτωθεί η αδερφή μου).... εγω που το πηγα 130 στην αττικη μια χαρα ηταν βεβαια νοσταλγω λιγακι το σπορτινγκ φιατακι μου που πηγαινε για πλακα 170 αλλα αντε πες οτι θες ν αλλαξεις αυτοκινητο παλι.. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Ένα Mitsubishi Carisma 1.6 για τις χαλαρές βόλτες και ένα Audi A4 1.8T για τις γρήγορες. :p Και ένα pick-up που και που αλλά με δυσκολεύει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Σεπ. 2004 , 13:37) εγω που το πηγα 130 στην αττικη μια χαρα ηταν βεβαια νοσταλγω λιγακι το σπορτινγκ φιατακι μου που πηγαινε για πλακα 170 αλλα αντε πες οτι θες ν αλλαξεις αυτοκινητο παλι.. :o killer........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 γιατι killer ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosbiologos Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Be cool,be JAZZ!!! :p :p :p http://www.autoweb-france.com/img/salon_2004gene/honda_jazz.jpg That's my baby!!! :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Εγω οδηγώ ενα micra 1.4 πρέπει να ναι αλλά έχει μια ταμπέλα πάνω που λεέι σχολη οδηγών , πειράζει? :worry: Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts