gfilip Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Τελικα πηρα το 920.Μετα απο ιος+αντροιντ μου φαινεται αλλος πλανητης και ψιλοδυσκολο στη λειτουργεια.Ελπιζω να το συνηθισω γιατι σαν συσκευη μου αρεσει πολυ.Μια πρωτη ερωτηση.Το tapatalk σας δουλευει?Δεν μου βρισκει τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Τελικα πηρα το 920.Μετα απο ιος+αντροιντ μου φαινεται αλλος πλανητης και ψιλοδυσκολο στη λειτουργεια.Ελπιζω να το συνηθισω γιατι σαν συσκευη μου αρεσει πολυ.Μια πρωτη ερωτηση.Το tapatalk σας δουλευει?Δεν μου βρισκει τιποτα. Καλορίζικο Με το tapatalk υπάρχει θέμα. Ενω βρίσκει το myphone δεν δουλεύει. Ενω το xda και το wp δουλεύουν κανονικά. Δεν ξερω τι να πω, στο android δουλεύει. Έστειλα μήνυμα στον developer και μου είπε οτι θα διορθωθεί πιθανον στην επόμενη έκδοση. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 παιδια σε εσας ανανεωνεται το bing backgroung στην lockscreen?? εμενα μονο αμα παω στις ρυθμισεις πατησω φωτογραφια και μετα ξανα bing... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Ειμαι κάτοχος lumia 800 και κοιταζω έντονα το 920...Ηθελα να ρωτησω αν εχει βελτιωθει κατι στα push notifications των wp8 σε σχεση με τα 7...Πχ με viber και fb υπήρχε μεγάλο θέμα!!Σου ερχόταν ειδοποίηση εάν και εφόσον.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Ειμαι κάτοχος lumia 800 και κοιταζω έντονα το 920...Ηθελα να ρωτησω αν εχει βελτιωθει κατι στα push notifications των wp8 σε σχεση με τα 7...Πχ με viber και fb υπήρχε μεγάλο θέμα!!Σου ερχόταν ειδοποίηση εάν και εφόσον.. Τα ιδια φιλε.... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 παιδια σε εσας ανανεωνεται το bing backgroung στην lockscreen?? εμενα μονο αμα παω στις ρυθμισεις πατησω φωτογραφια και μετα ξανα bing... Το είχε πάθει κι εμένα, με reset έφτιαξε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Ειμαι κάτοχος lumia 800 και κοιταζω έντονα το 920...Ηθελα να ρωτησω αν εχει βελτιωθει κατι στα push notifications των wp8 σε σχεση με τα 7...Πχ με viber και fb υπήρχε μεγάλο θέμα!!Σου ερχόταν ειδοποίηση εάν και εφόσον.. τουλάχιστον το viber διυλευει αρκετα καλα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το είχε πάθει κι εμένα, με reset έφτιαξε τι ρεσετ?? soft με volume- & power?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Είμαι με την έκδοση 1249 και μου έχει βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει update. Αλλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου, Lumia 820, που να κάνει επιτακτική την αναβάθμιση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αφού κάνατε την αναβάθμιση σε 1308, είχατε/έχετε κάποια θέματα, που πριν δεν είχατε; P.S.: Το ξέρω ότι είναι το θέμα για το 920, αλλά ρωτάω επειδή έχουν παρόμοιο hardware, εσωτερικά τουλάχιστον. Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Και κατι ακομα για το viber...στο 800αρι ο συνομιλητής ακουγοταν απο το ηχειο και οχι απο το ακουστικο! Με συνεπεια να χρειαζομαι παντα handsfree ωστε να μην ακουνε και οι διπλα λες και ειμαι σε ανοιχτη ακροαση,στο 920 δουλευει κανονικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Και κατι ακομα για το viber...στο 800αρι ο συνομιλητής ακουγοταν απο το ηχειο και οχι απο το ακουστικο! Με συνεπεια να χρειαζομαι παντα handsfree ωστε να μην ακουνε και οι διπλα λες και ειμαι σε ανοιχτη ακροαση,στο 920 δουλευει κανονικα? κανονικά.....;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 η πολυαναμενομενη αναβαθμιση ποτε θα ερθει στ0 920??εχω ενα 920 αγορασμενο απο πλαισιο! εχει περασει κανεις την αναβαθμιση?η διαρκεια της μπαταριας βελτιωνεται μετα την αναβαθμιση? only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 η πολυαναμενομενη αναβαθμιση ποτε θα ερθει στ0 920??εχω ενα 920 αγορασμενο απο πλαισιο! εχει περασει κανεις την αναβαθμιση?η διαρκεια της μπαταριας βελτιωνεται μετα την αναβαθμιση? Μέσα στον Άυγουστο την περιμένουμε. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Έχω κάτι αρχεία video απο το Nokia N95 και τα πέρασα στο Lumia 920 αλλά δεν τα παίζει? Μήπως δεν αναγνωρίζει αρχεία MP4? Ναι αλλά κάτι αρχεία video (πάλι MP4) από το πιό παλιό Nokia N71 παίζουν κανονικά. Edited July 28, 2013 by elias_ps [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Δύο ερωτησούλες έχω όποιος μπορεί να βοηθήσει.. 1. Στις φωτογραφίες που βγάζω μπορώ κάπου να δω τα στοιχεία της (π.χ. το μέγεθος του αρχείου, ημερ/νια κλπ) 2. Οι επαφές συγχρονίζονται με το μέιλ. Αν σβήσω μια, σβήνεται και απ το μέιλ; Κοινώς, αν σβήσω κάποιες επαφές και μετά θέλω να τις επαναφέρω πώς θα γίνει; Αν κάνω συγχρονισμό με το μειλ θα τις επαναφέρει ή θα τις σβήσει και από εκει; Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Δύο ερωτησούλες έχω όποιος μπορεί να βοηθήσει.. 1. Στις φωτογραφίες που βγάζω μπορώ κάπου να δω τα στοιχεία της (π.χ. το μέγεθος του αρχείου, ημερ/νια κλπ) 2. Οι επαφές συγχρονίζονται με το μέιλ. Αν σβήσω μια, σβήνεται και απ το μέιλ; Κοινώς, αν σβήσω κάποιες επαφές και μετά θέλω να τις επαναφέρω πώς θα γίνει; Αν κάνω συγχρονισμό με το μειλ θα τις επαναφέρει ή θα τις σβήσει και από εκει; 1. Την ημερομηνία την βλέπεις από τον τίτλο. Τα υπόλοιπα μέσω pc... 2. Απ όπου και να σβήσεις θα επηρεαστούν όλες σου οι συσκευές. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 1. Την ημερομηνία την βλέπεις από τον τίτλο. Τα υπόλοιπα μέσω pc... 2. Απ όπου και να σβήσεις θα επηρεαστούν όλες σου οι συσκευές. 1. Δυστυχώς αυτό είχα καταλάβει.. 2. Ναι αλλά αν θέλω να σβήσω προσωρινά κάποιες επαφές και μετά να τις επαναφέρω, πώς γίνεται; Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπέρα. Πήρα το κινητό από Αμερική. Έχει τα Logos της AT&T αλλά δεν με πειράζει. Είναι ξεκλείδωτο και δουλεύει μια χαρά. ΟΜΩΣ δεν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα τηλεφώνου λόγω region sale. Έψαξα και βρήκα ότι πρέπει να φλασάρω ευρωπαϊκό firmware αλλά δεν έχω βρει κάποιο οδηγό. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς γίνεται ή να μου δώσει ένα λινκ για να ακολουθήσω? Γενικά, αν μπορείτε πείτε μου τι να προσέξω πρώτα. Κάτι τελευταίο γιατί είμαι νέος σε WP8, το Unlock δεν θα πάθει τίποτα όταν φλασάρω νέο firmware, έτσι? (firmware: RM-820-nam-att-100) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλορίζικη η καινούργια συσκευή. :) Έχεις βάλει σε αυτήν Ελληνική κάρτα sim και την έχει αναγνωρίσει; [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Γεια σου και πάλι φίλε μου και ευχαριστώ! Ναι, μια χαρά όλα. Κάνω και κλήσεις κανονικότατα. Απλά δεν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα τηλεφώνου. HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Απο σημερα ειμαι και επισημως κατοχος ενος Nokia Lumia 920 cyan. Μονο που λειπω σε διακοπες και θα παρω τη συσκευη στα χερι μου την Τεταρτη:P... Οποτε ετοιμαστειτε να σας βομβαρδισω με τις ερωτησεις μου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Νέο μέλος στην παρέα σας, κάτοχος ενός μαύρου Lumia 920 από το Σάββατο. Έχω παρακολουθήσει το θέμα αυτό από την αρχή του και γενικά δεν έχω απορίες. Είναι το πρώτο μου τηλέφωνο με WP και με μέγεθος πάνω από 3,7''. Μου φαίνεται λίγο μεγάλο σαν μέγεθος, το βάρος του δεν το καταλαβαίνω. Μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής του, η ποιότητα ομιλίας και επιτελούς μια οθόνη που βλέπεις άνετα κάτω από τον ήλιο. Το τηλέφωνο ήταν ιταλικό και πέρασα το firmware της cosmote ενώ μετά είδα ότι υπάρχει και άλλο ένα ελληνικό firmware. Έχετε κάποια προτίμηση ανάμεσα στα δυο ή γνωρίζετε εάν έχουν διαφορές? Το μόνο που μου έκανε αρνητική εντύπωση στην αρχή ήταν ότι η συσκευή ζεσταινόταν υπερβολικά και ενώ σκεφτόμουν ότι μπλέξαμε γιατί δεν έχουμε στον νομό Nokia Care, γύρισα το δίκτυο κινητής από 4G που ήταν προεπιλογή σε 3G και λύθηκε το πρόβλημα. ΥΓ. Αντιμετώπισα επίσης ένα πρόβλημα σύνδεσης του wi-fi σε κατάστημα που δεν είχα πρόβλημα άλλες φόρες. Γενικά έχετε παρατηρήσει αντίστοιχα προβλήματα σύνδεσης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ερχεται....:D http://unleashthephones.com/2013/07/28/video-amber-update-for-nokia-lumia-920-near-final-build/ Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ερχεται....:D http://unleashthephones.com/2013/07/28/video-amber-update-for-nokia-lumia-920-near-final-build/ ναι εχει κολλησει στην κινηση....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) ναι εχει κολλησει στην κινηση....... Μαλλον...Θα δειξει... Edited July 29, 2013 by nikaki71 Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts