niotheros Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτοκόλλητο carbon για να "σπάσει" η πολλή κιτρινίλα και για προστασία απο γρατζουνιές , δωρεάν απο φίλο που φτιάχνει αυτοκόλλητα και επιγραφές :ninja: Βέβαια αν θα το ξαναφτιαξω δεν θα αφήσω τρύπες (εκει που φαίνεται το κιτρινο nokia) αλλα θα το καλύψω όλο γιατί ξεφτίζουν οι γωνίες στα γράμματα. Πολύ ωραίο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλό... Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει κι εγώ στο 610... Αυτοκόλλητο με 2€ απ' το ebay... https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/621647_286054134836465_167281487_o.jpg Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτοκόλλητο carbon για να "σπάσει" η πολλή κιτρινίλα και για προστασία απο γρατζουνιές , δωρεάν απο φίλο που φτιάχνει αυτοκόλλητα και επιγραφές :ninja: Βέβαια αν θα το ξαναφτιαξω δεν θα αφήσω τρύπες (εκει που φαίνεται το κιτρινο nokia) αλλα θα το καλύψω όλο γιατί ξεφτίζουν οι γωνίες στα γράμματα. Πωωω :O Πώς γίνεται να έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επίσης κάτι ακομα κουφο... στην κάμερα όταν επιλέγεις να βγάλεις χωρις φλας ποιο το νόημα να χρησιμοποιεί το φλας για focus?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επίσης κάτι ακομα κουφο... στην κάμερα όταν επιλέγεις να βγάλεις χωρις φλας ποιο το νόημα να χρησιμοποιεί το φλας για focus?? μπορεις να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Επίσης κάτι ακομα κουφο... στην κάμερα όταν επιλέγεις να βγάλεις χωρις φλας ποιο το νόημα να χρησιμοποιεί το φλας για focus?? Απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης της καμερας απενεργοποιησε την "ακτινα υποβοηθησης εστιασης" Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 α ωστέ αυτό είναι η ακτίνα υποβοήθησης?? :lol::lol: γιατί μου φαινόταν πολύ κουλό αυτό ευχαριστώ παιδιά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θα πάρω το αρχείο με τις διαστάσεις και θα το ανεβάσω εδώ, κανονικά είναι σε Corel . οπότε μετά πάτε και το φτιάχνετε σε όποιο στυλ θέλετε είτε ανθρακονημα είτε ματ είτε κάποιο άλλο χρώμα ή διάφανο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 ρε παιδιά όταν τοποθετήσατε την micro sim έκανε σε όλους το κλικ όταν κλείδωσε?? εμένα δεν έκανε ποτέ αυτό τον ήχο ούτε είδα κάτι ότι κλείδωσε, απλά την έχωσα μέσα τώρα προσπαθώ να την βγάλω και δεν βγαίνει με τίποτα την πιέζω για να μου την πετάξει έξω και δεν κάνει τίποτα, και την έχω βάλει αρκετά βαθιά... παρεπιπτώντος μου συνεχίζει τα τυχαία reboot, 6η μέρα σήμερα και μου έχει κάνει 4-5 σίγουρα συνολικά :mad: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Η συμβιωση με το 820 ειναι απλα τελεια,αν και η τιμη του 920 με βαζει σε σκεψεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δεν αξιζει να το αλλάξεις με το 920.Ή περιμένεις να πέσει η τιμή του 1020 ή περιμένεις κάποιο επόμενο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 ρε παιδιά όταν τοποθετήσατε την micro sim έκανε σε όλους το κλικ όταν κλείδωσε?? εμένα δεν έκανε ποτέ αυτό τον ήχο ούτε είδα κάτι ότι κλείδωσε, απλά την έχωσα μέσα τώρα προσπαθώ να την βγάλω και δεν βγαίνει με τίποτα την πιέζω για να μου την πετάξει έξω και δεν κάνει τίποτα, και την έχω βάλει αρκετά βαθιά... παρεπιπτώντος μου συνεχίζει τα τυχαία reboot, 6η μέρα σήμερα και μου έχει κάνει 4-5 σίγουρα συνολικά :mad: Το πρώτο πρόβλημά σου, δημιουργεί το δεύτερο. Η κάρτα σιμ σου δεν κάνει καλή επαφή και προκαλεί τα reboots στη συσκευή σου. Κοίταξε αν είναι πρόβλημα της υποδοχής ή της κάρτας και μόλις το φτιάξεις, θα σταματήσουν και τα reboots. Η συμβιωση με το 820 ειναι απλα τελεια,αν και η τιμη του 920 με βαζει σε σκεψεις.... +1000 για το 820!!! :respect: Πραγματικά κάνει ό,τι θέλω και χωρίς τα lags και τις "ιδιοτροπίες" του Android. Ίσως το πιο ολοκληρωμένο κινητό/smartphone που έχω πάρει. Όσο για το 920, αν δεν είσαι της φωτογραφίας και δε θες τη μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης του, μένεις με το 820. :) Άσε που το 820 δε χρειάζεται και θήκη. Αλλάζεις το καπάκι και έχεις καινούρια συσκευή. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το πρώτο πρόβλημά σου, δημιουργεί το δεύτερο. Η κάρτα σιμ σου δεν κάνει καλή επαφή και προκαλεί τα reboots στη συσκευή σου. Κοίταξε αν είναι πρόβλημα της υποδοχής ή της κάρτας και μόλις το φτιάξεις, θα σταματήσουν και τα reboots. +1000 για το 820!!! :respect: Πραγματικά κάνει ό,τι θέλω και χωρίς τα lags και τις "ιδιοτροπίες" του Android. Ίσως το πιο ολοκληρωμένο κινητό/smartphone που έχω πάρει. Όσο για το 920, αν δεν είσαι της φωτογραφίας και δε θες τη μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης του, μένεις με το 820. :) Άσε που το 820 δε χρειάζεται και θήκη. Αλλάζεις το καπάκι και έχεις καινούρια συσκευή. ;) στην προσπάθεια μου να την βγάλω την πίεσα πιο μέσα για να την "κλωτσήσει" έξω αλλά τελικά χώθηκε πολύ μέσα και έκανα πόση ώρα να την βγάλω με τσιμπιδάκια και βελόνες την κάρτα μου την έκοψε μια τύπισα στο γερμανό, όπως σωστά είπες μπορεί να οφείλεται και σε αυτό τα reboots και ελπίζω όντως να οφείλονται σε αυτό για να ησυχάσω με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να βγάλω μια καινούρια micro sim παιδιά όντως το 820 είναι διαμαντάκι και γενικά τα windows είναι εύκολα και ταχύτατα κάνοντας αυτά που πρέπει χωρίς φρουφρου και αρώματα, μόνο λίγες εφαρμογές παραπάνω να είχε, αλλά θα γίνει και αυτό σιγά σιγά όσο για το 920 και εγώ τώρα που πήρα το 820 η διαφορά στη τιμή ήταν πολύ μικρή και το 920 σαφώς καλύτερο σε κάμερα και οθόνη αλλά σαν μέγεθος είναι απαγορευτικό για μένα πέρα από αυτό όμως σαν εμπειρία χρήσης είναι ίδια, όπως και τα περισσότερα windows phone όπου έχουν ίδια specs Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εγώ όταν άλλαξα από android σε Nokia 820 πήγα σε κατάστημα της Vodafone και Μου αντικατέστησε την παλιά SIMμε καινούργια μικρή με 5€ . Ίσως να μην είναι 100% σωστά κομμένη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 στην προσπάθεια μου να την βγάλω την πίεσα πιο μέσα για να την "κλωτσήσει" έξω αλλά τελικά χώθηκε πολύ μέσα και έκανα πόση ώρα να την βγάλω με τσιμπιδάκια και βελόνες την κάρτα μου την έκοψε μια τύπισα στο γερμανό, όπως σωστά είπες μπορεί να οφείλεται και σε αυτό τα reboots και ελπίζω όντως να οφείλονται σε αυτό για να ησυχάσω με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να βγάλω μια καινούρια micro sim Κι εμένα οι κάρτες μου κομμένες είναι. Απλά, αυτό που κάνω, αφού κοπούν, είναι να περάσω όλες τις πλευρές τους με γυαλόχαρτο, για να είναι όσο το δυνατόν πιο λείες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Να βγάλεις καινούργια micro sim !!! Πολλές φορές οι κομμένες προκαλούν προβλήματα όπως υπερθερμάνσεις, reboots κλπ... Αν πάλι σου συνεχίσει τα προβλήματα δοκίμασε να το φλασάρεις με NSU... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 παιδια εχει κανενας σας περασει την gdr3 ? αν ναι πειτε μας εντυπωσεις και τον τροπο αυτου αν γινεται :):) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εγραψα εδω καποιες πρωτες εντυπωσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4949139#post4949139 Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Aχαχαχα εγω οτι σημερα πηρα την amber :lol: Πρωτες εντυπωσεις θετικές αν κ ακομα παραμενει το προβλημα με τον εντοπισμο του τηλεφωνο μεσα φαινεται ενεργος και οταν εισα εξω ανενεργο καμια ιδεα πανω σε αυτο ; Αν περασουμε την gdr3 μεσω developer χανονται οι ρυθμισεις που εχουμε τωρα ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν περασουμε την gdr3 μεσω developer χανονται οι ρυθμισεις που εχουμε τωρα ; Οχι δεν αλλαζει τιποτα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 http://i.imgur.com/itMzF6X.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οτάν το αγόρασα το κινητό τους είπα,να μου κόψουν δύο καρτες που έιχα μαζι μου(μια cosmote και μια wind),παω σπίτι βάζω την cosmote όλα όκ,μετα από 2 μήνες είπα να βγάλω την cosmote και να βάλω την wind,με το που βάζω την wind μου κολάει μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα,δοκιμασα με ενα τσιμπιδάκι αλλά τίποτα.:cry::cry::cry:Τι θα κάνω τώρα;Με καλύπτει η εγγύηση;:cry: Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά μια ερώτηση, γίνεται το συγκεκριμένο κινητό όταν είναι σε αναμονή το viber να λειτουργεί ? γιατί τώρα όταν παίρνουμε δεν βαράει, όταν το ξεκλειδώνουμε έρχεται κλήση φάντασμα.. ευχαριστώ εκ των προτέρων. EDIT: παρακαλώ κάποιος ας απαντήσει, αν είναι να στο στείλουμε πίσω όσο ειναι καιρός. ευχαριστώ. Edit2: το πρόβλημα ήταν στην αναμονή του wifi μετά το σβήσιμο της οθόνης ευχαριστώ για τη βοήθεια Edited October 19, 2013 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οτάν το αγόρασα το κινητό τους είπα,να μου κόψουν δύο καρτες που έιχα μαζι μου(μια cosmote και μια wind),παω σπίτι βάζω την cosmote όλα όκ,μετα από 2 μήνες είπα να βγάλω την cosmote και να βάλω την wind,με το που βάζω την wind μου κολάει μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα,δοκιμασα με ενα τσιμπιδάκι αλλά τίποτα.:cry::cry::cry:Τι θα κάνω τώρα;Με καλύπτει η εγγύηση;:cry: ακριβως το ίδιο έπαθα και εγώ... Πάρε μια λεπτή βελόνα και σπρώξε προς τα έξω τη sim απο το πλάι... Θα βγει εύκολα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 @spidergr Στις ρυθμίσεις του viber είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις; Επίσης δες απο τις ρυθμίσεις του κινητού αν στους ήχους κλήσεις έχει επιλέξει το "όλες οι αλλες ειδοποιήσεις" μπας και χτυπάει αλλα δεν το ακους. Α,επίσης δες μήπως είναι ενεργοποιημένη η οικονομία μπαταρίας γιατι αν είναι δεν σε ενημερώνει για τίποτα αν δε μπεις στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts