Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει παρουσιαστεί και σε άλλους αλλά μετά από κλήση το δικό μου τρώει σκαλώματα και δεν καταλαβαίνει την κίνηση για να ανοίξει η οθόνη και να τερματίσω την κλήση με συνέπεια να έχω αφήσει τον τελευταίο καιρό αρκετα μηνύματα σε τηλεφωνητές :lol:

Έχω περάσει τα windows 8.1 αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε και πριν.. Παίζει να είναι software το πρόβλημα μου η να το πάω στο service(αλήθεια αν το πάω με 8.1 παίζει να μου πουν τίποτα επειδή ειναι για developers?)?

Να δοκιμάσω να κάνω μία επαναφορά σε 8 και πάλι σε 8.1 μήπως φτιάξει?

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχεις 8,1. Δεν θυμάσαι καθόλου αν στο έκανε καμία φορά; Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει τον μηχανισμό αφής κι από τότε μου το κάνει πολύ συχνά. Πάντα μετά από κλήση, που και να θέλω να κλείσω το τηλέφωνο δεν μπορώ κι αναγκάζομαι να βγαλω την μπαταρία. Τι κι αν το κλείσει ο συνομιλητής μου, τι κι αν το κλείνω απο τα hans-free, η οθόνη παραμένει κολλημένη. Σημειώνω πως γίνεται μόνο στις κλήσεις. Δεν έχω κάνει update άλλο εγώ, έχω τα 8, αλλά μου συμβαίνει απο τότε που έβαλα αλλο μηχανισμό αφής, ούτε μου επεσε το κινητό και ράγισε στο touch.

Το έχεις πάρει ποτε για επισκευή;

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι δεν εχει γινει καμια επισκευη του κινητου,ολα δουλευουν αψογα εκτος απο αυτο. Τις μισες φορες δουλευει τις αλλες μισες οχι ο αισθητηρας κινησης μετα απο κληση.

2-3 μηνες το εχω το κινητο. Νομιζω δεν μου το ειχε κανει οσο ημουν στα 8 + οτι απο τοτε που εβαλα 8.1 δεν μου εχει πεσει να πεις οτι κατι χαλασε.. Οποτε να κανω ενα κοπο να τα ξαναπερασω λετε? Η να αφησω τα 8 αν το κανει ακομα να το παω για επισκευη με τα 8 μην μου πουν και τιποτα?

Οχι δεν εχει γινει καμια επισκευη του κινητου,ολα δουλευουν αψογα εκτος απο αυτο. Τις μισες φορες δουλευει τις αλλες μισες οχι ο αισθητηρας κινησης μετα απο κληση.

2-3 μηνες το εχω το κινητο. Νομιζω δεν μου το ειχε κανει οσο ημουν στα 8 + οτι απο τοτε που εβαλα 8.1 δεν μου εχει πεσει να πεις οτι κατι χαλασε.. Οποτε να κανω ενα κοπο να τα ξαναπερασω λετε? Η να αφησω τα 8 αν το κανει ακομα να το παω για επισκευη με τα 8 μην μου πουν και τιποτα?

Εκτός από το κόλλημα που έχει στις κλήσεις, σου μαυρίζει καθόλου η οθόνη με αποτέλεσμα ούτε έτσι να το κλείσεις;

Το κινητό είναι από δεύτερο χέρι; Μου κάνει εντύπωση, γιατί όσες περιπτώσεις ξέρω με το κόλλημα της οθόνης είναι όσοι αλλάξαμε το μηχανισμό αφής και τον αντικαταστήσαμε με μη αυθεντικό.

Έχω τα 8, δεν έχω κανένα παράπονο από το λογισμικό παρά μόνο που μου κολλάει στις κλήσεις και δεν μπορώ να κάνω τη δουλεια μου (είναι απο δικο μου φταιξιμο που μου έπεσε απο απροσεξία). Το έχω... ούτε 6μηνες και πρώτη φορά αλλάζω κινητό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δυστυχως (δεν είχα θήκη βλεπεις). Αν σε παρακαλω βρεις τελικά τι είναι, πες μου κι εμένα γιατι απαντηση δεν βρηκα ούτε κι εγώ.

Το κινητο το πηρα καινουριο. Το μονο θεμα που εχει ειναι αυτο: Οταν θελω να κλεισω την κληση δεν καταλαβαινει την κινηση να αναψει η οθονη με αποτελεσμα να περιμενω λιγο μεχρι να κλεισει ο αλλος η να τερματιστει μονη της. Και αυτο,τισ μισες φορεσ η λιγοτερες το κανει. Θα κανω μια επαναφορα στα 8 μετα να δω μηπως διορθωθει και σας ενημερωνω!

Το κινητο το πηρα καινουριο. Το μονο θεμα που εχει ειναι αυτο: Οταν θελω να κλεισω την κληση δεν καταλαβαινει την κινηση να αναψει η οθονη με αποτελεσμα να περιμενω λιγο μεχρι να κλεισει ο αλλος η να τερματιστει μονη της. Και αυτο,τισ μισες φορεσ η λιγοτερες το κανει. Θα κανω μια επαναφορα στα 8 μετα να δω μηπως διορθωθει και σας ενημερωνω!

αααα κατάλαβα! δεν παγώνει εσένα, απλά μαυρίζει η οθόνη στις κλήσεις. Αυτό είναι θέμα αισθητήρα. Μήπως έβαλες καμιά ζελατίνα για προστασία οθόνης και καλύπτεται ο αισθητήτας; ή ίσως να έχει μέσα στον αισθητήρα σκόνη.

(άποψη μου δεν νομίζω να παίζει ρόλο ότι είσαι στην 8.1 έκδοση. Δεν είμαι ειδικός, αλλά ψάξε το πριν την βγάλεις)

οντως εφταιγε η ζελατινα. πλεον δουλευει μια χαρα ο αισθητηρας. Μονο που εχω ενα προβλημα. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων και πλεον δεν μου εμφανιζει nokia maps kai gps. Τι κανουμε τωρα? :blink:

οντως εφταιγε η ζελατινα. πλεον δουλευει μια χαρα ο αισθητηρας. Μονο που εχω ενα προβλημα. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων και πλεον δεν μου εμφανιζει nokia maps kai gps. Τι κανουμε τωρα? :blink:

Τα κατεβάζεις πάλι από το store!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Χαίρομαι που είσαι εντάξει τώρα :) Απλά την επόμενη, πριν την τοποθετήσεις κόψε λιγάκι το σημείο που καλύπτει τον αισθητήρα (δίπλα από το λογότυπο της εταιρίας πάνω δεξιά) . Δεν πρέπει να καλύπτονται οι αισθητήρες.

Υπάρχει δυνατότητα να στέλνουμε μηνύματα μέσω του email μας όπως γίνεται με το iphone τα οποία απαιτούν 3G αλλα σαν μήνυμα να ειναι δωρεάν?

Μάλλον δεν ήμουν σαφής σε συσκευές iPhone μπορείς να στείλεις μήνυμα χρησιμοποιώντας το email σου και εμφανίζεται με τη μορφή example@gmail.com όχι με αριθμο.και το θετικό είναι ότι το στέλνεις σαν κανονικό μήνυμα και όχι μέσω viber η αλλης εφαρμογής.

Δηλ να στέλνεις email? Η να τα στέλνεις μέσω email και να έρχονται και στον άλλον σαν μηνύματα...?
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν και λίγο offtopic, προσέξτε τι καπάκια αγοράζετε. Είχα πάρει ένα "original" μαύρο ( εις γνώση μου ότι ήταν απομίμηση ) και μου "έψηνε" το κινητό. Κάνοντας τα ίδια πράγματα, έχοντας τοποθετήσει ένα αυθεντικό καπάκι από Nokia Care, σύγκρινα τις θερμοκρασίες ( όπως τις ένιωθα στο χέρι μου ) και καμία σχέση.
Huawei Nova 5T

Αν και λίγο offtopic, προσέξτε τι καπάκια αγοράζετε. Είχα πάρει ένα "original" μαύρο ( εις γνώση μου ότι ήταν απομίμηση ) και μου "έψηνε" το κινητό. Κάνοντας τα ίδια πράγματα, έχοντας τοποθετήσει ένα αυθεντικό καπάκι από Nokia Care, σύγκρινα τις θερμοκρασίες ( όπως τις ένιωθα στο χέρι μου ) και καμία σχέση.

Δε νομίζω να σαι off topic.Εδώ συζητάμε ο,τι έχει να κάνει με το 820.Ποσο το χες πάρει το ιμιτασιόν καπάκι αν επιτρέπεται;

Δε νομίζω να σαι off topic.Εδώ συζητάμε ο,τι έχει να κάνει με το 820.Ποσο το χες πάρει το ιμιτασιόν καπάκι αν επιτρέπεται;

Χμ.. Πάνε αρκετοί μήνες.. Νομίζω 8 ευρώ είχε.. ( ? )

Huawei Nova 5T

Χμ.. Πάνε αρκετοί μήνες.. Νομίζω 8 ευρώ είχε.. ( ? )

Έχω πάρει κι εγώ ένα cyan (μπλε) απο Nokia care.Αλλά τελικά ξαναβαλα το μαύρο το μαμισιο που πάει με όλα τα χρωματα στα tiles.

Έχω πάρει κι εγώ ένα cyan (μπλε) απο Nokia care.Αλλά τελικά ξαναβαλα το μαύρο το μαμισιο που πάει με όλα τα χρωματα στα tiles.

Καλά, το cyan είναι έρωτας. :O Δε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο χρώμα.

Huawei Nova 5T

Μια βοήθεια γιατι έχω τρελαθεί με το κινητό.δεν λειτουργεί σωστά το viber.2 φορές το έσβησα και ξαναέκανα εγκατάσταση και τίποτα.δεν χτυπάει στο μήνυμα πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω αν έχω νέο. Και μετά από ώρες χτυπάει για μηνύματα τα οποία έχω ήδη διαβάσει.

Μια βοήθεια γιατι έχω τρελαθεί με το κινητό.δεν λειτουργεί σωστά το viber.2 φορές το έσβησα και ξαναέκανα εγκατάσταση και τίποτα.δεν χτυπάει στο μήνυμα πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω αν έχω νέο. Και μετά από ώρες χτυπάει για μηνύματα τα οποία έχω ήδη διαβάσει.

Σε όλους γίνεται αυτό τώρα τελευταία.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα στην παρέα!

Είναι με Wp8.1 και πολλά reboots και σκαλωματα που προσπερνουνται μονο με βγάλσιμο μπαταρίας.Έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα?Τέτοια συμπεριφορα είχα και πριν την αναβάθμιση!

Βοήθεια...

Καλησπέρα στην παρέα!

Είναι με Wp8.1 και πολλά reboots και σκαλωματα που προσπερνουνται μονο με βγάλσιμο μπαταρίας.Έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα?Τέτοια συμπεριφορα είχα και πριν την αναβάθμιση!

Βοήθεια...

Αν έχεις κομμένη sim άλλαξε τη με καινούρια.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Καλά, το cyan είναι έρωτας. :O Δε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο χρώμα.

ποσο κοστισε η cyan?απο που την πηρες γιατι σε κανα-δυο care στον πειραια δεν την ειδα.

Αν έχεις κομμένη sim άλλαξε τη με καινούρια.

Εμένα είναι με τα 8 ακόμη και παρουσιάζει τέτοια προβλήματα, αλλά υπέθεσα πως ήταν απ' την αλλαγή του μηχανισμού αφής που είχα κάνει. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο; Η sim είναι καινούρια. Βέβαια είναι διαφορετικές περιπτώσεις αλλά με έβαλες σε σκέψεις.:O