Jamesandroid Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά help!! Ακόμα δε το πήρα και μου βγαλε πρόβλήμα,ο οθόνη δε γυρνάει πια σε landscape ούτε στο browser ούτε στις φωτογραφίες. Τι μπορεί να φταίει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Την βοηθεια σας παρακαλω...η μπαταρια του κινητου το βραδυ ηταν 100% κ για κανα 6-7ωρο εβαλα να το αφησω με την γρηγορη ματια ενεργοποιημενη κ επεσε στο 45%!!!!!!!!!!! Δικαιολογειτε κατι τετοιο??? ειναι παρα πολυ μεγαλη η πτωση της μπαταριας...κ ελεγξα οτι δεν ειχα αφησει κατι αλλο ανοιχτο,ετσι πιστευω δηλ :wacko: Τι αλλο μπορει να τρωει τοσο πολυ την μπαταρια χωρις καθολου χρηση το βραδυ??? Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Την βοηθεια σας παρακαλω...η μπαταρια του κινητου το βραδυ ηταν 100% κ για κανα 6-7ωρο εβαλα να το αφησω με την γρηγορη ματια ενεργοποιημενη κ επεσε στο 45%!!!!!!!!!!! Δικαιολογειτε κατι τετοιο??? ειναι παρα πολυ μεγαλη η πτωση της μπαταριας...κ ελεγξα οτι δεν ειχα αφησει κατι αλλο ανοιχτο,ετσι πιστευω δηλ :wacko: Τι αλλο μπορει να τρωει τοσο πολυ την μπαταρια χωρις καθολου χρηση το βραδυ??? εχω ακουσει οτι η γρηγορη ματια τρωει πολυ μπαταρια και για αυτο δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε για να σου πω αν το ποσοστο αυτο ειναι λογικο. Εχει παρει κανει αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Soft-Silicone-Skin-Case-for-Nokia-lumia-820-2-x-Screen-Protectors-/261231363624?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3cd29a4628? έχεται να προτεινεται καποια αλλη? Αυτη η απόκλιση στο gps ειναι δικαιολογημενη.Ρωταω γιατι σε android δεν υπηρχε.Εχω δοκιμασει και το google maps και με ενεργα δεδομενα. http://img28.imageshack.us/img28/4714/2jc3.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Την βοηθεια σας παρακαλω...η μπαταρια του κινητου το βραδυ ηταν 100% κ για κανα 6-7ωρο εβαλα να το αφησω με την γρηγορη ματια ενεργοποιημενη κ επεσε στο 45%!!!!!!!!!!! Δικαιολογειτε κατι τετοιο??? ειναι παρα πολυ μεγαλη η πτωση της μπαταριας...κ ελεγξα οτι δεν ειχα αφησει κατι αλλο ανοιχτο,ετσι πιστευω δηλ :wacko: Τι αλλο μπορει να τρωει τοσο πολυ την μπαταρια χωρις καθολου χρηση το βραδυ??? Eχεις ενεργοποιημενο το double-tap ; Γιατι αναφερει πως καταναλωνει πολυ ενεργεια οπως αναφερει.Επισης εχει επιλογη στην Γρηγορη ματια , να δειχνει την ωρα οταν περνας το χερι απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πως βάζω αναφορα παραδοσης μηνυματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πως βάζω αναφορα παραδοσης μηνυματος? Ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> μηνύματα Μιάς και το παρέλαβα και γω, έχω ήδη δύο απορίες. 1) Δεν μου εμφανίζονται οι επαφές του twitter, παρόλο που στο people hub μου εμφανίζει τα νέα τους. Το ίδιο μου έκανε (αλλά έφτιαξε) και με το linkedin, και έσβησα (όχι μόνο από το κινητό, αλλά και από τον Microsoft λογαριασμό μου) και ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και τίποτα. Έχει αναφερθεί κάποιο bug; Μη μου πείτε να κοιτάξω τις ρυθμίσεις στο φιλτράρισμα, είχα και WP7 δύο χρόνια... I know how it works. 2) Την εφαρμογή NOKIA Camera μπορούμε να την περάσουμε και εδώ με κάποιο τρόπο; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> μηνύματα Μιάς και το παρέλαβα και γω, έχω ήδη δύο απορίες. 2) Την εφαρμογή NOKIA Camera μπορούμε να την περάσουμε και εδώ με κάποιο τρόπο; Φιλε ετσι ερχεται ενα ξεχωριστο μηνυμα οτι παραδοθηκε ,αυτο σε χρεωνει? Για το Νοκια Camera εδω http://www.techtree.com/content/features/4637/how-install-nokia-pro-cam-pureview-lumia-phones.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Eχεις ενεργοποιημενο το double-tap ; Γιατι αναφερει πως καταναλωνει πολυ ενεργεια οπως αναφερει.Επισης εχει επιλογη στην Γρηγορη ματια , να δειχνει την ωρα οταν περνας το χερι απο πανω. Το ειχα κλειστο το double-tap,ειδα απο το forum εδω οτι τρωει πολυ μπαταρια κ το ειχα κλεισει...τωρα εκλεισα κ την γρηγορη ματια εντελως...αλλα κ παλι μου φαινεται οτι τρωει πολυ μπαταρια,ισως επειδη ειναι παρα πολυ νωριος ακομα,2η φορα τωρα που το φορτιζω,τι να πω!!! Εχει παρει κανει αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Soft-Silicone-Skin-Case-for-Nokia-lumia-820-2-x-Screen-Protectors-/261231363624?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3cd29a4628? έχεται να προτεινεται καποια αλλη? Εχω ψαξει κ εγω πολυ για θηκη...απλα εχω προσεξει οτι παρα πολλες με σιλικονη δεν εχουν "ανοιγμα" πανω κ κατω στο ακουστικο κ το μικροφωνο,οποτε προσεχε μην εχει κανενα προβλημα... εγω ειναι αναμεσα σε αυτες τις 2 http://www.ebay.com/itm/Hybrid-Hard-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-820-Screen-Protector-/360742698179?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=630160268664&hash=item53fdf0bcc3 http://www.ebay.com/itm/8201-Nillkin-Premium-Matte-Hard-Cover-Skin-Case-LCD-Guard-4-Nokia-Lumia-820-/261283832335?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=560225088280&hash=item3cd5bae20f --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 12, 2013 by impreza_sti Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Υπενθυμίζω πως για οτιδήποτε έχει σχέση με αξεσουάρ υπάρχει ανάλογο topic οπότε απευθυνόμαστε εκεί [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το ειχα κλειστο το double-tap,ειδα απο το forum εδω οτι τρωει πολυ μπαταρια κ το ειχα κλεισει...τωρα εκλεισα κ την γρηγορη ματια εντελως...αλλα κ παλι μου φαινεται οτι τρωει πολυ μπαταρια,ισως επειδη ειναι παρα πολυ νωριος ακομα,2η φορα τωρα που το φορτιζω,τι να πω!!! Εχω ψαξει κ εγω πολυ για θηκη...απλα εχω προσεξει οτι παρα πολλες με σιλικονη δεν εχουν "ανοιγμα" πανω κ κατω στο ακουστικο κ το μικροφωνο,οποτε προσεχε μην εχει κανενα προβλημα... εγω ειναι αναμεσα σε αυτες τις 2 http://www.ebay.com/itm/Hybrid-Hard-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-820-Screen-Protector-/360742698179?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=630160268664&hash=item53fdf0bcc3 http://www.ebay.com/itm/8201-Nillkin-Premium-Matte-Hard-Cover-Skin-Case-LCD-Guard-4-Nokia-Lumia-820-/261283832335?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=560225088280&hash=item3cd5bae20f --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Μάλλον έχεις το Wi-Fi να ειναι ενεργό όταν κλείνει η οθόνη γιαυτό έχει τέτοια κατανάλωση. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Νέος κάτοχος του κινητού και εγώ απο την προσφορά της βονταφον βεβαιως - βεβαίως! Χρειαζόμουν επειγόντως smartphone καθως το προηγούμενο android (motorola razr) το κατάστρεψα! Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και την ποιότητα κατασκευής του! Η ανάλυση 800x480 μου φαινόταν λίγη πριν το πάρω αλλά με το λειτουργικό που τρέχει δεν με προβλημάτισε καθόλου από τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου. Τα μόνα πράγματα που μου λείπουν είναι το Hangouts (απαραδεκτη η γοογλε που δεν το εχει βγάλει για wp), to notification led και τα toggles! Έχω τις εξής απορίες, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει: 1.Εγκατέστησα το connectivity shortcuts αλλά όπως είπα παραπάνω θα προτιμούσα toggles on/off που να δείχνουν την κατάσταση της εκάστοτε λειτουργίας ακόμα και στο μικρό tile, και όχι απλές συντομεύσεις! Κατάλαβα σωστά ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο?? (περιορισμό του λειτουργικού από ms μυρίζομαι, ελπίζω να κάνω λάθος!) 2.Και κάτι ακόμα: Έκανα ΟΤΑ αναβαθμίσεις και πλέον μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση που αναφέρεται σε προηγούμενα ποστ αλλα και στο σαιτ της νοκια. Παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά την λέξη ΄amber' ενω κάποιες λειτουργίες λείπουν πχ η περιφημη glance screen! Egkat;esthsa kai to sysapp pusher αλλά βγάζει πολλά και δεν ξέρω τι να αναβαθμίσω! Βλέπω και πολλές beta εφαρμογές και είμαι επιφυλακτικός... Ποιος θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος να περαστούν όλα όσα προβλέπονται? Edit: διαβασα μερλες σελίδες πριν και βρηκα απαντηση στο 2ο ερώτημα! Θα το αφήσω λίγες μέρες και αν δεν κάνει τπτ θα περάσω την amber με nsu Edited November 12, 2013 by vag1989 Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 1. Όπως το λες είναι, δεν υπάρχει διακοπτάκι παρά μόνο shortcut για την ώρα. 2. Πήγαινε στις ρυθμίσεις -> πρόσθετα+πλροφορίες και θα λέει Amber με μεγάλα κίτρινα γράμματα αν έχει κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Για το Glance, σε μένα έχει πετάξει 3 μενού (οθόνη, αφή, γρήγορη ματιά) ενώ από ότι έχω δει στο youtube αυτά πρέπει να είναι μαζί σε ένα μενού. Το glance που θες είναι το γρήγορη ματιά και το πέρασα μέσα από το SysApp. Δεν ξέρω γιατί δεν περάστηκε με την αναβάθμιση ή γιατί δεν υπάρχει στο επίσημο store της ΝΟΚΙΑ. Ίσως κάποιος "παλιός" μπορεί να μας βοηθήσει. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Και κάτι ακόμα: Έκανα ΟΤΑ αναβαθμίσεις και πλέον μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση που αναφέρεται σε προηγούμενα ποστ αλλα και στο σαιτ της νοκια. Παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά την λέξη ΄amber' ενω κάποιες λειτουργίες λείπουν πχ η περιφημη glance screen! Egkat;esthsa kai to sysapp pusher αλλά βγάζει πολλά και δεν ξέρω τι να αναβαθμίσω! Βλέπω και πολλές beta εφαρμογές και είμαι επιφυλακτικός... Ποιος θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος να περαστούν όλα όσα προβλέπονται? Edit: διαβασα μερλες σελίδες πριν και βρηκα απαντηση στο 2ο ερώτημα! Θα το αφήσω λίγες μέρες και αν δεν κάνει τπτ θα περάσω την amber με nsu Σε πρωτη φαση τσεκαρε μονο τις εφαρμογες που εχει το SysAppPusher στην κατηγορια "Τοols". Με αυτες λογικα θα εισαι ΟΚ και θα εχεις ολα τα feature της Amber. Μετα τσεκαρε και για αναβαθμισεις σε λειτουργιες που εισαι σιγουρος πως υπαρχουν στην συσκευη (Here Maps, Drive+ κλπ). 1. Όπως το λες είναι, δεν υπάρχει διακοπτάκι παρά μόνο shortcut για την ώρα. 2. Πήγαινε στις ρυθμίσεις -> πρόσθετα+πλροφορίες και θα λέει Amber με μεγάλα κίτρινα γράμματα αν έχει κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Για το Glance, σε μένα έχει πετάξει 3 μενού (οθόνη, αφή, γρήγορη ματιά) ενώ από ότι έχω δει στο youtube αυτά πρέπει να είναι μαζί σε ένα μενού. Το glance που θες είναι το γρήγορη ματιά και το πέρασα μέσα από το SysApp. Δεν ξέρω γιατί δεν περάστηκε με την αναβάθμιση ή γιατί δεν υπάρχει στο επίσημο store της ΝΟΚΙΑ. Ίσως κάποιος "παλιός" μπορεί να μας βοηθήσει. Πιο παλια ηταν ολα σε ενα. Μετα απο καποιες αναβαθμισεις η Nokia τα διαχωρισε στις διαφορετικες ρυθμισεις που βλεπεις. Υποθετω τα βιντεακια στα οποια αναφερεσαι ειναι αμεσως μετα την Amber αλλα πριν τις επομενες αναβαθμισεις των εφαρμογων απο την Nokia. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 1.Εγκατέστησα το connectivity shortcuts αλλά όπως είπα παραπάνω θα προτιμούσα toggles on/off που να δείχνουν την κατάσταση της εκάστοτε λειτουργίας ακόμα και στο μικρό tile, και όχι απλές συντομεύσεις! Κατάλαβα σωστά ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο?? (περιορισμό του λειτουργικού από ms μυρίζομαι, ελπίζω να κάνω λάθος!) Καλησπέρα. Δοκίμασε το Quick Settings που τουλάχιστον στο wifi και το bluetooth που έχω δοκιμάσει έχει ένδειξη on ακόμη και στο μικρό tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα. Δοκίμασε το Quick Settings που τουλάχιστον στο wifi και το bluetooth που έχω δοκιμάσει έχει ένδειξη on ακόμη και στο μικρό tile. Λειτουργει σωστα ? Δεν θυμαμαι αν το συγκεκριμενο που αναφερεις ειναι ενα απο αυτα που δοκιμασα (το εκανα με 2-3 εφαρμογες), αλλα σε οσα ειχα δοκιμασει η ενδειξη πανω στο tile δεν λειτουργουσε σωστα. Για παραδειγμα εμπαινες στο WiFi .. το ανοιγες .. εβγαινες πισω στην homescreen και το tile εξακολουθουσε να το δειχνει σαν κλειστο. Επρεπε να ξαναμπεις και δευτερη φορα στην εφαρμογη για να ενημερωθει σωστα το tile. Το ιδιο ακριβως και για το αντιθετο δηλαδη οταν ηταν ανοιχτο και ηθελες να το κλεισεις. Και για να γινεται το ιδιο σε ολες τις εφαρμογες μυριζομαι πως και αυτο ειναι καποιο θεμα με τους περιορισμους της MS οσον αφορα την ανανεωση των tiles. Κατι παρομοιο που ισχυει και με τις εφαρμογες μπαταριας που δεν μπορουν να ανανεωνουν real time την σταθμη της. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Λειτουργει σωστα ? Δεν θυμαμαι αν το συγκεκριμενο που αναφερεις ειναι ενα απο αυτα που δοκιμασα (το εκανα με 2-3 εφαρμογες), αλλα σε οσα ειχα δοκιμασει η ενδειξη πανω στο tile δεν λειτουργουσε σωστα. Για παραδειγμα εμπαινες στο WiFi .. το ανοιγες .. εβγαινες πισω στην homescreen και το tile εξακολουθουσε να το δειχνει σαν κλειστο. Επρεπε να ξαναμπεις και δευτερη φορα στην εφαρμογη για να ενημερωθει σωστα το tile. Το ιδιο ακριβως και για το αντιθετο δηλαδη οταν ηταν ανοιχτο και ηθελες να το κλεισεις. Και για να γινεται το ιδιο σε ολες τις εφαρμογες μυριζομαι πως και αυτο ειναι καποιο θεμα με τους περιορισμους της MS οσον αφορα την ανανεωση των tiles. Κατι παρομοιο που ισχυει και με τις εφαρμογες μπαταριας που δεν μπορουν να ανανεωνουν real time την σταθμη της. Εμένα σε 920 μου δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε το αν θέλεις ξανά μήπως έχει γίνει update από τότε που την είχες δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Εμένα σε 920 μου δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε το αν θέλεις ξανά μήπως έχει γίνει update από τότε που την είχες δοκιμάσει. Τωρα που το δοκιμασα στο 925 λειτουργει αλλα με δυο προυποθεσεις. Πρωτον αν ανοιξεις την ρυθμιση απο το tile και την αλλαξεις .. για να ανανεωθει και να αλλαξει η ενδειξη του tile θα πρεπει να επιστρεψεις στην homescreen με το back button .... αν βγεις με το κεντρικο πληκτρο τοτε το tile δεν ανανεωνεται. Δευτερον αφου μπεις και αλλαξεις την ρυθμιση πριν πατησεις το back θα πρεπει να περιμενεις τα λιγα δευτερολεπτα που χρειαζονται ωστε να οριστικοποιηθει η αλλαγη της ρυθμισεις και να φανει στην οθονη η αλλαγη. Ιδανικο δεν ειναι σιγουρα ... αλλα καλυτερο απο το να μην υπαρχει καθολου η ενδειξη οποτε πηρε την θεση του στην homescreen μου ;) Υ.Γ Τα παραπανω τα δοκιμασα με ενα tile για το WiFi ... υποθετω πως το ιδιο θα ισχυει και για τα υπολοιπα. Edit: Για το tile της συνδεσης δεδομενων ισχυει μονο το πρωτο με το back button αφου δεν υπαρχει αναμονη κατα την αλλαγη αλλα γινεται αμεσα. Edited November 12, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Για υποτηποδες hangout δοκιμάστε το gchat που δε λέει και πολλά βεβαίως αλλά απ το τίποτα κάτι είναι. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ευχαρστω παιδιά για τις απαντησεις σας! Να προσθέσω ότι δοκίμασα και το network dashboard όπου και σε αυτο υπάρχει ένδειξη ον/οφ στο μικρό tile αλλα όπως είπατε και εσείς αργεί λίγο να ενημερωθεί μετά την αλλαγη και το εβγαλα τελικα τελείως γιατι δεν μπορούσες να ρυθμίσεις το χρωμα. Θα δοκιμάσω και τα υπολοιπα που αναφέρατε! Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Την βοηθεια σας παρακαλω...η μπαταρια του κινητου το βραδυ ηταν 100% κ για κανα 6-7ωρο εβαλα να το αφησω με την γρηγορη ματια ενεργοποιημενη κ επεσε στο 45%!!!!!!!!!!! Δικαιολογειτε κατι τετοιο??? ειναι παρα πολυ μεγαλη η πτωση της μπαταριας...κ ελεγξα οτι δεν ειχα αφησει κατι αλλο ανοιχτο,ετσι πιστευω δηλ :wacko: Τι αλλο μπορει να τρωει τοσο πολυ την μπαταρια χωρις καθολου χρηση το βραδυ??? έχω μόνιμα τη glance screen ενεργοποιημένη, Το ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία στο 820 δεν ισχύει μιας και έχει amoled οθόνη που ενεργοποιεί μόνο όσα πιξελ λειτουργούν να φωτίζονται. Ίσως καταναλώνει περισσότερο στο 920 και γι'αυτο αναφερει ότι τρώει μπαταρία. Αυτο που αναφερεις το έχω αντιμετωπίσει και εγώ με το 4g, μιας και δεν πιάνει πολύ καλά εδώ που βρίσκομαι προσπαθεί να πιάσει σήμα 4g συνέχεια και μου ρουφάει φουλ μπαταρία. Η λύση αν τελικά είναι αυτο το πρόβλημα είναι: ρυθμίσεις -->κινητή τηλεφωνία -->3g. Υπό νορμάλ συνθήκες το κινητό μου καταναλώνει μάξιμουμ 2% μπαταρία σε περίπου 8-9 ώρες ύπνου και με μόνιμο WiFi και μόνιμα ενεργοποιημένη ενημέρωση για mails. Γενικα είμαι της λογικής πως ότι μου δινεται η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω, το χρησιμοποιώ. Μικρή υποχώρηση μόνο στο 4g μιας και τρωει πολύ μπαταρία, όχι μόνο στο 820 μου. Γενικά, αν δεν έχει καλή κάλυψη 4g κανένα 4g κινητό δεν τα βγαζει πέρα. Και ζεστενεται επίσης. Πάντως αυτο το gps τρώει περίπου 50% την ώρα!!! Να'ναι καλά ο φορτιστής αυτοκινητου! Edited November 13, 2013 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 έχω μόνιμα τη glance screen ενεργοποιημένη, Το ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία στο 820 δεν ισχύει μιας και έχει amoled οθόνη που ενεργοποιεί μόνο όσα πιξελ λειτουργούν να φωτίζονται. Αυτο που αναφερεις το έχω αντιμετωπίσει και εγώ με το 4g, μιας και δεν πιάνει πολύ καλά εδώ που βρίσκομαι προσπαθεί να πιάσει σήμα 4g συνέχεια και μου ρουφάει φουλ μπαταρία. Υπό νορμάλ συνθήκες το κινητό μου καταναλώνει μάξιμουμ 2% μπαταρία σε περίπου 8-9 ώρες ύπνου και με μόνιμο WiFi και μόνιμα ενεργοποιημένη ενημέρωση για mails. Την glance screen τωρα πια την εχω μονινα ΑΠΕνεργοποιημενη κ το βραδυ οντως ειδα τεραστια διαφορα...γυρω στο 10% επεσε η μπαταρια,αλλα κ παλι το 2% που λες εσυ δεν το φτανω με τπτ!!! :( Το εχω μονιμα 2G κ το βραδυ στον υπνο απενεργοποιημενο το wifi κ τα δεδομενα...λες να εχει θεμα η μπαταρια? η να μην εχει "στρωσει" λογω του οτι του εχω κανει μολις 2 φορτισεις??? Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Την glance screen τωρα πια την εχω μονινα ΑΠΕνεργοποιημενη κ το βραδυ οντως ειδα τεραστια διαφορα...γυρω στο 10% επεσε η μπαταρια,αλλα κ παλι το 2% που λες εσυ δεν το φτανω με τπτ!!! :( Το εχω μονιμα 2G κ το βραδυ στον υπνο απενεργοποιημενο το wifi κ τα δεδομενα...λες να εχει θεμα η μπαταρια? η να μην εχει "στρωσει" λογω του οτι του εχω κανει μολις 2 φορτισεις??? Με μόλις 2 φορτίσεις είναι πολύ νωρίς να βγάλεις συμπεράσματα για την μπαταρία. Εμένα έστρωσε μετά από καμιά 20ριά φορτίσεις στο 920 που έχω. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Την glance screen τωρα πια την εχω μονινα ΑΠΕνεργοποιημενη κ το βραδυ οντως ειδα τεραστια διαφορα...γυρω στο 10% επεσε η μπαταρια,αλλα κ παλι το 2% που λες εσυ δεν το φτανω με τπτ!!! :( Το εχω μονιμα 2G κ το βραδυ στον υπνο απενεργοποιημενο το wifi κ τα δεδομενα...λες να εχει θεμα η μπαταρια? η να μην εχει "στρωσει" λογω του οτι του εχω κανει μολις 2 φορτισεις??? τι εταιρια εχεις?εγω με vodafone CU στο 2g δεν λειτουργει,δεν εχει σημα,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά να σας ρωτήσω. Καμιά ιδέα για ελληνικό τ9? Πως διαγράφω ένα λογαριασμό hotmail ? Ευχαριστώ Ναι παιδιά είμαι άσχετος από WP.... κάποια βοήθεια? Edited November 14, 2013 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδιά μια ερώτηση. ενω εχω απενεργοποιήσει τα data απο τις ρυθμίσεις και έχω επιλέξει και 2g γιατί συνεχίζει να μου βγάζει το E διπλά στο σήμα κινητής; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts