Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το λες και ανούσιο το θέμα με την μπαταρία αλλα αυτο ειναι καθαρά υποκειμενικό.

Εγω για πχ είμαι στις 2 μέρες και 8 ώρες με light προς mid use.. Και έχω 16 % με 303 uk generic..:)

Και μερικές εντυπώσεις απο xda..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137738

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω την εντύπωση πως από την αρχή έπρεπε το τηλέφωνο να φοράει 4.1. Τώρα έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες.

Έχω την εντύπωση πως από την αρχή έπρεπε το τηλέφωνο να φοράει 4.1. Τώρα έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες.

Συμφωνώ.λάθος που δεν το κυκλοφόρησαν απο την αρχή με jb.Εβγαλε ένα όχι και τόσο καλό όνομα

Δεν το λες και ανούσιο το θέμα με την μπαταρία αλλα αυτο ειναι καθαρά υποκειμενικό.

Εγω για πχ είμαι στις 2 μέρες και 8 ώρες με light προς mid use.. Και έχω 16 % με 303 uk generic..:)

Και μερικές εντυπώσεις απο xda..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137738

αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα αυτου του ειδους δε βγαζουν δευτερη μερα ευκολα τοτε για μενα ειναι ανουσιο.

Επισης ξερω οτι αν το λιωσω θα βγαλει 5 ωρες, επομενως οταν το κανουμε τοσο θεμα και καταληγουμε να λεμε οτι ειναι καλυτερα να μεινω στην παλια απο την JB, τοτε νομιζω οτι γινομαστε τουλαχιστον υπερβολικοι...

Εγω το χαιρομαι και χαιρομαι ολες τις βελτιωσεις. τωρα αν η μπαταρια βγαζει 2 ωρες λιγοτερες, ουτε που με ενδιαφερει.

Παντως απο χθες που εκλεισα ο,τι εχει σχεση με δορυφορο, δηλαδη τις 2 επιλογες (τρεις πριν την αναβαθμιση) βλεπω πολυ πιο αργη πτωση..μαλλον επειδη μπαινω fb κτλ βοηθουσε στο να τρωει περισσοτερη μπαταρια. Επομενως για καποιον που δεν χρησιμοποιει gps συνεχεια αν το κλεισει θα κερδισει αρκετη ενεργεια.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Οπως έγραψα και πιο πάνω ειναι υποκειμενικό. Σε κάποιους αρέσουν τα νέα features ενώ κάποιοι άλλοι θελουν λίγο καλύτερη αυτονομία. Καλό ειναι που έχουμε επιλογές.

Αν διαβάσεις και σε ξένα φόρουμ υπάρχει γενικότερα αυτή η αίσθηση.sony xda κ.α

Το φόρουμ ειναι για ανταλλαγή απόψεων ο καθένας διαβάζει κρίνει και αναλόγως πράττει ανάλογα με τις ανάγκες του.:)

Οπως έγραψα και πιο πάνω ειναι υποκειμενικό. Σε κάποιους αρέσουν τα νέα features ενώ κάποιοι άλλοι θελουν λίγο καλύτερη αυτονομία. Καλό ειναι που έχουμε επιλογές.

Αν διαβάσεις και σε ξένα φόρουμ υπάρχει γενικότερα αυτή η αίσθηση.sony xda κ.α

Το φόρουμ ειναι για ανταλλαγή απόψεων ο καθένας διαβάζει κρίνει και αναλόγως πράττει ανάλογα με τις ανάγκες του.:)

αν το προσεξες μιλαω για τις βελτιωσεις..οχι για τα νεα features που και μενα συνηθως με αφηνουν αδιαφορο πολλα απο αυτα.

ομως οταν βλεπω αισθητη βελτιωση με καμερα και με νεες ρυθμισεις,καλυτερο focus κτλ και ασχολουμαι με τη μπαταρια μονο και εαν πεφτει λιγο πιο γρηγορα τοτε δε νομιζω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο. οκ ισως να πρεπει να το αναφερουμε,αλλα να μην ασχολουμαστε μονο αυτο ειπα. γιατι περιμενω να δω απο καποιον καποια αλλη παρατηρηση μιας και δεν εχω ψαξει τοσο πολυ τη συσκευη, και δεν βλεπω..(εννοω να μας πει καποια αλλαγη που δεν εχω βρει και σιγουρα υπαρχει, οπως με την καμερα που κανεις δεν το ειχε αναφερει -> hdr..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Για πείτε λίγο για τις βελτιώσεις στην κάμερα μετά την αναβάθμιση.

Είχατε τραβήξει σίγουρα φωτογραφία π.χ. από το μπαλκόνι σας που μπορείτε να επαναλάβετε με το νέο λογισμικό και να συγκρίνετε.

Επίσης στο βίντεο βελτιώθηκε το φόκους κλπ. ε; Είναι πιο γρηγορο δηλαδή;

Είμαι και εγώ κάτοχος Xperia T εδώ και 3 μέρες αλλά η αναβάθμιση δε μου έχει έρθει ακόμα.Απλά μου βγάζει ενημέρωση συστήματος ένα 7.0.Α.3.223 πρέπει να το κάνω;Τι είναι αυτό ακριβώς;

καλησπερα,αγορασα σημερα το τηλεφωνο και επειδη ηθελε microsim μου εκοψαν την παλια καρτα sim που ειχα.το θεμα ειναι πως τωρα που την εβαλα μεσα στο τηλεφωνο και το ανοιξα μου δειχνει πως δεν εχει μεσα καρτα sim!δοκιμασα πολλες φορες να την βγαλω και να την βαλω παλι αλλα συνεχεια το ιδιο!τι μπορει να φταιει?

καλησπερα,αγορασα σημερα το τηλεφωνο και επειδη ηθελε microsim μου εκοψαν την παλια καρτα sim που ειχα.το θεμα ειναι πως τωρα που την εβαλα μεσα στο τηλεφωνο και το ανοιξα μου δειχνει πως δεν εχει μεσα καρτα sim!δοκιμασα πολλες φορες να την βγαλω και να την βαλω παλι αλλα συνεχεια το ιδιο!τι μπορει να φταιει?

Πηγαινε και σου βγαζουν επι τοπου μια με 5 ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι και εγώ κάτοχος Xperia T εδώ και 3 μέρες αλλά η αναβάθμιση δε μου έχει έρθει ακόμα.Απλά μου βγάζει ενημέρωση συστήματος ένα 7.0.Α.3.223 πρέπει να το κάνω;Τι είναι αυτό ακριβώς;

Δεν προσθετει κατι ουσιαστικό πέρα απο extended battery . Γενικότερα αν είσαι ικανοποιημένος με την έκδοση που έχεις τώρα περίμενε λίγο να πας σε ένα πιο ώριμο update.

Κι εγω με κομμένη είμαι και δουλεύει .. Πήγαινε να σου δώσουν μια Δωρεάν micro sim αν όντως ειναι θέμα κάρτας μιας και σου αχρηστευσαν την παλιά..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Δεν προσθετει κατι ουσιαστικό πέρα απο extended battery . Γενικότερα αν είσαι ικανοποιημένος με την έκδοση που έχεις τώρα περίμενε λίγο να πας σε ένα πιο ώριμο update.

δηλαδή να περιμένω την jelly bean;όταν και άμα έρθει;:p

δηλαδή να περιμένω την jelly bean;όταν και άμα έρθει;:p

Η jelly bean εχει βγει.. Αν συνδέσεις το κινητο σου στον υπολογιστη με έγκατεστημενο το pc companion θα σου την πετάξει σίγουρα για εγκατάσταση..

Απλά αν είσαι ικανοποιημένος με την έκδοση που έχεις θα πρότεινα να περιμένεις λίγο μήπως και βγάλουν κάποια νεώτερη που να διορθώνει κάποια bugs της jb..

Αν είσαι ανηπομονος βαλτην.. :rolleyes:

Η jelly bean εχει βγει.. Αν συνδέσεις το κινητο σου στον υπολογιστη με έγκατεστημενο το pc companion θα σου την πετάξει σίγουρα για εγκατάσταση..

Απλά αν είσαι ικανοποιημένος με την έκδοση που έχεις θα πρότεινα να περιμένεις λίγο μήπως και βγάλουν κάποια νεώτερη που να διορθώνει κάποια bugs της jb..

Αν είσαι ανηπομονος βαλτην.. :rolleyes:

ααα δεν το ήξερα.Εγώ περίμενα να βγει στο κινητό για να κάνω την αναβάθμιση...:p θα περιμένω γιατί και με αυτή που έχει μια χαρά μου φαίνεται..Με το pc companion έχει κάποια άλλη διαδικασία;πρέπει να κάνω τπτ στο κινητό;

ααα δεν το ήξερα.Εγώ περίμενα να βγει στο κινητό για να κάνω την αναβάθμιση...:p θα περιμένω γιατί και με αυτή που έχει μια χαρά μου φαίνεται..Με το pc companion έχει κάποια άλλη διαδικασία;πρέπει να κάνω τπτ στο κινητό;

Τίποτα απλα πατάς update... Τα δεδομένα στα κρατάει όλα..

Βέβαια εναλλακτικα μπορείς να κανείς ένα backup πριν το update και έπειτα να επαναφερεις εργοστασιακά το κινητο απο τις ρυθμίσεις και να επιλέξεις να σβησει και την internal storage..

Αφού τα κάνεις αυτά συνέχισε σε update της jb προτείνω pc companion.. :D

Καλυτερα να μην την περασει απο πανω αλλα να κανει clean install

ο φιλος εννοει οτι καλυτερα ειναι να παρεις ενα back up καταλογο και σμσ και ημερολογιο και σημειωσεις (οχι ρυθμισεις και εφαρμογες) και αφου κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων και διαγραφη ολων να την περασεις..αφου την περασεις ξανα κανε μια επαναφορα και διαγραφη και τοτε ξεκινα να περνας παλι τις επαφες σου, τα σμσ σου κτλ και μετα κατεβαζεις εφαρμογες και ξανα στηνεις το κινητο.

επισης αν το κανεις το update με αυτο το εργαλειο:

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

το sonyerisscon update service (seus) , λενε οτι ειναι ακομα καλυτερα.. εγω ετσι το εκανα παντως.

Οσο για back up χρησιμοποιω το myphone explorer ( http://www.fjsoft.at/en/ ) που ειναι προγραμμα αποκλειστικα για sony-sonyericsson Κινητα και μαζι με την εφαρμογη του προγραμματος αυτου στο playstore παιρνεις πληρες back up χωρις καν να το συνδεσεις με καλωδιο. απλα να εισαι στο ιδιο wifi με το pc και να τρεχεις την εφαρμογη οταν ανοιγεις το προγραμμα στον υπολογιστη.

Κραταω back up σχεδον 7 χρονια και με εχει βοηθησει απιστευτα ειδικα στο σωσιμο επαφων, ημερολογιου και σημειωσεων.

εμενα στο κινητο μου που αγορασα χθες δεν μου βγαζει την 9.1.A.0.489.Δοκιμασα να κανω αναβαθμιση και απο εδω http://www.sonymobile.com/gr/software/phones/xperia-t/ αλλα και με το PC Companion,ολα δειχνουν πως η 7.0.Α.3.223 ειναι η τελευταια ενημερωση που υπαρχει.

Εγώ πάντως είδα σοβαρή βελτίωση στην κάμερα, και φωτογραφίες και βίντεο. Μπορώ να πω ότι πλέον με καλύπτει η κάμερα. Χθες ήμουν σε ένα γάμο, τράβηξα βίντεο σε σκοτεινό περιβάλλον και ήταν πολύ καλό.

πολύ χαίρομαι όταν μία αναβάθμιση φέρνει τόσο σημαντικές αλλαγές, σαν να αλλάζεις κινητο είναι

πως να κρατήσω back up για να μη χάσω φώτο κτλ όταν θα κάνω update για την jelly bean..Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;:)

δεν θα τα χάσεις τίποτα αλλά μπορείς να το κανεις ευκολα με το pc companion . Γίνεται install (το pc companion) μόλις συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή .

• The title was changed to Sony Xperia T