Jump to content

phadomas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    274
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by phadomas

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ψάχνω να βρω κλινικές στο εξωτερικό η στην Ελλάδα οι οποίες αναλαμβάνουν περιπτώσεις ατόμων που είναι τετραπληγικοί. Ενδιαφέρομαι για την μέθοδο της μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων αλλά δεν ξέρω που μπορώ να απευθυνθώ για να βρω ιατρούς και κλινικές που μπορούν να αναλάβουν την περίπτωση, εάν γνωρίζετε ιατρούς η έστω κλινικές παρακαλώ ποστάρετε. Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη για έναν συνάνθρωπο μας.
  2. Καλυτερη σε τι? Οι εταιρειες οπως την Sapphire και την Gecube κατασκευαζουν μονο το pcb και τα υπολοιπα μεροι των καρτων εκτος το chip των γραφικων
  3. exei 3 ebdomades poy parakoloytho thn seira kai moy arese. Thelo na do kai ta prohgoymena epeisodia alla den xero synolika poses ores tha prepei na parakoloytho ta dvd. Mporei kaneis na me enimerosi sxetika me ti ores?
  4. Eγω λεω για τον Maxtor. Eαν ομως εχεις αρκετα χρηματα και θες να πας για κατι πραγματικα γρηγορο τοτε ο Raptor (SATA) ειναι μονοδρομος
  5. Σκοπευεις να κανεις αναβαθμιση η να παρεις καινουργιο pc?
  6. Πιστευω οτι θα εχεις ενα μικρο προβληματακι με την καρτα γραφικων που εχεις επιλεξει. Οχι ακριβως προβλημα αλλα μειωση στις επιδοσεις των γραφικων των Vista, αναλογα βεβαια με την επιλογη σου. Αφου δεν θελεις να περιμενεις τοτε πας σε ATI. Ο επεξεργαστης δεν θα εχει κανενα προβλημα.
  7. Δεν διαφωνω μαζι σου, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αξιζουν τα modstream. Καλα ειναι και τα hiper αλλα εγω προτιμω το modstream γιατι το εχω δοκιμασει. Εδω που τα λεμε καλυτερα να παρει τον 3800 και με λιγο overclocking ειναι στα ιδια επιπεδα με τον 4200.
  8. Αφου τον θες αυτο το μηνα το pc τοτε θα πας για ΑΜ2. Για το τροφοδοτικο θα παρεις σιγουρα ενα ποιοτικο για να εισαι ΟΚ. Για τροφοδοτικο αυτο: OCZ MODSTREAM 450W Για μητρικη αυτη: ASUS M2N-SLI DELUXE Για επεξεργαστη αυτον: τον 4200+ τον ΑΜ2 Ποσα χρηματα σκοπευεις να ξοδεψεις και για τι δουλεια τον θελεις τον υπολογιστη? Τι κουτι θα παρεις?
  9. ΟΧΙ αλλα διδασκεται με διαφορετικο τροπο ΝΑΙ Ποια?
  10. Γνωριζω για την Ασυγχώρητη Κατάρα. Αλλα πως να το κανουμε τωρα φιλε, ο harry θα συνεχισει να καταπατα την ελευθερει βουληση των αλλων. Τα παραπονα στην συγγραφεα:lol: Εχω διαβασει το 1,2,3 και το 4. Η υποθεση μου αρεσε αρκετα οπως και η γραφη. Γνωριζεις την αισθηση μου αφησε. Χαιρομαι ιδιαιτερα για την αρετη σου και σου ευχομαι να την κατεχεις παντα. Φιλε μου δεν μου εχεις απαντηση και το ουσιαστικο.
  11. Νομιζω οτι ειναι κατανοητο. Νομος των τριων: Ότι δίνεις, γυρίζει σε σένα 3 φορές πιο δυνατo και όλοι λαμβάνουν ότι τους αξίζει Οχι δεν αναφερομαι στα μαθηματικα, δεν πιστευα οτι θα τον γνωριζεις και για αυτο το λογο τον εγραψα
  12. Οι παραβάσεις και η τήρηση των Νόμων τιμωρούνται ή τιμάται με τον Νόμο Των Τριών: Ότι δίνεις, γυρίζει σε σένα 3 φορές πιο δυνατό και όλοι λαμβάνουν ότι τους αξίζει
  13. Νομιζω οτι λες ψεματα, ξανασκεψου σε παρακαλω. Πραγματικα πιστευεις οτι ο harry δεν καταπατα αυτον τον νομο? Και οι αλλοι να πουν την γνωμη τους ελευθερα αλλα παντα με σεβασμο.
  14. Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σου. Θα ηταν χαρα μου να συμμετεχεις στην συζητηση. :) :) :)
  15. Φιλε μου Th3_Rock_is_here γιατι δεν λες και εσυ την γνωμη σου?
  16. Δες αυτο το προηγομενο post μου: Θα ηθελα να σε ενημερωσω καλε μου billyavl οτι και στην μαγεια υπαρχουν καποιοι νομοι που δεν πρεπει να τους καταπατουν. Αυτοι που τους καταπατουν ειναι οι μαυροι μαγοι. Ενας νομος ειναι οτι δεν πρεπει να ελεγχεις την ελευθερη τους βουληση του αλλου. Για πες μου ο harry καταπατει αυτον το νομο? *περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
  17. Εχω διαβασει καποια βιβλια οχι ολα. Σου ειχα κανει τις ερωτησεις σε αλλο post μου: Νομιζεις φιλε μου οτι θα βγει καποιος στην τηλεοραση και θα σου φωναξει την αληθεια? Το πιστεψες ποτε? Ψαξε μονος σου και ειμαι σιγουρος οτι θα την βρεις. Εγω δεν ειπα οτι συμφωνω με τα λεγομενα της σελιδας απλα καποιο σημειο απο τα γραφομενα τα περασα εδω.
  18. Εχεις απολυτο δικαιο, οπως υπαρχουν και αλλοι αριθμοι
  19. Θα ηθελα να σε ενημερωσω καλε μου billyavl οτι και στην μαγεια υπαρχουν καποιοι νομοι που δεν πρεπει να τους καταπατουν. Αυτοι που τους καταπατουν ειναι οι μαυροι μαγοι. Ενας νομος ειναι οτι δεν πρεπει να ελεγχεις την ελευθερη τους βουληση του αλλου. Για πες μου ο harry καταπατει αυτον το νομο? *περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
  20. http://www.neodynamiko.gr/forum/viewtopic.php?t=3 *Δεν μου απαντησες στις ερωτησεις μου.
  21. Νομιζεις φιλε μου οτι θα βγει καποιος στην τηλεοραση και θα σου φωναξει την αληθεια? Το πιστεψες ποτε? Ψαξε μονος σου και ειμαι σιγουρος οτι θα την βρεις. Δες τη βρηκα Στις 17 Ιουλίου 2000 η Ρόουλινγκ δήλωσε στους "Τάιμς" του Λονδίνου: "Νομίζω ότι είναι τελείως βλακεία να διαμαρτύρονται για τα παιδικά βιβλία με το επιχείρημα ότι δελεάζουν τα παιδιά προς το σατανισμό. Έπρεπε να με επαινούν για αυτό! Τα βιβλία αυτά οδηγούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο αδύναμος, μωρός Υιός του Θεού είναι μια επιζώσα απάτη, που θα ταπεινωθεί, όταν έλθει η βροχή της φωτιάς..." Η ίδια δήλωσε ακόμη σε ραδιοφωνική συνέντευξη (The Diane Radio, October 20.1999): "...έκανα έρευνα σε πρακτικές μαγείας και παγανισμού, ώστε τα βιβλία μου να είναι πιο ρεαλιστικά". *παρακαλω την nelly να μην σβησει το post οπως επραξε με το πρηγουμενο, αλλα εαν το κανει θελω του λογους που θα πρεπει να σβηστει. :) :) :)
  22. Εγώ νομίζω η καλύτερη ημερομηνία είναι 6/6/2006 *Πλάκα κάνω:lol:
  23. 80.000 στο Ελλαδισταν για την κατηγορια του νομιζω τα πηγε καλα
  24. Δεν τρωω γιατι δεν προλαβαινω
×
×
  • Create New...