Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα τι λαθος κανω και βγαινουν χαλια;

φαίνεται σαν ο φακός να έχει λάδια/υγρασία.

Τον έχεις κοιταξει προσεκτικά? Μήπως εκτέθηκε σε πολύ κρυο-υγρασία? και μετά στέγνωξε? Η καμμιά γερή δαχτυλιά? Δεν βλέπω άλλη εξηγηση.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει κανείς αλλος θέμα με το internet sharing με,cosmote. Ανοιγω το sharing αλλα όταν συνδέομαι με το λαπτοπ δεν πιάνει ίντερνετ. Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι στο τσακ να πάρω lumia μπορεί να μου πει κάποιος έγκυρα αν τέλεια το μπλε δόντι μπορεί να στείλει αρχεία σε υπολογιστή ή κινητό χωρίς περιορισμούς ? ευχαριστώ εκ των προτέρων. :confused:

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι στο τσακ να πάρω lumia μπορεί να μου πει κάποιος έγκυρα αν τέλεια το μπλε δόντι μπορεί να στείλει αρχεία σε υπολογιστή ή κινητό χωρίς περιορισμούς ? ευχαριστώ εκ των προτέρων. :confused:

Στέλνει τα πάντα και πολλά αρχεία ταυτόχρονα! Ταχύτητα που έχω παρατηρήσει είναι 200-220Kb/s

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλησπέρα!

Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραλάβω από το e-shop αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα παρακάτω θα του είμαι ευγνώμων:

1. Όλα καλά με συσκευασία κτλ γιατί κάποιος είπε ότι δεν έχει ταινίες ασφαλείας. Σας έχει τύχει ξανά;

2. Με την εγγύηση του τι γίνεται; ισχύει κανονικά από nokia; Ρωτάω γιατί από το τμήμα πωλήσεων του e-shop μου είπαν ότι έχει εγγύηση 2 ετών από αυτούς! :wacko:

3. Κάποιο άλλο προβλημα; Κάτι άλλο να προσέξω; (300€ είναι αυτά, μην τα κλαίω!)

Σας ευχαριστώ!

1)Αν το κινητό είναι στη ζελατίνα του και θέλει σετάρισμα όταν το ανοίξεις, είσαι οκ πιθανότατα.

2)Καλύπτεσαι κανονικά απο την ΝΟΚΙΑ...

3)Αν είναι απ' τις πρώτες παρτίδες, μπορεί να έχεις το θέμα με την σκόνη. Μπαίνει σκόνη στην μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες... Καλύπτεσαι απ' την ΝΟΚΙΑ αφου είναι γνωστό το πρόβλημα.

Μεγεία !!!

:rtfm:

1)Αν το κινητό είναι στη ζελατίνα του και θέλει σετάρισμα όταν το ανοίξεις, είσαι οκ πιθανότατα.

2)Καλύπτεσαι κανονικά απο την ΝΟΚΙΑ...

3)Αν είναι απ' τις πρώτες παρτίδες, μπορεί να έχεις το θέμα με την σκόνη. Μπαίνει σκόνη στην μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες... Καλύπτεσαι απ' την ΝΟΚΙΑ αφου είναι γνωστό το πρόβλημα.

Μεγεία !!!

Αυτό το πιθανότατα είναι που φοβάμαι! :( Τέλος πάντων κατά 99% θα το πάρω εκτός και αν κάποιος ξέρει κανένα άλλο μαγαζί που να είναι πιο αξιόπιστο! (Διαβάζω κριτικές στο skroutz αλλά θέλω και από εσάς που ξέρετε και κάτι παραπάνω από τον μέσο χρήστη).

Μπορεί πάντως και να μείνω με το padfone που είναι και αυτό πολύ καλό κατά την γνώμη μου.

Ευχαριστώ και πάλι!

Αυτό το πιθανότατα είναι που φοβάμαι! :( Τέλος πάντων κατά 99% θα το πάρω εκτός και αν κάποιος ξέρει κανένα άλλο μαγαζί που να είναι πιο αξιόπιστο! (Διαβάζω κριτικές στο skroutz αλλά θέλω και από εσάς που ξέρετε και κάτι παραπάνω από τον μέσο χρήστη).

Μπορεί πάντως και να μείνω με το padfone που είναι και αυτό πολύ καλό κατά την γνώμη μου.

Ευχαριστώ και πάλι!

Φίλεμου μην σκέφτεσαι τόσο αρνητικά. Καινουργιο τηλ παίρνεις. Απόλαυσέ το.

Αν με τέτοιο τηλέφωνο και στεναχωριέσαι, αστα να πάνε.:)

Αξιοπιστοτατο είναι το eshop.

και σε 7 ημέρες μπορεις να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Edited by pavlitakis1

Καλησπέρα, και εγώ παρέλαβα το δικό μου Κροατικό από αυτούς. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα με κίτρινους χρωματισμούς στα πλήκτρα. Είχε ζελατίνες, όχι όμως ταινία ασφαλείας. Η μπαταρία ήρθε 40% φορτισμένη. Νομίζω αυτό είναι το σωστό και όχι άδεια! Κανένα πρόβλημα ως τώρα με υψηλές θερμοκρασίες. Από τα πρώτα πράγματα που έκανα είναι να βάλω το Hardware Tests και να ελέγξω όλες τις λειτουργίες του. Οπότε πέρασε και μένει!

Μπορώ να μπω στο WIND Plus ή δεν είναι συμβατό με το Lumia 920 ή γενικά με τα Windows Phone 8?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος που έχει κάνει την αλλαγή από android σε windows 8 κ έχει πάρει το 920 μπορεί να μου πει τη γνώμη του;

1/Τα υπέρ κ τα κατά;

2/Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή;

3/Είμαι σε δίλλημα. 920,820,htc 8x Sony sp(σε android).

4/Ποιο έχει καλύτερη κάμερα το βράδυ η σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού;

5/windows ή android;

6/Η μπαταρία με ελαφριά χρήση κρατάει 2 μέρες;

7/Σύγκριση here drive με google maps;

Να σας πω ότι δεν βάζω πολλές εφαρμογές στη συσκευή ούτε παιχνίδια.

Γράφω εδώ γιατί κλείνω προς το 920.

Είναι πολλά τα ερωτήματα αλλά θα σκάσω 300 ευρώ κ θέλω να πάρω κάτι που να με ευχαριστεί.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά όποιον μου απαντήσει.

1. Θα σου απαντήσουν άλλοι

2. Δεν είναι και πυρηνική φυσική....

3. 920 βέβαια....

4. 920 βέβαια....

5. Όλα είναι σχετικα

6. Για 2 μέρες είναι λίγο δυσκολο νομίζω. Εξαρτάται βέβαια από το ποσο ελαφριά θα είναι η χρήση.

7. Here drive απο μένα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει την Amber, με κινητό σε αγγλική περιοχή

Εγώ την πήρα πριν 5 μέρες με αγγλικό....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χθες βράδυ το έβαλα να φορτίζει και ήταν Nokia, σήμερα που ξύπνησα ήταν Microsoft! Να ανησυχώ;

Οχι να μην ανησυχεις.

Τις αναβαθμισεις του θα τις παιρνεις κανονικα το ιδιο και την υποστηριξη απο τη Nokia.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα!

Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραλάβω από το e-shop αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα παρακάτω θα του είμαι ευγνώμων:

1. Όλα καλά με συσκευασία κτλ γιατί κάποιος είπε ότι δεν έχει ταινίες ασφαλείας. Σας έχει τύχει ξανά;

2. Με την εγγύηση του τι γίνεται; ισχύει κανονικά από nokia; Ρωτάω γιατί από το τμήμα πωλήσεων του e-shop μου είπαν ότι έχει εγγύηση 2 ετών από αυτούς! :wacko:

3. Κάποιο άλλο προβλημα; Κάτι άλλο να προσέξω; (300€ είναι αυτά, μην τα κλαίω!)

Σας ευχαριστώ!

Έχω αναφέρει για ανοιχτή συσκευασία και γρατζουνιές, όπως και για σακουλάκια αντί συσκευασίας. Λάθος μου που τα δέχτηκα, απλά αν δεις κάτι τέτοιο μην το δεχτείς. Έχει ένα αυτοκόλητο το κουτί. Δες να είναι άθικτο.

Με το imei σου τσεκάρεις στο site της νόκια την εγγύηση σου;)

Ευχαριστώ και πάλι!

Εγώ το πήρα από Expansys. Είναι λίγο πιο ακριβό βέβαια, αλλά εξαιρετικό και αξιόπιστο! Επαγγελματίες βέβαια υπάρχουν παντού..

Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει την Amber, με κινητό σε αγγλική περιοχή

Και γω τα ίδια..Γαλλικό και ενώ έπρεπε να είμαι απ τους πρώτους ακόμα περιμένω. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι έχει φάει κόλλημα και δεν έρχεται..!

Edited by impreza_sti
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλημέρα... χθες παρέλαβα την αντικατάσταση του 920 που είχα στείλει πίσω με πρόβλημα στον φωτισμό στα πλήκτρα.

Με μεγάλη μου έκπληξη, διαπιστώνω πρόβλημα και στην αντικατάσταση.

Το πρώτο είναι ότι όταν μετακινώ την συσκευή από οριζόντια σε κάθετη θέση (όπως όταν πας να το βάλεις στο αυτί για να μιλήσεις) ακούγεται ένας ήχος (κλακ) σαν κάτι να μετακινείται μέσα!

Το δεύτερο είναι ότι κάτω δεξιά, εκεί που τελειώνει η οθόνη και αρχίζει το πλαστικό, στην ένωση δηλαδή υπάρχει μια μικρή σχισμή-κενό που σε σκιερό-σκοτεινό μέρος φαίνεται!

Και το τρίτο, όταν χρησημοποιώ φλας στη φωτογραφική, ή το φλας σαν φακό, φωτίζεται σε κάποια σημεία και το κινητό εσωτερικά, σε σημείο να βγαίνει το φως απ το φλας μέχρι και απ το κουμπί on/off στο πλάι και να φωτίζεται λίγο μέχρι και η υποδοχή ακουστικών!

Μήπως τα έχει γενικά αυτά το 920 και είμαι υπερβολικός? ή να το ξαναστείλω πίσω?

Καλημέρα... χθες παρέλαβα την αντικατάσταση του 920 που είχα στείλει πίσω με πρόβλημα στον φωτισμό στα πλήκτρα.

Το πρώτο είναι ότι όταν μετακινώ την συσκευή από οριζόντια σε κάθετη θέση (όπως όταν πας να το βάλεις στο αυτί για να μιλήσεις) ακούγεται ένας ήχος (κλακ) σαν κάτι να μετακινείται μέσα!

Το δεύτερο είναι ότι κάτω δεξιά, εκεί που τελειώνει η οθόνη και αρχίζει το πλαστικό, στην ένωση δηλαδή υπάρχει μια μικρή σχισμή-κενό που σε σκιερό-σκοτεινό μέρος φαίνεται!

Και το τρίτο, όταν χρησημοποιώ φλας στη φωτογραφική, ή το φλας σαν φακό, φωτίζεται σε κάποια σημεία και το κινητό εσωτερικά, σε σημείο να βγαίνει το φως απ το φλας μέχρι και απ το κουμπί on/off στο πλάι και να φωτίζεται λίγο μέχρι και η υποδοχή ακουστικών!

Μήπως τα έχει γενικά αυτά το 920 και είμαι υπερβολικός? ή να το ξαναστείλω πίσω?

Δυστυχώς αυτά σκεφτόμουν όταν έλεγα ότι αν είναι μικρό το θεματάκι (κιτρινίλα σε κουμπιά κλπ) δεν αξίζει να το επιστρέψεις..

Κανένα από τα τρία δεν έπρεπε να συμβαίνει!

Οπότε..πίσω ξανά!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Δυστυχώς αυτά σκεφτόμουν όταν έλεγα ότι αν είναι μικρό το θεματάκι (κιτρινίλα σε κουμπιά κλπ) δεν αξίζει να το επιστρέψεις..

Κανένα από τα τρία δεν έπρεπε να συμβαίνει!

Οπότε..πίσω ξανά!

Που φτάσαμε, να παρακαλάω στην δεύτερη αντικατάσταση να έχει μόνο ένα και μικρό ελλατωματάκι. Αν μου το ξαναντικαταστήσουν βέβαια!

Εγώ ετσι για την ιστορία το πήρα πριν σχεδόν 2 μήνες απο το mr. Mobi στην ομονοια, κοκκινο ελβετικό unbranded και δεν έχει κανένα απολύτως θέμα! Και το μαγαζί αυτο είχε συνέχεια απο τις χαμηλότερες τιμές στο Σκρουτζ και έχει και δικο του service.. Το λέω γιατι διαβαζω συνέχεια διαμαρτυρίες για προβληματικές παρτίδες κτλπ
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Φυσικα και θα το πας πισω αδερφε.

Διαβασε στο ιντερνετ τα δικαιωματα του καταναλωτη και θα δεις τι μπορεις να τους κανεις.

Εδω σε δωσανε κινητο μπαρμπαρελα με συγχωρεις κιολας(δε κοροιδευω ουτε εσενα ουτε το κινητο,να μη παρεξηγηθω),με τα φωτακια που λες.

Μην το πολυ σκεφτεσαι και μην αναλωνεσαι με αυτα.

Πισω ξανα.

Φυσικα και θα το πας πισω αδερφε.

Διαβασε στο ιντερνετ τα δικαιωματα του καταναλωτη και θα δεις τι μπορεις να τους κανεις.

Εδω σε δωσανε κινητο μπαρμπαρελα με συγχωρεις κιολας(δε κοροιδευω ουτε εσενα ουτε το κινητο,να μη παρεξηγηθω),με τα φωτακια που λες.

Μην το πολυ σκεφτεσαι και μην αναλωνεσαι με αυτα.

Πισω ξανα.

Θα το στείλω πίσω! Είναι ταλαιπωρία βέβαια όταν είσαι εκτός Αθήνας. Πρέπει να εκτυπώσω δελτίο αναφοράς βλαβης πάλι, να το συμπληρώσω, να τ στείλω με courier, να το πάρουν αυτοί, να πάει στο επίσημο service για έλεγχο και αν από κει πουν το ok, μετά να μου το αντικαταστήσουν και να μου στείλουν πάλι με courier το καινούριο (και μια βδομάδα πάλι με δανεική συσκευή). Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να ξαναπάρω Lumia 920. Είναι το δεύτερο 920 απ το ίδιο πολύυυ γνωστό κατάστημα!

Θα το στείλω πίσω! Είναι ταλαιπωρία βέβαια όταν είσαι εκτός Αθήνας. Πρέπει να εκτυπώσω δελτίο αναφοράς βλαβης πάλι, να το συμπληρώσω, να τ στείλω με courier, να το πάρουν αυτοί, να πάει στο επίσημο service για έλεγχο και αν από κει πουν το ok, μετά να μου το αντικαταστήσουν και να μου στείλουν πάλι με courier το καινούριο (και μια βδομάδα πάλι με δανεική συσκευή). Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να ξαναπάρω Lumia 920. Είναι το δεύτερο 920 απ το ίδιο πολύυυ γνωστό κατάστημα!

Ειναι κριμα διοτι το κινητο στην τιμη του ειναι απο τα best value for money.

Απαραδεκτοι οι τυποι παντως.

Σε καταλαβαινω γιατι τα εχω περασει και γω.

Οπως ειπες κανε τις καταλληλες ενεργειες και μετα αποφασισε.

Ειναι κριμα διοτι το κινητο στην τιμη του ειναι απο τα best value for money.

Απαραδεκτοι οι τυποι παντως.

Σε καταλαβαινω γιατι τα εχω περασει και γω.

Οπως ειπες κανε τις καταλληλες ενεργειες και μετα αποφασισε.

Αν μου πούνε ok για αντικατάσταση (που θα πρέπει να πουν ok), θα το σκεφτώ! ή θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ή αν πρέπει να πάρω άλλη συσκευή μπορεί να πάω σε κάτι άλλο. Αν και γουστάρω το 920 τρελά θα με κάνουν να πάω σε κανένα nexus 4. Εκτός αν σταθώ τυχερός στο 3ο lumia. Φοβάμαι που έχω διαβάσει από κάποιους ότι μπορεί να είναι κινητά β διαλογής και γι αυτό να πετυχαίνω προβληματικά. Και σίγουρα ποντάρουν στο ότι κάποιος άλλος μπορεί να μην προσέξει το ελλάτωμα εύκολα. Ελά όμως που εγώ το ψάχνω το κινητό μου όταν το αγοράζω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...