Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα.

Χωρίς να κάνω κάτι άλλο σύνδεσα το κινητό στο laptop

και το pc companion μου εμφάνισε τη νέα version 4.3

Την εγκατέστησα και βλέπω ότι έχω full σήμα Wi-Fi

ενώ πριν είχα μία γραμμή.

Έκανα καλά που την έβαλα από πάνω ή έπρεπε να κάνω backup και μετά?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι πρώτες εικόνες...

Φίλε, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς κάνεις και έχει τόση RAM ελεύθερη; Εγώ το πολύ μέχρι 515 να έχω δει Free... :confused:

Φίλε, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς κάνεις και έχει τόση RAM ελεύθερη; Εγώ το πολύ μέχρι 515 να έχω δει Free... :confused:

Απλα με το clean Master το κάνω!!

Edited by Nos1453

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Παρατηρω στο ιντερνετ τρεχει καλυτερα, ανοιγει ποιο γρηγορα σελιδες και φωρτωνει ποιο γρηγορα φωτογραφιες, η οθονη ανταποκρινετε καλητερα σε σχεση με πριν με το screen protector που ειχα βαλει, οι ηχοι παραμενουν το ιδιο χαμηλοι.

Στο αντουτου πριν το ρουταρω ειχα 21536, με το που το ρουταρα πηγε 20846! και τωρα με την 4,3 εβγαλε 23510.

Φίλε moderator καλησπέρα.είμαι καινούριος κ άσχετος γενικά.θέλω μια βοήθεια για το office suite 7 pro το οποίο κατέβασα κ ανοίγει αρχεία doc ή per σε μπερδεμένα ελληνικά.δηλαδή ολόκληρα γραπτά με μπουρδουκλομενα τα γράμματα σε Κάθε λέξη.το ίδιο κάνει κ στη δημιουργία κειμένου.ξέρουμε τι φταίει?στο xperia j το προηγούμενο κινητό δεν είχα πρόβλημα.με το SP χάλασε η δουλειά.ευχαριστώ κ σορυ για το άκυρο του θέματος

Φίλε moderator καλησπέρα.είμαι καινούριος κ άσχετος γενικά.θέλω μια βοήθεια για το office suite 7 pro το οποίο κατέβασα κ ανοίγει αρχεία doc ή per σε μπερδεμένα ελληνικά.δηλαδή ολόκληρα γραπτά με μπουρδουκλομενα τα γράμματα σε Κάθε λέξη.το ίδιο κάνει κ στη δημιουργία κειμένου.ξέρουμε τι φταίει?στο xperia j το προηγούμενο κινητό δεν είχα πρόβλημα.με το SP χάλασε η δουλειά.ευχαριστώ κ σορυ για το άκυρο του θέματος

Πρόβλημα με τη κωδικοσελίδα μου μυρίζεται... Το QuickOffice της Google το δοκίμασες;

Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128

Android 10 | MiUI 12.0.9

Καλησπέρα στην παρέα,

χτες πήρα το SP για την γυναίκα μου και έχει την 4.1.2.

Οσοι έχετε βάλει την 4.3 πείτε μου αν είναι σταθερή, να κάνω την αναβάθμιση όταν έρθει ή να μείνω στη 4.1.2 ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Εως τωρα δουλεύει τελεια...wifi κατα πολυ καλύτερο πιο γρηγορη ανταπόκριση σε οθονη και ανοιγμα εφαρμογων οι αλλαγες ειναι ωραίες ....Με το καλο να βγει και ενα ευκολο προγραματακι για ροοτ και για εμας τους ασχετους :D:D:D:D

Απο θεμα καμερας ειδα αλλαξαν οι ρυθμίσεις αλλα δεν εχω δοκιμασει να δω αν εχει βελτιωθεί η ποιότητα!!! Αν εχει δοκιμασει καποις ας μα ριξη μια ενημερωσει!!!

Edited by Nikos_sp

Πόσες φορές θα σου πω να δίνεις και link; :p

SEUS

Y.Γ.: Αναβάθμιση χωρίς root είναι σαν να μην έχει κυκλοφορήσει... :whistle:

Χαχαχα! Εχει δικιο, απλα πρεπει να αφηνουμε και την χαρα του κοπου και την ενασχολησης στον αλλον.. αν τα δινουμε ολα δεν εχει νοημα πιστευω. Σε λιγο θα πηγαινουμε και σπιτι να ρουταρουμε οποιο παιδι δεν μπορει να ρουταρει μονο του.:p

Με 10 ευρω το session παντως βοηθαω μεσω skype ή teamviewer οποιον θελει να αναβαθμισει ή να rootαρει! :lol: :lol:

Οσο για το iGO, δεν γνωριζω αγαπητε μου mod γιατι χρησιμοποιω το Navigon.

Κ παρέλειψε να πει clean install :p

Α παιδια! Και μην ξεχνατε! Προτιματε το clean install της 4.3!!! :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αυτό το λινκ παραθέτω το torrent για να κατεβάσετε το ftf αρχείο της Ελληνικής Generic ROM, όσοι το θέλουν ας το κατεβάσουν! Και συνεχίστε το seed όσοι μπορείτε! ;)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50273913&postcount=3006

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Έφτασε η μέρα παιδιά!! Ετοιμάστε τα κινητά σας σιγά σιγά για update!

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-t/

Έφτασε η μέρα παιδιά!! Ετοιμάστε τα κινητά σας σιγά σιγά για update!

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-t/

**** yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):rolleyes::happy:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

**** yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):rolleyes::happy:

χαχαχαχα, ελπιζω να παρει το μενου των Ζ/Ζ1, αλλιως πραγματικα τσαμπα η αναμονη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Απ'ότι λένε θα λείπουν τα Sony’s Smart Social Camera and downloadable camera apps. Anyway, μικρό το κακό, ήρθε το 4.3 update :P

Απ'ότι λένε θα λείπουν τα Sony’s Smart Social Camera and downloadable camera apps. Anyway, μικρό το κακό, ήρθε το 4.3 update :P

το σταμινα, τις επιλογες στη notification bar και το υπολοιπο μενου τα βλεπετε δηλαδη? αναμενουμε εντυπωσεις..(εγω θα τη βαλω οταν βγει η ελληνικη σε αρχειο, για να μην ξανα ασχοληθω, θα με κυνηγαει η μανα μου που θα χασει ολα τα wifi κτλ που ειναι αποθηκευμενα)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

χαχαχαχα, ελπιζω να παρει το μενου των Ζ/Ζ1, αλλιως πραγματικα τσαμπα η αναμονη.

τον launcher θα τον παρει αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι χρησιμοποιω nova. παντως ελπιζω σε προσωρινη βελτιωση της μπαταριας γιατι πλεον δεν βγαζω ουτε μιση μερα με ελαχιστα data στο background restricted, extended standby mode παντα ανοιχτο και μονιμα (καλο) 2g.

την καμερα δεν θα την παρουμε αλλα για οποιον ενδιαφερεται σιγουρα θα υπαρχει στους xda σαν apk. μην μου πεις οτι σου ηρθε κιολας;; :wacko:

EDIT Μόλις μίλησα με σόνυ και μου είπαν ότι λανθασμένα ενημερώθηκε η σελίδα και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διάθεση της ενημέρωσης... Άβυσσος η ψυχή της σόνυ...

Edited by al3x1k0

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα στην παρέα,

χτες πήρα το SP για την γυναίκα μου και έχει την 4.1.2.

Οσοι έχετε βάλει την 4.3 πείτε μου αν είναι σταθερή, να κάνω την αναβάθμιση όταν έρθει ή να μείνω στη 4.1.2 ;

Κάνε την, απλά για σιγουριά κάνε την από το Sony Update Service, όχι το PC Companion. Όταν κάνει το μη destructive update το PC Companion, μερικές φορές συμπεριφέρεται λίγο παράξενα το κινητό λόγω της μετατροπής/μεταφοράς των ρυθμίσεων.

Android 10 | MiUI 12.0.9

Δε ξέρω γιατί αλλά το κινητό έγινε πιο αργό από ποτέ με την 4.3

Χρησιμοποιεί 519 Μb RAM και έχει ελεύθερα μόνο 321 με αποτέλεσμα να κολλάει.

Στο κινητό έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έχει καμιά κατεβασμένη εφαρμογή πάνω

του παρά μόνο αυτές που είχε περασμένες από τη μάνα του.

Είναι λογικό να κολλάει τόσο άσχημα;

Δε ξέρω γιατί αλλά το κινητό έγινε πιο αργό από ποτέ με την 4.3

Χρησιμοποιεί 519 Μb RAM και έχει ελεύθερα μόνο 321 με αποτέλεσμα να κολλάει.

Στο κινητό έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έχει καμιά κατεβασμένη εφαρμογή πάνω

του παρά μόνο αυτές που είχε περασμένες από τη μάνα του.

Είναι λογικό να κολλάει τόσο άσχημα;

Δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο, εμένα πηγαίνει σφαίρα με την 4.3 και ου το έχω φορτωσει και με εφαρμογές... Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις με το SUS, όχι με το PC Companion.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Κάνε την, απλά για σιγουριά κάνε την από το Sony Update Service, όχι το PC Companion. Όταν κάνει το μη destructive update το PC Companion, μερικές φορές συμπεριφέρεται λίγο παράξενα το κινητό λόγω της μετατροπής/μεταφοράς των ρυθμίσεων.

Ενδιαφερον...Αρα η βασικη διαφορα στη διαδικασια αναβαθμισης μεσω υπολογιστη των δυο προγραμματων ειναι το αν κανουν wipe η οχι το κινητο ε?

Sony logo.gif

Ενδιαφερον...Αρα η βασικη διαφορα στη διαδικασια αναβαθμισης μεσω υπολογιστη των δυο προγραμματων ειναι το αν κανουν wipe η οχι το κινητο ε?

Τι να σου πω, εγώ μια φορά όταν το πέρασα μέσω PC Companion, δεν εύρισκε το DLNA server του δικτύου, κάποιες επιλογές δεν μπορούσα να τις πειράξω, οπότε μια και είχα κάνει το backup, πέρασα με το SUS το firmware ξανά ως επιδιόρθωση, έσβησε τα πάντα και ήρθε στα ίσια του το κινητό.

Android 10 | MiUI 12.0.9

καλησπέρα , για να περάσω ένα ftf αρχείο θέλει root το κινητό ; εάν το περάσω θα χάσω την εγγύηση; θέλει και Unlocked Bootloader ; Edited by NinjaLord

Σε αυτό το λινκ παραθέτω το torrent για να κατεβάσετε το ftf αρχείο της Ελληνικής Generic ROM, όσοι το θέλουν ας το κατεβάσουν! Και συνεχίστε το seed όσοι μπορείτε! ;)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50273913&postcount=3006

Ευχαριστώ πολύ! :D Την έψαχνα ... :)

Edited by Mitsos_The_Great

Δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο, εμένα πηγαίνει σφαίρα με την 4.3 και ου το έχω φορτωσει και με εφαρμογές... Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις με το SUS, όχι με το PC Companion.

Ok θα το δοκιμάσω.

Edited by Local876

• The title was changed to Sony Xperia T