Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση την 12.0.Α.2.254 αλλά δεν έχει γίνει η μπάρα με τα 3 κουμπιά κάτω ημιδιαφανές όπως διαβάζω ότι θα έπρεπε να είναι μετά το update, είναι ακόμα μαύρη. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει?

Τi διαφορές έχει αυτό το update σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο ?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τi διαφορές έχει αυτό το update σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο ?

Δες http://www.xperiablog.net/2013/08/12/new-xperia-sp-update-arrives-12-0-a-2-245/

1+ Never Settle

για να δουλεψει το google now ή εστω να μιλαει οταν ρωταω κατι στο google (τι καιρο κανει πχ) θελει ειδικη ρυθμιση; Δεν μου δουλευει τιποτα. Αλλαξα και την γλωσσα στα αγγλικα αλλα και παλι. Στις ρυθμισεις του google search δεν μου βγαζει επιλογη για google now
Samsung S21 Ultra

Μου ήρθε ενημέρωση για την Beta εφαρμογή “ Xperia Lounge 2.4.2 “ μεγέθους 2,1Mb ξέρει κανένας τι ακριβός είναι?

Μου ήρθε ενημέρωση για την Beta εφαρμογή “ Xperia Lounge 2.4.2 “ μεγέθους 2,1Mb ξέρει κανένας τι ακριβός είναι?

Κάτι σαν κέντρο ενημέρωσης/διαγωνισμών μου κάνει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.xhs&hl=el

Δεν ξέρω αν σε κάποιον έχει ξανασυμβεί, στα εισερχόμενα sms δεν φαίνονται κανονικά τα smilies με εικονίδια αλλά με τα σημεία στίξης. Υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα;

Μπααα, η Sony έχει τον δικό της χαβά. Δεν βλέπετε πως βγάζει τα μοντέλα το ένα μετά το άλλο? Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με το Τ που ειναι ήδη 3 μοντέλα πριν.

Ξερει κανεις τι ειναι το Slow voice (αργη ομιλια) και κατι αλλες ρυθμισεις ηχου κλησεων;
Samsung S21 Ultra

Ξερει κανεις τι ειναι το Slow voice (αργη ομιλια) και κατι αλλες ρυθμισεις ηχου κλησεων;

Αυτο που λεει.. Καθυστερει την ομιλια του συνομιτη για να ακουγεται πιο καθαρα. Δεν ξερω πως καταφεραν κατι τετοιο αλλα εχει πολυ πλακα.

Αν εχεις καρτοκινητο, παρε να ακουσεις ποσες μοναδες εχεις. Την μια φορα μην επιλεξεις την αργη ομιλια και την αλλη επελεξε το και θα δεις διαφορα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που λεει.. Καθυστερει την ομιλια του συνομιτη για να ακουγεται πιο καθαρα. Δεν ξερω πως καταφεραν κατι τετοιο αλλα εχει πολυ πλακα.

Αν εχεις καρτοκινητο, παρε να ακουσεις ποσες μοναδες εχεις. Την μια φορα μην επιλεξεις την αργη ομιλια και την αλλη επελεξε το και θα δεις διαφορα.:)

Δεν εχω καρτα:( . Γνωμη σου ειναι να το ενεργοποιησω; Αξιζει;

Samsung S21 Ultra

Δεν εχω καρτα:( . Γνωμη σου ειναι να το ενεργοποιησω; Αξιζει;

Εγώ δεν το έχω ενεργοποιήσει. Κάνε μία δοκιμή. Πάρε έναν φίλο σου ή πες του να σε πάρει αυτός. Αν σαρέσει το αποτέλεσμα το κρατάς.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα την προσφατη αναβαθμιση λογισμικου μεσω wifi και απο εκεινη την ωρα και μετα δειχνει ενα περιεργο εικονιδιο διπλα στην ωρα!μοιαζει με Ν σε λευκο φοντο!Ξερει κανεις τι ειναι??

Εκανα την προσφατη αναβαθμιση λογισμικου μεσω wifi και απο εκεινη την ωρα και μετα δειχνει ενα περιεργο εικονιδιο διπλα στην ωρα!μοιαζει με Ν σε λευκο φοντο!Ξερει κανεις τι ειναι??

Βγαλε ενα screenshot

[sIGPIC][/sIGPIC]

NFC Ειναι... Πας Settings, Other Settings & το κλεινεις

Τις τελευταιες μερες βλεπω οτι το Android OS δεν αφηνει το κινητο να πεσει σε Deep Sleep και κατα συνεπεια να τρωει τη μπαταρια νερακι... ξερει κανεις τι μποριε να φταιει ?

Δευτερη φορα που την παταω και βαζω το κινητο (η μπαινει μονο του :wacko: ) σε χαμηλη ενταση ο ηχος κλησης. Δεν ξερω, εχασα 2 κλησεις ετσι. Παταω καταλαθος αντι για να το ανοιξω, το κουμπι της μειωσης εντασης; Τι να πω... :mad:

Επισης, η καμερα του ειναι ψιλο αθλια. Στο αυτοματο αργει να καταλαβει τι ειδος φωτογραφια πρεπει να βγαλει και ειδικα εαν θες να βγαλεις μια γρηγορη φωτογραφια μερικες φορες κολλαει και δε βγαζει αμεσως.

Samsung S21 Ultra

Δευτερη φορα που την παταω και βαζω το κινητο (η μπαινει μονο του :wacko: ) σε χαμηλη ενταση ο ηχος κλησης. Δεν ξερω, εχασα 2 κλησεις ετσι. Παταω καταλαθος αντι για να το ανοιξω, το κουμπι της μειωσης εντασης; Τι να πω... :mad:

Επισης, η καμερα του ειναι ψιλο αθλια. Στο αυτοματο αργει να καταλαβει τι ειδος φωτογραφια πρεπει να βγαλει και ειδικα εαν θες να βγαλεις μια γρηγορη φωτογραφια μερικες φορες κολλαει και δε βγαζει αμεσως.

Δοκίμασε το CameraMX, ειδικα την ημέρα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Έχει ρυθμίσεις για να βάλεις 16:9 επισης εχει ρυθμιση να βαλεις JPEG QUALITY 100% για να μην κανει καθολου συμπιεση την εικονα

το Screenshot capturing πως το επιτυχγάνει;

το Android 4.x σε αυτήν την έκδοση που φορά το υποστηρίζει ή έχει ειδική εφαρμογή;:confused:

το Screenshot capturing πως το επιτυχγάνει;

το Android 4.x σε αυτήν την έκδοση που φορά το υποστηρίζει ή έχει ειδική εφαρμογή;:confused:

Δοκιμασε power button και vol down

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το κινητό ένα μήνα περίπου...είναι φυσιολογικό που η μπαταρία αδειάζει στην μια μέρα? Έχω πάντα το δίκτυο στο gsm,wifi bluetooth δεδομένα και gps κλειστά. Μπαίνω πολύ ελάχιστα με 3g, 4g και δεδομένα και τα ξανακλείνω.

Έχω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού στο 12.0.Α.2.254

Ανεβάζω και ένα screenshot να δείτε.

1+ Never Settle

Έχω το κινητό ένα μήνα περίπου...είναι φυσιολογικό που η μπαταρία αδειάζει στην μια μέρα? Έχω πάντα το δίκτυο στο gsm,wifi bluetooth δεδομένα και gps κλειστά. Μπαίνω πολύ ελάχιστα με 3g, 4g και δεδομένα και τα ξανακλείνω.

Έχω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού στο 12.0.Α.2.254

Ανεβάζω και ένα screenshot να δείτε.

Χρησιμοποιεις LUX ? Πόση ωρα ΟΘΟΝΗ εχεις ? Μπες στην Οθονη & πες μου ποση ωρα σου γραφει

• The title was changed to Sony Xperia T