Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ λέω να πας σε 820 !!! Καλύτερο και αν δεν σου φτάνει η μπαταρία ή παίρνεις μια δεύτερη ή κάτι 2000+ mah που κυκλοφορούν... Η μπαταρία διορθώνεται εύκολα, το hardware όχι... ;)
:rtfm:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τη βοήθειά σας! Από χθες το βράδυ έχει σταματήσει ο συγχρονισμός του hotmail και μου βγαζει κωδικό σφάλματος 8000FFFF. Ουτε χειροκίνητα μπορώ να λάβω ή να στείλω μηνύματα. Τι κάνουμε;

Παιδιά τη βοήθειά σας! Από χθες το βράδυ έχει σταματήσει ο συγχρονισμός του hotmail και μου βγαζει κωδικό σφάλματος 8000FFFF. Ουτε χειροκίνητα μπορώ να λάβω ή να στείλω μηνύματα. Τι κάνουμε;
Πηγαινε στις ρυθμισεις>email+λογαριασμοι και βρες τον λογαριασμο που εχει το προβλημα.Εκει που λεει "περιεχομενο για συγχρονισμο" ξετικαρε το email, κανε συγχρονισμο και υστερα τικαρε το παλι και κανε αλλη μια φορα συγχρονισμο.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Για κοίταξε την ώρα που έχει το κινητό. Εαν δεν είναι σωστή μπορεί να σου βγαζει το ίδιο error.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο συγχρονισμός επανήλθε από μονό του. Ίσως μέσα στα πολλά που έκανα, να έκανα κι αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, να απενεργοποιήσω το συγχρονισμό mail και να τον ενεργοποιήσω ξανά.

μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις να κανω ωστε να τραβαω καλες φωτο μεσα στο σπιτι,με τα φωτα αναμενα?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1.Όταν τραβάω μία φωτογραφία αυτή καθυστερεί να φύγει (κάνει 5-6 δευτερόλεπτα) και πρέπει να περιμένω τον παραπάνω χρόνο για να τραβήξω την επόμενη.Σε ίδιο κινητο φίλου μόλις τραβήξεις τη φωτογραφία αμέσως φευγει απο την οθονη και αποθηκεύεται και είσαι έτοιμος για την επόμενη.Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

2.Όταν πήρα το κινητο ρολάροντας αριστερα στην κεντρική οθόνη με έβαζε στο menu και είχε τα πάντα αλφαβητικα.Δεν ξέρω πως άλλα αυτό άλλαξε και τώρα είναι μεν αλφαβητικά άλλα πάνω από τιςεφαρμογές κτλ έχει το γράμμα της αλφαβήτας π.χ α και από κάτω αφύπνιση.Μηπως ξερετε πως μπορώ να το αλλάξω;

1.Όταν τραβάω μία φωτογραφία αυτή καθυστερεί να φύγει (κάνει 5-6 δευτερόλεπτα) και πρέπει να περιμένω τον παραπάνω χρόνο για να τραβήξω την επόμενη.Σε ίδιο κινητο φίλου μόλις τραβήξεις τη φωτογραφία αμέσως φευγει απο την οθονη και αποθηκεύεται και είσαι έτοιμος για την επόμενη.Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

2.Όταν πήρα το κινητο ρολάροντας αριστερα στην κεντρική οθόνη με έβαζε στο menu και είχε τα πάντα αλφαβητικα.Δεν ξέρω πως άλλα αυτό άλλαξε και τώρα είναι μεν αλφαβητικά άλλα πάνω από τιςεφαρμογές κτλ έχει το γράμμα της αλφαβήτας π.χ α και από κάτω αφύπνιση.Μηπως ξερετε πως μπορώ να το αλλάξω;

1)όταν είσαι στην κάμερα πατάς τις ... πας ρυθμίσεις,αναθεώρηση φωτογραφίας και επιλέγεις ανενεργή

2)Δεν βγαίνει.εμφανίζεται μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών και δεν γίνεται να το βγάλεις.

1)όταν είσαι στην κάμερα πατάς τις ... πας ρυθμίσεις,αναθεώρηση φωτογραφίας και επιλέγεις ανενεργή

2)Δεν βγαίνει.εμφανίζεται μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών και δεν γίνεται να το βγάλεις.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άλλα δυστυχώς δεν βρίσκω την ρυθμιση αναθεωρηση φωτογραφίας.Αυτό που κάνω είναι :πάω καμερα πατάω ρυθμίσεις μου βγάζει ρυθμίσεις φωτογραφιών και ρυθμίσεις βίντεο.Στις ρυθμίσεις φωτογραφιών έχει: σκηνές-iso-τιμή έκθεσης-ισορροπια λευκου-αναλογία και ακτίνα υποβοήθησης.Δεν βρίσκω πουθενά αναθεώρηση φωτογραφίας.Μηπως ψάχνω λάθος;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άλλα δυστυχώς δεν βρίσκω την ρυθμιση αναθεωρηση φωτογραφίας.Αυτό που κάνω είναι :πάω καμερα πατάω ρυθμίσεις μου βγάζει ρυθμίσεις φωτογραφιών και ρυθμίσεις βίντεο.Στις ρυθμίσεις φωτογραφιών έχει: σκηνές-iso-τιμή έκθεσης-ισορροπια λευκου-αναλογία και ακτίνα υποβοήθησης.Δεν βρίσκω πουθενά αναθεώρηση φωτογραφίας.Μηπως ψάχνω λάθος;
Υπαρχει περιπτωση να τραβατε την φωτογραφια μεσα απο την εφαρμογη Nokia smart cam στο ενα κινητο?Το ρωταω αυτο γιατι οντως υπαρχει καθυστερηση στην αποθηκευση της φωτογραφιας. Αν ναι τοτε στις ρυθμισεις της εφαρμογης υπαρχει η επιλογη "ενεργοποιηση αναθεωρησης".

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Για την καθυστερηση αποθηκευσης της φωτογραφιας πιθανοτατα να φταιει το οτι τις αποθηκευεις στην microSD. Δοκιμασε να τις αποθηκευσεις στο τηλεφωνο. Υπαρχουν νομιζω συγκεκριμενες microSD στις οποιες αποθηκεύεις το ιδιο γρήγορα οπως και στο τηλεφωνο.

Το δευτερο δεν το καταλαβα. Απο κάτω αφυπνιση? Ανεβασε ενα screenshot.

To 2o εννοεί οτι έχει ομαδοποιήσει τις εφαρμογές κατά γράμμα και πάνω από κάθε ομάδα έχει και το γράμμα. Aka η ερώτηση που έχει καταντήσει αηδία στα WP... :lol:

Για την καθυστερηση αποθηκευσης της φωτογραφιας πιθανοτατα να φταιει το οτι τις αποθηκευεις στην microSD. Δοκιμασε να τις αποθηκευσεις στο τηλεφωνο. Υπαρχουν νομιζω συγκεκριμενες microSD στις οποιες αποθηκεύεις το ιδιο γρήγορα οπως και στο τηλεφωνο.

Το δευτερο δεν το καταλαβα. Απο κάτω αφυπνιση? Ανεβασε ενα screenshot.

Όντως έφταιγε ότι τις φωτογραφίες τις αποθήκευα στην microSD :yahoo::clap:.

Όσο για το δεύτερο ανεβάζω sceenshot που δείχνει ότι κάτω από το γράμμα α έχει αριθμομηχανη,αφυπνίσεις,μετά έχει το β και από κάτω βοήθεια+συμβουλές και συνεχίζει έτσι.Όταν το πήρα το τηλέφωνο είχε αριθμομηχανη,αφυπνίσεις,βοήθεια+συμβουλές το ένα κάτω από το άλλο χωρίς να τα χωρίζει με γράμματα.

Αυτο συμβαινει επειδη ξεπερασες εναν αριθμο εφαρμογών,οποτε αυτοματα για να σε διευκολύνει σου εμφανιζει τα γραμματα.Δεν γινεται να φυγουν αλλα πιστεψε με,με τον καιρο κατεβαζοντας και αλλες εφαρμογές θα ειναι μεγαλη ευκολία.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.

Να συνοψίσω:για το πρώτο ερωτημα σχετικά με την αργοπορία της φωτογραφίας που τραβούσα η λύση είναι ότι αποθήκευα τις φωτογραφίες στην κάρτα microSD.Μόλις άλλαξα την αποθήκευση στο τηλέφωνο διορθώθηκε.Η λήψη φωτογραφίας δεν γινόταν από την εφαρμογή Nokia smart cam.

Για το δεύτερο ερώτημα πιθανόν έχω ξεπεράσει τον αριθμό των εφαρμογών και μου τις ομαδοποιεί αλφαβητικά.

Σας ευχαριστώ και πάλι.Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους.

Είμαι κάτοχος NOKIA LUMIA 820 και έχω πολλά προβλήματα...Κολλάει συνεχώς, κάνει επανεκκινήσεις μόνο του, ο internet explorer κολλάει και δεν κλείνει, το ίδιο και η εφαρμογή του YouTube.

Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις (και την Amber) και συνεχίζει να έχει το ίδιο θέμα εδώ και 4 μήνες που έχω το κινητό.

Υποψιάζομαι οτι ίσως φταίνε τα connectivity live tiles που έχω εγκαταστήσει(αν και έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά), καθώς τα κολλήματα συμβαίνουν όταν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο (είτε WiFi, είτε της 4G Cosmote).

Any help please????

Εγώ θα 'λεγα φλασάρισμα του firmware με nsu...

Η κάνε λίγο υπομονή ακόμα να 'ρθει η GDR3 να δεις τι γίνεται και δοκιμάζεις μετά...

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!

Μετά από 12 μέρες με το 820 (πρωτάρης με σμαρτφον),

μπορώ να πω ότι είμαι υπερικανοποιημένος από την χρήση

και την λειτουργία του. Σιγά σιγά όσο θα αυξάνεται η

εμπειρία μου θα τα λέμε λεπτομερέστατα.

Αντίο...

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.......:)

και μια ερωτησουλα:p δεν μου δινει την επιλογη να διαγραψω ενα λογαριασμο hotmail που δεν εχω πια ενω στον νεο λογαριασμο που εβαλα με παρατεταμενο πατημα μου δινει και την επιλογη για διαγραφη. ευχαριστω εκ των πρωτερον

Practice what you preach

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.......:)

και μια ερωτησουλα:p δεν μου δινει την επιλογη να διαγραψω ενα λογαριασμο hotmail που δεν εχω πια ενω στον νεο λογαριασμο που εβαλα με παρατεταμενο πατημα μου δινει και την επιλογη για διαγραφη. ευχαριστω εκ των πρωτερον

Δυστυχώς το πρώτο hotmail που δηλώνεις και το συγχρονίζεις με το κινητό σου δε μπορείς να το διαγράψεις. Θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργασιακών....

καλησπερα παιδια.καινουργιος στα παραθυρα λεω να ξεκινησω με ενα 820.ποιο βολικο απο τα επομενα ,με καρτα μνημης ειναι οτι πρεπει.κατι λιγο που το δοκιμασα απο καμερα ειναι καλυτερο απο τα περισσοτερα αντροιντ που εχω δουλεψει και δεν ειναι λιγα....θελω να ρωτησω για κατι που μου εκανε εντυπωση....ζουμ το βιντεο εν ωρα εγραφης δεν εχει?:confused:

καλησπερα παιδια.καινουργιος στα παραθυρα λεω να ξεκινησω με ενα 820.ποιο βολικο απο τα επομενα ,με καρτα μνημης ειναι οτι πρεπει.κατι λιγο που το δοκιμασα απο καμερα ειναι καλυτερο απο τα περισσοτερα αντροιντ που εχω δουλεψει και δεν ειναι λιγα....θελω να ρωτησω για κατι που μου εκανε εντυπωση....ζουμ το βιντεο εν ωρα εγραφης δεν εχει?:confused:

Η stock εφαρμογή δεν έχει. Η Nokia Camera Beta, έχει. ;)

Huawei Nova 5T