Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gabriel66 said:
ok ..ειλικρινα συγνωμη..!!!

Μου εμφανιζε καθε μερα τις διαθεσιμες ενημερωσεις στο store για τις εφαρμογες που εχω στο κινητο. Τωρα δεν ξερω μηπως κατι δεν εχω κανει σωστα στις ρυθμισεις.

Αυτο πως γίνεται?

Εγω το εχω τοσες μερες τωρα και ψαχνω μονος μου. Ειναι καποια ρύθμιση?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

emm_stra said:
Αυτο πως γίνεται?

Εγω το εχω τοσες μερες τωρα και ψαχνω μονος μου. Ειναι καποια ρύθμιση?

Σε λίγες ημέρες θα σου έρθουν όλες μαζεμένες και μετά θα σου έρχονται κανονικά. Όλοι περάσαμε αυτο το στάδιο....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

montoya_42 said:
Σε λίγες ημέρες θα σου έρθουν όλες μαζεμένες και μετά θα σου έρχονται κανονικά. Όλοι περάσαμε αυτο το στάδιο....

Αρα δεν είναι θεμα καποιας ρυθμισης.

Σχετικά με το tapatalk που δεν μου εμφανιζει τα θεματα του myphone που παρακολουθώ κ οταν μπω απο την επιλογη forum σε καποιο δεν μου εμφάνιζει επιλογη απαντησης?

Edited by emm_stra

ψιλοfftopic αλλα,

μπαινω απο τον IE του 920 στο φορουμ, και δεν μου εχει επιλογη παραθεσης!

ξερει κανεις αν ειναι παντου ετσι??

γιατι θυμαμαι οτι απο dolphin browser στο android ειχε παραθεση, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. (χρησιμοποιουσα καιρο tapatalk)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

George6633 said:
Σιγουρα ελαχιστοι η και κανεις δεν το διαβαζει,απλα ειναι η πρωτη μου αγορα με τοσα χρηματα μεσω ιντερνετ και λεω μην τυχον ειναι τιποτα υποπτο αυτο.

Φίλε μου πριν δυο βδομαδες παρελαβα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Ειναι αξιοπιστο. απλα Ερχονται απο εξω τα συγκεκριμενα κινητα και ερχονται σε πολυ καλη τιμη. Και ισως ειναι αυτος ο λογος το δικο μου πχ ηταν απο Σουηδικο παροχο νομιζω. Χωρις βεβαια να εχει το παραμικρο θεμα πουθενα.

mixail72 said:
Φίλε μου πριν δυο βδομαδες παρελαβα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Ειναι αξιοπιστο. απλα Ερχονται απο εξω τα συγκεκριμενα κινητα και ερχονται σε πολυ καλη τιμη. Και ισως ειναι αυτος ο λογος το δικο μου πχ ηταν απο Σουηδικο παροχο νομιζω. Χωρις βεβαια να εχει το παραμικρο θεμα πουθενα.

Α μαλιστα.Δηλαδη θα εμφανιζεται ξενος παροχος στην εκιννηση?Σορρυ απλα δεν γνωριζω και πολλα.

George6633 said:
Α μαλιστα.Δηλαδη θα εμφανιζεται ξενος παροχος στην εκιννηση?Σορρυ απλα δεν γνωριζω και πολλα.

Οχι δεν σου εμφανιζει τιποτα απο ξενο παροχο ουτε λογοτυπα ουτε τιποτα...Κι εμενα Ιταλικη ειναι και δειχνει στην αρχη το ΝΟΚΙΑ και μετα windows phone και ξεκιναει...Ουτε μενου ξενου παροχου εχει τιποτα...Ισα ισα θα παρουμε και την αναβαθμιση πιο γρηγορα....:D

Poco X3 nfc 6/128

nikaki71 said:
Οχι δεν σου εμφανιζει τιποτα απο ξενο παροχο ουτε λογοτυπα ουτε τιποτα...Κι εμενα Ιταλικη ειναι και δειχνει στην αρχη το ΝΟΚΙΑ και μετα windows phone και ξεκιναει...Ουτε μενου ξενου παροχου εχει τιποτα...Ισα ισα θα παρουμε και την αναβαθμιση πιο γρηγορα....:D

Μια χαρα. :) Αυριο,μεθαυριο θα μου ερθει και θα σας ρωτησω περισσοτερα πραγματα.

Παιδες,πως το εξηγειται αυτο? Η μπαταρια απο το 920 πεφτει με ανοιχτο το wifi κ ολη την ωρα ανοιχτη οθονη κ.τ.λ σχετικα γρηγορα,μιση μερα περιπου, ακομα κ στον υπνο πεφτει ενα 10-12% , εεεε αμα το κλεισω και το ανοιξω μου βγαζει τη μπαταρια συνεχεια 20% πανω τ μπαταρια,αλλες φορες και 30 η 40% τι παιζει? Ετσι καθε μερα οταν φτανει στο 25% περιπου το κλεινω,το ανοιγω κ εχωαλλο 20+% παντα.... λετε να υπαρχει προβλημα αργοτερα η δεν υπαρχει θεμα καθε μερα να το κλεινο και να το ανοιγω 1 φορα? Ταλαιπωρια

πως θα παρει ρε παιδια την δυνατοτητα να εχει την standby θονη το 920 οταν δεν εχει amoled οθονη? νομιζω οτι αυτη η δυνατοτητα δουλευει μονο με αμολεντ που ανοιγοκλεινουν μεμονομενα πιξελ
All it takes is a swipe...

Καλησπερα

συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα θα ηθελα να ξερω αν χρησιμοποιει καποιος αλλος εδω μεσα το tapatalk για να βλεπει τα διαφορα forum? ή καποιο εναλλακτικο.

Αν το χρησιμοποιει το myphone το βλεπει κανονικα?

Γιατι εγω αντιμετωπιζω καποιο προβλημα οπως εχω αναφερει πιο πανω...

Απλα θελω να ξερω αν ειναι γενικο ή αν κατι κανω λαθος εγω...

και παλι σορρυ!!!

παιδια τωρα που εκλεισε το navifirm πως φλασαρουμε αλλα firmware? πχ το δικο μου ειναι γερμανικο βοντα και θελω να το κανω unbranded και να βαλω καμια γερμανικη η αγγλικη. να παιρνει και γρηγορα τις αναβαθμισεις. καμια ιδεα?

emm_stra said:
Καλησπερα

συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα θα ηθελα να ξερω αν χρησιμοποιει καποιος αλλος εδω μεσα το tapatalk για να βλεπει τα διαφορα forum? ή καποιο εναλλακτικο.

Αν το χρησιμοποιει το myphone το βλεπει κανονικα?

Γιατι εγω αντιμετωπιζω καποιο προβλημα οπως εχω αναφερει πιο πανω...

Απλα θελω να ξερω αν ειναι γενικο ή αν κατι κανω λαθος εγω...

και παλι σορρυ!!!

Χρησιμοποιω την εκδοση 2.4.13 και βλεπω εδω οπως παντου.

Δεν μπορω να βαλω αλλη εκδοση γιατι εχω 2.3.5

Αντροιντ οχι λουμια

ea6gka said:
πως θα παρει ρε παιδια την δυνατοτητα να εχει την standby θονη το 920 οταν δεν εχει amoled οθονη? νομιζω οτι αυτη η δυνατοτητα δουλευει μονο με αμολεντ που ανοιγοκλεινουν μεμονομενα πιξελ

Όταν είχα το 701, που έχει lcd οθόνη, το sleeping screen όπως και λεγέται η εφαρμογή λειτουργούσε κανονικά, αν και όπως καταλαβαίνεις λόγω του είδους της οθόνης είχε μια μικρή επίπτωση στη μπαταρία, αλλά και πάλι όχι κάτι τραγικό. Δε βλέπω το λόγο λοιπόν να μην το δώσουν και στο 920 και από εκεί και πέρα αποφασίζουν οι χρήστες αν θα το ενεργοποιήσουν ή όχι.

Nickolas

mobrol said:
ψιλοfftopic αλλα,

μπαινω απο τον IE του 920 στο φορουμ, και δεν μου εχει επιλογη παραθεσης!

ξερει κανεις αν ειναι παντου ετσι??

γιατι θυμαμαι οτι απο dolphin browser στο android ειχε παραθεση, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. (χρησιμοποιουσα καιρο tapatalk)

Πατάς επάνω στο όνομα στο ποστ που θέλεις να κάνεις παράθεση και σου εμφανίζει την επιλογή "απάντηση" (αν κατάλαβα καλά αυτο που ρωτάς). Εγώ μόνο απο το 920 ποσταρω. Σπάνια απο pc...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

έχω κάνει εδώ και δυο ώρες και παραπάνω το 920 μου επαναφορά όπως το αγόρασα και ακομα με τα γρανάζια είναι.ειναι νορμάλ αυτο?

Starbats said:
έχω κάνει εδώ και δυο ώρες και παραπάνω το 920 μου επαναφορά όπως το αγόρασα και ακομα με τα γρανάζια είναι.ειναι νορμάλ αυτο?

Εμένα 2 φορές που έχω κάνει είχε μείνει εκεί για κάνα τέταρτο.. Αλλα αν δεν κάνω λάθος σε κάποιους έχει κάνει και ώρες.. Μάλλον αναλογα πόσο πράμα έχεις μέσα κάνει και αντιστοιχο χρόνο.. Όταν είχα κάνει εγώ δεν είχε τίποτα μέσα ήταν ολοκαίνουριο, γι αυτο μάλλον έγινε τόσο γρηγορα

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

George6633 said:

όπως σου είπε και το άλλο παιδί δεν εμφανίζεται κανένας παροχος.αν και στο τηλέφωνο που με πήραν απο το birdphone είπαν θα εμφανίζεται. Τελικά δεν εμφανίζεται τίποτα. Μερικές έξτρα εφαρμογές θα βρεις μέσα που τις αφαιρείς εύκολα.

και φυσικα θελω να τονιζω με καθε ευκαιρια την προσοχη σας στην προστασια της οθονης γιατι τελικα δεν ειναι αθανατη..... ραγιζει... και δεν την καλυπτει η εγγυηση...μου το απεδειξε το lumia 900 που ειχα πριν.!!!

νομιζω ειναι 2 οι εφαρμογες που τις βλεπεις στην αρχικη οθονη.... αν τις διαγραψεις δεν θα σου εμφανισει ξανα ξενο παροχο!

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

sbergman said:
H amoled δλδ θεωρείται πλεονέκτημα; Γιατί εμένα μου φαίνεται χάλια τα χρώματά της: υπερβολικά έντονα και ψεύτικα.

με το clear black που θα βλεπεις καλα στον ηλιο ναι το θεωρω καλυτερο θα εχεις και ρολοι screensaver λιγιτερη καταναλωση στο μαυρο θεμα και για τα χρωνατα εβγαλε νομιζω η νοκια app που το ρυθμιζεις..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Metaladis said:
Ξέρει κανείς εφορμογή που να δείχνει που καταναλώθηκε η μπαταρία; πχ. να λέει 20' wi-fi, 10' 2G, 15' 3G, 30' games κλπ..Επειδή έχω βρει εφαρμογή που λέει "πόσο" χρόνο έχεις για κάθε δραστηριότητα, δεν θέλω αυτό. Θέλω αφού έχει καταναλωθεί να μου λέει τα συγκεκριμένα στοιχεία που έφαγαν μπαταρία και πόση!

Χτες ενώ ήταν μια χαρά, μεσα σε 5 ώρες πήγε απ το 90% στο 10% χωρίς καθόλου χρήση, με ΟΛΑ κλειστά κι όταν το έπιασα ήταν ζεστό. Άρα κάτι είχε φαει κολλημα ίσως και ετρωγε μπαταρία, δε ξέρω. Τελευταία πάντως είχα χρησιμοποιήσει την κάμερα..

Έχει κανείς απάντηση γι αυτό;

Επίσης εδώ και 2 μέρες έχω θέμα με το GPS. Αργεί στην αναζήτηση και συχνά δεν κλειδώνει καν! Έκανα και το τελευταίο update του HERE drive (αν και δε μου αρεσε τελικα) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Γενικά έχει αρχισει και μου βγάζει κάτι ψιλά πραγματάκια που με ανησυχούν.. :confused:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καποια εφαρμογη δεν ξερω αλλα για δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις να κανεις σκρολ δεξια και να δεις "εφαρμογες που εκτελουνται στο παρασκηνιο". Ισως εχουν μαζευτει πολλες η και καποιες που δε χρειαζεσαι. Για να εχεις μια εικονα γενικως.

Καλημερα παιδια και παλι.Εχω στα χερια μου εδω και μιση ωρα το κινητο.Πανεμορφο.Ομως ως αρχαριος στα Windows phones χρειαζομαι συμβουλες.Οποιος φιλος εχει την καλη διαθεση να μου δωσει πληροφοριες κλπ σχετικα με εφαρμογες που χρειαζεται να εχω πχ κατι για την μπαταρια η οτιδηποτε.Αυτο ειναι το πρωτο μου post απο το 920. :) ευχαριστω εκ των προτερων για ολες τις συμβουλες.

George6633 said:
Καλημερα παιδια και παλι.Εχω στα χερια μου εδω και μιση ωρα το κινητο.Πανεμορφο.Ομως ως αρχαριος στα Windows phones χρειαζομαι συμβουλες.Οποιος φιλος εχει την καλη διαθεση να μου δωσει πληροφοριες κλπ σχετικα με εφαρμογες που χρειαζεται να εχω πχ κατι για την μπαταρια η οτιδηποτε.Αυτο ειναι το πρωτο μου post απο το 920. :) ευχαριστω εκ των προτερων για ολες τις συμβουλες.

καλως ηρθες

για να κανεις post χρησιμοποιησες καποια εφαρμογη ή απο τον internet explorer?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...