Alkis27 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 αφου το κινητο είναι καινούργιο έχεις δικαίωμα doa. το γυρνας απο κει που το πήρες και σου δινουν καινουργιο Δεν ξερω αν το καλυπτουν αυτο με doa.. Θα ρωτησω να δω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 εφοσον τη συσκευη τη πηρες τωρα και ειναι κάτι που οσο και να θες δε μπορεις να το προκαλέσεις μόνος σου, κοινως ειναι ελαττωματικη η συσκευη, καλύπτεται. - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 εφοσον τη συσκευη τη πηρες τωρα και ειναι κάτι που οσο και να θες δε μπορεις να το προκαλέσεις μόνος σου, κοινως ειναι ελαττωματικη η συσκευη, καλύπτεται. Θα ρωτησω να δω. Γενικα η πολιτικη των dead-stuck pixels ειναι λιγο περιεργη.. δεν θεωρειται ελατωμα αλλα χαρακτηριστικο της LCD τεχνολογιας και γιαυτο η καθε εταιρεια εχει διαφορετικη προσεγγιση σε αυτο το θεμα.. Σε καθε περιπτωση το μαγαζι που το αγορασα δεν προκειται να μου το αλλαξει (καθοτι δεν θα εχει στοκ αφου τα κανει παραεισαγωγη) και θα πρεπει να το παω σε Nokia Care οι οποιοι φυσικα δεν θα το αναλαβουν αφου δεν ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια αλλα θα το στειλουν στη Δανια... Δεν ξερω αν αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος αυτο που θα ερθει απο τη Δανια να ειναι χειροτερο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Είμαι με την έκδοση 1249 και μου έχει βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει update. Αλλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου, Lumia 820, που να κάνει επιτακτική την αναβάθμιση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αφού κάνατε την αναβάθμιση σε 1308, είχατε/έχετε κάποια θέματα, που πριν δεν είχατε; P.S.: Το ξέρω ότι είναι το θέμα για το 920, αλλά ρωτάω επειδή έχουν παρόμοιο hardware, εσωτερικά τουλάχιστον. Κανείς; ( 10 χαρακ. ) Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Κανείς; ( 10 χαρακ. ) Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Κακώς δεν το έχεις κάνει ακόμα Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Αργησα αλλα το πβρα και εγώ σε ασπρο... Ερώτηση όση έχετε το tapatalk το έχετε πληρώσει η υπάρχει και free η πλάγιος τρόπος ; η αλλο αντσοιχο app? υπάρχει κάποιο firmware που έχει ήδη το update που περιμένουμε; Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Τελικα αποφασισα να μην μπω στη διαδικασια της αλλαγης γιατι ειναι λιγο ρισκο...η συσκευη κατα τα αλλα ειναι τελεια και unbranded...Το κολημενο πιξελακι ειναι πανω αριστερα και φαινεται μονο στο μαυρο background.. Το γυρισα λοιπον σε λευκο και τωρα ειναι σαν να μην υπαρχει..ουτως η αλλως για να πω την αληθεια , προερχομενος απο Lumia 800 που εχει amoled, το μαυρο του 920 με χαλασε λιγακι γιατι ειναι λιγο ξεθωριασμενο (λογω LCD) και ξεχωριζει απο το μαυρο πλαισιο του τηλεφωνου..ενω στο 800 ηταν βαθυ μαυρο και δεν ξεχωριζε καθολου... Τελος παντων με το λευκο background και κιτρινα tiles ειναι πανεμορφο και δεν φαινεται το κολημενο pixel οσο και αν προσπαθησω να το δω ,το οποιο υπαρχει η πιθανοτητα καποια στιγμη να ξεκολησει αφου δεν ειναι νεκρο (μαυρο χρωμα).. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 1. Την ημερομηνία την βλέπεις από τον τίτλο. Τα υπόλοιπα μέσω pc... 2. Απ όπου και να σβήσεις θα επηρεαστούν όλες σου οι συσκευές. Καλημέρα Πως μπορω να δω την ημερομηνία της φωτο απο τον τιτλο? Πως μπορώ να δω τον τιτλο? Δεν μπορω να το βρω. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εχω διπλα διπλα το 800 και το 920. Το μαυρο background στο 800 ειναι πολυ καλυτερο, βαθυ,καταμαυρο, λογω AMOLED , ενω στο 920 ειναι πιο ξασπρισμενο και παει προς το γκρι. Αντιθετα το ασπρο στην LCD του 920 ειναι πολυ εντυπωσιακο,κατασπρο,φωτεινο,πεντακαθαρο, ενω στην AMOLED του 800 γκριζαρει και ειναι μουντο... Φανταζομαι ιδιες θα ειναι οι διαφορες στις οθονες μεταξυ του 920 και 925... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημερα, το εχω κι εγω (μαυρο, unbranded) εδω και 12 μερες, αγορασμενο απο το vnp.gr Πραγματικα εκπληκτικη συσκευη, το μονο - σε σχεση με το iPhone 5 που ειχα/εχω ειναι το βαρος αλλα η οθονη του σε αποζημιωνει ευκολα. Το μονο "προβλημα" που βλεπω ειναι το εξης (το οποιο ομως ειχα και στο iPhone οποτε ισως να μην ειναι τοσο προβλημα της συσκευης): Το εχω μονιμα στο 4G (Cosmote). Ενω στο χωρο εργασιας μου (Αμπελοκηποι) εχω full 4G σημα, αν μπω π.χ. στο Μετρο οπου δεν εχει καθολου σημα και επιστρεψω στη δουλεια, το 4G δεν επανερχεται και πρεπει να κανω reboot στο τηλ. για να το δω ξανα. Προχθες με το speedtest.net, "επιασα"...51mbps!! :) my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημερα, το εχω κι εγω (μαυρο, unbranded) εδω και 12 μερες, αγορασμενο απο το vnp.gr Πραγματικα εκπληκτικη συσκευη, το μονο - σε σχεση με το iPhone 5 που ειχα/εχω ειναι το βαρος αλλα η οθονη του σε αποζημιωνει ευκολα. Το μονο "προβλημα" που βλεπω ειναι το εξης (το οποιο ομως ειχα και στο iPhone οποτε ισως να μην ειναι τοσο προβλημα της συσκευης): Το εχω μονιμα στο 4G (Cosmote). Ενω στο χωρο εργασιας μου (Αμπελοκηποι) εχω full 4G σημα, αν μπω π.χ. στο Μετρο οπου δεν εχει καθολου σημα και επιστρεψω στη δουλεια, το 4G δεν επανερχεται και πρεπει να κανω reboot στο τηλ. για να το δω ξανα. Προχθες με το speedtest.net, "επιασα"...51mbps!! :) Πως σου φαίνεται φίλε μου σε σχέση με το iPhone; σου λείπουν εφαρμογές ή άλλα πράγματα; Γιατί σκέφτομαι και εγώ για Lumia αλλά ακούω διάφορα για το λειτουργικό και για τις εφαρμογές που με σταματάνε να αγοράσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εφαρμογες δε μου λειπουν, κι αν δε βρεις τις ιδιες που εχεις στο iPhone βρισκεις καποιες παρομοιες, η δουλεια δηλ. γινεται. Το quality βεβαια των apps δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτες στο iPhone αλλα νομιζω οτι σιγα-σιγα αλλαζει αυτο προς το καλυτερο. Το θεμα ειναι εμεις οι προγραμματιστες να εμπιστευτουμε το platform περισσοτερο γιατι ειναι κατι που πραγματικα αξιζει. Το λειτουργικο ειναι αριστο! Αμεσοτατο σε οτι κι αν κανεις, σταθερο και ευχρηστο, δε νομιζω οτι στερειται κατι σε αυτους τους τομεις τουλαχιστον σε σχεση με τα αλλα. Θα προτιμουσα το device να ηταν λιγο πιο λεπτο/ελαφρυ αλλα ειναι κατι που το συνηθιζεις μετα απο λιγες μερες. Με τη μπαταρια τωρα, το εχω μονιμα στο 4G και με WiFi μονιμα ανοικτο (χωρις ομως να ψαχνει συνεχεια) και μου βγαζει ανετα μια ολοκληρη μερα. Fair enough, και το 5αρι τοσο μου εδινε. Ελπιζω να σε βοηθησα! Πως σου φαίνεται φίλε μου σε σχέση με το iPhone; σου λείπουν εφαρμογές ή άλλα πράγματα; Γιατί σκέφτομαι και εγώ για Lumia αλλά ακούω διάφορα για το λειτουργικό και για τις εφαρμογές που με σταματάνε να αγοράσω. my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Μολις εφτασα σπιτι, ενεργοποιησα και αρχισα να "στηνω" τη συσκευη μου:)... Καταρχας το cyan ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα σε σχεση με τις φωτογραφιες. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη χρωματος. Η πρωτηεντυπωση ειναι κατι παραπανω απο θετικη, αν και δεν εχω προλαβει να "παιξω" ακομα μαζι του. Το μονο προβλημα που εντοπισα, μιας και ειμαι μανιακος με τις λεπτομερειες, ειναι οτι μεταξυ του κουμπιου επιστροφης και του πλαστικου γυρω απο την οθονη (κατω αριστερα) φαινεται να ξεφευγει λιγο φως. Δεν ξερω αν καταλαβατετι εννοω και δεν αποτελει κανενα σοβαρο προβλημα, απλααν κοιταξει επιμονα σε αυτο το σημειο το αντιλαμβανεσαι. Κατα τα αλλα η ποιοτητα κατασκευης της συσκευης φαινεται ΑΡΙΣΤΗ. Και τωρα μερικες ερωτησεις, γιατι δε με βλεπω να βγαζω ακρη: Πως θα καταλαβω απο ποια χωρα ειναι η συσκευη που αγορασα;; Υποθετω πως ειναι απο Γερμανια, μιας και οταν την ενεργοποιησα μου εμφανισε χαιρετισμους και οδηγιες στα Γερμανικα, αλλα πως μπορω να σιγουρευτω;; Παντως απ' οτι φαινεται ειναι unbranded. Ξερω πως υπαρχει ξεχωριστο θεμα, αλλα δεν εβγαλα ακρη. Τελικα ποια ειναι η καλυτερη εφρμογη για fb;; Σε ποια λειτουργουν καλυτερα οι ενημερωσεις και η συνομιλια;; Πως μπορω να δω ποια εκδοση φοραει η συσκευη μου και ποια ειναι η τελευταια;; Αυτα προς το παρον καιπροβλεπεται να επανελθω συντομα με αλλες:P... Edit: Να αναφερω επισης πως ενω η προηγουμενη μου συσκευη ηταν το iphone4 το βαρος και το μεγεθος της συσκευης το συνηθισα απο το πρωτο λεπτο. Ολα οσα ακουγα για το βαρος της μου φαινονται εντελως αστεια τωρα:P. Edited July 31, 2013 by foreverfreak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Βιντεοκλήση (κανονική, όχι skype κλπ) πώς γίνεται; Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Γιατί, γίνεται; :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 στο here drive+ δεν λειτουργει η φωνητικη πλοηγηση, παρολο που εχω κατεβασει και εγκαταστησει την ελληνικη γλωσσα!!!τι φταιει??:worry: only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δωστε βρε τα φωτα σας στο νεουδι:P... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Επειδή λέω να πάρω την απόφαση και να κάνω το update, από 1249 σε 1308, λόγω και του επερχόμενου Amber update, πρέπει να κάνω κάποιο backup ή/και κάποιο hard reset, για να "κάτσει" καλύτερα το update; P.S.: Στο 820 αναφέρομαι, αλλά γράφω εδώ επειδή υπάρχει περισσότερη κίνηση. Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Επειδή λέω να πάρω την απόφαση και να κάνω το update, από 1249 σε 1308, λόγω και του επερχόμενου Amber update, πρέπει να κάνω κάποιο backup ή/και κάποιο hard reset, για να "κάτσει" καλύτερα το update; P.S.: Στο 820 αναφέρομαι, αλλά γράφω εδώ επειδή υπάρχει περισσότερη κίνηση. Οχι δε χρειαζεται. Δεν ειναι android. Μη σε απασχολει αυτο. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Οχι δε χρειαζεται. Δεν ειναι android. Μη σε απασχολει αυτο. Thanks. :) Δε μπορώ να πω ότι δε μου έφυγε ένα υποχθόνιο γέλιο για το σχόλιο... :lol: Και μια ερώτηση, που θα ακουστεί λες και πήρα πρώτη φορά κινητό. Στα 7.5/7.8 είχαμε το Zune. Τώρα, στα Nokia συγκεκριμένα, έχουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ή την σταθερή αξία, το Nokia Suite; Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Thanks. :) Δε μπορώ να πω ότι δε μου έφυγε ένα υποχθόνιο γέλιο για το σχόλιο... :lol: Και μια ερώτηση, που θα ακουστεί λες και πήρα πρώτη φορά κινητό. Στα 7.5/7.8 είχαμε το Zune. Τώρα, στα Nokia συγκεκριμένα, έχουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ή την σταθερή αξία, το Nokia Suite; Απλα θελω να μιλαω αντικειμενικα και με μετριοπαθεια οσο μπορω. Ειναι απο τα αρνητικα του ανδροειδους το θεμα αυτο. Για το suite δεν ξερω επειδη δε κραταω νοκια κινητο. Την μουσικη μου την βαζω με αντιγραφη-επικολληση απο τον υπολογιστη μου. Το ιδιο θα μπορεις και συ. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Γεια και πάλι. Μετά από πολλή αναζήτηση τελικά βρήκα ένα ποστ στο XDA, που λόγω κανονισμών δεν μπορώ να δημοσιεύσω, με οδηγίες μετατροπής από RM-820 AT&T, δηλαδή των Ηνωμένων Πολιτειών, σε RM-821 (Ευρωπαϊκό). Ευτυχώς όλα πήγαν κατ'ευχήν και το Lumia μου είναι με ελληνικό μενού και ευρωπαϊκό firmware μαζί με το πιασάρικο σηματάκι της AT&T πάνω στην οθόνη.:D Με λίγα λόγια πρέπει να "φλασαριστεί" ΠΡΩΤΑ μέσω NCS η Καναδική Rogers Pre-Portico Rom (RM820_1232.2109.1242.1002_RETAIL_nam_cana da_200_02_100347_prd_signed.ffu) και ΜΕΤΑ να γίνει ΟΤΑ Update της συγκεκριμένης στην Rogers Portico Rom από τις ρυθμίσεις του κινητού. Στο τέλος, αφού επανεκκινήσει η συσκευή μας "φλασάρουμε" οποιοδήποτε ευρωπαϊκό RM-821 firmware θέλουμε ξανά μέσα από το NCS. Edited July 31, 2013 by Alexcxvtr HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι (που μπορεί να είναι και χαζό). Τώρα που πήρα το 920 πρέπει να ενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο το 4G από την Cosmote ? Από εδώ αυτό καταλαβαίνω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__textcontentmicrosite4G/section/COSMOTE_4G Οταν συνδέομαι από το κινητό με internet μου βγάζει "Η+". Αυτό σημαίνει οτι συνδέομαι με ταχύτητα 4G ?? Οταν έχω κλειστή τη σύνδεση δεδομένων μου βγάζει "3G"... Εχω μπερδευτεί λιγάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Απλα θελω να μιλαω αντικειμενικα και με μετριοπαθεια οσο μπορω. Ειναι απο τα αρνητικα του ανδροειδους το θεμα αυτο. Για το suite δεν ξερω επειδη δε κραταω νοκια κινητο. Την μουσικη μου την βαζω με αντιγραφη-επικολληση απο τον υπολογιστη μου. Το ιδιο θα μπορεις και συ. Μουσική, βίντεο και εικόνες έτσι τα μεταφέρω κι εγώ. Απλά έπρεπε να το γράψω καλύτερα. Για να κάνω τα όποια updates των WP, όχι των εφαρμογών, καλύτερα είναι OTA ή μέσω υπολογιστή; Σε όλους πηγαίνει η ερώτηση. :) Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπερα, πρεπει πρωτα να παρεις ενα τηλ. στην Εξυπηρετηση Πελατων της Cosmote και να ζητησεις ενεργοποιηση του 4G. Μετα, αφου γινει αυτο και κανεις ενα reboot στή συσκευη, πας στα Settings/Cellular/Highest connection speed και να επιλεξεις το "4G" To H+ ειναι το λεγομενο HSPA+ (η αλλιως 3.5G) αλλα οχι 4G. Δες εδω τις διαφορες: http://www.differencebetween.com/difference-between-hspa-and-vs-lte/ Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι (που μπορεί να είναι και χαζό). Τώρα που πήρα το 920 πρέπει να ενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο το 4G από την Cosmote ? Από εδώ αυτό καταλαβαίνω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__textcontentmicrosite4G/section/COSMOTE_4G Οταν συνδέομαι από το κινητό με internet μου βγάζει "Η+". Αυτό σημαίνει οτι συνδέομαι με ταχύτητα 4G ?? Οταν έχω κλειστή τη σύνδεση δεδομένων μου βγάζει "3G"... Εχω μπερδευτεί λιγάκι... my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts