alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Soft reset αρχικά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Soft reset αρχικά... Το δοκιμασαμε, τιποτα :( Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Hard reset??? Η πήγαινε το σε κάποιο Nokia Care Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Hard reset??? Η πήγαινε το σε κάποιο Nokia Care Θα του δοκιμασουμε και Hard Reset.. Ελεγα μηπως ειχε τυχει και σε καποιον αλλο αυτο και βρηκε λυση Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος κι εγώ του 820 και τις τελευταίες ημέρες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: μετά από κάποια κλήση (εισερχόμενη συνήθως), ο μηχανισμός αφής σταματάει να λειτουργεί όπως φυσικά και τα κουμπιά κάτω (πίσω, έναρξη, αναζήτηση) αλλά τα κουμπιά της έντασης, κλειδώματος και κάμερας λειτουργούν κανονικά. Κάποιες φορές κάνω ένα soft reset ή βγάζω την μπαταρία. Να σημειώσω πως έχω αλλάξει μόνη μου το μηχανισμό αφής πριν 2 μήνες γιατί μου είχε σπάσει, απλά τις τελευταίες μέρες ξαφνικά άρχισε να μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Σε αναζήτηση μου στο διαδίκτυο, διαπίστωσα πως συμβαίνει και σε άλλους κατόχους των Lumia στο εξωτερικό, ακόμη και από τις πρώτες μέρες χρήσης. Δεν έχω βρει κάτι ανάλογο εδώ στην Ελλάδα, ούτε στα φόρουμ που έψαξα. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία, είναι η πρώτη φορά που γράφω (κι ελπίζω να βρέθηκα στο σωστό τόπικ :) ). Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Να σημειώσω πως έχω αλλάξει μόνη μου το μηχανισμό αφής πριν 2 μήνες γιατί μου είχε σπάσει, απλά τις τελευταίες μέρες ξαφνικά άρχισε να μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Με κάθε επιφύλαξη, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που χρήστες είχαν προβλήματα με το μηχανισμό αφής που τοποθέτησαν ως ανταλλακτικό. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Λόγω το ότι δεν ήταν γνήσιος δηλαδή; Η αλήθεια μου πέρασε απ' το μυαλό, ότι ίσως να είναι αυτό και σκέφτηκα να πάρω άλλον (οεμ ξανά) για να δω κιόλας αν όντως συμβαίνει αυτό. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Λόγω το ότι δεν ήταν γνήσιος δηλαδή; Η αλήθεια μου πέρασε απ' το μυαλό, ότι ίσως να είναι αυτό και σκέφτηκα να πάρω άλλον (οεμ ξανά) για να δω κιόλας αν όντως συμβαίνει αυτό. Ακριβώς. Δυστυχώς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου τύχει. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ακριβώς. Δυστυχώς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου τύχει. Να ελπίζω δηλαδή ότι ίσως εάν το αλλάξω, θα φτιάξει; :innocent: Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Να ελπίζω δηλαδή ότι ίσως εάν το αλλάξω, θα φτιάξει; :innocent: Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Δεν ξέρω. Δυστυχώς εικασίες κάνουμε. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Στο 820 της κοπέλας μου υπάρχει ένα πρόβλημα... Έχει βάλει την επιλογή να αποθηκεύονται εικόνες βίντεο μουσική στην SD... Στον "Έλεγχο μνήμης" της βγάζει "Μέσα και αρχεία: 1,3 GB" Και μετά στις λεπτομέρειες Φώτο, Μουσική, Βίντεο, Επαφές, Έγγραφα Office ΟΛΑ μαζί πιάνουν 75 ΜΒ Και υπάρχει και το "Άλλα" που λέει 750 ΜΒ Α) Άρα "λείπουν" 500 mb... Β) Και επίσης τα "Άλλα" τι είναι??? EDIT: Τα προσωρινά αρχεία είναι στα 650mb... Ηταν στο 1GB και μετά από 2-3 σβησίματα έφτασε εκεί... Δεν είναι πάρα πολλά? Πως μπορούν να διαγραφούν? EDIT2. Τα προσωρινά αρχεία εφτασαν μέσα σε μία ώρα πάλι τα 1,2Gb??? Τι μπορεί να φταίει?? Edited March 30, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Στο 820 της κοπέλας μου υπάρχει ένα πρόβλημα... Έχει βάλει την επιλογή να αποθηκεύονται εικόνες βίντεο μουσική στην SD... Στον "Έλεγχο μνήμης" της βγάζει "Μέσα και αρχεία: 1,3 GB" Και μετά στις λεπτομέρειες Φώτο, Μουσική, Βίντεο, Επαφές, Έγγραφα Office ΟΛΑ μαζί πιάνουν 75 ΜΒ Και υπάρχει και το "Άλλα" που λέει 750 ΜΒ Α) Άρα "λείπουν" 500 mb... Β) Και επίσης τα "Άλλα" τι είναι??? EDIT: Τα προσωρινά αρχεία είναι στα 650mb... Ηταν στο 1GB και μετά από 2-3 σβησίματα έφτασε εκεί... Δεν είναι πάρα πολλά? Πως μπορούν να διαγραφούν? EDIT2. Τα προσωρινά αρχεία εφτασαν μέσα σε μία ώρα πάλι τα 1,2Gb??? Τι μπορεί να φταίει?? Καλησπέρα. Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση, απ' όσο γνωρίζω απ' αυτά που έχω διαβάσει, στην κατηγορία άλλα ανήκουν αρχεία τα οποία δεν μπορούν να ενταχθούν σε κάποια άλλη κατηγορία όπως είναι οι φωτογραφίες, μουσική κλπ, δηλαδή ανήκουν τα συνημμένα μηνύματα (mms & ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έγγραφα, χάρτες, ιστορικό από τον ίντερνετ εξπλόρερ κα. Εάν προσπαθήσεις να τα διαγράψεις όπως για παράδειγμα ένα παιχνίδι, θα φαίνεται ακόμη πως δεν έχεις διαθέσιμο χώρο, διότι πάντα υπάρχει ένα αντίγραφό τους στον "φάκελο" αυτό. Φωτογραφίες που μπορεί να τραβήχτηκαν ακόμη και με τις εφαρμογές της νόκια(Nokia Smart Cam), αποθηκεύονται εκεί. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 οσοι εχουν προβλημα με το viber σημερα ηρθε αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 οσοι εχουν προβλημα με το viber σημερα ηρθε αναβαθμιση.. Δεν μου εχει ερθει ακομα,για να δουμε...ελπιζω να διορθωσε τα προβληματα Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν μου εχει ερθει ακομα,για να δουμε...ελπιζω να διορθωσε τα προβληματα Και σ' εμένα δεν την εμφάνισε ούτε στο store, ούτε στο sysapp pusher. Όταν έψαξα, όμως, συγκεκριμένα για το viber στο store, μια χαρά υπήρχε η επιλογή update. :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εχει παρει κανεις αυτη την μπαταρια http://www.mpjbattery.com/mpj-r-2500mah-rasshirennyj-akkumuljator-dlja-nokia-lumia-820-bp-5t.html ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 εχει παρει κανεις αυτη την μπαταρια http://www.mpjbattery.com/mpj-r-2500mah-rasshirennyj-akkumuljator-dlja-nokia-lumia-820-bp-5t.html ? Την έχω πάρει από το e-bay. Έχω δει μια μικρή διαφορά από την κανονική. Όχι αναλογικά με τη διαφορά στα mah (1650 - 2500), αλλά είναι λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Όντως, αν δεν το λέγατε, να δούμε πότε θα το έβλεπα κι εγώ. Μετά από αναζήτηση μου εμφάνισε κι εμένα την ενημέρωση! Δεν το δοκίμασα ακόμη, αλλά απ ότι είδα, επιτέλους θα βλέπω τα βίντεο που μου στέλνουν :) Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Την έχω πάρει από το e-bay. Έχω δει μια μικρή διαφορά από την κανονική. Όχι αναλογικά με τη διαφορά στα mah (1650 - 2500), αλλά είναι λίγο καλύτερη. Δηλαδη να το τολμησω?στο site την εχει συμφωνα με την μετατροπη 13ε με δωρεαν μεταφορικα.την πηρες φτηνοτερα απτο ebay?"βαρυνε" καθολου το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δηλαδη να το τολμησω?στο site την εχει συμφωνα με την μετατροπη 13ε με δωρεαν μεταφορικα.την πηρες φτηνοτερα απτο ebay?"βαρυνε" καθολου το κινητο? 15 ή 17€ πήρα δύο μπαταρίες και φορτιστή μαζί. Αν έχεις υπομονή 20 μέρες, ασυζητητή το e-bay. Τη μία την έχει γύρω στα 9€, αν θυμάμαι καλά. Το κινητό δε βάρυνε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 15 ή 17€ πήρα δύο μπαταρίες και φορτιστή μαζί. Αν έχεις υπομονή 20 μέρες, ασυζητητή το e-bay. Τη μία την έχει γύρω στα 9€, αν θυμάμαι καλά. Το κινητό δε βάρυνε καθόλου. μηπως εχεις το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 μηπως εχεις το link? 181214090006 ο κωδικός του στο eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλησπέρα. Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση, απ' όσο γνωρίζω απ' αυτά που έχω διαβάσει, στην κατηγορία άλλα ανήκουν αρχεία τα οποία δεν μπορούν να ενταχθούν σε κάποια άλλη κατηγορία όπως είναι οι φωτογραφίες, μουσική κλπ, δηλαδή ανήκουν τα συνημμένα μηνύματα (mms & ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έγγραφα, χάρτες, ιστορικό από τον ίντερνετ εξπλόρερ κα. Εάν προσπαθήσεις να τα διαγράψεις όπως για παράδειγμα ένα παιχνίδι, θα φαίνεται ακόμη πως δεν έχεις διαθέσιμο χώρο, διότι πάντα υπάρχει ένα αντίγραφό τους στον "φάκελο" αυτό. Φωτογραφίες που μπορεί να τραβήχτηκαν ακόμη και με τις εφαρμογές της νόκια(Nokia Smart Cam), αποθηκεύονται εκεί. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση... Τελικά είχε τικάρει την επιλογή στον IE να μπορεί να αποθηκεύει στοιχεία στο κινητό... Μετα έπεσαν πολύ τα "Αλλα" και τα "Προσωρινά Αρχεία" Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_112 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αξίζει η αγορά του nokia lumia 820;Απ'οσο ξέρω οι αναβαθμίσεις θα συνεχίζουν κανονικά μεχρι τον φεβρουαριο του 2015:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis79st Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αξίζει η αγορά του nokia lumia 820;Απ'οσο ξέρω οι αναβαθμίσεις θα συνεχίζουν κανονικά μεχρι τον φεβρουαριο του 2015:) Φιλέ μου είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά εξαρτάται από την τιμή που θα το βρεις. Στα 220 που το αγοράσει πριν 8 μηνες ήταν ο.κ. Στα 280 που το είδα στο σκρουτζ δεν λέει. Από αναβαθμίσεις πάντως θα τις πάρει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts