Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εύχομαι, αν και υπάρχει τεράστια λίστα αναμονής... Πολύ promotion στη Σκανδιναβία σε σχέση με το 5άρι iPhone. Πολύ δυνατό χαρτί της ΝΟΚΙΑ με ευχές για καλή τύχη (να σωθεί κι αυτή με τις χαζομάρες του ΕΛΟΠ).

Έχουν ντέμο στα καταστήματα (ομοίωμα) και έχω ξετρελαθεί. Απλά πανέμορφο! :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εύχομαι, αν και υπάρχει τεράστια λίστα αναμονής... Πολύ promotion στη Σκανδιναβία σε σχέση με το 5άρι iPhone. Πολύ δυνατό χαρτί της ΝΟΚΙΑ με ευχές για καλή τύχη (να σωθεί κι αυτή με τις χαζομάρες του ΕΛΟΠ).

Έχουν ντέμο στα καταστήματα (ομοίωμα) και έχω ξετρελαθεί. Απλά πανέμορφο! :)

Έχεις ακούσει κάτι, αν θα βγει τελικά σε cyan? Σε ρωτάω γιατί βλέπω ότι έχεις καλύτερη πληροφόρηση από εμάς εδώ.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Mass Storage υποστηρίζεται κανονικα

Απλως θεωρητικα το γνωριζαμε οτι θα υποστηριζει αλλα πλεον και 100% ειναι σιγουρο βλεποντας και τη προηγουμενη αναφορα απο το αντιστοιχο link:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχεις ακούσει κάτι, αν θα βγει τελικά σε cyan? Σε ρωτάω γιατί βλέπω ότι έχεις καλύτερη πληροφόρηση από εμάς εδώ.

Εδώ προς το παρόν μόνο σε κίτρινο για προπαραγγελίες! Θα έρθει κόκκινο και γκρι σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πρώτη βδομάδα Νοεμβρίου!

Αυτά ξέρω!

Τι συχνότητες θα έχει η 4η γενιά στην Ελλάδα; Ξέρετε;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ προς το παρόν μόνο σε κίτρινο για προπαραγγελίες! Θα έρθει κόκκινο και γκρι σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πρώτη βδομάδα Νοεμβρίου!

Αυτά ξέρω!

Τι συχνότητες θα έχει η 4η γενιά στην Ελλάδα; Ξέρετε;

Στη Vodafone λεγεται 900Hz

http://souliostom.blogspot.gr/2012/10/vodafone-4g-lte-3g-900mhz.html

Ελπιζω να κυκλοφορησει και σε γκρι και στα διαδικτιακα site συντομα,διοτι αν εξαιρεσομε τη καψουρα το cyan......μαλλον στο γκρι θα καταληξω:p

Αυτά ξέρω!

Προς το παρών δηλαδή ούτε μαύρο ούτε λευκό. Σε ευχαριστώ και αναμένω νεότερα!!

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Mass Storage υποστηρίζεται κανονικα

Συνεπάγεται file explorer - πετάω μέσα χύμα μουσική όπου γουστάρω και τη βλέπει ο player του κινητού?

Για δειτε και εδω ''Windows Phone 8 To Feature Live Wallpaper/Lockscreen''

''Last month we reported about this new lockscreen feature coming to Windows Phone 8. In Windows Phone 8 SDK, it has been mentioned that any developer can write an app that can change Windows Phone’s lockscreen image. For example, you can subscribe to NatGeo photos that will automatically change lockscreen background after a period of time.

Also the whole notifications area in the lockscreen in available for the developers. Apps can have their icon, a counter and a text on the lockscreen.

The lock screen’s app icon, count, and text are pulled directly from the app’s primary tile – the secondary tile does not have an impact on this feature. Information is only displayed in the lock screen if the tile contains the information – for example, a count will only display on the lock screen if the tile displays it.''

http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-to-feature-live-wallpaperlockscreen/

Οσο παει ολο και πιο ενδιαφεροντα πραγματα βγαινουν στην επιφανεια για τα 8ρια:)

Φοβερο το Smart Shoot δεν το ειχα τσεκαρει! Ειδικα για μενα που εχω το συνδρομο του Τσαντλερ (για οσους εβλεπαν Friends) οταν βγαινω φωτογραφια:p

Φιλικά Γιώργος

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι πολυ καλό. Μάλλον θα το πάρω κι εγώ από Ευρώπη για να μην περιμένω πολύ. Έχω εδώ κι ενάμιση χρόνο το galaxy s2 και δεν θέλω να ξαναπάρω αντροιντ όχι πως δεν είναι καλό λειτουργικό αλλά περιμένω κάτι καλύτερο από τη Microsoft και η Nokia θεωρώ πως είχε το καλύτερο hardware με φοβερή "ανταπόκριση" στα πλήκτρα.
:X

Αλλο ενα δειγμα του ois !! Φανταστικο stabilizer!!

Εδω με το ιphone 5

Eδω με το οne x

Kαι εδω με το s3

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

και εδω νεο συγκριτικο στις καμερες απο το test-mobile.fr με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ (αν ειναι αληθινα:p) αποτελεσματα.

http://www.test-mobile.fr/actualites/nokia-lumia-920-comparatif-photo-de-nuit-avec-iphone-5-one-x-galaxy-s3-et-808-pv-046873/

Φιλικά Γιώργος

Σήμερα που ανακοινώνονται τα windows phone 8 λογικά θα έχουμε νεότερα για την κυκλορία των windows phones

Στις 19:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει το event. Οπότε από αύριο σίγουρα θα δούμε και hands on του Lumia μιας και τώρα δεν επιτρεπόταν να δούμε features του λειτουργικού!

Στις 19:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει το event. Οπότε από αύριο σίγουρα θα δούμε και hands on του Lumia μιας και τώρα δεν επιτρεπόταν να δούμε features του λειτουργικού!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!:D:D:D:D

Περιμενω πως και πως:happy:

Φιλικά Γιώργος

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!:D:D:D:D

Περιμενω πως και πως:happy:

Αντε διοτι μας εχουν πιασει τα στερητικα με αυτο το Lumia τοσο καιρο:D:p

Ευχομαι να αρχισουν μεσα στην εβδομαδα οι προ-παραγγελιες στα ιντερνερικα site amazon-expansys κλπ.

Από που παραγγέλνετε από το εξωτερικό; Εγώ συνήθως από το mobilefun uk

Τις ακριβές παραγγελίες τις στέλνει με courier και τις παραλαμβάνω πολύ γρήγορα.

:X

Συνεπάγεται file explorer - πετάω μέσα χύμα μουσική όπου γουστάρω και τη βλέπει ο player του κινητού?

Μέσα έχει προεγκατεστημένους φακέλους (μουσική, φώτο κτλ.) και απλά μεταφέρεις μέσα τη μουσική σου. Έχει και έναν φάκελο "Ringtones" βάζεις μέσα το τραγούδι που θές και μέτα στις ρυθμίσεις στους ήχους κλήσης το βλέπεις.

Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, αλλά νομίζω 20:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει το event.

Για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν ζωντανά:

http://www.windowsphone.com/en-us/news

Edited by laz_pra

Χωρις να ειμαι απολυτος ξεκιναει στις 10:00 ωρα San francisco. Και μετατροπη εκανα απο καποιο site. Αλλα οπως και να εχει λιγες ωρες εμειναν.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...