iliasitg Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 FIAT TIPO 2.O T 245HP Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/153781a.jpg 1,7bar και τα μυαλα στο πισω καθισμα :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 oxi file mou oute metaxirismenh oute kindineuoume(pote den ksereis :p ) apla to e60 se thorakismenh ekdosh tha argisei na bgei kai san to e39 einai pio kirilato phrame auto thorakismeno giati parexei perisoterh asfaleia apo to aplo se atixima Και πληρώσατε παραπάνω για να έχετε καλύτερη αφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος? Και είναι και BMW? Θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά ;) . Πόσο πήγε η θωράκιση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 oxi file mou oute metaxirismenh oute kindineuoume(pote den ksereis :p ) apla to e60 se thorakismenh ekdosh tha argisei na bgei kai san to e39 einai pio kirilato phrame auto thorakismeno giati parexei perisoterh asfaleia apo to aplo se atixima Kαστοριανέ η θωράκιση ΔΕΝ κάνει πιο ασφαλές το αυτοκίνητο σε τρακάρισμα :!: Το αντίθετο... Ειδικά όταν πέσεις πάνω σε σταθερό εμπόδιο το έξτρα βάρος της θωράκισης είναι μεγάλο πρόβλημα. Ενδεικτικά να σου πω ότι στο δυστύχημα με την Νταϊάνα η θωράκιση της Mercedes ήταν ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_e34 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 opel omega 2.5 tds klouva tou father 1 Volvo F12 420 hp ropi pou skotonei:) 1 polo brother mou 1 m3 :w00t: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sto garaz einai akoma exw na to kikloforiso 3 mines alla pou tha paei..mexri ta xristougenna tha to exw valei mpros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 mitsubish eclipse '99 GS 160hp :p alla tha to poulisw kai tha parw pontiac gto h grand cherokee... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εγώ εδώ και 1,5 χρόνο περίπου έχω ένα Audi A3. Το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν ένα toyota starlet. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 MAZDA 3 1600 CC 114PS και φυσικα zoom zoom ειναι αυτοκινητο λιγο διαφημισμενο αλλα κανει τα λεφτα του και με το παραπανω πραγμα που δε ξερω αν ισχυει σε αλλα δημοφιλη vw,opel κλπ Μια χαρά την κάνουν και αυτά την δουλεία τους,μην στεναχωρίεσαι... Και δεν είνια λίγο διαφημισμένο αλλά πολύ.Εξαρτάται πόση tv βλέπει ο καθένας... Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 ford fiesta 1.4 το εχω 4 μηνες και εχω παθιαστει.... εχω βαλει αεροτομη ζαντες αλουμινιου και εχω σκοπο να το κανω σε λιγους μηνες look ST Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 ford fiesta 1.4 το εχω 4 μηνες και εχω παθιαστει.... εχω βαλει αεροτομη ζαντες αλουμινιου και εχω σκοπο να το κανω σε λιγους μηνες look ST Αν είναι μόνο στην εμφάνιση ST τότε τι να το κάνεις :O Οι επιδόσεις μετράνε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 ford fiesta 1.4 το εχω 4 μηνες και εχω παθιαστει.... εχω βαλει αεροτομη ζαντες αλουμινιου και εχω σκοπο να το κανω σε λιγους μηνες look ST ευχαριστημενη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Alfa 33 1.4 I.E.L '93 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Όχι εγώ οι γονείς: Jeep Cherokee 2.5 του 2000 BMW 316i του 2001 Peugeot 307 1.6 του 2004 :O :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Peugeot 106 1.1 60Hp Ford Mondeo Ghia 1.8 125Hp My 2005 Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Seat leon 1.6 2001 :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 παρα πολυ ευχαριστημενη ενθουσιασμενη... εχει τρομερη αποδοση για 14αρι στο δρομο φοβερη επιταχυνση στην εκκινηση πολυ ξεκουραστο στην οδηγηση... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 παρα πολυ ευχαριστημενη ενθουσιασμενη... εχει τρομερη αποδοση για 14αρι στο δρομο φοβερη επιταχυνση στην εκκινηση πολυ ξεκουραστο στην οδηγηση... φοβερη επιταχυνση???? χχχχμμμμμ μαλλον θελεις μερικα ιδιαιτερα...... :worry: :worry: Υ.Γ σκασε μυτη στο meeting που θα κανουμε μεσα στην εβδομαδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Peugeot 306 1.4 '97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 apo 4x4: xtrail 2.0 elegance me 142hp polis: lancia ypsilon sport pack me 100hp...panalafro k paei ton kolo tu :O ...syndiazetai k me thn polyteleia tu! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ...μόλις αποκτήσαμε κι ένα Smart-άκι για την πόλη μπλε-ασημί. Θέλει συνήθεια το ότι οδηγείς ένα καναπέ :lol: αλλά είναι μια χαρά για την πόλη μέσα ενώ χωρά σε μέρη που δεν θα πλησίαζαν τα υπόλοιπα αμάξια της οικογενείας. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 welcome to the club!! δεν ειναι απιστευτα βολικο και σε θεμα οδηγησης και σε κινηση και σε παρκαρισμα? εγω δεν το αλλαζω με κανενα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 welcome to the club!! δεν ειναι απιστευτα βολικο και σε θεμα οδηγησης και σε κινηση και σε παρκαρισμα? εγω δεν το αλλαζω με κανενα!! :D APOLYTA BOLIKOTATO...alla apo 8ema asfaleias par'oti exei ton klobo asfaleias ktl etsi k etsi 8a elega...trakaran ton kolito me 30klm(plagio-metopika) k alaxe mia porta...ka8os phre k ligo tu eipan to mprostino axonaki(ka8os ton brikan k pano sthn aristerh roda!) :( Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Hyundai Atos λευκο μοντελο 2000 με 67.000χλμ και δεν το αλλαζω !!μεσα στην Αθηνα ειναι τελειο αλλα εχει κανει και τα ταξιδακια του. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasitg Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 τι συστημα tv/dvd προτεινετε για το αυτοκινητο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/153781a.jpg 1,7bar και τα μυαλα στο πισω καθισμα :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ένα Nissan Micra 1.4 το νέο μοντέλο. Αν και από οδηγική συμπεριφορά είναι υποστροφικό και το τιμόνι είναι βούτυρο ,έχει καλή ροπή και απίστευτα κοντές 3 πρώτες σχέσεις με αποτέλεσμα πολλά παιχνίδια (ξεκινάω με δευτέρα και σπινιάρει --- την άλλη φορά - που έβρεχε- με τέρμα γκάζια και 3η πήγαινα σπινίαροντας ) Επίσης σε φανάρια να ξεπερνάω πολύ πιο γρήγορους ! ΥΓ. Δεν έχω οδηγήσει πιο εύκολο αυτοκίνητο (ελαφρύς συμπλέκτης , ηλεκτρικό τιμόνι , και μικρό που με λίγο χειρόφρενο παίρνεις τις στροφές σε στενά και με μικρή ταχύτητα ΚΑΘΕΤΑ . Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 delta hf δίλιτρη, η απόλυτη ευχαρίστηση , αλλά πολύ ιταλική με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να φανταστείτε ότι μου έπεσε η μπιέλα μέσα στην εθνική και ενώ έτρεχα με 170. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts