g1orgos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Κάνοντας soft reset,τί ακριβώς γίνεται; Βασικα επειδή το κινητό μου σβήνει τη μια ενώ έχει 4% μπαταρία και την άλλη ενώ έχει 14% θέλω να φτιάξω ώστε να μη σβήνει όποτε θελει..... Απλη επανεκιννηση ειναι το soft reset. Μαλλον θεμα ενδειξης της εφαρμογης ειναι αυτο το θεμα με την μπαταρια που αναφερεις. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Τα νούμερα πάντως που αναφέρω είναι από την ένδειξη που έχει στις ρυθμίσεις. Π.χ. χθες το πρωί βλέπω 14%,πηγαίνω στην αρχική,ανοίγω wifi και πριν προλάβω να κάνω κάτι άλλο,έσβησε. Γι'αυτό λέω μήπως με soft reset αρχίσει και μετράει σωστά ώστε να ξέρω και γω τί γίνεται :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπέρα. :) Ας απαντήσει κάποιος συνιδιοκτήτης Γαλλικού 820.. Έχει πάρει την Amber ή συνεχίζουμε στην αναμονή; Official πάντα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Στη σελίδα της νόκια γράφει ακόμη ''waiting for approval'' για γαλλικό country variant. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Κι εγώ γαλλικό 820.Τιποτα ακομα.Ποια έκδοση λογισμικού έχετε;Την 0001; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλά, εσείς με τα γαλλικά, γιατί δεν την βάζετε άμεσα και επίσημα με το NSU 3.0.8; Εκτός του αναγκαστικού φορμάτ, που είναι μιά εξαιρετική ευκαιρία για ένα σωστό κάτσιμο της Amber, δεν βλέπω το λόγο να περιμένετε. επειδη και εγω εχω γαλλικο και δεν εχω και πλ ιδεα,μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις? α εχω το εξης προβλημα με το κινητο το συνεδεσα με το pc (windows xp ) το αναγνωριζει αλλα δε μου το αναγνωριζει ως εξωτερικο σκληρο.Μου το αναγνωριζει μονο ως σαρωτης.Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Να βάλεις 7άρια... Νομίζω οτι δεν το υποστηρίζουν τα ΧΡ. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) XP here :P μια χαρά το υποστηρίζουν.πρεπει να κάνεις εγκατάσταση στν υπολογιστή σου το usb connectivity και να το ρυθμίσεις (δε θυμάμαι τι είχα κανει) ώστε να βλέπει το κινητό,διαφορετικά οταν θα κάνει προετοιμασία στο κινητό για εγκατάσταση το NSU, μολις κλείσει και ανοιξει θα βγάλει σφάλμα γιατί δε θα το βλέπει (το επαθα,το κινητό δεν παθαίνει τίποτα αν συμβεί αυτό αφού ουσιαστικά δεν έχει πειράξει ακομη κατι,απλά το λέω σε περίπτωση που συμβεί μην τρομάξεις όπως εγώ :D ) Edited September 8, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Sorry για την πατάτα. Δεν το ήξερα... :rolleyes: Αν και ως ένα σημείο είχα δίκιο... :p Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 παιδια να κανω και 1 μαλλον χαζη ερωτηση.επειδη θελω να παρω sd card για να περναω ταινιες και να τις βλεπω στη tv,ολες οι sd cards ειναι συμβατες με το 820?σκεφτομαι να παρω μια 16 gb.ποιες εταιριες προτεινεται και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 παιδια να κανω και 1 μαλλον χαζη ερωτηση.επειδη θελω να παρω sd card για να περναω ταινιες και να τις βλεπω στη tv,ολες οι sd cards ειναι συμβατες με το 820?σκεφτομαι να παρω μια 16 gb.ποιες εταιριες προτεινεται και γιατι? Με μια επωνυμη class 10 εισαι αρχοντας (Transcend, Kingston, Samsung, Toshiba, Sandisk, Sony κλπ) ... http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=class+10+16gb&order_dir=asc&page=1 Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Με μια επωνυμη class 10 εισαι αρχοντας (Transcend, Kingston, Samsung, Toshiba, Sandisk, Sony κλπ) ... http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=class+10+16gb&order_dir=asc&page=1 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!τι ακριβως ειναι τα class?και εμενα με ενδιαφερει micro sd σωστα?η και secure digital? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!τι ακριβως ειναι τα class?και εμενα με ενδιαφερει micro sd σωστα?η και secure digital? Ναι σορρυ που δεν εδωσα σωστο Link .. οι micro σε ενδιαφερουν ... το class εχει να κανει με την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων .. μπορεις να βρεις class 4 πιο φτηνη αλλα επειδη η διαφορα δεν ειναι μεγαλη καλυτερα να πας για την 10. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) και ακομη μια ερωτηση( ναι εχω αρκετες :p )ειχα κατεβασει μερικα τραγουδια απ το youtube (οχι βιντεο απλα τραγουδια)και τα περασα στο κινητο.ομως δε μου αναγνωριζει ουτε τιτλο τπτ.απλα λεει αγνωστο αλμπουμ και τα παιζει ολα εκτος απο 2,3 που μου βγαζει σφαλμα.καμια ιδεα? edit : αυτη ειναι καλη sd? http://www.skroutz.gr/s/3732809/Samsung-microSDHC-32GB-Class-10.html Edited September 10, 2013 by alexd11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 και ακομη μια ερωτηση( ναι εχω αρκετες :p )ειχα κατεβασει μερικα τραγουδια απ το youtube (οχι βιντεο απλα τραγουδια)και τα περασα στο κινητο.ομως δε μου αναγνωριζει ουτε τιτλο τπτ.απλα λεει αγνωστο αλμπουμ και τα παιζει ολα εκτος απο 2,3 που μου βγαζει σφαλμα.καμια ιδεα? edit : αυτη ειναι καλη sd? http://www.skroutz.gr/s/3732809/Samsung-microSDHC-32GB-Class-10.html Αυτή λέει 8GB στην περιγραφή, είναι πολύ λίγα, εκτός αν είναι λάθος...και δεν είναι διαθέσιμη. Κοίτα εδώ: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550387 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Να κανω μια ερώτηση μπας και προχωρήσω με το πείραμα :P .Το 820 μου έχει όπως όλων φορτιστη 1.3Α .Παρατηρησα λοιπόν ότι ζεσταίνεται κατά τη φόρτιση ,όχι πολύ αλλά ούτε και λίγο.Σημερα όμως είδα ότι καθώς φορτιζε από το pc,λογω μαλλον χαμηλότερης τάσης (;),δε γνωρίζω,και δε ζεστάθηκε καθόλου και κρατάει καλύτερα η μπαταρία.Επισης βλέπω πως το 920 έρχεται με φορτιστή 1Α.Να δοκιμάσω να το φορτισω και γω με έναν τέτοιο που έχω ή μπορεί να γίνει τπτ; Edit:Λοιπόν,χθες το φόρτισα με το USB στο PC και σήμερα βλεπω σχεδόν διπλάσια διαρκεια μπαταρίας.Το χρησιμοποιώ επίτηδες με όλα ανοιχτα εδώ και πολλές ώρες και έχω ακόμη 58% μπαταρία ενώ κανονικά θα ήμουν γυρω στο 20-25! Edited September 11, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Να κανω μια ερώτηση μπας και προχωρήσω με το πείραμα :P .Το 820 μου έχει όπως όλων φορτιστη 1.3Α .Παρατηρησα λοιπόν ότι ζεσταίνεται κατά τη φόρτιση ,όχι πολύ αλλά ούτε και λίγο.Σημερα όμως είδα ότι καθώς φορτιζε από το pc,λογω μαλλον χαμηλότερης τάσης (;),δε γνωρίζω,και δε ζεστάθηκε καθόλου και κρατάει καλύτερα η μπαταρία.Επισης βλέπω πως το 920 έρχεται με φορτιστή 1Α.Να δοκιμάσω να το φορτισω και γω με έναν τέτοιο που έχω ή μπορεί να γίνει τπτ; Δοκίμασέ το! Δεν χάνεις κάτι! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Με μια επωνυμη class 10 εισαι αρχοντας (Transcend, Kingston, Samsung, Toshiba, Sandisk, Sony κλπ) ... http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=class+10+16gb&order_dir=asc&page=1 το εψαξα λιγο στο νετ και διαβασα πως το 820 εχει θεματα με τις series 10.Βεβαια οσα thread βρηκα ηταν κανα 5μηνο παλια.Εκαναν κανενα update και το εφτιαξαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Να κανω μια ερώτηση μπας και προχωρήσω με το πείραμα :P .Το 820 μου έχει όπως όλων φορτιστη 1.3Α .Παρατηρησα λοιπόν ότι ζεσταίνεται κατά τη φόρτιση ,όχι πολύ αλλά ούτε και λίγο.Σημερα όμως είδα ότι καθώς φορτιζε από το pc,λογω μαλλον χαμηλότερης τάσης (;),δε γνωρίζω,και δε ζεστάθηκε καθόλου και κρατάει καλύτερα η μπαταρία.Επισης βλέπω πως το 920 έρχεται με φορτιστή 1Α.Να δοκιμάσω να το φορτισω και γω με έναν τέτοιο που έχω ή μπορεί να γίνει τπτ; Edit:Λοιπόν,χθες το φόρτισα με το USB στο PC και σήμερα βλεπω σχεδόν διπλάσια διαρκεια μπαταρίας.Το χρησιμοποιώ επίτηδες με όλα ανοιχτα εδώ και πολλές ώρες και έχω ακόμη 58% μπαταρία ενώ κανονικά θα ήμουν γυρω στο 20-25! Οπότε, αργή φόρτιση ή με φορτιστή, λιγότερων Α.. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 γρατζουνίστηκε η οθόνη του κινητού μιας φίλης και σκέφτεται για αλλαγή.. ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hateros Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλησπερα. Εχω μια ερωτηση.. Στο (2ο) μενου μου τα εχει κατηγοριοποιημενα με αλφαβητικη σειρα, πως βγαινουν τα γραμματα?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δεν βγαίνουν... Μετά από κάμποσες εφαρμογές (40?) στα βγάζει έτσι !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Για το φίλο παραπανω που ρωτα για την οθονη να υπολογιζει περίπου στα 90 με 100 ευρω για την αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Να κανω μια ερώτηση μπας και προχωρήσω με το πείραμα :P .Το 820 μου έχει όπως όλων φορτιστη 1.3Α .Παρατηρησα λοιπόν ότι ζεσταίνεται κατά τη φόρτιση ,όχι πολύ αλλά ούτε και λίγο.Σημερα όμως είδα ότι καθώς φορτιζε από το pc,λογω μαλλον χαμηλότερης τάσης (;),δε γνωρίζω,και δε ζεστάθηκε καθόλου και κρατάει καλύτερα η μπαταρία.Επισης βλέπω πως το 920 έρχεται με φορτιστή 1Α.Να δοκιμάσω να το φορτισω και γω με έναν τέτοιο που έχω ή μπορεί να γίνει τπτ; Edit:Λοιπόν,χθες το φόρτισα με το USB στο PC και σήμερα βλεπω σχεδόν διπλάσια διαρκεια μπαταρίας.Το χρησιμοποιώ επίτηδες με όλα ανοιχτα εδώ και πολλές ώρες και έχω ακόμη 58% μπαταρία ενώ κανονικά θα ήμουν γυρω στο 20-25! Το ίδιο βλέπω και εγώ στο 920 όταν το φορτίζω στο PC ή με την βάση ασύρματης φόρτισης της Nokia που βγάζει 750mA αντί για 1Α που βγάζει ο φορτιστής του. Καλύτερη λειτουργία της μπαταρίας και ας είναι λίγο πιο αργή η φόρτιση! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγώ πλέον το φορτίζω με άλλο φορτιστή που δίνει 850mAh και η μπαταρία πραγματικά πετάει :yahoo::dance::superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts