phadomas Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Καλα θα ηταν αλλα.... πρεπει να στηριξουμε αυτη την προταση ωστε να υλοποιηθει! Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 ΟΚ!Παντως εγω ειμαι μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Θεωρώ καλό να γίνει κάτι τέτοιο! Υπάρχουν στην αγορά αρκετές συσκευές symbian από διάφορους κατασκευαστές! Διαχωρισμός βέβαια series 60 και UIQ και αργότερα προσθήκη series 90! Θα αναφερθώ στα series 60 τα οποία είναι τα περισσότερα αυτή τη στιγμή στην αγορά! Μέχρι πρότινος φιλοξενούταν όλα στο forum της Nokia γιατί δεν υπήρχε άλλος κατασκευαστής! Με την άφιξη του SX1 θα ήταν καλό να υπάρχουν κάπου όλα μαζί γιατί θα μοιράζονται τα ίδιες απορίες, τα ίδια προγραμματα και... τα ίδια προβλήματα, σε γενική ανάλυση πάντα και σε ο,τι αφορά το λειτουργικό του! Στο UIQ προς το παρών δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα! Τώρα αν θέλετε ένα forum για την γενικότερη έννοια του Symbian το θεωρώ άχρηστο! Δεν υπάρχει τόσο πολύ υλικό για να φιλοξενούμε ξεχωριστό forum! Δεν έχεις διευκρινίσει τι ακριβώς ζητάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Να πω την αληθεια κι εγω αυτο καταλαβα..Τωρα εαν ο φιλος Phadomas εννοει κατι αλλο ας μας το πει να ξερουμε που ριχνουμε την ψηφο μας... ;-)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Πέρα από το γεγονός ότι απαιτεί χρόνο όπως δήλωσε ο Msk, μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι fun του άρχοντα ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το klipfolio που ανάφέρει στο τέλος της αρχικής σελίδας; Όταν πάω στη σελίδα του klipfolio λέει κάτι ότι με αυτό το προγραμματακι μπορείς να παρακολουθείς τις ειδήσεις που δημοσιεύονται στα site που το υποστηρίζουν. Δηλαδή με αυτό θα μπορώ να βλέπω τις καινούργιες ειδήσεις στην κεντρική σελίδα χωρίς να χρειάζεται να ανόιγω τον mozilla; Κρατάει μήπως και τα παλαιότερα news; αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί πολλές φορες βλέπω τα νέα στην κεντρική αλλά δεν έχω τον χρόνο να τα διαβάσω και μετά χάνονται από την κεντρική και πρέπει να ψάξω να τα βρω, κάτι το οπόιο δεν κάνω γιατί απο την μία είναι βαρετό και από την άλλη θέλει πόλύ χρόνο! Αν το έχει κάποιος ας με διαφωτίσει γιατί δεν θέλω να βάζω άχρηστα προγράμματα στον Η/Υ τα οποία μπορεί να έχουν και διαφημίσεις(κάτι τέτοιο κατάλαβα). Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (30 Δεκ. 2003 , 02:11) Πέρα από το γεγονός ότι απαιτεί χρόνο όπως δήλωσε ο Msk, μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι fun του άρχοντα ;) To default θα υπάρχει κανονικά! Σαν extra επιλογή είπαμε μήπως θα μπορούσε να γίνει! Είναι αρκετά χρονοβόρο, οπότε τέλος καλό όλα καλά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 nai, exei dikio h kelly! egw 8elw ena skin tou Doom Generation :lol: asteieyomai, no hurt feelings e? pera apo ton asteeismo.... einai efikto ayto pou zhtame stadar alla, Einai *poly* megalo fuss... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αν θυμάστε στο meeting που μου είπατε την ιδέα σας είχα πει ότι εγώ το φτιάχνω το skin αλλά το πακέτο θα το φάει o MsK για να το "βάλει πάνω". Το να φτιάξω εγώ 200 εικόνες και κουμπάκια άντε να μου φάει καμμιά 10αριά μέρες max...το βασικό είναι μετά να ενσωματωθεί στις λειτουργίες του παρόντος φόρουμ. Μην ξεχνάτε ότι το default vbulletin έχει πολλά customised scripts/hacks από πάνω για να βγει myPhone. :o Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Θα μου πειτε, αφου υπαρχει το chatroom, τι το θελουμε το shoutbox.. Προσωπικα δεν μπορω να μπαινω στο chatroom λογω του proxy (κοβει την συνδεση με το irc) Φυσικα δεν θα προστεθει ενα shoutbox μονο για εμενα. Εαν ομως βρισκονται και αλλοι στη θεση μου, τοτε ισως να ειναι μια καλη ιδεα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) ego mono kai mono pou skeftomai oti tha "xalasei" to poli prosegmeno index tis kentrikis pisteuo den axizei. tora an pali mazeutoun tosa polla atoma pou den mporoun na exoun prosbasi sto irc (giati opos eipes kai esi den exei noima i tautoxroni parousia irc kai shoutbox) tha proteina tin ilopoiisi tou se xexoristi selida. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Oχι δεν εννοω κατι αλλο! Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 kai egw yper eimai enos Unified Symbian thread Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Ρε σεις τα symbian είναι τα series 60 και UIQ. Τα series 60 έχουν το forum τους στο nokia forum και τα uiq το δικό τους στο SE forum.. Τι θα γίνει με το SX1 θα δούμε. Τώρα τι είναι το ζητούμενο; Να ενώσουμε τα 2 αυτά φόρουμς;; no point... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Μάνο θέλω να προτίνω τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας στο forum: Μία κατηγορία με την ονομασία "Ανταλλαγές" ή κατι αντίστοιχο όπου τα μέλη θα μπορούν να ανταλλάζουν κατ' όπιν συμφωνίας Software κτλ. Περιμένω τη γνώμη σου καθώς και τις γνώμες των υπολοίπων διαχειριστών και χρηστών.Ευχαριστώ. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Κάτι ακόμα: ένα shoutbox πάνω πάνω στο forum.To έχω δει και μου άρεσε(σε vBulletin). Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 α) Το klipfolio είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να βλέπεις συγκεντρωμένα όλα τα τελευταία νέα από τις αγαπημένες σου σελίδες. Αυτά ανανεώνονται αυτόματα, σχεδόν κάθε μια ώρα, εφόσον είσαι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο. Φυσικά, εγώ το ανοίγω όποτε συνδέομαι και λαμβάνω τα headlines που με ενδιαφέρουν... β) δεν υπάρχει καμία διαφήμιση πέρα από κάτι sponsored klips, που μπορείς να τα αφαιρέσεις. Δεν εγκαθιστάται κανένα προγραμματάκι που θα πρέπει να φοβάσαι ή θα σε υποχρεώσει να βλέπεις διαφημίσεις. γ) θα μπορείς να βλέπεις όποτε θες τις ειδήσεις από τη σελίδα του myPhone.gr. Ναι, αν το ρυθμίσεις κατάλληλα... δεν θα τις χάνεις ποτέ. δ) Τώρα, μήπως θα σε ενδιέφερε μια υλοποίηση που θα σου επιτρέψει από τη κεντρική σελίδα να δεις απευθείας τα νέα των τελευταίων, 7, 14, 31 ημερών με ένα κλικ, καθώς και αναζήτηση σε αυτά με λέξεις κλειδιά; Όλα είναι εύκολα υλοποιήσιμα και έτσι και αλλοιώς, θέλω να δώσω ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην καθημερινή ενημέρωση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 01:56) Μάνο θέλω να προτίνω τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας στο forum: Μία κατηγορία με την ονομασία "Ανταλλαγές" ή κατι αντίστοιχο όπου τα μέλη θα μπορούν να ανταλλάζουν κατ' όπιν συμφωνίας Software κτλ. Περιμένω τη γνώμη σου καθώς και τις γνώμες των υπολοίπων διαχειριστών και χρηστών.Ευχαριστώ. Όταν λές "κατόπιν συμφωνίας", τί εννοείς; Και φυσικά θα πρέπει τα προγράμματα που ανταλλάσονται να είναι αυθεντικά, γιατί αλλιώς μπορεί να θεωρηθούμε warezoσιτε Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αφού υπάρχει το buy&sell general που μπορείς να ανταλλάξεις ότι θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 02:16) Κάτι ακόμα: ένα shoutbox πάνω πάνω στο forum.To έχω δει και μου άρεσε(σε vBulletin). Γι'αυτο εχω ηδη ανοιξει θεμα. μιας και irc (στο chatroom) εγω τουλαχιστον δεν μπορω να μπαινω! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GloBy (31 Δεκ. 2003 , 07:42) Γι'αυτο εχω ηδη ανοιξει θεμα. μιας και irc (στο chatroom) εγω τουλαχιστον δεν μπορω να μπαινω! :( De mporeis na mpeis oyte me kapoio IRC client oyte apo ayto to link? http://www.myphone.gr/forum/chat.php?s= Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Kατι σαν μια ενωση ειχα στο μυαλο μου και γενηκοτερα πληρ. για το λειτουργικο πχ (ν7.0s, v7.0, v6.1, v6.0) και αποριες πανω σε αυτο. Δεν σου αρεσει η ιδεα μου rigasnic? Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Οχι, εχει κοπει η προσβαση! Το εχω δοκιμασει και μου λεει συνεχεια unable to connect to server Γιατι δεν δοκιμασατε την προσθηκη ενος web-based chatroom;;; Ή το shoutbox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 To Buy & Sell δεν καλύπτει αυτό που προτίνω.Όταν λέω ανταλλαγές εννοώ διανομές linux,bsd κτλ που είναι δύσκολο να τις βρούνε πολλοι χρήστες που ενδιαφέρονται και το download με τις ελληνικές dial up δεν συμφέρει καθόλου. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες στο my gallery, αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα;;; Καμία,σε όλες βγάζει σφάλματα και το πρόβλημα μάλλον είναι του myphone γιατί γενικά δεν έχω σε άλλα site τέτοια προβλήματα!!! :blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts