jimptsog Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ψαχνοντας να βρω δευτερη μπαταρια αν τελικα παρω το sp,,βρηκα αυτη... http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-1272-2989-Battery-for-Sony-Xperia-SP-C5302-C5303-Cell-Flex-/141162015716?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20dde96be4 Παρατηρω πως εχει καλωδιο με επαφες... Εσεις που εχεται το κινητο,,ειναι ευκολη η εξαγωγη κ εισαγωγη δευτερης μπαταριας σε περιπτωση που τελειωνει η πρωτη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Με ένα καμένο όχι δεν δικαιούσαι. Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω. Το βιβλίο πληροφοριών σχετικά με την εγγύηση λέει για 2 καμμένα pixels και άνω. Δεν αναφέρει όμως τι γίνεται όταν το καμμένο pixel εμφανίζετε από την πρώτη μέρα αγοράς. Άρα; Να περιμένω να καεί κι άλλο pixel; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ψαχνοντας να βρω δευτερη μπαταρια αν τελικα παρω το sp,,βρηκα αυτη... http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-1272-2989-Battery-for-Sony-Xperia-SP-C5302-C5303-Cell-Flex-/141162015716?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20dde96be4 Παρατηρω πως εχει καλωδιο με επαφες... Εσεις που εχεται το κινητο,,ειναι ευκολη η εξαγωγη κ εισαγωγη δευτερης μπαταριας σε περιπτωση που τελειωνει η πρωτη ?? Οχι δεν ειναι ευκολη, αν βγει το πισω καλυμα δεν εχεις επαφη με την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ψαχνοντας να βρω δευτερη μπαταρια αν τελικα παρω το sp,,βρηκα αυτη... http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-1272-2989-Battery-for-Sony-Xperia-SP-C5302-C5303-Cell-Flex-/141162015716?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20dde96be4 Παρατηρω πως εχει καλωδιο με επαφες... Εσεις που εχεται το κινητο,,ειναι ευκολη η εξαγωγη κ εισαγωγη δευτερης μπαταριας σε περιπτωση που τελειωνει η πρωτη ?? Βρε ακόμα δεν πήρες το κινητό και ψάχνεις για μπαταρία;;; :p:p Αφού είσαι έτοιμος να το κάνεις το βήμα γιατί δεν το αποφασίζεις; Το βιβλίο πληροφοριών σχετικά με την εγγύηση λέει για 2 καμμένα pixels και άνω. Δεν αναφέρει όμως τι γίνεται όταν το καμμένο pixel εμφανίζετε από την πρώτη μέρα αγοράς. Άρα; Να περιμένω να καεί κι άλλο pixel; :confused: Δεν νομίζω να σου καεί άλλο. Πήγαινε κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα που το πήρες ή κάνε ένα τηλέφωνο στη Sony. Δεν έχει νόημα να περιμένεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Βρε ακόμα δεν πήρες το κινητό και ψάχνεις για μπαταρία;;; :p:p Αφού είσαι έτοιμος να το κάνεις το βήμα γιατί δεν το αποφασίζεις; Δεν νομίζω να σου καεί άλλο. Πήγαινε κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα που το πήρες ή κάνε ένα τηλέφωνο στη Sony. Δεν έχει νόημα να περιμένεις. Μου είπαν στο τηλέφωνο από το ΟTE Shop που το αγόρασα να το πάω την Δευτέρα με την απόδειξη να το δουν (περιμένουν νέες παραλαβές εν τω μεταξύ). Μακάρι να μου το αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Γιατί να έχεις θέμα με την ασπριλα? Θεωρητικά οι amoled οθόνες θα έχουν λόγω του ότι είναι κατά κύριο λόγο"μαύρες"all the time.Στις ips LCD το ίδιο είναι είτε άσπρο είτε μαύρο είτε πράσινο.δοκίμασε και με flashtool και κάνε clean install. Υπάρχει λινκ για την ελληνική ρομ;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μου είπαν στο τηλέφωνο από το ΟTE Shop που το αγόρασα να το πάω την Δευτέρα με την απόδειξη να το δουν (περιμένουν νέες παραλαβές εν τω μεταξύ). Μακάρι να μου το αλλάξουν. Ψιλο(χοντρο)ασχετοι ειναι οποτε απλα μην φυγεις χωρις καινουριο κινητο... :happy::rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Βρε ακόμα δεν πήρες το κινητό και ψάχνεις για μπαταρία;;; :p:p Αφού είσαι έτοιμος να το κάνεις το βήμα γιατί δεν το αποφασίζεις; Δεν νομίζω να σου καεί άλλο. Πήγαινε κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα που το πήρες ή κάνε ένα τηλέφωνο στη Sony. Δεν έχει νόημα να περιμένεις. Ελα ντε,,,γιατι δε το παιρνω ακομη...??? Δεν σας διαβαζα αλλωτε,,,επαιρνα καθε χρονο ενα sony ericsson που μου αρεσε ,,ποτε δεν ειχα προβλημα ,,δεν ειμαι και απαιτητικος πελατης,,την εβγαζα καλα... Τωρα με εσας,,και με το πληθος κινητων εδω μεσα,,το ενα κανει ετσι,,το αλλο κανει αυτο,το αλλο εκεινο,,του ενος του βρωμαει αυτο,,του αλλου του βρωμαει εκεινο,,αλλος ρουτ,,αλλος ρομ,, εχω μπερδεψει τα μπουτια μου... Ενω ελεγα να παρω κινεζικο αυτη τη φορα ,οπως ενας φιλος μου,,,αλλα τελικα σκεφτομαι να μην φυγω απο τη σονυ.. Χθες που ειχα υπηρεσια,μου τα επρηξε ενας συναδελφος ,,παρε Νοκια με windows... θα παω να δω και απο κοντα αυριο το νοκια 925 που μου αρεσε απο της φωτο που ειδα. Θα τα καταφερω με τα windows ,,η θα το μετανοιωσω γιατι ειμαι συνιθησμενος με android....... Η 4.3 που βγηκε,, θα βγει,,ποσο χρονο θα παρει για να ρθει στην Ελλαδα κινητο με εργοστασιακα εγκατεστημενη τη 4.3 αρχηγε ?? Μου την εσπασε και λιγο που δεν βγαινει η μπαταρια του sp... Α και μια προταση,,τωρα που σας παρακολουθω,,δεν ξερω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο θεμα,, Να ανοιχτει θεμα με τις προσφορες που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα. Τα χριστουγενα ειχε προσφορα ο Γερμανος το huawei P6 για παραδειγμα Το plaisio αν δεν κανω λαθος ,πριν τις γιορτες ειχε προσφορα το Νοκια lumia 925.. Αν δεν πεις στο συγκεκριμενο θεμα με το συγκεκριμενο κινητο,,δεν προκειται να δεις τη προσφορα. ενω αν εχουμε καποιο ξεχωριστω θεμα με προσφορες (εκτος αν εχουμε και δε το ειδα) θα μπαινει αυτος που παιρνει μυρωδια την οποια προσφορα και θα ενημερωνομαστε ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ψιλο(χοντρο)ασχετοι ειναι οποτε απλα μην φυγεις χωρις καινουριο κινητο... :happy::rolleyes: Εννοείτε... Φοβάμαι μόνο μην μου πουν ότι δεν το έχουν και περάσει το DOA και θα πρέπει να πάει στην Arvato. Του πέρασα σχετική εφαρμογή από το Play store που κάνει τα καμμένα πίξελ να φαίνονται και θα τους το πάω αύριο πρωί - πρωί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλησπερα παιδια.με το wifi τι γινετε.ο καθενας τα λεει διαφορετικα.εχει θεμα η συσκευη τελικα η οχι?διορθωνετε με καποιο update η ειναι θεμα hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλησπερα παιδια.με το wifi τι γινετε.ο καθενας τα λεει διαφορετικα.εχει θεμα η συσκευη τελικα η οχι?διορθωνετε με καποιο update η ειναι θεμα hardware? Σε αυτό που έχω εγώ τώρα δεν παρατηρώ κάτι, είναι λίγο αδύναμο σε σχέση με του L & Ideos x5 αλλά όχι τίποτα το τρομερό...Από βδομάδα βγαίνει η 4.3 και θα μας πουν και οι άλλοι αν είναι θέμα softaware ή hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε αυτό που έχω εγώ τώρα δεν παρατηρώ κάτι, είναι λίγο αδύναμο σε σχέση με του L & Ideos x5 αλλά όχι τίποτα το τρομερό...Από βδομάδα βγαίνει η 4.3 και θα μας πουν και οι άλλοι αν είναι θέμα softaware ή hardware. software θέμα είναι. την πέρασα την 4.3 που έδωσε ο DoomLord. για την ROM καλή είναι αλλά μου φαίνεται ότι παρόλο που ελευθερώνει RAM η τελική διαθέσιμη με τα ίδια προγράμματα είναι πολύ λιγότερη. Τώρα έχω CM11 και η ελεύθερη μνήμη είναι 300 MB! Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) software θέμα είναι. την πέρασα την 4.3 που έδωσε ο DoomLord. για την ROM καλή είναι αλλά μου φαίνεται ότι παρόλο που ελευθερώνει RAM η τελική διαθέσιμη με τα ίδια προγράμματα είναι πολύ λιγότερη. Τώρα έχω CM11 και η ελεύθερη μνήμη είναι 300 MB! Software τι ειναι;;; Η εκδοση του android ?? Το WiFi πως παει με τη 4.3 φιλε.;;; Edited January 12, 2014 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 software θέμα είναι. την πέρασα την 4.3 που έδωσε ο DoomLord. για την ROM καλή είναι αλλά μου φαίνεται ότι παρόλο που ελευθερώνει RAM η τελική διαθέσιμη με τα ίδια προγράμματα είναι πολύ λιγότερη. Τώρα έχω CM11 και η ελεύθερη μνήμη είναι 300 MB! Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει κάτι η Sony για την RAM. Στην Stock 4.1.2 έχω απενεργοποιήσει μερικές εφαρμογές του συστήματος (δεν έχω κάνει Root ακόμα) και βλέπω πολύ συχνά με το Walkman στο backround 350-430. Σχετικά με το wi-fi χαίρομαι που είναι θέμα Software. Άντε να δούμε... Πως τα πάει η 4.3 στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εννοείτε... Φοβάμαι μόνο μην μου πουν ότι δεν το έχουν και περάσει το DOA και θα πρέπει να πάει στην Arvato. Του πέρασα σχετική εφαρμογή από το Play store που κάνει τα καμμένα πίξελ να φαίνονται και θα τους το πάω αύριο πρωί - πρωί... Δεν υπάρχει αυτό που λες. Το πολύ πολύ πάρε τα λεφτά ή την επιδότηση σου πίσω και πήγαινε σε Γερμανό, κοσμοτέ, πλαίσιο, mobilehellas.com και παρτο καινούριο. ΜΗΝ μπεις σε διαδικασία σέρβις με Αρβάτο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Το πήρα με δόσεις στον τηλεφωνικό λογαριασμό. Λίγο δύσκολο να πάρω επιδότηση πίσω! Όπως και να'χει θα τους πω να το αλλάξουν , υποχρεωμένοι είναι διότι το πρόβλημα ήταν από το κουτί! Δεν μπλέκω με arvatο για κανένα λόγο! Edited January 12, 2014 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η 4.3 που βγηκε,, θα βγει,,ποσο χρονο θα παρει για να ρθει στην Ελλαδα κινητο με εργοστασιακα εγκατεστημενη τη 4.3 αρχηγε ?? Μου την εσπασε και λιγο που δεν βγαινει η μπαταρια του sp... Επίσημα αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί την άλλη βδομάδα. καλησπερα παιδια.με το wifi τι γινετε.ο καθενας τα λεει διαφορετικα.εχει θεμα η συσκευη τελικα η οχι?διορθωνετε με καποιο update η ειναι θεμα hardware? Όσοι την έχουν βάλει λένε ότι με την 4.3 έχει βελτιωθεί σημαντικά το WiFi οπότε ήταν θέμα software. Software τι ειναι;;; Η εκδοση του android ?? Το WiFi πως παει με τη 4.3 φιλε.;;; Ναι, την έκδοση του Android εννοούν τα παιδιά όταν λένε software Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Επίσημα αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί την άλλη βδομάδα. Όσοι την έχουν βάλει λένε ότι με την 4.3 έχει βελτιωθεί σημαντικά το WiFi οπότε ήταν θέμα software. Ναι, την έκδοση του Android εννοούν τα παιδιά όταν λένε software Εισαι πρωτος,,εισαι Αρχηγος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Υπάρχει λινκ για την ελληνική ρομ;; εγω απο εδω την κατεβασα: http://www.xperiablog.net/forum/resources/categories/xperia-t.22/ τι εννοεις ελληνικη ρομ? παντως εχει κ ελληνικα! κατι ακομα. Εχω κατεβασει το sony update service στον υπολογιστη μου αλλα στην λιστα που επιλεγεις τηλεφωνο δεν εμφανιζει το δικο μου(xperia t ) , ενω στον υπολογιστη του αδερφου μου που το κατεβασα την ιδια μερα το εμφανιζει. Ξερει κανεις γιατι? η μονη διαφορα ειναι οτι εγω εχω windows 8 και ο αδερφοσ μου windows xp αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο. Edited January 13, 2014 by minepo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά προτείνετε καμια καλή θήκη από το Skroutz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά προτείνετε καμια καλή θήκη από το Skroutz! Όπως είχα πει παλιότερα, προτιμώ να ψωνίζω από eBay αυτά τα πράγματα. Με 8€ πήρα θήκη-πορτοφόλι, ζελατίνα και stylus. Εκτός φυσικά αν το βιάζεσαι οπότε μην δώσεις σημασία στο post. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Να πω κάτι ρατσιστικό (για εμάς του αριστερόχειρες) που έχω προσέξει; το μικρόφωνο ομιλίας είναι κάτω δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας το κινητό το κρατάω με το αριστερό και πολλές φορές με ακούνε σιγά όταν το κρατάω με το δεξί τα πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά με ακούνε τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Να πω κάτι ρατσιστικό (για εμάς του αριστερόχειρες) που έχω προσέξει; το μικρόφωνο ομιλίας είναι κάτω δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας το κινητό το κρατάω με το αριστερό και πολλές φορές με ακούνε σιγά όταν το κρατάω με το δεξί τα πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά με ακούνε τέλεια. Αν και δεξιοχειρας θα σε υποστηρίξω παρα πολυ....Θεωρό λαθος αυτο με το μικρόφωνο θα επρεπε να ειναι στην μεση οπως και το ακουστικο ετσι είτε δεξιος ειτε αριστερός στο χερι ετσι :p θα ακουγοσουνα παντα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Να πω κάτι ρατσιστικό (για εμάς του αριστερόχειρες) που έχω προσέξει; το μικρόφωνο ομιλίας είναι κάτω δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας το κινητό το κρατάω με το αριστερό και πολλές φορές με ακούνε σιγά όταν το κρατάω με το δεξί τα πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά με ακούνε τέλεια. Αριστεροχειρας και δω.... αλλα αυτο δεν το ειχα προσεξει.....! Ευστοχη παρατηρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Να πω κάτι ρατσιστικό (για εμάς του αριστερόχειρες) που έχω προσέξει; το μικρόφωνο ομιλίας είναι κάτω δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας το κινητό το κρατάω με το αριστερό και πολλές φορές με ακούνε σιγά όταν το κρατάω με το δεξί τα πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά με ακούνε τέλεια. Το μικροφωνο ειναι κατω αριστερα, πως γινετε να το καλυπτεις οταν το κρατας με το αριστερο σου χερι.?? Με το δεξι ναι ισως το καλυψεις με τα δαχτυλα σου, εγω που μιλαω και με τα δυο οπως με βολεψει, δεν εχω δει προβλημα... Αν μιλας με το αριστερο το μικροφωνο εχει μεγαλυτερη αποσταση απο το στομα σου, σε σχεση αν μιλας απο την δεξια μερια, και αν το ακουμπας στο μαγουλο σου, τοτε για αυτο γινετε αυτο... Edited January 12, 2014 by rouleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts