Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ax... giati epimenete pos einai mono ena montelo re paidia! To My X-5 den metraei? Ola ta alla pou egrapsa pio pano? Re si TN97 pes mou ektos apo to ot535 (pou den to exei sxedon kaneis edo mesa!!!) gia pio allo kinito yparxei logos na yparxei to forum Alcatel?

Kai sto telos telos den nomizw pia na einai kai toso diskolo na dhmiourgithei ena forum kai gia emas oute tha epireasei to site! Isa isa tha to epireasei thetika!

Den mporo na katalabw giati sas einai toso diskolo...

:lol:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον PaNtErAz

ax... giati epimenete pos einai mono ena montelo re paidia! To My X-5 den metraei? Ola ta alla pou egrapsa pio pano? Re si TN97 pes mou ektos apo to ot535 (pou den to exei sxedon kaneis edo mesa!!!) gia pio allo kinito yparxei logos na yparxei to forum Alcatel?

Kai sto telos telos den nomizw pia na einai kai toso diskolo na dhmiourgithei ena forum kai gia emas oute tha epireasei to site! Isa isa tha to epireasei thetika!

Den mporo na katalabw giati sas einai toso diskolo...

Φίλε μου, καταλαβαίνω την επιθυμία σου να δημιουργηθεί forum για τα Sagem, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα για να συντηρηθεί ένα ξεχωριστό forum για αυτά.

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως δεν γίνεται με 1,2 ή και 3 μοντέλα να γίνουν πολλές συζητήσεις και, μην ξεχνάμε πως μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε forum για τα Samsung, τα οποία είναι σαφώς περισσότερα.

Όπως και να'χει πάντως, ο καιρός θα δείξει. ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον MsK

Coming Soon, βελτιωμένα και άκρως ανανεωμένα :)

Τελικα θα τις δουμε ποτε τις ακρως ανανεωμενες σελιδες?

Μυριζομαι οτι θα εχει και χρεωσεις συμβολαιου. :)

Μυρισα σωστα? :o

Νομιζω πως η συγκριτικη λογικη του στυλ "Η Alcatel εχει, η Sagem γιατι να μην εχει;" δεν ειναι η καλυτερη..Επειδη με την ιδια λογικη μπορει καποιος αλλος να πει "η Samsung δεν ειχε τοσο καιρο με τοσα μοντελα και που ειχαν οι χρηστες, και θα εχει η Sagem;" και θα εχει δικιο.

Αυτην την στιγμη, ελαχιστοι users (σε σχεση με την πλειοψηφια) εχουν Sagem και νομιζω πως ειναι περιττο ενα forum αποκλειστικα για αυτη την εταιρεια, που θα φιλοξενει ελαχιστες συζητησεις. Το forum "Κινητα τηλεφωνα" αλλωστε δεν ειναι και τοσο χαωδες ωστε να μην μπορουν να διαξεχθουν συζητησεις περι των κινητων της γαλλικης εταιρειας.

Εγω προσωπικα, θεωρω οτι ειναι νωρις για ενα ξεχωριστο forum για την Sagem οπως και καθε αλλης εταιρειας που στην ελληνικη αγορα τουλαχιστον..κανει τα πρωτα της (αγοραστικα) βηματα. Αν υπηρχε οντως μεγαλη αναγκη για την δημιουργια αυτου του forum λετε ο admin να μην το ειχε δημιουργησει; Τι εχει να χασει; Τεσπα..ας περιμενουμε τον ιδιο να μας απαντησει. ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον PaNtErAz

Axx...(stenagmos) Toulaxiston mporeis file mou na mou apantiseis ti paizei me tin Alcatel? Mono auto!

Η Alcatel, είναι μία εταιρία που έχει κάποια παρουσία στην χώρα μας, έστω και αν αυτή την περίοδο δίνει την εντύπωση ότι "κοιμάται" κάπως. Ωστόσο, σύντομα θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα τα οποία ίσως αναθερμάνουν το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτά.

Όμως, το θέμα δεν είναι "Sagem vs Alcatel". Όπως εξήγησα και πριν, δεν γίνεται να συντηρηθεί ξεχωριστό forum για 2 μοντέλα. Εάν ακολουθούσαμε αυτή την λογική, θα έπρεπε να κάνουμε και ένα forum για τα Sharp, τα Philips κτλ, και θα καταλήγαμε να είχαμε ένα forum... τέρας. Δεν αρκεί το στιγμιαίο... "μπαμ" μιας εταιρίας όπως -καλή ώρα- έκανε η Sagem με το ΜΥ-Χ6.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει στο μέλλον, όμως σου ξαναλέω ότι μέχρι πολύ πρόσφατα δεν υπήρχε forum της Samsung, η οποία βγάζει τόσα μοντέλα.

Επειδή έψαξα σε όλο το forum αλλά δεν βρήκα κάτι. (Αν υπάρχει, ας με διαφωτίσει κάποιος).

Προτείνω να δημιουργηθεί κάποιο section το οποίο να είναι αφιερωμένο στο DSL (xDSL, aDSL, xDSL κλπ)... ή σε BROADBAND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για να είμαστε oλοκληρωτικά καλλυμένοι.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα, αναμένονται ραγδαίες τους επόμενους μήνες, και καλό θα ήταν να τις καλύψουμε.

Αν χρειαστεί, μπορώ να βοηθήσω.

Don't criticize... what you can't understand...!

Πραγματι χρειαζεται ενα τετοιο Section...

Einai sto fthinoporino sxediasmo!

As gyrisei o MsK kai blepoyme :)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Ναι ναι :)

Να σας βλέπουμε και εμείς με τα 56αρια μας, να γράφετε εντυπώσεις και να μας γυρίζει το μυαλό :D

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Καλο ειναι να γινει κατι εφοσον εμφανιστουην φυσικα πολλα μοντελα στην ελληνικη αγορα. ΤΟκ ινητο το ειδα και διαπιστωσα την πεντακαθαρη οθονη του που μου αρεσε..

Pistevete pws 8a eprepe na yparxei kapoio section sxetika me kinhta kai yphresies triths genias?Kata kairous vlepoume na anaferontai plhrofories sxetika me nees syskeves ktl apo ta paidia tou myphone se diafora sections,alla an den kanw la8os den yparxei ekseidikeymeno section sxetika me ayto...nomizw oti an yphrxe section me oles tis sxetikes plhrofories na vriskontan ekei,8a htan pio eykolo na ma8ainoume ta teleytaia nea gia to 3G pou syntoma 8a mpei stin zwh mas :)

δεν είναι ανάγκη για ξεχωριστό φόρουμ αλλά για ένα θέμα στους τεχνολογικούς προβληματισμούς... πχ "ο δρόμος προς το 3G" :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

μέχρι να έρθει το 3g δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστό forum..

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Επειδή έψαξα σε όλο το forum αλλά δεν βρήκα κάτι. (Αν υπάρχει, ας με διαφωτίσει κάποιος).

Προτείνω να δημιουργηθεί κάποιο section το οποίο να είναι αφιερωμένο στο DSL (xDSL, aDSL, xDSL κλπ)... ή σε BROADBAND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για να είμαστε oλοκληρωτικά καλλυμένοι.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα, αναμένονται ραγδαίες τους επόμενους μήνες, και καλό θα ήταν να τις καλύψουμε.

Αν χρειαστεί, μπορώ να βοηθήσω.

Όντως με τις χρεώσεις που υπάρχουν το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο... :p Να φτιαχτεί φόρουμ να λένε αυτοί που μπαίνουν από εξωτερικό κ εμείς από το ελλάντα με τα 56K modem να ζηλεύουμε... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

Όντως με τις χρεώσεις που υπάρχουν το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο... :p Να φτιαχτεί φόρουμ να λένε αυτοί που μπαίνουν από εξωτερικό κ εμείς από το ελλάντα με τα 56K modem να ζηλεύουμε... :confused:

Κάποτε και αυτοί στο εξωτερικό ξεκινήσανε από δω που ξεκινάει το Ελλάντα τώρα.

Θα φανεί πραγματικά χρήσιμο μια τέτοια κατηγορία. Εγώ πέρυσι, από αντίστοιχο φόρυμ άδραξα την ευκαιρία και έβαλα την xDSL γραμμή μου ;)

Έχουμε πολλά να μάθουμε και να πούμε. Άντε να φτιαχτεί :( :confused:

Don't criticize... what you can't understand...!

Όλα τα forums δημιουργούνται ανάλογα με τη ζήτηση που υπάρχει. Δεν θα δημιουργηθεί ένα forum για να είναι νεκρό μετά από ένα μήνα π.χ.

Όταν το 3G ξεκινήσει, όταν δούμε υπηρεσίες και το σημαντικότερο: ΣΥΣΚΕΥΕΣ... τότε θα φτιάξουμε 40 τέτοια forums... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Wirelessly posted (Nokia7250/1.0 (3.12) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την supernet

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

Κάποτε και αυτοί στο εξωτερικό ξεκινήσανε από δω που ξεκινάει το Ελλάντα τώρα.

Θα φανεί πραγματικά χρήσιμο μια τέτοια κατηγορία. Εγώ πέρυσι, από αντίστοιχο φόρυμ άδραξα την ευκαιρία και έβαλα την xDSL γραμμή μου ;)

Έχουμε πολλά να μάθουμε και να πούμε. Άντε να φτιαχτεί :( :confused:

Ypomonh! O MsK akoma apolambanei ta mpania toy! :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον Avior

Ohm nama shivaya

Ρε παιδία, άσχετο, σήμερα σε ένα κατάστημε Telestet της Νέας Μάκρης, είδα σε βιτρίνα το Nokia 6650... Μπράβο...

πωλείται ήδη στο κέντρο στα 600+ ευρώ. δεν ξέρω αν έχει εγγύηση. στο κάτω κάτω ούτε series 60 είναι ούτε κανονικό 3G...απλά νόκια ... αυτό τα λέει όλα. στο κάτω κάτω ΚΑΜΙΑ ελληνική εταιρία δεν τεστάρει το 3G δίκτυοό της με το 6650 υπάρχουν και άλλα πολύ καλύτερα κινητά (πχ nec 606 στα 200 ευρώ ) :whistle:

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy

από τα κλεμμένα είναι? :worry: και τα βγάζουν και στη βιτρίνα? :!:

wappy, εγώ δεν το είδα σε βιτρίνα... μέσα σε μαγαζί το είδα, και όχι σε γερμανό και τέτοια :o

Alex = the best!

Paidia den xerw gia esas alla apo xthes to my phone stin arxikh tou selida den katebainei, alla kollaei stin arxh otan exw anebasmeno to norton internet security.prepei na kanw disable na katebei olh i selida.Sto forum den yparxei problhma me to firewall.To idio prob eixa parathrhsei kai sto unrired to teleytaio mhna leitourgias tou.Exei kaneis paromoia empeiria?Den mporw na brw ti mplokarei to firewall aki den mporw na katebasw tin selida!

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned