Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλά, διάβασες τι έγραψα στο ποστ μου που παρέθεσα;;; :wacko:

Ναι εχεις δίκιο:p διάβασα λιγο βιαστικά την απάντηση σου :O, έτρεξα το NSU και οπως μου είπες...!!! ( Σε λίγα λεπτά ειχα μια Γαλλική amber στο τηλ μου).

Σε ευχαριστώ :rolleyes:

giphy.gif

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι όντως... 4g διαθέσιμη...

Αλήθεια, πως ενεργοποιειται αυτό που περνάς το χέρι από πάνω;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Πρέπει να κάνεις update αυτά μέσο barcode.

Η να βάλεις το sysapp pusher και να κάνεις check versions και να κάνεις αναβάθμιση σε όποια εφαρμογή της nokia δεν έχεις κάνει ακόμα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το Γαλλικο firmware με 4G για το 820 ειναι το 3047.0000.1328.3004 ? Για ριξτε μια ματια παρακαλω εσεις που το εχετε εγκαταστησει και ενημερωστε. Το εχω βαλει να κατεβαινει και μαλλον θα δοκιμασω να το περασω πιο αργα. Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Το δικό μου έχει 3047.0000.1328.3002.

ΟΚ φιλε μου. Αυτο που ειχα βαλει να κατεβαινει ηταν το LTE enabled της Orange. Αυτο που εχεις περασμενο ειναι το firmware για unbranded γαλλικες συσκευες, αφου εχει και 4G θα το προτιμησω οποτε ακυρωνω αυτο που κατεβαζα. Ευχαριστω πολυ :)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

To μεσημέρι δοκίμασα κάρτες και των τριών δικτύων, με μη ενεργοποιημένο το 4G σε καμία γραμμή. Και στις τρείς δίνει επιλογή στις ρυθμίσεις για 4G. Τελικά με την μόνη κάρτα που δεν εμφανίζει αυτήν την επιλογή είναι η Q και από ότι διάβασα είναι γιατί το 4G δεν είναι ενεργοποιήσιμο σε καμίας μορφής περιαγωγή για προστασία της τσέπης του κατόχου και, ως γνωστό, η Q εκλαμβάνεται ως περιαγωγή στο δίκτυο της Wind.

Εγώ με το αγγλικό firmware δεν είδα ποτέ στις ρυθμίσεις μου το 4G της Vodafone. Για αυτό θέλω να περάσω κάποιο που δίνει εγγυημένα 4G.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Το γαλλικό fw στο 820 σε 4g σύνδεση τι σύμβολο έχει δίπλα από τις κεραίες; Στο 920 που του είχα φλασσάρει γαλλικό fw (όταν έψαχνα να δω ποίας χώρας fw έχει καλύτερη ταχύτητα στο 4g δίκτυο της cosmote) μου έγραφε 4G, ενώ το ισπανικό και το γερμανικό που πέρασα αργότερα μου έγραφαν το γράμμα L. Ρωτάω για να δω αν θα έχει κάτι διαφορετικά από το γαλλικό fw του 920.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το δικο μου τιποτα ακομα,ειναι ελληνικο απο cosmote,να ανησυχω?

Σε Android δεν ειχα κανει ποτε φλασαρισμα/ρουταρισμα ... αρχισα τωρα στα γεραματα τα φλασαρισματα και σε WP μαλιστα.

Αν και με παιδεψε λιγο το Nokia Care Suite στην εγκατασταση του, τελικα περαστηκε το γαλλικο firmware με Amber και το 4G πλεον ειναι διαθεσιμο στις ρυθμισεις. Εδω που ειμαι δεν εχω 4G καλυψη αλλα αυριο θα το τεσταρω να δω τι λεει. Προεχει το στησιμο απο την αρχη αφου διαγραφηκαν τα παντα και τωρα κατεβαινουν καμια 60ρια εφαρμογες απο το backup.

@bardull: Υπομονη φιλε μου, τα ελληνικα αργουν ακομη. Καποια στιγμη μεσα στις επομενες εβδομαδες θα ερθει.

@niotheros: E, G, H, H+ εχω δει για την ωρα.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Παιδια γιατι το 820 παιζει φτηνοτερα στο skroutz απο το 720 ενω εχει καλυτερα χαρακτηριστικα; Εχει καποιο προβλημα;

Με τετοια τιμη, το σκεφτομαι σοβαρα..

αγόρασα ενα lumia 820 με τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στις επισυναπτόμενες εικόνες και προχο κινητής τηλεφωνίας(όπως αναφέρει στις πληροφορίες) Italy country variant

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι:1) τι σημαίνουν στην δεύτερη εικόνα τα ανγνωριστικό και κωδικός εισόδου? που πρέπει να κάνω λογαριασμό? 2) εαν ειναι διαθέσιμη η αναβάθμιση που θα εμφανισθεί?

αγόρασα ενα lumia 820 με τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στις επισυναπτόμενες εικόνες και προχο κινητής τηλεφωνίας(όπως αναφέρει στις πληροφορίες) Italy country variant

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι:1) τι σημαίνουν στην δεύτερη εικόνα τα ανγνωριστικό και κωδικός εισόδου? που πρέπει να κάνω λογαριασμό? 2) εαν ειναι διαθέσιμη η αναβάθμιση που θα εμφανισθεί?

1. Δεν χρειαζεται να κανεις κανεναν λογαριασμο. Επιλεγες το Caresuite External που ειναι προεπιλεγμενο και πατας "Εισοδο".

2. Απο οτι φαινεται στην πρωτη εικονα δεν ειναι διαθεσιμη η Amber για την συσκευη σου. Το firmware που μπορεις να κατεβασεις ειναι αυτο που ηδη εχεις και φαινεται στα αριστερα. Απο Nokia Care Suite μπορεις να αναβαθμισεις αλλα η διαδικασια ειναι καπως πιο πολυπλοκη.

Παιδια γιατι το 820 παιζει φτηνοτερα στο skroutz απο το 720 ενω εχει καλυτερα χαρακτηριστικα; Εχει καποιο προβλημα;

Με τετοια τιμη, το σκεφτομαι σοβαρα..

Οχι δεν παιζει καποιο προβλημα. Απλα το 820 κυκλοφορει αρκετους μηνες παραπανω για αυτο η τιμη του εχει πεσει. Το 720 στην τιμη που ειναι τωρα δεν εχει λογο υπαρξης κατα την ταπεινη μου αποψη. Υπερεχει στην καμερα σε σχεση με το 820, αλλα αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η καμερα δινεις κατι παραπανω και πας στο 920 που ειναι επισης σε πολυ συμφερουσα τιμη πλεον.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

1. Δεν χρειαζεται να κανεις κανεναν λογαριασμο. Επιλεγες το Caresuite External που ειναι προεπιλεγμενο και πατας "Εισοδο".

2. Απο οτι φαινεται στην πρωτη εικονα δεν ειναι διαθεσιμη η Amber για την συσκευη σου. Το firmware που μπορεις να κατεβασεις ειναι αυτο που ηδη εχεις και φαινεται στα αριστερα. Απο Nokia Care Suite μπορεις να αναβαθμισεις αλλα η διαδικασια ειναι καπως πιο πολυπλοκη.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Γιά πές την διαδικασία

Το γαλλικό fw στο 820 σε 4g σύνδεση τι σύμβολο έχει δίπλα από τις κεραίες; Στο 920 που του είχα φλασσάρει γαλλικό fw (όταν έψαχνα να δω ποίας χώρας fw έχει καλύτερη ταχύτητα στο 4g δίκτυο της cosmote) μου έγραφε 4G, ενώ το ισπανικό και το γερμανικό που πέρασα αργότερα μου έγραφαν το γράμμα L. Ρωτάω για να δω αν θα έχει κάτι διαφορετικά από το γαλλικό fw του 920.

4G δειχνει σαν ενδειξη με το γαλλικο firmware

Ευχαριστώ για την απάντηση.Γιά πές την διαδικασία

Πρεπει να κατεβασεις Nokia Care Suite , Data Package Manager και να τα πατσαρεις. Επισης θα χρειαστεις το product code της συσκευης σου ... και καποιο firmware με την Amber ... εγω χρησιμοποιησα το γαλλικο 3047.0000.1328.3002 που αναφερεται σε προηγουμενο μηνυμα και δουλεψε μια χαρα με Amber και 4G.

Τσεκαρε και στο YouTube κανα βιντεακι για το πως δουλευει το Nokia Care Suite ....

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Να κάνω λίγο μια ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν. Τα προγράμματα της Nokia που προορίζονται αποκλειστικά για τα επίσημα service της δεν είναι εμπορικό προιόν. Είναι copyrited υλικό, όπως επίσης και τα user manual αυτών, και δεν επιτρέπεται από την Nokia η διακίνηση αυτών. Οφείλουμε, σαν forum, να είμαστε τυπικοί και προσεκτικοί σε αυτό. Οπότε δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων που παραπέμπουν σε ανάλογο υλικό.

Υ.Γ. Δεν την "λέω" σε κανέναν συγκεκριμένα, μην παρεξηγηθώ. Μια απλή ενημέρωση είναι για όσους δεν γνωρίζουν. :)

Το ίδιο ισχύει και για τα αρχεία των firmware.

Υ.Γ. Όποιος έχει απορία για το τι επιτρέπεται να δημοσιευτεί μέσα από τις σελίδες του forum μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο mod.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Οχι δεν παιζει καποιο προβλημα. Απλα το 820 κυκλοφορει αρκετους μηνες παραπανω για αυτο η τιμη του εχει πεσει. Το 720 στην τιμη που ειναι τωρα δεν εχει λογο υπαρξης κατα την ταπεινη μου αποψη. Υπερεχει στην καμερα σε σχεση με το 820, αλλα αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η καμερα δινεις κατι παραπανω και πας στο 920 που ειναι επισης σε πολυ συμφερουσα τιμη πλεον.

Μαλιστα, παντως στην τιμη αυτη ειναι ευκαιρια. Το μονο που με ανησυχει ειναι αν με βολεψει το μεγεθος καθως προτιμω πιο compact συσκευες. Θα παω μεσα στην εβδομαδα να το δω απο κοντα.

Εχθές, προσπαθώντας να πατήσω το search στην οθόνη ράγισε το touch. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι, κατασκευαστικό λάθος στο γυαλί υποστηρίζει αρα η nokia ?

Οπως και να εχει για να το εχετε υποψιν το αντικατέστησα σε nokia care των δυτικών προαστίων άμεσα με 69 ευρώ και ο άνθρωπος εξυπηρετικότατος, οχι σαν κάτι αλλους προς Β.Π.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχθές, προσπαθώντας να πατήσω το search στην οθόνη ράγισε το touch. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι, κατασκευαστικό λάθος στο γυαλί υποστηρίζει αρα η nokia ?

Οπως και να εχει για να το εχετε υποψιν το αντικατέστησα σε nokia care των δυτικών προαστίων άμεσα με 69 ευρώ και ο άνθρωπος εξυπηρετικότατος, οχι σαν κάτι αλλους προς Β.Π.

Καλα βρε με πόση δύναμη το πάτησες ?:confused:

giphy.gif

Καλα βρε με πόση δύναμη το πάτησες ?:confused:

Gorilla glass δεν εχει ετσι δεν ειναι ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Το πιθανοτερο είναι πως απο κάποια προηγούμενη πτώση ήταν ετοιμο, και με το πατημα παρεδωσε πνέυμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

4G δειχνει σαν ενδειξη με το γαλλικο firmware

Θενξ για την απάντηση Γιώργο!

Λοιπόν,πήρα και γω το καινούργιο μου κινητό μετά από πολύ ψάξιμο :yahoo:.Γαλλικό από birdphone και με το που το σύνδεσα στο wifi μου έβγαλε ενημέρωση :clap: