Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν απο αυτο ειχα to xperia p το οποιο στο δωματιο μου εδειχνε 1 γραμμη δλδ προφανως συνδεοταν οριακα , αλλα ποτε δεν εκανε αποσυνδεση και η αληθεια ειναι οτι και απο την ταχυτητα περιηγησης δεν ειχα παρατηρησει να ειναι αργη . ειδα ενα αρθρο προηγουμενος της sony mobile για περιπτωσεις αντιστοιχες με την δικη μου που προτηνει καποιες αλλαγες ρυθμισεων στο modem ,to βραδυ που θα παω σπιτι θα της κανω και στο δικο μου αν δω οτι λυνεται το προβλημα θα της δημοσιευσω κιολας σε περιπτωση που καποιος εχει το ιδιο προβλημα.

Ισως με καποιες ρυθμισεις να παιξει καλυτερα, ισως να αλλαξεις καναλι πχ.

επισης με καρφωτη ΙΡ ισως να συνδεεται καλυτερα (λεω στην τυχη τωρα, δεν ξερω).

επειδη ειχα και το Ρ παντως, η διαφορα ηταν μικρη,ελαχιστη. Δηλαδη σκεφτομαι οτι μηπως να μετακινουσες το μοντεμ λιγο προς το δωματιο και το εβλεπε...εγω το εχω κανει και αυτο, του αλλαξα λιγο θεση γιατι ηθελα να φτανει στην τουαλετα και λειτουργησε (να περναει η ωρα :P )

ΜΕ το Ζ ειδα τρομερη βελτιωση στη ληψη.. (αλλα σε σχεση με το 2ο Τ που πηρα ειναι ακριβως τα ιδια. το ξαναλεω αυτο γιατι μουχει κανει εντυπωση το 2ο)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβως αυτα ελεγε καρφωτη ip ,αλλαγη καναλιου ,και αλλαγη απο wpa se wep του κωδικου. δοκιμασα να το μετακινησω οσο φτανει το καλωδιο περιπου μισο μετρο δλδ και καμμια διαφορα. παιζει να φταιει η θηκη σηλικονης???? (αχαχα τωρα ειδα το να περναει η ωρα στην τουαλλετα, και εγω ετσι κανω :P ) μηπως το δευτερο που πηρες φοραγε την 4,1,2 ενω το πρωτο την 4,1,1 ? δυσκολο να προχωρησε η εταιρια σε αλλαγη hardware. Edited by zxr

Υπάρχει κανείς που να έχει ειδοποίηση για την 4.3?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ακριβως αυτα ελεγε καρφωτη ip ,αλλαγη καναλιου ,και αλλαγη απο wpa se wep του κωδικου. δοκιμασα να το μετακινησω οσο φτανει το καλωδιο περιπου μισο μετρο δλδ και καμμια διαφορα. παιζει να φταιει η θηκη σηλικονης???? (αχαχα τωρα ειδα το να περναει η ωρα στην τουαλλετα, και εγω ετσι κανω :P ) μηπως το δευτερο που πηρες φοραγε την 4,1,2 ενω το πρωτο την 4,1,1 ? δυσκολο να προχωρησε η εταιρια σε αλλαγη hardware.

Τα είχα και τα δύο μέχρι πριν 1 μήνα με ακριβώς το ίδιο software.. Και με τις ίδιες θήκες.. Πιστεύω ότι είναι θέμα hardware..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και Εγώ αυτό αναρωτιέμαι...ήρθε σε κανέναν;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Υπομονή, τα καλά πράγματα αργούν... Ούτως ή άλλως έχετε σκοπό να την περάσετε στο κινητό πριν βγει rooting method?

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Υπομονή, τα καλά πράγματα αργούν... Ούτως ή άλλως έχετε σκοπό να την περάσετε στο κινητό πριν βγει rooting method?

Εμένα με καίει για το κινητό της γυναίκας μου, που το έχει σε stock, για να γλυτώσω τη γκρίνια για το wifi... Για το δικό μου θα το καθυστερήσω λιγάκι...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Κανενας στον κοσμο δεν την εχει παρει ΑΚΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ δεν την εχει στειλει καν ακομα η Sony... Αλλα οπως ειπε και ο φιλος πριν, το λογικο ειναι να περιμενεις να βγει μια Custom Stock Based με Root μαζι & μετα να την βαλετε.... εκτος αν καποιος εχει Locked BootLoader + Stock Stock ολα χωρις root καν... Μονο ετσι θα παρει OTA Update

Κανενας στον κοσμο δεν την εχει παρει ΑΚΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ δεν την εχει στειλει καν ακομα η Sony... Αλλα οπως ειπε και ο φιλος πριν, το λογικο ειναι να περιμενεις να βγει μια Custom Stock Based με Root μαζι & μετα να την βαλετε.... εκτος αν καποιος εχει Locked BootLoader + Stock Stock ολα χωρις root καν... Μονο ετσι θα παρει OTA Update

Εγώ μαμα ρομ κςι ροοτ έχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά όποιος θέλει φθηνό κινητό moto g από το Amazon με 200 ευρώ. Και καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα (μπρος πίσω) και 4.4 σχεδόν stock Android. Μόνο στη gpu υστερεί. Πολλά τα θέματα με την Sony τελικά είτε είναι μεσαία κατηγορία είτε ναυαρχίδα. Ούτε οι Ιάπωνες δεν την προτιμούν!

αυτό θα πρέπει να μας προβληματίζει αρκετά (έχω διαβάσει και εγώ το άρθρο...).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ μαμα ρομ κςι ροοτ έχω...

Δεν γινεται να παρεις OTA τοτε.... Ουτε με PC Companion νομιζω.... θα πρεπει να βαλεις η μεσω CWM καμια custom 4.3 Stock Based, οταν βγει... ή να φλασαρεις την επισημη μεσω FlashTool

Δεν γινεται να παρεις OTA τοτε.... Ουτε με PC Companion νομιζω.... θα πρεπει να βαλεις η μεσω CWM καμια custom 4.3 Stock Based, οταν βγει... ή να φλασαρεις την επισημη μεσω FlashTool

Το ρουτ δεν πειραζει. Μπορει να κανει το update μεσω pcc ή seus κανονικα. ΟΤΑ δεν θα δειτε αναβαθμιση παντως.

Τωρα αν εχετε αρχισει τις μοντες, τα ξηλωματα και γενικα τα πειραγματα της συσκευης το πιθανοτερο ειναι να γραψει οτι εχετε τροποποιημενο λογισμικο και να μην προχωρησει η αναβαθμιση.. οποτε τοτε το flashtool ειναι μονοδρομος.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ρουτ δεν πειραζει. Μπορει να κανει το update μεσω pcc ή seus κανονικα. ΟΤΑ δεν θα δειτε αναβαθμιση παντως.

Τωρα αν εχετε αρχισει τις μοντες, τα ξηλωματα και γενικα τα πειραγματα της συσκευης το πιθανοτερο ειναι να γραψει οτι εχετε τροποποιημενο λογισμικο και να μην προχωρησει η αναβαθμιση.. οποτε τοτε το flashtool ειναι μονοδρομος.:)

Η ερώτηση είνα. Εάν έχει βγει ή όχι;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πάλι το μονο που με ενοχλεί είναι η πολύ μέτρια λήψη σήματος wi fi ( = αποσυνδέσεις....)δεν έχω άλλο θέμα, αντε να εχω παρατηρησει και λίγες φορες οτι παω να το ξεκλειδώσω και δεν κάνει τίποτα εκτος του οτι αναβει το φως της οθονης αλλα παραμένει μαυρη,με την 2η προσπαθεια ειναι οκ.

Σύμφωνα με το xda η 4.3 ίσως είναι και απο αυριο διαθέσιμη επίσημα για λήψη για να δούμε αν θα στρωσει το wifi !!!

rouleman

Με την μέθοδο αυτη, φορτίζει οταν είναι απενεργοποιημενο ?

Και επίσης βγάζει notifications για να ξανα κατεβάσει την 254 που ήδη έχει ?

Χρόνια Πολλά σε όλους!!! αυτό που λες για το ξεκλείδωμα και μένα το κάνει κατά καιρούς. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται;;;

όταν έρθει με το καλό η ειδοποίηση για αναβάθμιση, πρέπει να την κάνουμε αμέσως ή καλύτερα είναι να περιμένουμε κ πόσο καιρό;;;

Χρόνια Πολλά σε όλους!!! αυτό που λες για το ξεκλείδωμα και μένα το κάνει κατά καιρούς. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται;;;

όταν έρθει με το καλό η ειδοποίηση για αναβάθμιση, πρέπει να την κάνουμε αμέσως ή καλύτερα είναι να περιμένουμε κ πόσο καιρό;;;

Αν θες να περιμενεις θα περιμενεις μονο για να βγει κατι custom για το root, Αλλιως οχι δεν εχεις λογο να περιμενεις, το κανεις το update αμεσως!

Αν θες να περιμενεις θα περιμενεις μονο για να βγει κατι custom για το root, Αλλιως οχι δεν εχεις λογο να περιμενεις, το κανεις το update αμεσως!

Βασικα εγω θα ελεγα να περιμενετε παιδια. Υπαρχουν τοσες αναφορες και για τη sony αλλα και για αλλες εταιριες που μια αναβαθμιση εκανε χειροτερη τη συσκευη.

Περιμενετε για feedback απο sites του εξωτερικου και μετα αναβαθμιστε. Αυτο τουλαχιστον κανω εγω στις συσκευες μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια προσπαθησα να κανω root το κινητο και να περασω αλλη ρομ αλλα δεν τα καταφερα. Δλδ το κανω root αλλα οταν παω να περασω μια ρομ το κινητο κρασαρει και αν παω να το ανοιξω κανει loop. Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

Παιδια προσπαθησα να κανω root το κινητο και να περασω αλλη ρομ αλλα δεν τα καταφερα. Δλδ το κανω root αλλα οταν παω να περασω μια ρομ το κινητο κρασαρει και αν παω να το ανοιξω κανει loop. Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

για να περασεις ρομ που δεν ειναι βασισμενη στην στοκ πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader (και να χασεις την εγγυηση).

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εμένα με καίει για το κινητό της γυναίκας μου, που το έχει σε stock, για να γλυτώσω τη γκρίνια για το wifi... Για το δικό μου θα το καθυστερήσω λιγάκι...

Όπως και να'χει ότι και να λέμε εδώ δεν αλλάζει κάτι, οπότε απλά υπομονή. Όσο το συζητάμε τόσο πιο πολύ μας φαίνεται ότι καθυστερεί. Σκεφτείτε κιόλας ότι δεν έχει τελειώσει καν η μέρα και παίζει και η διαφορά ώρας! Στην πολύ καλύτερη περίπτωση να βγει μέχρι αύριο κάποια στιγμή! Έπειτα σκεφτείτε ότι όσο περισσότερο καθυστερεί τόσες περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο καλοφτιαγμένη η έκδοση και να μην έχει bugs!

Συμφωνώ με Κώστα και προσθέτω ότι αν έχεις κάνει απλά root και δεν έχεις βάλει cfw θα παίζει και το OTA. Μέχρι τώρα στο Neo V μου δούλευε, ειδικά στην μεγάλη αναβάθμιση από 2.3.4 σε 4.0.4. Το μόνο που ίσως έχει θέμα είναι η χρήση της κρυπτογράφισης... Αν θυμάστε όσοι το έχουν ενεργοποιήσει, έλεγε ότι για να απενεργοποιηθεί πρέπει να γίνει hard reset... Οπότε κατά πάσα πιθανότητα να παίξει θέμα με την αναβάθμιση... Ίσως να ζητήσει σύνδεση μέσω pc για να πάρει και backup και να κάνει hard reset και upgrade...

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

για να περασεις ρομ που δεν ειναι βασισμενη στην στοκ πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader (και να χασεις την εγγυηση).

Αν εννοεις αυτο που οταν ανοιγεισ το κινητο πατας το volume down διακεκομενα κ σε βγαζει στο clockwork mod το εχω κανει.. βασικα ακουλουθησα πιστα τις οδηγιες στο συγκεκριμενο forum που εχει το Myphone.gr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359202. Τωρα αν δεν εννοεις αυτο, μπορεις να εξηγησεις πως γινεται?

Συμφωνώ με Κώστα και προσθέτω ότι αν έχεις κάνει απλά root και δεν έχεις βάλει cfw θα παίζει και το OTA. Μέχρι τώρα στο Neo V μου δούλευε, ειδικά στην μεγάλη αναβάθμιση από 2.3.4 σε 4.0.4. Το μόνο που ίσως έχει θέμα είναι η χρήση της κρυπτογράφισης... Αν θυμάστε όσοι το έχουν ενεργοποιήσει, έλεγε ότι για να απενεργοποιηθεί πρέπει να γίνει hard reset... Οπότε κατά πάσα πιθανότητα να παίξει θέμα με την αναβάθμιση... Ίσως να ζητήσει σύνδεση μέσω pc για να πάρει και backup και να κάνει hard reset και upgrade...

Και φυσικά προτιμούμε καλωδιάκι γιατί όταν φας disconnect από το wifi την ώρα που κάνεις τη διαδικασία, τότε το πιθανότερο είναι να μείνεις με brickαρισμένο κινητό.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως και να'χει ότι και να λέμε εδώ δεν αλλάζει κάτι, οπότε απλά υπομονή. Όσο το συζητάμε τόσο πιο πολύ μας φαίνεται ότι καθυστερεί. Σκεφτείτε κιόλας ότι δεν έχει τελειώσει καν η μέρα και παίζει και η διαφορά ώρας! Στην πολύ καλύτερη περίπτωση να βγει μέχρι αύριο κάποια στιγμή! Έπειτα σκεφτείτε ότι όσο περισσότερο καθυστερεί τόσες περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο καλοφτιαγμένη η έκδοση και να μην έχει bugs!

Το ότι καθυστερεί δεν σημαίνει ότι διορθώνουν τα bugs.. Ο αριθμός έκδοσης της νέας μαμάς ROM που θα πάρουμε θα είναι ο 12.1.A.0.253 , έχει γίνει η πιστοποίησή του ήδη από τις 23 Δεκεμβρίου. http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=23021

Στα Z1, Z Ultra, Z, ZL, ZR και Tablet Z το release της νέας έκδοσης έγινε διαθέσιμο ακριβώς μία εβδομάδα μετά την πιστοποίηση. Δεν ξέρω γιατί η Sony αργεί να δώσει την αναβάθμιση στο SP, θα έπρεπε να είναι online από το μεσημέρι τουλάχιστον, όπως έγινε και για τα μοντέλα που ανέφερα παραπάνω. Αντιθέτως, έχει δώσει από το πρωί μία bug fixing αναβάθμιση του XPERIA L στην 4.2.2, η οποία πιστοποιήθηκε την ίδια μέρα με αυτή του SP. http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=22825

Και φυσικά προτιμούμε καλωδιάκι γιατί όταν φας disconnect από το wifi την ώρα που κάνεις τη διαδικασία, τότε το πιθανότερο είναι να μείνεις με brickαρισμένο κινητό.:lol:

Όχι απαραίτητα. Πρώτα γίνεται το download της ROM και μετά σου ζητάει να συνδέσεις το κινητό κλειστό για να προχωρήσει με την αναβάθμιση.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Όχι απαραίτητα. Πρώτα γίνεται το download της ROM και μετά σου ζητάει να συνδέσεις το κινητό κλειστό για να προχωρήσει με την αναβάθμιση.

Όταν παλιότερα είχα κάνει ένα minor bug update νομίζω δεν είχα χρειαστεί καθόλου καλώδιο. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος βέβαια..

Πέρα από αυτό, η καθαρή εγκατάσταση επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Οπότε SEUS παιδιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εννοεις αυτο που οταν ανοιγεισ το κινητο πατας το volume down διακεκομενα κ σε βγαζει στο clockwork mod το εχω κανει.. βασικα ακουλουθησα πιστα τις οδηγιες στο συγκεκριμενο forum που εχει το Myphone.gr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359202. Τωρα αν δεν εννοεις αυτο, μπορεις να εξηγησεις πως γινεται?

ωραια... λοιπον τοτε μπορεις να βαλεις μια ρομ. ετσι οπως εισαι τωρα μπορεις μονο αυτες που λενε LB (Locked Bootloader). Αν θες να ξεκλειδώσεις εγγύηση χάνεις την εγγύηση γιατί γίνεται με επίσημο τρόπο της σόνυ.

• The title was changed to Sony Xperia T