kyprianou Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση την 12.0.Α.2.254 αλλά δεν έχει γίνει η μπάρα με τα 3 κουμπιά κάτω ημιδιαφανές όπως διαβάζω ότι θα έπρεπε να είναι μετά το update, είναι ακόμα μαύρη. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Τi διαφορές έχει αυτό το update σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Τi διαφορές έχει αυτό το update σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο ? Δες http://www.xperiablog.net/2013/08/12/new-xperia-sp-update-arrives-12-0-a-2-245/ Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 για να δουλεψει το google now ή εστω να μιλαει οταν ρωταω κατι στο google (τι καιρο κανει πχ) θελει ειδικη ρυθμιση; Δεν μου δουλευει τιποτα. Αλλαξα και την γλωσσα στα αγγλικα αλλα και παλι. Στις ρυθμισεις του google search δεν μου βγαζει επιλογη για google now Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μου ήρθε ενημέρωση για την Beta εφαρμογή “ Xperia Lounge 2.4.2 “ μεγέθους 2,1Mb ξέρει κανένας τι ακριβός είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abourazanis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μου ήρθε ενημέρωση για την Beta εφαρμογή “ Xperia Lounge 2.4.2 “ μεγέθους 2,1Mb ξέρει κανένας τι ακριβός είναι? Κάτι σαν κέντρο ενημέρωσης/διαγωνισμών μου κάνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.xhs&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δεν ξέρω αν σε κάποιον έχει ξανασυμβεί, στα εισερχόμενα sms δεν φαίνονται κανονικά τα smilies με εικονίδια αλλά με τα σημεία στίξης. Υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 καλησπερα,μηπως εχει βγει root για την .254? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μπααα, η Sony έχει τον δικό της χαβά. Δεν βλέπετε πως βγάζει τα μοντέλα το ένα μετά το άλλο? Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με το Τ που ειναι ήδη 3 μοντέλα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 καλησπερα,μηπως εχει βγει root για την .254? http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2338 Πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ξερει κανεις τι ειναι το Slow voice (αργη ομιλια) και κατι αλλες ρυθμισεις ηχου κλησεων; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ξερει κανεις τι ειναι το Slow voice (αργη ομιλια) και κατι αλλες ρυθμισεις ηχου κλησεων; Αυτο που λεει.. Καθυστερει την ομιλια του συνομιτη για να ακουγεται πιο καθαρα. Δεν ξερω πως καταφεραν κατι τετοιο αλλα εχει πολυ πλακα. Αν εχεις καρτοκινητο, παρε να ακουσεις ποσες μοναδες εχεις. Την μια φορα μην επιλεξεις την αργη ομιλια και την αλλη επελεξε το και θα δεις διαφορα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Αυτο που λεει.. Καθυστερει την ομιλια του συνομιτη για να ακουγεται πιο καθαρα. Δεν ξερω πως καταφεραν κατι τετοιο αλλα εχει πολυ πλακα. Αν εχεις καρτοκινητο, παρε να ακουσεις ποσες μοναδες εχεις. Την μια φορα μην επιλεξεις την αργη ομιλια και την αλλη επελεξε το και θα δεις διαφορα.:) Δεν εχω καρτα:( . Γνωμη σου ειναι να το ενεργοποιησω; Αξιζει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Δεν εχω καρτα:( . Γνωμη σου ειναι να το ενεργοποιησω; Αξιζει; Εγώ δεν το έχω ενεργοποιήσει. Κάνε μία δοκιμή. Πάρε έναν φίλο σου ή πες του να σε πάρει αυτός. Αν σαρέσει το αποτέλεσμα το κρατάς.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2338 Πολλά ευχαριστω παρα πολυ φιλε !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα την προσφατη αναβαθμιση λογισμικου μεσω wifi και απο εκεινη την ωρα και μετα δειχνει ενα περιεργο εικονιδιο διπλα στην ωρα!μοιαζει με Ν σε λευκο φοντο!Ξερει κανεις τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα την προσφατη αναβαθμιση λογισμικου μεσω wifi και απο εκεινη την ωρα και μετα δειχνει ενα περιεργο εικονιδιο διπλα στην ωρα!μοιαζει με Ν σε λευκο φοντο!Ξερει κανεις τι ειναι?? Βγαλε ενα screenshot Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα την προσφατη αναβαθμιση λογισμικου μεσω wifi και απο εκεινη την ωρα και μετα δειχνει ενα περιεργο εικονιδιο διπλα στην ωρα!μοιαζει με Ν σε λευκο φοντο!Ξερει κανεις τι ειναι?? NFC Ειναι... Πας Settings, Other Settings & το κλεινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Σε ευχαριστω πολυ!!!!καλο βραδυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τις τελευταιες μερες βλεπω οτι το Android OS δεν αφηνει το κινητο να πεσει σε Deep Sleep και κατα συνεπεια να τρωει τη μπαταρια νερακι... ξερει κανεις τι μποριε να φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δευτερη φορα που την παταω και βαζω το κινητο (η μπαινει μονο του :wacko: ) σε χαμηλη ενταση ο ηχος κλησης. Δεν ξερω, εχασα 2 κλησεις ετσι. Παταω καταλαθος αντι για να το ανοιξω, το κουμπι της μειωσης εντασης; Τι να πω... :mad: Επισης, η καμερα του ειναι ψιλο αθλια. Στο αυτοματο αργει να καταλαβει τι ειδος φωτογραφια πρεπει να βγαλει και ειδικα εαν θες να βγαλεις μια γρηγορη φωτογραφια μερικες φορες κολλαει και δε βγαζει αμεσως. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δευτερη φορα που την παταω και βαζω το κινητο (η μπαινει μονο του :wacko: ) σε χαμηλη ενταση ο ηχος κλησης. Δεν ξερω, εχασα 2 κλησεις ετσι. Παταω καταλαθος αντι για να το ανοιξω, το κουμπι της μειωσης εντασης; Τι να πω... :mad: Επισης, η καμερα του ειναι ψιλο αθλια. Στο αυτοματο αργει να καταλαβει τι ειδος φωτογραφια πρεπει να βγαλει και ειδικα εαν θες να βγαλεις μια γρηγορη φωτογραφια μερικες φορες κολλαει και δε βγαζει αμεσως. Δοκίμασε το CameraMX, ειδικα την ημέρα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Έχει ρυθμίσεις για να βάλεις 16:9 επισης εχει ρυθμιση να βαλεις JPEG QUALITY 100% για να μην κανει καθολου συμπιεση την εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 το Screenshot capturing πως το επιτυχγάνει; το Android 4.x σε αυτήν την έκδοση που φορά το υποστηρίζει ή έχει ειδική εφαρμογή;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 το Screenshot capturing πως το επιτυχγάνει; το Android 4.x σε αυτήν την έκδοση που φορά το υποστηρίζει ή έχει ειδική εφαρμογή;:confused: Δοκιμασε power button και vol down Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχω το κινητό ένα μήνα περίπου...είναι φυσιολογικό που η μπαταρία αδειάζει στην μια μέρα? Έχω πάντα το δίκτυο στο gsm,wifi bluetooth δεδομένα και gps κλειστά. Μπαίνω πολύ ελάχιστα με 3g, 4g και δεδομένα και τα ξανακλείνω. Έχω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού στο 12.0.Α.2.254 Ανεβάζω και ένα screenshot να δείτε. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχω το κινητό ένα μήνα περίπου...είναι φυσιολογικό που η μπαταρία αδειάζει στην μια μέρα? Έχω πάντα το δίκτυο στο gsm,wifi bluetooth δεδομένα και gps κλειστά. Μπαίνω πολύ ελάχιστα με 3g, 4g και δεδομένα και τα ξανακλείνω. Έχω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού στο 12.0.Α.2.254 Ανεβάζω και ένα screenshot να δείτε. Χρησιμοποιεις LUX ? Πόση ωρα ΟΘΟΝΗ εχεις ? Μπες στην Οθονη & πες μου ποση ωρα σου γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts