saltofx_v Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Σε αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.Πράγματι να πληρώσουμε για να το πάρουμε τώρα,συμφωνώ.Αλλά να είναι αυτό που λένε,όχι να διαφημίζουν άλλα και άλλα να μας βγαίνουν!Και επίσεις θεωρώ πια ότι οι εταιρίες έχουν "πονηρή πολιτική".Μας πασάρουν πχ το Τ με την τεχνολογία που έχει ενώ έχουν ήδη έτοιμο το μελλοντικό μοντέλο. Αν φίλε μου αυτές οι εταιρείες δεν ξέρουν ποιο θα είναι το επόμενο κινητό που θα βγάλουν τότε πάνε για κλείσιμο.... Και όχι μόνο το επόμενο αλλά τα επόμενα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Σε αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.Πράγματι να πληρώσουμε για να το πάρουμε τώρα,συμφωνώ.Αλλά να είναι αυτό που λένε,όχι να διαφημίζουν άλλα και άλλα να μας βγαίνουν!Και επίσεις θεωρώ πια ότι οι εταιρίες έχουν "πονηρή πολιτική".Μας πασάρουν πχ το Τ με την τεχνολογία που έχει ενώ έχουν ήδη έτοιμο το μελλοντικό μοντέλο. Δεν είναι πονηρές οι εταιρείες, απλά αυτοί που το λένε αυτό είναι άσχετοι!!! Νομίζεις οτι ξεστοκάρουν το τωρινό μοντέλο και μετά λένε, φσσσσ Μπάμπη έλα να δούμε τι θα βγάλουμε μετά; Αυτά που πολύς κόσμος απλά θεωρεί δεδομένα και με το παραμικρό κρίνουν τα πάντα, να ξέρεις οτι απαιτούν χιλιάδες εργατοώρες επιστημονικής έρευνας και εξέλιξης παντός είδους. Υπάρχουν άπειρα προτζεκτ σε μια εταιρεία που άλλα πιάνουν τόπο, άλλα όχι, άλλα απλά είναι concept και βοηθούν ώστε να βγει κάποια άλλη ιδέα. Και όταν κάποιος προμηθευτής παρουσιάσει έναν καινούργιο πχ επεξεργαστή, δεν σημαίνει πάρτον την άλλην ημέρα και βάλτον μέσα. Εννοείται οτι σχεδιάζουν ήδη τα επόμενα από τα μελλοντικά μοντέλα. Χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσει μια τεχνολογία και φυσικά μια εταιρεία πρέπει να έχει μια σταθερή ροή εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν μια εταιρεία αποφασίζει να κάνει αλλαγή πλεύσης, συνήθως παίρνει 2-3 χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατάσταση. Όπως με την SE που είχε ανακοινώσει το 2008-2009 αλλαγή στρατηγικής, τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα. Το ίδιο και η Νοκια όταν αποφασίζει να αφήσει το Symbian "βλέπει" 2-3 χρονιά μπροστά και όχι μόνο τον επόμενο μήνα. Αυτά δεν είναι πονηριές, άλλοι είναι οι κουτοπόνηροι! Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 παιδια επειδη θελω να το παρω τωρα που επεσε η τιμη αξιζει? η jellybean το εκανε πιο γρηγορο? και το προβλημα με το autofocus στο βιντεο διορθωθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 παιδια επειδη θελω να το παρω τωρα που επεσε η τιμη αξιζει? η jellybean το εκανε πιο γρηγορο? και το προβλημα με το autofocus στο βιντεο διορθωθηκε? Το πήρες ήδη :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Που διαφέρει η Bond edition; Σου δίνει δώρο κανα dvd ή έχει καμιά ταπετσαρία με την κάνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Που διαφέρει η Bond edition; Σου δίνει δώρο κανα dvd ή έχει καμιά ταπετσαρία με την κάνη; Απ'ότι ξέρω θα περιλαμβάνει έξτρα wallpapers και ringtones από την ταινία. Το θέμα τώρα είναι από που τα παίρνει το Birdphone γιατί κανονικά είναι αποκλειστικότητα της O2... Θέλω να τσιμπήσω την συγκεκριμένη έκδοση αλλά φοβάμαι να μην έχει κανένα logo της O2 πάνω και άλλα σκουπίδια γι'αυτό διστάζω. Αν το έχει πάρει κάποιος από εκεί μπορεί να μας πει τι ακριβώς παίζει... Edited April 1, 2013 by Koucos Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Στο hoh.de 419 ευρώ http://www.hoh.de/detail/index/sArticle/750911 , μην "τσιμπάτε" δεν είναι και από τα ποιο φθηνά site . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) καλημερα και καλο μηνα!!! να κανω μια ερωτηση, σε σχεση με το S θα εχει καλυτερη φωτο?? Το S ειχε καλη καμερα,εγω παραπονα δεν ειχα,αλλα βλεποντας τα χαρακτηριστικα χρησιμοποιει την ιδια του Z απλως στα 8mp. Πιστευω ελαφρως καλυτερη θα ειναι. Αλλα το μεγαλο συν ειναι η μεγαλη του μπαταρια 2300 οσο το Z και μαλιστα σε μικροτερη οθονη 4.6' και 720p αναλυση αρα σε σχεση με το S με την 1700 μπαταρια θα εχει αρκετη διαφορα στην αυτονομια της συσκευης. Βαλε και την πολυ καλη τιμη κατω απο 400 ευρω,πολυ ομορφο ντιζαιν,το led notification που ειναι ολα τα λεφτα,συν μια χαρα χαρακτηριστικα πιστευω θα καλυψει στις περισσοτερες περιπτωσεις ανετα. Εγω παντως ψυθηκα και με βλεπω να το παιρνω.:) 200 ευρω πανω που ειναι το Z/ZL δεν αξιζει η διαφορα τους μονο για 1gb ram παραπανω και τη full hd οθονη που ειναι τα βασικα που διαφερει ετσι μην τρελαθουμε τωρα. Μονο η παραπανω μνημη ζητημα να κοστιζει 10 ευρω στη Sony και καθε Sony για να την χρυσοπληρωνουμε. Edited April 1, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Απ'ότι ξέρω θα περιλαμβάνει έξτρα wallpapers και ringtones από την ταινία. Το θέμα τώρα είναι από που τα παίρνει το Birdphone γιατί κανονικά είναι αποκλειστικότητα της O2... Θέλω να τσιμπήσω την συγκεκριμένη έκδοση αλλά φοβάμαι να μην έχει κανένα logo της O2 πάνω και άλλα σκουπίδια γι'αυτό διστάζω. Αν το έχει πάρει κάποιος από εκεί μπορεί να μας πει τι ακριβώς παίζει... Οταν λες λογκο εννοεις πανω στο κινητο ή στο software? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Το S ειχε καλη καμερα,εγω παραπονα δεν ειχα,αλλα βλεποντας τα χαρακτηριστικα χρησιμοποιει την ιδια του Z απλως στα 8mp. Πιστευω ελαφρως καλυτερη θα ειναι. Αλλα το μεγαλο συν ειναι η μεγαλη του μπαταρια 2300 οσο το Z και μαλιστα σε μικροτερη οθονη 4.6' και 720p αναλυση αρα σε σχεση με το S με την 1700 μπαταρια θα εχει αρκετη διαφορα στην αυτονομια της συσκευης. Βαλε και την πολυ καλη τιμη κατω απο 400 ευρω,πολυ ομορφο ντιζαιν,το led notification που ειναι ολα τα λεφτα,συν μια χαρα χαρακτηριστικα πιστευω θα καλυψει στις περισσοτερες περιπτωσεις ανετα. Εγω παντως ψυθηκα και με βλεπω να το παιρνω.:) 200 ευρω πανω που ειναι το Z/ZL δεν αξιζει η διαφορα τους μονο για 1gb ram παραπανω και τη full hd οθονη που ειναι τα βασικα που διαφερει ετσι μην τρελαθουμε τωρα. Μονο η παραπανω μνημη ζητημα να κοστιζει 10 ευρω στη Sony και καθε Sony για να την χρυσοπληρωνουμε. Σε ευχαριστω πολυ αδερφε,με καλυψεσ πληρως. Και γω για το ZL ημουνα, αλλα και 200 επανω ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα οποτε αμα εχει καλυτερη απο S καμερα που και γω αυτο υποψιαζομαι θα περιμενω προς μεσα καλοκαιριου και θα το χτυπησω. Το S με εχει καλυψει απολυτα και αμα ειναι να δωσω κατι τις παραπανω για να το παρω και να χω ακομα καλυτερα χαρακτηριστικα τοτε θα το κανω. Σε ευχαριστω παντως πολυ για την απαντηση σου, οπως και ολα τα παιδια μεσα στο φορουμ για τις χρησιμες πληρωφοριες που μας δινουν!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 που το πετυχες σε τετοια τιμη?? Κοινώς όποιος ψάχνει βρίσκει..Από γνωστό site με αγγελίες, πιστεύω βα ξέρετε για ποιο μιλάω μόλις 250€ σαν σφραγισμένο. B.t.w. του έβαλα και μια θήκη από το Plaisio.. Sentio αξίας 5€.. Πολύ καλή.. Και σε σούπερ τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Οταν λες λογκο εννοεις πανω στο κινητο ή στο software? Επάνω στο κινητό. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Επάνω στο κινητό. Δεν νομίζω να έχει κάτι πάνω.. Τσίμπα το πάντως χωρίς αμφιβολίες! Πολύ καλό κινητό και το ευχάριστο είναι ο επεξεργαστής που βάζει κάτω των exynos του S3 και τον tegra 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παίδες έχετε σύρει το δάχτυλο από το κάτω μέρος του κινητού προς τα εικονίδια?? Από εκεί που γράφει XPeria προς την αρχή της οθόνης.. Ανοίγει το Google.. Δεν το ήξερα και μ'άρεσε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παίδες έχετε σύρει το δάχτυλο από το κάτω μέρος του κινητού προς τα εικονίδια?? Από εκεί που γράφει XPeria προς την αρχή της οθόνης.. Ανοίγει το Google.. Δεν το ήξερα και μ'άρεσε.. Ναι το κάνω κάθε φορά που θέλω να ψάξω κάτι στο google. Πολύ πρακτικό. Το είχα και στο προηγούμενο κινητό (Galaxy Nexus)..Όσο για την θήκη αυτή εδώ είναι http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Sony-Xperia-T-Black.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Η τιμή έπεσε κι'άλλο! 305 ευρώ!:happy: Πάντως παιδιά το άσπρο που το είδα από κοντά δεν ήταν άσπρο αλλά... είχε γίνει μαύρο... Κακό αυτό:O Θα το προτιμήσω σε μαύρο που δεν μπορεί να μαυρίσει τουλάχιστον:p... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Η τιμή έπεσε κι'άλλο! 305 ευρώ!:happy: Πάντως παιδιά το άσπρο που το είδα από κοντά δεν ήταν άσπρο αλλά... είχε γίνει μαύρο... Κακό αυτό:O Θα το προτιμήσω σε μαύρο που δεν μπορεί να μαυρίσει τουλάχιστον:p... Πρότιμησε το μαύρο που είναι ματ και είναι ωραίο στο χέρι.. Btw ακόμη το σκέφτεσαι για την αγορά του κινητού;; Α μόλις το τσιμπήσεις πάρε και την Θήκη του Πλαισιού με 5€ να το φυλάς ξαλά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 εγω το τσιμπησα στα 303,9 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μπράβο παίδες, μακάρι να μπορούσα να το τσίμπαγα κι γω! Καλορίζικο. :) Να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το 9300 ισχύει αυτό που διαβάζω ότι γενικά είναι ισάξιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μπράβο παίδες, μακάρι να μπορούσα να το τσίμπαγα κι γω! Καλορίζικο. :) Να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το 9300 ισχύει αυτό που διαβάζω ότι γενικά είναι ισάξιο; Για ποιο εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλέ για το Samsung S3 λέει. Δεν πολυμοιάζουν αυτά. Διαφορετικές σχολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για το Xperia T σε σχέση με το s3, σε καθημερινή χρήση καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά; Είχα δει και παλαιότερα benchmarks που το έβγαζε πιο πάνω (αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Πρότιμησε το μαύρο που είναι ματ και είναι ωραίο στο χέρι.. Btw ακόμη το σκέφτεσαι για την αγορά του κινητού;; Α μόλις το τσιμπήσεις πάρε και την Θήκη του Πλαισιού με 5€ να το φυλάς ξαλά:p δεν ξέρω για εσάς αλλά το έχει μια φίλη μου το Τ σε μαύρο ματ χωρίς θήκη και σε 3 μήνες στα σημεία που ακουμπάει το κινητό έχει φύγει το ματ και απλά είναι μαύρο πλαστικό.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για το Xperia T σε σχέση με το s3, σε καθημερινή χρήση καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά; Είχα δει και παλαιότερα benchmarks που το έβγαζε πιο πάνω (αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά). Είχα το S3 για λίγες μέρες και με το touchwiz συνέχεια και ένα lag. Στο Xperia t δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο..Το T μου εβγαλε 5900 στο quadrant πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Η τιμή έπεσε κι'άλλο! 305 ευρώ!:happy: Πάντως παιδιά το άσπρο που το είδα από κοντά δεν ήταν άσπρο αλλά... είχε γίνει μαύρο... Κακό αυτό:O Θα το προτιμήσω σε μαύρο που δεν μπορεί να μαυρίσει τουλάχιστον:p... Δεν είναι τίποτα καθαρίζετε. Πάντως ενώ γενικά το άσπρο μου αρέσει πολύ στα κινητά, στο συγκεκριμένο το Τ μου φαίνεται σαν ξένο κομμάτι το πίσω μέρος. Σε άλλες συσκευές που το λευκό αγκαλιάζει και τις υπόλοιπες πλευρές μέχρι την οθόνη, δείχνει ποιο ομοιόμορφο γι'αυτό και στο Xperia T ταιριάζει περισσότερο το μαύρο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts