Spidergr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) @spidergr Στις ρυθμίσεις του viber είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις; Επίσης δες απο τις ρυθμίσεις του κινητού αν στους ήχους κλήσεις έχει επιλέξει το "όλες οι αλλες ειδοποιήσεις" μπας και χτυπάει αλλα δεν το ακους. Α,επίσης δες μήπως είναι ενεργοποιημένη η οικονομία μπαταρίας γιατι αν είναι δεν σε ενημερώνει για τίποτα αν δε μπεις στην εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το κοιτάξω αργότερα, δηλαδή σε σένα δουλεύει κανονικά ? το πρόβλημα με μας ήταν ότι δεν ερχόταν καμιά ειδοποίηση όυτε για μήνυμα ούτε για κληση, και ερχόντουσαν όταν ενεργοποιούσαμε το τηλέφωνο απο την αναμονή, στο μεταξύ αυτό βαρούσε κιολας λες και έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή μετά το ξεκλείδωμα, το ίδιο συμβαίνει και στο whatsap ευχαριστώ και πάλι, Τώρα που το κοιτάω λίγο πιο ψύχραιμα ίσως είναι και αυτό, θα δείξει αργότερα.. In case you are not receiving messages/calls notifications or receiving them later than expected, please follow the next steps: 1. Open phone settings 2. Go to WiFI. 3. Tap on 'Advanced'. 4. Mark 'keep WiFi on when screen times out' . Edit το πρόβλημα ήταν αυτό, ευχαριστώ για τη βοήθεια :D Edited October 19, 2013 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Όντως το ξέχασα αυτό μιας και το έχει επιλεγμένο απ την αρχή.Και πάλι όμως νομίζω πως αν έχεις εξοικονόμηση ενέργειας δεν κρατάει ανοιχτό το wifi στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ακριβως το ίδιο έπαθα και εγώ... Πάρε μια λεπτή βελόνα και σπρώξε προς τα έξω τη sim απο το πλάι... Θα βγει εύκολα :)Τελικά το πήγα σε ενα nokia care, μου το έλυσε και μου την έβγαλε και μου πήρε 20 ευρώ(καλή τιμη κατα την γνώμη μου).Δοκίμασα και με λεπτή βελόνα αλλά επειδη η καρτά ήταν φαρδια δεν εβγαινε...Τέλος καλό όλα καλά.Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και πάλι όμως νομίζω πως αν έχεις εξοικονόμηση ενέργειας δεν κρατάει ανοιχτό το wifi στην αναμονή. Με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας, το wifi "κλείνει", όταν σβήσει η οθόνη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosl1989 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ καπάκι άσπρο αλλα χωρίς την ασύρματη φόρτιση; μία ακομα ερώτηση. Πολλές φορές όταν πραγματοποιώ μία κλήση ο συνομιλητής μου δεν με ακουλει καλά δηλαδη σαν να με ακουει απο μακριά! Υπάρχει αντιστοιχο πρόβλημα σε κάποιον απο εσάς; Ευχαριστώ για την υπομονή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ καπάκι άσπρο αλλα χωρίς την ασύρματη φόρτιση; μία ακομα ερώτηση. Πολλές φορές όταν πραγματοποιώ μία κλήση ο συνομιλητής μου δεν με ακουλει καλά δηλαδη σαν να με ακουει απο μακριά! Υπάρχει αντιστοιχο πρόβλημα σε κάποιον απο εσάς; Ευχαριστώ για την υπομονή :D Σε Nokia Care καταστήματα, τα απλά καπάκια έχουν 25€ και αυτά με την ασύρματη φόρτιση 30€.. Όσο για το πρόβλημα, μήπως έχεις what's up; :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το παθαίνω και εγώ να με ακούνε στο βαθος. Πολλές φορές όπως κρατάω το κινητό όταν μιλάω βαζω το δάχτυλο στην κάμερα..Εκει βρίσκεται το δεύτερο μικρόφωνο και αν το καλύψεις ακούγεσαι έτσι στο βάθος. Το είχε ανακαλύψει και κάποιος άλλος εδώ επειδή του το κάλυπτε μια θήκη. Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση, γίνεται το συγκεκριμένο κινητό όταν είναι σε αναμονή το viber να λειτουργεί ? γιατί τώρα όταν παίρνουμε δεν βαράει, όταν το ξεκλειδώνουμε έρχεται κλήση φάντασμα.. ευχαριστώ εκ των προτέρων. EDIT: παρακαλώ κάποιος ας απαντήσει, αν είναι να στο στείλουμε πίσω όσο ειναι καιρός. ευχαριστώ. Το Viber είχε θέμα αυτές τις μέρες, ίσως φταίει αυτό Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosl1989 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Σε Nokia Care καταστήματα, τα απλά καπάκια έχουν 25€ και αυτά με την ασύρματη φόρτιση 30€.. Όσο για το πρόβλημα, μήπως έχεις what's up; :P Ναι whats up έχω...Λες να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ναι whats up έχω...Λες να φταίει αυτό; Απ' όσο ξέρω, το δίκτυο της cosmote είναι υπερφορτωμένο. Ίσως να φταίει αυτό. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 εχει κανενας αλλο θέμα με το yahoo εδω και μια βδομάδα δεν μου ενημερωνει Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κάποιος να μας πει εντυπώσεις για μπαταρία,σκρολαρισμα,ταχύτητα ie με την gdr3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κάποιος να μας πει εντυπώσεις για μπαταρία,σκρολαρισμα,ταχύτητα ie με την gdr3? Προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα σε αυτους τους τομεις. Απλα προστεθηκαν καποια νεα στοιχεια. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) πηγα σημερα στο mall στο πλαισιο για το 625 (για τη γυναικα) και το ειχε στα 270 και ενα τελευταιο εκεθεσιακο 820 στα 299 και τα παιδια εκει μου ελεγαν για το 820 οτι για 30 ευρω να παρω αυτο οτι ειναι καλυτερο κλπ κλπ αλλα δεν ηθελα το εκθεσιακο και ετσι ειπαμε να παρουμε το 625 αλλα επειδη δε το ειχε μας εκανε μια κρατηση να παμε στο καταστημα της Αγ, Παρασκευησ Πηγαμε και ρωταω για το 820 και μου λενε 399 , λεω στο mall το ειχαν 299 τελευταιο κομματι μεν αλλα 299.. Μου λεει μισο λεπτο ..παει ρωταει προϊσταμενο και τελικα μας εδωσε το 820 στα 299.. Εγω ειμαι του iphone , αλλα νομιζω καλα το πηραμε .. τι λετε :-) Edited October 19, 2013 by reddevils.gr Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ρε παιδιά για πείτε λίγο τι αυτονομία έχετε με τις συσκευές σας γιατι μου φαίνονται πολύ άσχημες οι δικες μου... με δεδομενα ενεργά, 3g, εξοικονόμηση μπαταρίας απενεργοποιημένη και αυτόματη φωτεινότητα στο browsing μου πέφτει γυρω στο 1% ανα δίλεπτο δηλαδη στα 20 λεπτά μου έχει πέσει 10% σε γενικές γραμμές δεν έχω βγάλει ακομα μέρα και η χρήση που του κάνω είναι θα έλεγα μέτρια με 1,5-2 ώρες browsing και κανένα μισάωρο ομιλία Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Σχεδον σε καθημερινη βαση απο νωρις το πρωι μεχρι το μεσημερι το χρησιμοποιω περιπου 1-1.5 ωρα για browsing με 3G/4G και για 15-20 λεπτα κλησεων και αργα το μεσημερι ειμαι συνηθως με 50-60% μπαταρια. Δεδομενα και GPS ειναι ανοιχτα απο την πρωτη μερα, ενω μονιμως συγχρονιζονται και δυο λογαριασμοι email. Νομιζω πως αυτο που κυριως καταναλωνει την μπαταρια ειναι το browsing λογω της amoled. Και στην δοκιμη του GSMArena η συσκευη εβγαλε λιγοτερες απο 4.5 ωρες browsing που ειναι αρκετα κατω απο το μ.ο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καθημερινη χρηση με πολυ ομιλια,αρκετο σερφαρισμα,μειλ,μονιμα ανοιχτο το wifi,βγαινει ανετα η μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εμένα μου κράταγε σταθερά πάνω απο 2 μέρες με πολύ wifi,ie,viber και μερικές κλήσεις αλλα συνέχεια 2g και χωρίς δεδομενα.Επισης όπως είχα αναφέρει το φόρτιζα με αλλο φορτιστή που έδινε 0.85A αντι 1.3Α που δινει ο δικος του.Τωρα που χρησιμοποιώ το δικο του κρατάει 1,5 μερα με την ίδια ακριβώς χρήση.Ναι,τόσο μεγάλη διαφορά που δεν το περίμενα να πω την αληθεια.Επειδη όμως με τον 1ο αργεί αρκετα,βρηκα μια μέση λύση.Χρησιμοποιω φορτιστή 1Α όπως έχει και το 920 και κρατάει κοντά 2 μέρες και έχει μικρή διαφορά στο χρόνο φόρτισης.Παντως πάλι καλά που δε χρησιμοποιώ δεδομενα γιατι αλλιως θα έψαχνα πρίζα κάθε μέρα.Βεβαια μη φοβάστε μήπως χαλάσει η μπαταρία,καινούργια τη βρηκα με 12 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 να ρωτησω κατι επειδη ειμαι και ψιλοασχετος μ αυτα..το 2G και 3G ειναι μονο για οσους χρησιμοποιουν ιντερνετ σωστα?Αν εγω χρησιμοποιω μονο απο wifi τοτε μπορω να τα απενεργοποιησω ωστε να μην μου τρωνε μπαταρια?αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 2g,3g,4g είναι η ταχύτητα σύνδεσης από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη.Αν έχεις ανοιχτά δεδομένα τότε είναι καλύτερα να επιλέγεις 3g ή 4g ανάλογα το σήμα που έχει ώστε να μην κάνει ένα αιώνα στο ίντερνετ.Διαφορετικά πας στις ρυθμίσεις->κινητή τηλεφωνία->σύνδεση δεδομένων (απενεργοποιημένη) , μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης (2g) μιας και θέλεις ίντερνετ μέσω wifi μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Έχοντας πλεον το 820 εκτός των αλλων χρησιμοποιω ΠΑΡΑ πολυ το gps. Στο here maps εχει μια επιλογη για να προτεινουμε κατι για να βελτιωθει η εφαρμογη. περιπου ενα μηνα πριν εστειλα στη νοκια μεσω αυτης της επιλογης την προταση να προστεθουν ομαδες στα αγαπημενα ( εχω προς το παρον πανω απο 150). Σημερα το πρωι μετα απο αναβαθμηση που μου (μας) ηρθε προστεθηκε αυτη η επιλογη και μαλιστα ειναι εξαιρετικά ευχρηστη!!! Αν και σιγουρα το ειχαν υπ οψιν τους να το κανουν νοιώθω λιγο οτι μ'ακουν και με βοηθουν σ'οτι χρειάζομαι. THANKS NOKIA!! ΥΓ: αυτο με το μικροφωνο το παρατήρησα και εγω. Εχοντας το πισω μικροοφωνο για noise cancellation αν το κλεισεις κατα λαθος με το χερι τοτε οσο κοντα και αν εχεις το στομα στο μικροφωνο ο αλλος σ'ακουει απο το πηγάδι! :D Οποτε: οχι το χερι-δάχτυλα στην camera. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fencaki Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Hello... Θέλω να αγοράσω το lumia 820.. Αυτή την στιγμή εχω το Sony Ericsson x8... Με δεδομένα τα προβλήματα-κολληματα που αντιμετωπίΖω με το κινητό αυτό εχω κάποιες απορίες ..αρχικά θελω να μου εξηγήσετε τι γίνεται με το 2G/3G/4G ? Αφού ενεργοποιήσουμε το 4G ισχύουν χρεώσεις?? Δλδ πληρώνουμε κάποιο πόσο κάθε μήνα? Επίσης ποιο είναι το ιδανικότερο από άποψη σηματος, ταχύτητας αλλά και μπαταρίας??...ακόμη οι ενημερώσεις στα εικονίδια στην οθόνη γίνονται αυτόματα η πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Όπως πχ να ανοίξω την εφαρμογή?? Ευχαριστώ!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Hello... Θέλω να αγοράσω το lumia 820.. Αυτή την στιγμή εχω το Sony Ericsson x8... Με δεδομένα τα προβλήματα-κολληματα που αντιμετωπίΖω με το κινητό αυτό εχω κάποιες απορίες ..αρχικά θελω να μου εξηγήσετε τι γίνεται με το 2G/3G/4G ? Αφού ενεργοποιήσουμε το 4G ισχύουν χρεώσεις?? Δλδ πληρώνουμε κάποιο πόσο κάθε μήνα? Επίσης ποιο είναι το ιδανικότερο από άποψη σηματος, ταχύτητας αλλά και μπαταρίας??...ακόμη οι ενημερώσεις στα εικονίδια στην οθόνη γίνονται αυτόματα η πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Όπως πχ να ανοίξω την εφαρμογή?? Ευχαριστώ!:happy: 1: 2g,3g και 4g ειναι οι ταχύτητα σύνδεσης στο ιντερνετ. Εχοντας καποιο πακετο δεδομενων δε θα σε χρεωσει κατι extra η εταιρια κινητης που εχεις. Απλα οσο πιο γρηγορο ειναι το ιντερνετ (3g, 4g) θα τραβαει και περισσοτερη μπαταρια. Οχι τοσο λογω γρηγοροτερου ιντερνετ αλλα πιο πολυ λογω μη μεγαλης καλυψης 4 και 3g. Το κινητο θα προσπαθει συνεχως να βρει τις γρηγορες κεραιες και θα ειναι συνεχως στο ψαξιμο. Εγω το εχω μονιμα στο 3g. 2: Αυτοματα ενημερώνονται, καποια οπως η μπαταρια καθε μιση ωρα, καποια αλλα οπως μηνυματα, τηλεφωνο, skype, οταν εχεις μηνυμα, κληση κλπ. Δηλαδη αμεσα. Συντομα θα εχεις και notifications στη glance screen οποτε με μια ματια και πριν καν ακουμπήσεις το κινητο σου θα ξερεις αν εχεις καποια αναπαντητη κληση ή μηνυμα κλπ κλπ!!! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavliban Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παίδες, παρατήρησα ότι δεν μου κάνει αυτόματα update application Που έχω κατεβάσει...δηλαδή θα περίμενα ένα Notification στο store να λέει ότι η τάδε εφαρμογή έχει Update...μήπως κάτι μου διαφεύγει;;; Παράθεση LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κατέβασε το sysapp pusher απο το store και τρεχε το μια φορα στις τόσες. Θα σου βγαζει updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts