Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ Άλεξ, ήθελα να το χτυπήσω από τότε που βγήκε αλλά μετά έδωσα βάρος στο ταμπλετάκι και το άφησα στην άκρη, πάντως βλέπω δεν το έχεις βγάλει από το avatar σου:) ακόμα.....

καμιά εφαρμογή για να χτυπάει κανένας ήχος υπενθύμισης για αναπάντητες κτλ μήπως ξέρεις? και αν έχει βγει κιόλας

Δυστυχώς δεν ξέρω.

Αν έχει πέσει στην αντίληψη στα υπόλοιπα παιδιά καποια εφαρμογη έχει καλός.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα το 920 σε κυανό. Αν δεν αναγνωρίζει την κάρτα (ξεκλείδωτο είναι) πρέπει να παώ στην κοσμοτε να μου δώσουν microsim; την έκοψα αλλά όπως και να την βάλω δεν την αναγνωρίζει

Ακριβως. Το ειδα εκανα κι εγω οταν το παρελαβα...

Μόλις παρέλαβα το 920 σε κυανό. Αν δεν αναγνωρίζει την κάρτα (ξεκλείδωτο είναι) πρέπει να παώ στην κοσμοτε να μου δώσουν microsim; την έκοψα αλλά όπως και να την βάλω δεν την αναγνωρίζει

install nokia procam, nokia video upload, videotrimmer στο 920+GDR2 για εμας που βιαζομαστε :P το δοκιμασα και τα κατεβασα μια χαρα

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/236413-install-nokia-pro-cam-nokia-video-upload-video-trimmer-l920-gdr2.html

Edited by mixail72

Πήγαινε σε κατάστημα να σου αλλάξουν σε micro sim

Μην το δοκιμαζεις περισσότερο με το να το κόψεις τη παλιά δική σου και την βάλεις στο 920

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κατάστρεψεις την υποδοχή και μετά θα κλαις τη συσκευη σου διότι εγγύηση δεν θα υπάρξει.

Για σιγουριά και ασφάλεια

μολις παρατηρησα το εξης..

στις φωτογραφιες στα αλμπουμ (που εχουμε περασει εμεις απο μονοι μας) δεν εχουμε την δυνατοτητα επιλογης ολων με την μια..

στις φωτογραφιες που ειναι στο αλμπουμ της καμερας (με τις φωτο που εχουν τραβηξει με το κινητο) ομως μπορουμε να κανουμε επιλογη ολων!

τι ακυρο ειναι αυτο??

υπαρχει λυση??

//κατι τετοια κανουν τα wp8 και αρχιζουν να μου την δινουν σιγα σιγα

Περιεργο, εμενα μου βγαζει επιλογη ολων σε ολα τα album ακομα και σε αυτα που εχω περασει απο ψηφιακη.

δεν το δοκιμάζω περισσότερο. Θα παω να βγάλω καινούρια κάρτα. Τώρα προσπαθώ να συνδεθώ με το ασύρματο router αλλά μου βγάζει μήνυμα οτι δεν ελήφθη απόκριση απο το δίκτυο. Εκατό χιλιάδες κινητά έχουν συνδεθεί σε αυτό το δίκτυο. Το DHCP στο router είναι ενεργοποιημένο γιατί δεν βλέπω να έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Περιεργο, εμενα μου βγαζει επιλογη ολων σε ολα τα album ακομα και σε αυτα που εχω περασει απο ψηφιακη.

παρατηρω το εξης παραξενο...

στα αλμπουμ με πολλες φωτο (πανω απο 80+) δεν μπορει να κανει επιλογη ολων (το εχει γκρι)

σε αλλο αλμπουμ με 50 φωτο που εχω μπορω να κανω επιλογη ολων...

λετε να εχει σχεση με τον αριθμο φωτογραφιων??

// ναι εχει σχεση, μολις εκανα τις φωτογραφιες λιγοτερες απο 100 σβηνοντας μερικες, η επιλογη ολων ενεργοποιηθηκε!

τι βλακεια ειναι αυτο?!?!

ας το επιβεβαιωσει καποιος

μετα την αναβαθμιση το δοκιμασε κανεις να δει αν αλλαξε??

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Εβαλα το amber, το τηλεφωνο δείχνει γρηγορότερο αλλά μάλλον καταναλώνει περισσότερο, αν και είναι νωρίς ακόμα γιά να κρίνω.

Έχω Γαλλική συσκευή, αλλά μέχρι χτες δεν είχε καμία ενημέρωση. Ίσως επειδή βγήκε αργότερα, απλά σκέφτομαι επειδή το έχω στα ελληνικά, μήπως πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο "γλώσσα+περιοχή".

Οχι δεν χρειάζεται και δεν ισχύει αυτο με το να αλλάζεις τη γλώσσα για να λάβεις αναβάθμιση.

Τσέκαρε καθημερινά για το update.

Εβαλα το amber, το τηλεφωνο δείχνει γρηγορότερο αλλά μάλλον καταναλώνει περισσότερο, αν και είναι νωρίς ακόμα γιά να κρίνω.

Αν ειναι ετσι,βραστα!Ηδη μου κραταγε η μπαταρια 3/4 της μερας με την βια χωρις να το πολυσκαλιζω...

Poco X3 nfc 6/128

Αν ειναι ετσι,βραστα!Ηδη μου κραταγε η μπαταρια 3/4 της μερας με την βια χωρις να το πολυσκαλιζω...

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ!

Κατά τα άλλα: τελικά το double tap θα έρθει με το amber? Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά και ανησυχώ...

Οχι δεν χρειάζεται και δεν ισχύει αυτο με το να αλλάζεις τη γλώσσα για να λάβεις αναβάθμιση.

Τσέκαρε καθημερινά για το update.

Οκ, απλά πέρα απ το update έχει κάποιες εφαρμογές που δεν τις βρίσκω (πχ. εφαρμογή για ένα ισπανικό ενημερωτικό σαίτ, ή το facebook beta που το σκάναρα με qr γιατί αλλιώς δεν το εμφανίζει). Μου βγάζει πρώτα τις ελληνικές και μετά κάποιες ευρέως γνωστές.. Για αυτό τι πρέπει να αλλάξω, τη χώρα;

Σ ευχαριστώ για την απάντηση :) απλά το προηγούμενο σχολιό μου ήταν γενικό. Δεν έχω λάβει αρκετές φορές απάντηση (όπως και κάποιοι άλλοι) σε θέματα που θεωρητικά τα ξέρουν ή μπορούν να πουν τη γνώμη τους αρκετοί εδώ μέσα..:oops:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Οκ, απλά πέρα απ το update έχει κάποιες εφαρμογές που δεν τις βρίσκω (πχ. εφαρμογή για ένα ισπανικό ενημερωτικό σαίτ, ή το facebook beta που το σκάναρα με qr γιατί αλλιώς δεν το εμφανίζει). Μου βγάζει πρώτα τις ελληνικές και μετά κάποιες ευρέως γνωστές.. Για αυτό τι πρέπει να αλλάξω, τη χώρα;

Σ ευχαριστώ για την απάντηση :) απλά το προηγούμενο σχολιό μου ήταν γενικό. Δεν έχω λάβει αρκετές φορές απάντηση (όπως και κάποιοι άλλοι) σε θέματα που θεωρητικά τα ξέρουν ή μπορούν να πουν τη γνώμη τους αρκετοί εδώ μέσα..:oops:

Αν δεν βρίσκεις κάποια οποιαδήποτε εφαρμογη αλλάζεις region και όχι απλα γλώσσα του μενού.

Και ελληνικά να βάλεις μετά στο μενού σαν γλώσσα δεν παίζει ρόλο,μονο το region παίζει ρόλο.

Εγω το είχα παντα Αγγλία ή Αμερική το region.

οκ..full βοήθεια

χαχαχα, ωραίος....:)

Νομίζω πως μόνο χώρα χρειάζεται να αλλάξεις κι αυτο μόνο για τις εφαρμογές..... Το έκανα εγώ με το αγγλικό μου αλλα το ξαναγύρισα Ελλάδα. Σκεφτόμουν να το έκανα για το update αλλα βαρέθηκα.... Αλλωστε αν το πάρω 2-3 ημέρες αργότερα δεν θα πάθω τίποτα. Ωρες-ωρες κάνουμε σαν την χήρα στο κρεβάτι....:)

Συμπέρασμα: αν δεν βαριέσαι, γύρισέ το την χώρα σε Γαλλία. Από την αλλη, αν ίσχυε αυτο, θα το γυρίζαμε όλοι σε Γαλλία και θα παίρναμε το update...

Ελπίζω να σε μπέρδεψα....:)

Υ.Γ. Υπομονή βρε

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν δεν βρίσκεις κάποια οποιαδήποτε εφαρμογη αλλάζεις region και όχι απλα γλώσσα του μενού.

Και ελληνικά να βάλεις μετά στο μενού σαν γλώσσα δεν παίζει ρόλο,μονο το region παίζει ρόλο.

Εγω το είχα παντα Αγγλία ή Αμερική το region.

Ναι έλεγα εκτός απ τη γλώσσα. Αυτή τη θέλω στα ελληνικά.. ;)

χαχαχα, ωραίος....:)

Νομίζω πως μόνο χώρα χρειάζεται να αλλάξεις κι αυτο μόνο για τις εφαρμογές..... Το έκανα εγώ με το αγγλικό μου αλλα το ξαναγύρισα Ελλάδα. Σκεφτόμουν να το έκανα για το update αλλα βαρέθηκα.... Αλλωστε αν το πάρω 2-3 ημέρες αργότερα δεν θα πάθω τίποτα. Ωρες-ωρες κάνουμε σαν την χήρα στο κρεβάτι....:)

Συμπέρασμα: αν δεν βαριέσαι, γύρισέ το την χώρα σε Γαλλία. Από την αλλη, αν ίσχυε αυτο, θα το γυρίζαμε όλοι σε Γαλλία και θα παίρναμε το update...

Ελπίζω να σε μπέρδεψα....:)

Υ.Γ. Υπομονή βρε

Οκ πάντως πιο πολύ μ ένοιαζε για τις εφαρμογές γιατί το facebook beta που μου είχες προτείνει παλιά δεν μπορώ να το βρώ στο μάρκετ. Και το κοιτάω για καμιά ενημέρωση (γιατί οι ενημερώσεις αργούνε λίγο και ξαφνικά ερχονται όλες μαζί!)

Όσο για το συμπέρασμα δεκτό, αλλά το είπα λόγω firmware! Οι "χήρες" που ανέφερες με τα firmwares έπαιζαν :lol:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Τα update λαμβάνονται βάση imei και χώρας όπου προορίζεται το κινητο.

Πχ αν η συσκευη μου είναι αγγλική και αλλάξω το region σε Γαλλία δεν σημαίνει ότι θα πάρω update βάση συσκευών που διατίθενται στη Γαλλία.

ΟΧΙ θα πάρω βάση Αγγλίας που είναι η συσκευη μου κανονικα ότι και αν έχω βάλει στο region ή στο μενού γλώσσας.

Ναι έλεγα εκτός απ τη γλώσσα. Αυτή τη θέλω στα ελληνικά.. ;)

Οκ πάντως πιο πολύ μ ένοιαζε για τις εφαρμογές γιατί το facebook beta που μου είχες προτείνει παλιά δεν μπορώ να το βρώ στο μάρκετ. Και το κοιτάω για καμιά ενημέρωση (γιατί οι ενημερώσεις αργούνε λίγο και ξαφνικά ερχονται όλες μαζί!)

Αλλαξε region να βρεις την εφαρμογη που θες κάτσε εκεί και βάλε κανονικα ελληνικά στο μενου γλώσσας.

Edited by alextrela

Τα update λαμβάνονται βάση imei και χώρας όπου προορίζεται το κινητο.

Πχ αν η συσκευη μου είναι αγγλική και αλλάξω το region σε Γαλλία δεν σημαίνει ότι θα πάρω update βάση συσκευών που διατίθενται στη Γαλλία.

ΟΧΙ θα πάρω βάση Αγγλίας που είναι η συσκευη μου κανονικα ότι και αν έχω βάλει στο region ή στο μενού γλώσσας.

Κάποιος ανέφερε ότι στη Γαλλία έχει "φθασει'' το update και επειδή η συσκευή μου είναι γαλλική γι αυτό το ρωτάω. Γιατί χτες που το κοίταξα δεν μου έβγαλε κάτι και λέω μήπως έφταιγε η αλλαγή του region..;)

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ!

Κατά τα άλλα: τελικά το double tap θα έρθει με το amber? Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά και ανησυχώ...

Ναι κανονικα υπαρχει το double tap to wake....Μια ερωτηση σε αυτους που εχουν περασει την αναβαθμιση:Τελικα υπαρχει διαφορά στις ημερησιες φωτο μετα την αναβαθμιση ή τιποτα??Γιατι καποιο παιδι πριν μερικα ποστ ειχε αναφερει οτι ειχε δει διαφορά στις νυχτερινες(πιο ευκρινεις),αλλα οι ημερησιες μας καιγανε πιο πολυ.....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Παιδια καλησπερα,αυριο προκειται να παρω το 920 αλλα ειμαι ακομα μεταξυ ασπρου και κοκκινου,δεν μπορω να αποφασισω...εσεις τι λετε;το ασπρο το χω δει απο κοντα το κοκκινο πουθενα Edited by impreza_sti

Παρε αυτο που εχεις *δει*. Το αλλο μπορει να το παρεις και να μη σου αρεσει.

Παιδια καλησπερα,αυριο προκειται να παρω το 920 αλλα ειμαι ακομα μεταξυ ασπρου και κοκκινου,δεν μπορω να αποφασισω...εσεις τι λετε;το ασπρο το χω δει απο κοντα το κοκκινο πουθενα

Oταν παρηγγειλες το cyan απο birdphone το ειχε κανονικα και στο site?γιατι τωρα δεν εχει κατι.Ξερει κανεις αν φερουν και αλλα κομματια γενικα τα μαγαζια στην Ελλαδα?

install nokia procam, nokia video upload, videotrimmer στο 920+GDR2 για εμας που βιαζομαστε :P το δοκιμασα και τα κατεβασα μια χαρα

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/236413-install-nokia-pro-cam-nokia-video-upload-video-trimmer-l920-gdr2.html

Το επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει ο τρόπος που λέει ο φίλος Μιχάλης παραπάνω! Δεν περίμενα να είναι τόσο απλό!

Ακολουθείς τα βήματα που λέει το παλικάρι στο wpcentral και σε λίγα λεπτά έχεις Nokia Pro Cam, Nokia video upload και videotrimmer!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

κι εγω εβαλα pro cam και τα αλλα με τον παραπανω τροπο...

η pro cam αρκετα καλη και ευκολη..επιτελους εφυγε η χολερα της microsoft και εχουμε νορμαλ εφαρμογη καμερας.

για τα παιδια που ρωτουν προσωπικη μου αποψη για τις ημερησιες φωτος ειναι οτι η διαφορα ειναι μεγαλη προς το καλυτερο εννοειται !!!!

Edited by Chef_George_

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...