alextrela Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Επειδή βλέπω έχουν τη συσκευή αρκετά παιδιά μπορεί να μας πείτε έχετε δοκιμάσει bt handsfree και πως είναι τα πράγματα από αυτή τη πλευρά. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Παντού παράπονα για το μέγεθος/βάρος διαβάζω παντού και αρχίζω να απογοητευομαι... Περιμένω να το δω απο κοντά παρα το ότι έχω τα λεφτά έτοιμα για να το πάρω.... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλα τα 50 γρ παραπάνω δεν τίθεται καν θέμα, στο μέγεθος ναι εφόσον δεν αρέσουν-βολεύουν τα μεγάλα κινητά. Αντίθετα σε αποζημιωνει η υψηλη ποιότητα κατασκευης-στιβαροτητα και το ομορφο ντιζάιν. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Το βάρος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Αλλά οι διαστάσεις γενικότερα είναι ένα θέμα. Αν είναι να έχει 4,5 ίντσες οθόνη και να έχει διαστάσεις 5άρας είναι ένα θέμα. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλα θέματα έχουν όλα τα κινητά δεν έχω βρει έως τώρα την τέλεια υλοποίηση και αμφιβάλλω αν ποτέ βρω. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλα θέματα έχουν όλα τα κινητά δεν έχω βρει έως τώρα την τέλεια υλοποίηση και αμφιβάλλω αν ποτέ βρω. Άμα βρεις πες μου κι εμένα να πάρω :lol::lol: Βασικά έτσι είναι. Για να υπερτερείς σε κάτι, υστερείς σε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να είσαι παντού κορυφή. Κι εγώ που το έπιασα στα χέρια μου δεν είναι τόσο τραγικό. Σίγουρα στην αρχή μπορεί να σου φανεί κάπως, ειδικά αν έχεις συνηθίσει μικρές συσκευές αλλά το συνηθίζεις γρήγορα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ενα αλλο ενδιαφερον σημειο ειναι η αναλυση της οθονης, το οποιο φαίνεται και με γυμνο ματι βεβαια. εχει 768*1280 pixels εναντι 720*1280 που εχουν και το 8Χ και το ativ S. Ετσι οι γραμματοσειρες φαινονται μεγαλύτερες και πιο στρογγυλεμενες σε σχεση με το 8X τουλαχιστον που εχω διπλα :) Μονο που λογο μικροτερου μεγεθους του 8x η οθονη εχει υψηλοτερο ppi. Οχι οτι ειναι εμφανης η διαφορα η οτι δεν εχει περισσοτερα καλουδια η οθονη του 920.. I'm just saying.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 όταν πρωτοπήρα το iphone 3gs μου φάνηκε μεγάλο και βαρύ. σκεφτόμουν πως θα συμβιώσω μαζί του έχοντας το καθημερινά μαζί μου. Τελικα όχι μόνο το συνήθισα αλλά μετά μου φένονταν και μικρη η οθόνη του. Με το lumia 800 που πηρα μου έκανε αίσθηση το βάρος του. αμέσως ένιωσα πως κράταγα ενα ποιοτικο κινητό. Ηδη παρήγγειλα το 920. Είμαι σιγουρος οτι στην αρχή θα με ενοχλήσει το μέγεθος και το βάρος. όπως και σχεδον σίγουρος οτι θα το συνηθίσω τελικά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μονο που λογο μικροτερου μεγεθους του 8x η οθονη εχει υψηλοτερο ppi. Οχι οτι ειναι εμφανης η διαφορα η οτι δεν εχει περισσοτερα καλουδια η οθονη του 920.. I'm just saying.. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για υπερυψηλές αναλύσεις που είναι εντελώς αχρείαστε στα κινητά τηλέφωνα και σε οθόνες τέτοιων διαστάσεων. Μην είμαστε τόσο ψείρες, οι οθόνες και των 2 είναι άριστες, όπως και όλων των σύγχρονων ακριβών smartphones. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Δεν έχει σουιτα, φιλε. Γιάυτο το ανέφερα ότι αυτό με πείραξε εμένα. Μια περίπτωση - αυτή τη στιγμή είμαι εξωτερικό σε μια εταιρία για 10 ημέρες. Δεν έχουν wifi για κάποιους λόγους (ασφαλείας και καλά) και μου προσφέρουν μόνο καλώδιο για να κάνω τη δουλειά μου. Από την άλλη όμως το δίκτυό τους χρησιμοπειεί proxy το οποίο μπλοκάρει όλες τις σελίδες εκτώς αυτές που χρειάζονται για τη δουλειά τους εδώ αυτοί που εργάζονται. Δλδ δεν μπορείς να μπείς facebook, youtube κτλ. Με το 800 χρησιμοποιώ το ιντερνετ από τον υπολογιστή και ανοίγω αυτές τις εφαρμογές - facebook, youtube, whatsapp, τα προσωπικά εμαιλ... Aν έχεις pc με 7αρια και wifi usb stick ή ενσωματωμένο wifi δοκίμασε το connectify-me.Παίρνεις το ενσύρματο ιντερνετ του pc και το δίνεις ασύρματα σε όποια συσκευή θέλεις Κώστα, για μένα , η κάμερα είναι ένας από τους λόγους που πάω σε αυτό το τηλ. Οι νυχτερινές, είναι τρομερές, το ΟΙS κάνει θαύματα… Μόνο οι φωτο ημέρας ,φαίνεται να χρειάζονται κάποιο software fix.. Κάποιο από τα παιδιά που το έχει, θα μας επιβεβαιώσει… Επίσης, εσείς οι early adopters τσεκάρετε εδώ να δείτε αν έχετε τέτοια συμπτώματα http://forums.wpcentral.com/lumia-920/202100.htm Από αυτά που γράφει το λινκ,αν έχω καταλάβει καλά με το Vibration rattle εννοεί ότι και στα wp8 δε χτυπάει ταυτόχρονα η δόνηση με τον ήχο κλήσης; Edited November 15, 2012 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Από αυτά που γράφει το λινκ,αν έχω καταλάβει καλά με το Vibration rattle εννοεί ότι και στα wp8 δε χτυπάει ταυτόχρονα η δόνηση με τον ήχο κλήσης; Mήπως εννοεί αυτό? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591631 MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Αυτο το προτυπο το χρησιμοποιει μονο η nokia? Και αν ναι, πως συνεργαζεται με τα αλλα κινητα? Αν εχω το 920, ο αλλος θα με ακουει τελεια και εγω οτι καταφερει η δικη του συσκευη? Όχι, το υποστηρίζουν πολλά νέα τηλέφωνα (από Ν8 και μετά για ΝΟΚΙΑ χωρίς να είμαι σίγουρος για 5800) αλλά τα δίκτυα δε το υποστηρίζουν σε πολλές περιπτώσεις. Για να ακούς τέλεια κάποιον πρέπει να διαθέτουν αμφότερες οι πλευρές τις συνομιλίας αυτήν την κωδικοποίηση. http://www.youtube.com/watch?v=50IiCw4ZEys http://www.youtube.com/watch?v=T6HsGyKU46c&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=091fYzRUpiE&feature=relmfu Τα ελληνικά δίκτυα ΔΕ το υποστηρίζουν πλην του νέου δικτύου της WIND. Η ΝΟΚΙΑ έχει κάνει άψογη υλοποίηση. Το θέμα είναι να το υποστηρίζουν σωστά οι πάροχοι υπηρεσιών. Στην Αμερική είναι άστα... Πάλι τελευταίος θα το πάρω :mad: :lol: ΖΗΛΕΥΩ! Edited November 16, 2012 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πάλι τελευταίος θα το πάρω :mad: :lol: ΖΗΛΕΥΩ! Μην το λες ακομα δεν μου εχει αποσταλει απο τη Δευτερα που το παρηγγειλα. Παντως φρασαμε μεσα Νοεμβριου και ακομα δεν εχει εμφανιστει το κινητο ακομα ουτε καν στις κυριες αγορες στην Ευρωπη. Το expansys εβγαλε 100 κομματια(λευκο) και εφυγαν σε ενα 24ωρο λεμε. Απαραδεκτο το φαινομενο απο τη Νοκια μονο στην Αμερικη κυκλοφορει κανονικα πλεον.:ninja: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορεί να έχει απαντηθεί καμια 10αριά φορές αλλά επειδή τελειώνει το συμβόλαιό μου, πότε θα έρθει στην Ελλάδα η συσκευή; Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορεί να έχει απαντηθεί καμια 10αριά φορές αλλά επειδή τελειώνει το συμβόλαιό μου, πότε θα έρθει στην Ελλάδα η συσκευή; γυρω στις 15 Γεναρη παραλαμβανει πρωτη η Vodafone, μετα η Cosmote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 γυρω στις 15 Γεναρη παραλαμβανει πρωτη η Vodafone, μετα η Cosmote Θα παίξουν και παραεισαγωγής σίγουρα... Το δίκτυο 4ης γενιάς μπορείς να το δοκιμάσεις καθόλου; :) Έχει φοβερό μόντεμ πάνω... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Θα παίξουν και παραεισαγωγής σίγουρα... Το δίκτυο 4ης γενιάς μπορείς να το δοκιμάσεις καθόλου; :) Έχει φοβερό μόντεμ πάνω... δεν βλέπω καμια επιλογη για 4G/LTE στο μενου. αλλα απο οσο ξερω πρεπει να πληρωνεις και αντίστοιχο παγιο για να μπορεσεις να συνδεθεις. Στην Cosmote στοιχιζει 50 ευρω τα 20gb νομιζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 δεν υπάρχει πουθενά Ευρώπη.. και τελειώνει το stock και στην Αμερική.. Ένα σοβαρό τηλέφωνο έβγαλε μετά απο καιρό και δεν μπορείς να το αγοράσεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 δεν υπάρχει πουθενά Ευρώπη.. και τελειώνει το stock και στην Αμερική.. Ένα σοβαρό τηλέφωνο έβγαλε μετά απο καιρό και δεν μπορείς να το αγοράσεις.. Δυστυχώς και εγώ το βλέπω να αργεί πολύ. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 δεν υπάρχει πουθενά Ευρώπη.. και τελειώνει το stock και στην Αμερική.. Ένα σοβαρό τηλέφωνο έβγαλε μετά απο καιρό και δεν μπορείς να το αγοράσεις.. Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα έχει τέτοια απήχηση!! :p Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα έχει τέτοια απήχηση!! :p Aν και αναφέρθηκε πιο πάνω θα ξαναπώ ότι η προώθηση αυτής της σειράς lumia ήταν επιεικώς τραγική. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Aν και αναφέρθηκε πιο πάνω θα ξαναπώ ότι η προώθηση αυτής της σειράς lumia ήταν επιεικώς τραγική. Πάντως, αν το κάνουν για να γίνουν οι συγκεκριμένες συσκευές "και καλά" συλλεκτικές και επομένως να μη πέφτει με τίποτα η τιμή τους, θα είναι για πολλές κ*****!! :mad: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Στο amazon.de εχει καποιες συσκευες διαθεσιμες. Αυτες λειτουργουν κανονικα εδω, ετσι δεν ειναι? Νομιζω πως δεν υπαρχει διαφοροποιηση στις εκδοσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πάντως, αν το κάνουν για να γίνουν οι συγκεκριμένες συσκευές "και καλά" συλλεκτικές και επομένως να μη πέφτει με τίποτα η τιμή τους, θα είναι για πολλές κ*****!! :mad: Συλλεκτικές θα είναι γιατί βλέπω πολύ κόσμο να στρέφεται σε άλλες συσκευές. Από Σεπτέμβριο παρουσιάστηκε και ακόμη τίποτα. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το θεμα ειναι οτι Lumia 920 ακουμε-διαβαζουμε συνεχεια αλλα δεν το βλεπουμε εδω στην Ευρωπη,παρα μονο στην Αμερικη το χαιρονται:cry: Να ελπισουμε μεσα στην εβδομαδα να ομαλοποιηθουν επιτελους τα πραγματα-Nokia ακους.:p Εστειλα και email στο amazon μπας και μεσα στην εβδομαδα το παραλαβουμε. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts