loipon123 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αν και νέος χρήστης του forum θα ήθελα να ανοίξω μια συζήτηση σχετικά με την ταχύτητα εύρεσης πληροφοριών στο site. Αν για παράδειγμα αναζητήσει κανείς πληροφορίες για το SE K800i [τυχαία επιλογή] θα βρει εύκολα το: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=142540&highlight=K800i ένα thread με 118 σελίδες!!! Δεν λέω ενδιαφέρον είναι αλλά μήπως πρέπει να υπάρχει και ένα φιλτράρισμα στην πληροφορία; Η πρότασή μου λοιπόν είναι η εξής: Στο πρώτο post να γίνεται συνεχής ενημέρωση από τον συγγραφέα ή κάποιον moderator. Δεν έχει νόημα να διαβάζει ο καθένας σελίδες επι σελίδων για να δεί τα βασικά. Ένα παράδειγμα για να γίνω πιο σαφής. Όλοι διαβάζουμε τα review των κινητών αλλά θέλουμε και την εμπειρία των άλλων χρηστών. Αν στο πρώτο post γίνεται μια συνεχής ενημέρωση για την συσκευή δηλαδή αναφέρονται επιγραμματικά τα αποτελέσματα της μέχρι τότε κουβέντας θα ήταν πολύ χρήσιμο. Αν κάποιος χρειάζεται λεπτομέρειες μπορεί να ασχοληθεί περαιτέρω. Η λογική που σας περιγράφω φαίνεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152747&highlight=K800i+N73 Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Θα είναι καλό στο αρχικό ποστ κάθε thread που αφορά κάποιο τηλέφωνο,να υπάρχει ένα FAQ με τα σημαντικότερα στοιχεία που αναφέρονται σε όλο το thread καθώς και μερικές φωτογραφίες του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ...... Η λογική που σας περιγράφω φαίνεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152747&highlight=K800i+N73 Επειδή το link που παραθέτεις οδηγεί στους Διαξιφισμούς, στους οποίους είμαι εγώ υπεύθυνος, μπορείς να αναφέρεις τι ακριβώς εννοείς; Με ενδιαφέρει η γνώμη σας για τον τρόπο που λειτουργεί το συγκεκριμένο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loipon123 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 @ΤΝ97. Έστω ότι θέλουμε να συγκρίνουμε 2 κινητά. Θα είναι κάπως κουραστικό να διαβάσουμε 118 σελίδες για το καθένα, οπότε καλό θα ήταν όποιος κάνει το πρώτο πόστ να το τροποποιεί δίνοντας μια περίληψη των συζητήσεων. Δηλαδή για κάθε τηλ να αναφέρονται τα updates του (αν υπάρχουν) τα πόσα και ποιά προβλήματα έχουν παρατηρηθεί. Αν π.χ. το κινητό μπλοκάρει συχνά και αυτό αναφερθεί στην 5 σελίδα, μπορούμε να γυρίσουμε στην πρώτη και να γράψουμε ότι αναφέρθηκε το τάδε πρόβλημα. Αν εμφανιστεί και σε άλλους, το σημειώνουμε και αυτό, όπως και την λύση (αν και όταν βρεθεί). Όπως λέει και ο bomber ένα είδους FAQ. Οι Διαξιφισμοί είναι ίσως απο τα πιο σημαντικά κομμάτια του forum και πολλοί (μεταξύ τους και εγώ) το εμπιστεύονται για την αγορά τους. Η σωστή προβολή των απόψεων των ατόμων που έχουν δοκιμάσει τα τηλέφωνα που "αναμετριούνται" είναι πιστεύω εξέχουσας σημασίας! Η διατύπωση μου είναι κάπως πρόχειρη αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο, με συγχωρείτε! Όλες οι σκέψεις είναι με καλό σκοπό και φιλική διάθεση!! Η συζήτηση θα οδηγήσει σε βελτιώσεις πιστεύω! Καλό μεσημέρι! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 @ΤΝ97. Έστω ότι θέλουμε να συγκρίνουμε 2 κινητά. Θα είναι κάπως κουραστικό να διαβάσουμε 118 σελίδες για το καθένα, οπότε καλό θα ήταν όποιος κάνει το πρώτο πόστ να το τροποποιεί δίνοντας μια περίληψη των συζητήσεων. Δηλαδή για κάθε τηλ να αναφέρονται τα updates του (αν υπάρχουν) τα πόσα και ποιά προβλήματα έχουν παρατηρηθεί. Αν π.χ. το κινητό μπλοκάρει συχνά και αυτό αναφερθεί στην 5 σελίδα, μπορούμε να γυρίσουμε στην πρώτη και να γράψουμε ότι αναφέρθηκε το τάδε πρόβλημα. Αν εμφανιστεί και σε άλλους, το σημειώνουμε και αυτό, όπως και την λύση (αν και όταν βρεθεί). Όπως λέει και ο bomber ένα είδους FAQ. Οι Διαξιφισμοί είναι ίσως απο τα πιο σημαντικά κομμάτια του forum και πολλοί (μεταξύ τους και εγώ) το εμπιστεύονται για την αγορά τους. Η σωστή προβολή των απόψεων των ατόμων που έχουν δοκιμάσει τα τηλέφωνα που "αναμετριούνται" είναι πιστεύω εξέχουσας σημασίας! Η διατύπωση μου είναι κάπως πρόχειρη αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο, με συγχωρείτε! Όλες οι σκέψεις είναι με καλό σκοπό και φιλική διάθεση!! Η συζήτηση θα οδηγήσει σε βελτιώσεις πιστεύω! Καλό μεσημέρι! Χρήσιμες οι ιδέες σου, ωστόσο δεν νομίζω ότι μπορούν να λειτουργήσουν σε όλα τα fora του myphone. Στους Διαξιφισμούς, πάντως, όπως μπορείς να δεις υπάρχουν πλέον κατηγορίες θεμάτων (εξού και τα προθέματα σε όλα τα θέματα) και με μία απλή αναζήτηση ο καθένας μπορεί να βρει πραγματικά ό,τι θελήσει. Εάν έχεις και άλλες ιδέες... be our guest. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Πως γίνεται banαρισμένο μέλος να είναι Online? http://img164.imageshack.us/img164/3097/2zv1.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75225 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Ουπς... Καλύτερα να μασάς...:p :lock: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ψάχνοντας κάτι για το MO MAD, σκέφτηκα ότι πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό τμήμα στα δίκτυα για αυτούς τους 2 παροχους. Ειδικά για το MOMAD δεν βρήκα θέμα για να λύσω μια απλή απορία. Τι λέτε:) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μιας και δεν πρόκειται για παρόχους, αλλά για πακέτα που υποστηρίζονται από την TIM και την Cosmote, μπορείς να απευθυνθείς στα ήδη υπάρχοντα αντίστοιχα forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Μηπως θα επρεπε να γινει μια υποπεριοχη στο καθε δικτυο; Απο την αλλη ομως ειναι εμφανες οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 mporei na voithisei kapios admin esvisa kapia pm pou ta hriazome twra telika xana. iparhei periptosi na ta anaktisw me tin voithia tou diahiristi tou site? milaw kai gia apestalmena ala kai iserhomena pm. efharistw poli Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Λυπούμαστε πολύ αλλά πρέπει να τα αποχαιρετήσεις. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ...αν υποθεσουμε βαλεις κατα λαθος καποιο ποστ...... υπαρχει δυνατοτητα να το σβυσεις;;;; ....εψαξα στις επιλογες και δεν ειδα τιποτα σχετικο...:cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ...αν υποθεσουμε βαλεις κατα λαθος καποιο ποστ...... υπαρχει δυνατοτητα να το σβυσεις;;;; ....εψαξα στις επιλογες και δεν ειδα τιποτα σχετικο...:cry: το ζητας και σου το διαγραφουν οι Moderators.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 το ζητας και σου το διαγραφουν οι Moderators.;) Συνήθως απλά το τροποποιείς, σβήνεις ό,τι έχεις γράψεις και γράφεις «delete» ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Συνήθως απλά το τροποποιείς, σβήνεις ό,τι έχεις γράψεις και γράφεις «delete» ή κάτι τέτοιο. ναι, αυτο εννουσα! αλλα για ποιο λογο δεν υπαρχει και μια αναλογη δυνατοτητα?:confused: δηλαδη, μεσα στο διαστημα που μπορεις να το τροποποιησεις να μπορεις να το διαγραψεις κι ολας.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Γιατί αν γράψεις κάποια βλακεία και μετά μετανιώσεις και το σβήσεις, θα δημιουργηθεί ασυνέχεια στη συζήτηση αν τύχει κι έχουν απαντήσει κι άλλοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Γιατί αν γράψεις κάποια βλακεία και μετά μετανιώσεις και το σβήσεις, θα δημιουργηθεί ασυνέχεια στη συζήτηση αν τύχει κι έχουν απαντήσει κι άλλοι. ομολογω πως εχεις καποιο δικιο, αλλα και παλι αυτο μπορει να γινει με τη τροποποιηση.;) ουτως ή αλλως αν καποιος εχει κανει παραθεση το μηνυμα καποιου αλλου χρηστη η συζητηση θα μπορουσε να συνεχιστει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Επειδή με το θέμα της διαγραφής ενδέχεται να υπάρχουν τα προβλήματα που ανέφερε ο gkr41, καλό θα ήταν και η τροποποίηση να γίνεται με μέτρο και να αφορά διορθώσεις στο μήνυμα κάποιου, παρά "διαγραφή" του. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Επειδή με το θέμα της διαγραφής ενδέχεται να υπάρχουν τα προβλήματα που ανέφερε ο gkr41, καλό θα ήταν και η τροποποίηση να γίνεται με μέτρο και να αφορά διορθώσεις στο μήνυμα κάποιου, παρά "διαγραφή" του. ΟΚ! ευχαριστω και εσενα και τον gkr41 για την εξηγηση. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Υπάρχει κάποιο μέρος του Forum στο οποίο συζητάμε για την συνεργασία μεταξύ κινητών και bluetooth ακουστικών; Ξέρω οτι αν έχεις μία μάρκα κινητού πχ. ΝΟΚΙΑ, δεν χρειάζεται απαραίτητα το bluetooth ακουστικό που έχεις να είναι ΝΟΚΙΑ. Τί μπορεί να είναι λοιπόν; Αν έχω μία συγκεκριμένη μάρκα και τύπο κινητού πχ. SE W800i, τί Bluetooth να πάρω για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα (συνεργασία, απόσταση σήματος, ποιότητα ήχου κτλ.) Ευχαριστώ.:) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=44 Στην παραπάνω ενότητα υπάρχει ένα θέμα,στο οποίο δημοσιεύονται απορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα ακουστικά bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Αν έχεις π.χ. w800i θα κάνεις την ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα που αφορά στο κινητό σου στο φόρουμ της SE. :) Edit. Και αυτό που λέει ο DENIOR , σωστό. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoomy Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 θα εκτιμουσα ιδιαιτερα λιγη βοηθεια. Εχω γράψει 2-3 απαντήσεις σε κάποια threads. Πως τα βρίσκω? Μέσα στον χαμό αυτό με τα μηνύματα δεν ξέρω πως να τα βρω? Ευχαριστώ πολυ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts