Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποσο σας κραταει η μπαταρια πανω κατω παιδια εσας ?

Δεν εχει ''ανοίξει'' ακόμη σε εμένα παντως με πολύ χρηση βγαζει ισα ισα μια μερα προς το παρων.

Καμμια μερα ,μια μιση με περιπου 1 ωρα μουσικης,wifi on συνεχεια,λιγο browsing,2-3 τηλεφωνα των 5 λεπτων!Τοβραδυ απομενει κανα 25-35% παντα καθε βραδυ το φορτιζω και ετσι δεν μπορω να σου πω σερι πόσο. Αμα ανοιξω 3g παει άπατο ουτε μιση μερα..και τουλαχιστον 1-2 φορες την βδομαδα κατι τρεχει και μου ρουφαει την μπαταρια σε λιγες ωρες!Το καταλαβαινω οταν το πιανω και ειναι ζεστο ενω δεν το εχω χρησιμοποιησει..Βγαζω μπαταρια και ερχεται στα ισα του!Αμα δεν το παρεις χαμπαρι κλαφτα...Μου εχει τυχει σε 3 ωρες μετα απο την τελευταια φορτιση να μου δειχνει 6%!!!!Στο backround παιζoυν mybattery-bingweather μονο.Αυτα με την GDR2.Αν και να πω οτι εχω παρατηρησει οτι μετα την gdr3 που εβαλα τα πραγματα εχουν βελτιωθει αρκετα!Μπορει να κανει καλυτερη διαχείριση δεν γνωριζω..

Καμμια μερα ,μια μιση με περιπου 1 ωρα μουσικης,wifi on συνεχεια,λιγο browsing,2-3 τηλεφωνα των 5 λεπτων!Τοβραδυ απομενει κανα 25-35% παντα καθε βραδυ το φορτιζω και ετσι δεν μπορω να σου πω σερι πόσο. Αμα ανοιξω 3g παει άπατο ουτε μιση μερα..και τουλαχιστον 1-2 φορες την βδομαδα κατι τρεχει και μου ρουφαει την μπαταρια σε λιγες ωρες!Το καταλαβαινω οταν το πιανω και ειναι ζεστο ενω δεν το εχω χρησιμοποιησει..Βγαζω μπαταρια και ερχεται στα ισα του!Αμα δεν το παρεις χαμπαρι κλαφτα...Μου εχει τυχει σε 3 ωρες μετα απο την τελευταια φορτιση να μου δειχνει 6%!!!!Στο backround παιζoυν mybattery-bingweather μονο.Αυτα με την GDR2.Αν και να πω οτι εχω παρατηρησει οτι μετα την gdr3 που εβαλα τα πραγματα εχουν βελτιωθει αρκετα!Μπορει να κανει καλυτερη διαχείριση δεν γνωριζω..

GDR3 ειναι η blue που θα βγει επισημα για ολους αρχες του 2014?

Εμενα η μπαταρια τμια μερα και κατι ψιλα τα βγαζει αλλα ξεζουμιζεται με browsing μεσω wifi κανα 4 ωρες.

Οποις εχει την εφαρμογη insider εχει μερικα tips που μου φαινονται χρησιμα.

Καλησπέρα, ίσως να μην είμαι εντός θέματος αλλά υπάρχει τρόπος να συγχρονίσουμε το gmail ώστε να λαμβάνουμε σωστά τα Mail μας?

Καλησπέρα, ίσως να μην είμαι εντός θέματος αλλά υπάρχει τρόπος να συγχρονίσουμε το gmail ώστε να λαμβάνουμε σωστά τα Mail μας?

Tι προβλημα εχεις με το gmail?

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

για κάποιο λόγο δεν μου κάνει συγχρονισμό των mail...

Δεν σου κάνει συγχρονισμό καθόλου ή σου κάνει μόνο σε λίγα μηνύματα ;

Στις ρυθμίσεις , στο "email + Λογαριασμοί" , στο Google , έχεις τικαρει στο

"περιεχόμενο για συγχρονισμό" το email ;

Επίσης , στο "λήψη email" έχει τικαρισμενο απο μόνο του το "τελευταίων 7 ημερών" ,

καντο "χωρίς χρονικό περιορισμό".

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Δεν σου κάνει συγχρονισμό καθόλου ή σου κάνει μόνο σε λίγα μηνύματα ;

Στις ρυθμίσεις , στο "email + Λογαριασμοί" , στο Google , έχεις τικαρει στο

"περιεχόμενο για συγχρονισμό" το email ;

Επίσης , στο "λήψη email" έχει τικαρισμενο απο μόνο του το "τελευταίων 7 ημερών" ,

καντο "χωρίς χρονικό περιορισμό".

τα έχω κάνει όλα αυτά. μου έκανε συγχρονισμό την πρωτη φορά...που το άνοιξα. απο τότε όμως δείχνει όταν το ανοίγω ότι συγχρονίζει συνεχώς χωρίς να κάνει κάτι. με μία εφαρμογή gmail απο το store... δουλεύει κανονικά... περίεργο δεν είναι?

Δεν δοκιμάζεις να τον αφαιρέσεις και να τον εγκαταστήσεις από την αρχή ;

Κάποιο κόλλημα έχει φάει.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

υπάρχει κανένα παρόμοιο πρόγραμμα όπως στα android που σε δειχνει τη τρέχη από πίσω και καταναλωνη μπαταρία ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει κανένα παρόμοιο πρόγραμμα όπως στα android που σε δειχνει τη τρέχη από πίσω και καταναλωνη μπαταρία ?
Φίλε,γράψε σε αυτό το τόπικ για να πάρεις πιο σύντομα απάντηση ;)
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Εχω δύο κινητά, ένα iPhone 4S και ένα Sony Mini Pro.

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το Sony που χρησιμοποιώ ως επαγγελματικό.

Έτσι σκέφτομαι να παρατήσω το Android και να περάσω σε Windows Phone, στο Lumia 820.

Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, η μπαταρία και η καλή συνδεσιμότητα (3G). Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια κτλ.

Δεν έχω θέμα να μου πάρει καμιά βδομάδα να το συνηθίσω, απλά από την εμπειρία σας να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή, εάν είναι πιο παραγωγικό (emails, calendar, browsing κτλ.) ένα windows phone σε σχέση με ένα Android.

Έτσι σκέφτομαι να παρατήσω το Android και να περάσω σε Windows Phone, στο Lumia 820.

Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, η μπαταρία και η καλή συνδεσιμότητα (3G). Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια κτλ.

Δεν έχω θέμα να μου πάρει καμιά βδομάδα να το συνηθίσω, απλά από την εμπειρία σας να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή, εάν είναι πιο παραγωγικό (emails, calendar, browsing κτλ.) ένα windows phone σε σχέση με ένα Android.

για μενα φιλε μου παρτο..ειχα ανδροιδ κινητο για 3 χρονια σχεδον.ωσπου πηρα το lumia 800 και εκανα τη δουλεια μου χωρις ανχος..και εδω και καμια δεκαρια μερες εχω το 820..απλα θα ξεχασεις τα οποια κοληματα που εχει το ανδροιδ.

Αξιζει πολυ.

+Δεν κολλαει καθολου

+Απο συνδεσιμοτητα δεν εχω δει καποιο προβλημα

-Ισως σε χαλασει η μπαταρια του

Εμενα προσωπικα το μονο που μου λειπει ειναι ο opera γιατι δεν υπαρχει browser που να φορτωνει "ελαφρια"(πχ χωρις τις εικονες) τις σελιδες οποτε το χρησιμοποιω μονο με το wifi και εκει τρωει πολυ μπαταρια αλλα απο browsing αψογο.

Εμενα προσωπικα το μονο που μου λειπει ειναι ο opera γιατι δεν υπαρχει browser που να φορτωνει "ελαφρια"(πχ χωρις τις εικονες) τις σελιδες οποτε το χρησιμοποιω μονο με το wifi και εκει τρωει πολυ μπαταρια αλλα απο browsing αψογο.

Αν και offtopic, δοκίμασε τον Nokia Xpress browser. Έχει επιλογή για μη εμφάνιση των εικόνων.

Huawei Nova 5T

εχοντας το 8 μηνες ειναι ισως η καλυτερη αγορα που εχω κανει ποτε ( αντε και πριν καποια χρονο το siemens cx65)

ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη

οθονη παρολο που δεν ειναι HD απιστευτη και κατω απο ηλιο βλεπεις χαλαρα

το λειτουργικο πεταει

3G γρηγορο υποστηριζει και 4G παντως

η μπαταρια εμενα με καλυπτει δηλ με λογικη χρηση ιντενρνετ την βγαζει την μερα

αυτο που καταλωνει πολυ μπαταρια ειναι 4g κυριως .

datasense δεν υπαρχει στην μαμισια ρομ της vodafone? πρεπει να το φλασαρω?

Αναλογα και με την χώρα. Κάποιος είχε Vodafone Αγγλίας και είχε. Εγω έχω Vodafone Γερμανίας και δεν είχα.

Το φλασαρισμα είναι κάτι το πολύ απλό και υπάρχει σχετικός οδηγός του niotheros.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αναλογα και με την χώρα. Κάποιος είχε Vodafone Αγγλίας και είχε. Εγω έχω Vodafone Γερμανίας και δεν είχα.

Το φλασαρισμα είναι κάτι το πολύ απλό και υπάρχει σχετικός οδηγός του niotheros.

μολις τον διαβασα τον οδηγο,γενικα απλος,αλλα λεει τοι χανεται η εγγυηση (λογικο). Αλλα επειδη πηρα το 820 για τον πατερα μου μεσω της προσφορας της vodafone δεν εχω καμια ορεξη να χασει την εγγυηση.

(λιγο οφτοπικ,και θα το ρωτησω και στις εφαρμογες)

Αυτο που θελω να ρωτησω,εχει cosmote,οποτε το discover δεν δουλευει (και να δουλευει δεν καταλαβαινω τι κανει),οποτε χρειαζομαστε κατι αντίστοιχο του datasense,υπαρχει?

(οντοπικ)

συμφωνα με τις εκδοσεις που γραφετε στην πρωτη σελιδα,εγω εχω την τελευταια,απο το unboxing.μου εγραφε οτι ειναι ενημερωμενο.κανονικα δεν θα επρεπε να μου εμφανισει την amber?(επισης σαν λεξη η amber,δεν υπαρχει καπου)

μολις τον διαβασα τον οδηγο,γενικα απλος,αλλα λεει τοι χανεται η εγγυηση (λογικο). Αλλα επειδη πηρα το 820 για τον πατερα μου μεσω της προσφορας της vodafone δεν εχω καμια ορεξη να χασει την εγγυηση.

(λιγο οφτοπικ,και θα το ρωτησω και στις εφαρμογες)

Αυτο που θελω να ρωτησω,εχει cosmote,οποτε το discover δεν δουλευει (και να δουλευει δεν καταλαβαινω τι κανει),οποτε χρειαζομαστε κατι αντίστοιχο του datasense,υπαρχει?

(οντοπικ)

συμφωνα με τις εκδοσεις που γραφετε στην πρωτη σελιδα,εγω εχω την τελευταια,απο το unboxing.μου εγραφε οτι ειναι ενημερωμενο.κανονικα δεν θα επρεπε να μου εμφανισει την amber?(επισης σαν λεξη η amber,δεν υπαρχει καπου)

κατέβασε το sys app pusher, κάνε ένα check τις εφαρμογές, εγκατέστησε τις ενημερώσεις και μετά ξανάδες αν υπάρχει ενημέρωση και αν όχι δες πάλι ποια έκδοση θα σου δείχνει ότι εχεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

κατέβασε το sys app pusher, κάνε ένα check τις εφαρμογές, εγκατέστησε τις ενημερώσεις και μετά ξανάδες αν υπάρχει ενημέρωση και αν όχι δες πάλι ποια έκδοση θα σου δείχνει ότι εχεις

ευχαριστω. η εκδοση μου ηταν πριν τις ενημερωσεις στο system και ειναι ακομα 3049.0000.1333.0008. συμφωνα με το πρωτο ποστ αυτη ειναι η amber,αλλα δεν την εβαλα εγω.

ακομα το ραδιοφωνο,που υποτιθετε οτι το εχει με την amber,που ειναι?

επισης πολλες εφαρμογες που ειδα με το sysapp pusher γραφουν οτι δεν ειναι συμβατες με το κινητο μου. πχ nokia MixRadio,Nokia Storyteller BETA,Nokia reading και διαφορες αλλες.

το nokia smart cam,που αν καταλαβα καλα ειναι εφαρμογη της amber το εχω κανονικα και το double tap-wake.

απλα μου κανει εντυπωση που δεν μου ζητηθηκε να κανω την ενημερωση,αλλα ηρθε ετσι.

ευχαριστω παντως.

Edited by leftko

το ραδιοφωνο ειναι στο εικονίδιο της Μουσικής (αυτο με το προεπιλεγμενο Πράσινο χρώμα του εικονιδίου). με παρατεταμενο αγγιγμα του σταθμου που ακους, ενεργοποιεις και το μεγαφωνο.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.