Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

NAI alla mborei kapoios na thelei na poulisei ena proion kai na mi feygei eukola opote prepei na xanabalei kai mia kai 2 fores tin aggelia.an exei 2 proionta na dwsei tote ekei arxizoun ta diskola.pantws egw eimai enas mesos xristis kai xrisimopoiw poli to buy and sell kai katholou to fleamarket...

Δε χρειάζεται να ξαναβάλει την αγγελία. Μπορεί να την τροποποιήσει. Άλλωστε οι περισσότεροι(τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται για κάποιο προιον σοβαρά) ψάχνουν στο b&s με την αναζήτηση και όχι όποιες αγγελίες είναι πάνω πάνω:).

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυκλοφόρησε επίσημα η έκδοση 3.0.8:

"While most development time is currently focussed on preparing vBulletin 3.5 for stable release, various problems and bugs have been reported in the vBulletin 3.0 series.

The release of vBulletin 3.0.8 includes fixes for various issues and some minor security problems in earlier versions. We would therefore recommend that all customers currently running a version of vBulletin 3.0.x upgrade to this version.

Customers already running one of the pre-release versions of vBulletin 3.5 do not need to take any action related to vBulletin 3.0.8 - the fixes in this version are already included in the 3.5 code.

Changes for MySQL 4.1 Support

-----------------------------

As many people have discovered, MySQL 4.1 disagrees with the method used by vBulletin 3.0.x to store attachments, avatars, profile pictures and any other binary data stored in the database, resulting in what appears to be corrupt data.

The 3.0.8 upgrade script runs several queries to resolve this problem, meaning that attachments and avatars etc. will function properly with MySQL 4.1.

Once again, these changes are already included in vBulletin 3.5.

XSS Flaws in faq.php, private.php, and several templates

--------------------------------------------------------

Minor cross-site-scripting flaws exist in faq.php, private.php and various templates in previous versions of vBulletin 3.0.x. vBulletin 3.0.8 corrects these problems.

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

• 2 weeks later...
Εχει μερικά κινητά αλλά κυρίως πουλάει φωτογραφικές μηχανές βίντεο και ήχο.pixmania.com Χέρει κανέις περισσότερα; :alien:

Δεν έχει σχέση με το myphone αυτό ;) Ρώτα καλύτερα εδώ

:) :lock:

Παρακολουθώ το Myphone από την αρχή της ύπαρξής του (και πριν από αυτή) και τελευταία είμαι και ενεργό μέλος...νομίζω όμως πως η επιτήρηση του forum από τους υπεύθυνους είναι μάλλον ελλιπής...

Αναφέρομαι στο συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό με τον οποίο εμφανίζονται στο forum διάφοροι "πιτσιρικάδες" στο μυαλό που ειρωνεύονται ή βρίζουν...

Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του και οι υπόλοιποι να τη σέβονται αρκεί να κινείται στα πλαίσια του κόσμιου και του θεμιτού.

Δε νομίζω πως είναι υπερβολική η θέση μου, ωστόσο θα ήθελα και τις απόψεις άλλων συμμετεχόντων.

Αν τελικά είμαι ο μόνος παράξενος εδώ τότε είναι καλύτερα να επιστρέψω στη μη ενεργό δράση.

Ευχαριστώ

Παρακολουθώ το Myphone από την αρχή της ύπαρξής του (και πριν από αυτή) και τελευταία είμαι και ενεργό μέλος...νομίζω όμως πως η επιτήρηση του forum από τους υπεύθυνους είναι μάλλον ελλιπής...

Αναφέρομαι στο συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό με τον οποίο εμφανίζονται στο forum διάφοροι "πιτσιρικάδες" στο μυαλό που ειρωνεύονται ή βρίζουν...

Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του και οι υπόλοιποι να τη σέβονται αρκεί να κινείται στα πλαίσια του κόσμιου και του θεμιτού.

Δε νομίζω πως είναι υπερβολική η θέση μου, ωστόσο θα ήθελα και τις απόψεις άλλων συμμετεχόντων.

Αν τελικά είμαι ο μόνος παράξενος εδώ τότε είναι καλύτερα να επιστρέψω στη μη ενεργό δράση.

Ευχαριστώ

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας.

:lock:

Εγώ πάλι την κατηγορία BUY & SELL δεν την βλέπω καθόλου...

Ίσως επειδή αυτό είναι το 1ο μου post, :P

Πάντως ενημερώνομαι από φίλο μου... ;)

Anyway, γεια σας... :)

Καλωσήρθες johnson στην κοινότητα του MyPhone. :D

Το section Buy&Sell θα το δεις όταν έρθει η ώρα. :p Να θυμάσαι ότι η ενότητα αυτή προσφέρεται στους χρήστες του MyPhone με την προϋπόθεση να μη γίνεται κατάχρηση από μέρους τους. ;)

:shifty:

γινεται ενας χαμος. διασκορπισμενα θεματα για κονσολες, υπολογιστες και δεν συμμαζευεται! θα μπορουσε να μπει μια υποενοτητα με θεμα γενικοτερα τις κονσολες;

ΟΚ, δεν ήταν σαφές το πρώτο σου μήνυμα.

Έγραψες:

θα μπορουσε να μπει μια υποενοτητα με θεμα γενικοτερα τις κονσολες;

Aπό αυτό κατάλαβα ότι αναφερόσουν στις κονσόλες σαν gadgets και όχι ειδικότερα στα παιχνίδια τους.

Μπορεί να οργανωθεί καλύτερα η περιοχή (στο εγγύς μέλλον) ωστόσο δεν πρόκειται να δημιουργηθεί νέα υποκατηγορία η οποία θα φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο θέματα για τις κονσόλες ή για τα παιχνίδια τους. Οι λόγοι για τους οποίους δημιουργείται μια νέα κατηγορία / forum έχουν αναλυθεί σε προηγούμενα μηνύματά μου στην περιοχή αυτή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και είναι περιτή η απάντησή μου, οι λόγοι για τους οποίους υπάρχει αυτός ο περιορισμός έχουν αναφερθεί ήδη από τον konstantinos_bei και τον kotetsi στα μηνύματά τους. Συγκεκριμένα, η ενότητα αυτή προσφέρεται στους χρήστες του MyPhone με την προϋπόθεση να μη γίνεται κατάχρηση από μέρους τους.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε πόσα μυνήματα έχουμε δημοσιεύσει σε κάθε υποενότητα του φόρουμ (Chat&Fun, Δίκτυα Εξωτερικού, Συσκευές κλπ) πέραν αυτού που εμφανίζεται στο προφιλ μας;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ρυθμιση μεσα στο πριφιλ σου ή καπου αλλου απ'οσο γνωριζω δεν υπαρχει.

Ενας ψιλομπακαλικος τροπος ειναι μεσω της αναζητησης να βαλεις το nick σου και να επιλεξεις μηνυματα μελους και την ενοτητα που θες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

τουλαχιστον να σβηνονται τα κλειδωμενα θεματα. στην πρωτη σελιδα εχει ηδη 4 κλειδωμενα και ολα με θεμα τις κονσολες. επισης απο τα 28 περιπου θεματα τα μισα ειναι για κονσολες και τα αλλα μισα για υπολογιστες. για αυτο λεω οτι επικρατει χαμος και κουραζει..

θα ηθελα να απευθυνθω στον moderator και να προτεινω αν ειναι δυνατον να ζητησω μια χαρη για ολους τους newbies ολους τους πολυασχολους ανθρωπους.

Οταν ενα thread thlefonou einai se mia orimotita 135-200 selides se sygkekrimena montela oi seires kai parapano an einai dynaton ta text apo tis apnthseis se ena text arxeio gia downloading kai print oste na mhn kathomaste kai bgazoyme ta matakia mas kai trome ton xrono mass gia pragmata pou diabazontai se mia ora kai emeis theloyme 10.

nomizo oti etsi diadidetai grigorotra h sysoreumenh gnosh ton melon kai den rotane ksana kai ksana ta idia pragmata stin 60 selida kai meta stin 80 kok.

eyxaristo

tha ithela mia apantish

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Αν πατήσεις "Επιλογές θέματος" και μετά "Εκτύπωση" θα γίνει αυτό που θες ;)

πχ http://www.myphone.gr/forum/printthread.php?t=79306

ευχαριστω αλλα και παλι θελει με 40 μυνηματα 70 σελιδες εκτυπωση μια και εξω δεν γινεται?
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned