ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εννοείται ότι στο καλύπτουν.χτύπα ξύλο όντως. Από θέμα σύγκρισης με αλλά κινητά μπορώ να πω άνετα ότι κοντράρει στα ίσα τα τετραπυρινα τέρατα.ότι από θέμα αυτονομίας σκίζει και άνετα ανήκει στην elite των high end κινητών Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εννοείται ότι στο καλύπτουν.χτύπα ξύλο όντως. Από θέμα σύγκρισης με αλλά κινητά μπορώ να πω άνετα ότι κοντράρει στα ίσα τα τετραπυρινα τέρατα.ότι από θέμα αυτονομίας σκίζει και άνετα ανήκει στην elite των high end κινητών Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο samsung galaxy s3.Εσύ που τα δοκίμασες και τα δύο πιο μου προτείνεις να πάρω; Από ποιότητα ομιλίας και σήμα wifi ποιο είναι καλύτερο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Και εγώ μεταξύ αυτού και του S3 είμαι , το κινητό δεν το εχω δει απο κοντά αλλά απο τις φώτο και τα βιντεο που έχω δεί δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιαστικα ... ισως αν το δω απο κοντά να αλλάξω γνωμη.Η οθόνη του σε σχέση με το S3 πως είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο samsung galaxy s3.Εσύ που τα δοκίμασες και τα δύο πιο μου προτείνεις να πάρω; Από ποιότητα ομιλίας και σήμα wifi ποιο είναι καλύτερο; Ευχαριστώ φίλε μου δεν ξέρω πιο θα επέλεγα,καθώς έχω και τα 2. Και τα 2 ειναι πολύ καλά στο θέμα συνομιλίας και wifi Και εγώ μεταξύ αυτού και του S3 είμαι , το κινητό δεν το εχω δει απο κοντά αλλά απο τις φώτο και τα βιντεο που έχω δεί δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιαστικα ... ισως αν το δω απο κοντά να αλλάξω γνωμη.Η οθόνη του σε σχέση με το S3 πως είναι ? Ούτε κι εγώ είχα ενθουσιαστεί από φωτογραφίες και βίντεο,από κοντά όμως ειναι έρωτας... Στο θέμα οθόνης όπως το πάρει ο καθένας.δεν συγκρίνονται κανονικά καθώς ειναι αλλού τύπου η καθεμία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 αυτο 'η το one x ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 αυτο 'η το one x ? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για οποίον ενδιαφέρεται πως τα παει με τα Benchmarks σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες Sony Xperia T vs. HTC One X vs. Samsung Galaxy S III Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για οποίον ενδιαφέρεται πως τα παει με τα Benchmarks σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες Sony Xperia T vs. HTC One X vs. Samsung Galaxy S III Το κινητό τα πάει εξαιρετικά,άσχετα με τα benchmarks,φαίνεται και στο μάτι η διάφορα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα dual cores mobiles,σε σχέση με το s3 μου επί καθημερινής χρήσης δεν βλέπω μεγάλη διάφορα. Και φυσικά,η μπαταρία κάθε μέρα και καλύτερα. http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-11-10-16-31-00.png Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Χάθηκα για λίγες μέρες. Σετάρω το xperia t για να έρθει στα μέτρα μου. Έχω υποσχεθεί αναλυτικό review. Θα ενημερώσω μόλις τεστάρω kai to gps. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές όπως αναμενόταν. Πέραν των χαρακτηριστικών που είχα αναλύσει σε προηγούμενα post (η συσκευή είναι υπερπλήρης) πρέπει να τονιστεί η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Οποιος το ποιάσει στα χέρια του θα καταλάβει οτι υπερέχει ακόμα κι απο το iphone. H διαφορά φαίνεται και πλέον το "σάπιο μήλο" δεν μπορεί να υπερηφανεύεται ούτε για το τελευταίο πλεονέκτημα που του είχε απομείνει. Μια ερώτηση μόνο σε όποιον γνωρίζει από sony (προέρχομαι από htc όπου άμεσα σε ρωτούσε αν θέλεις να συνδεθείς με usb ως φορητή συσκευή). Πως μπορώ να δω τη συσκευή στο Pc σαν εξωτερικό δίσκο χωρίς να μεσολαβήσουν pc companion και αλλες τετοιες αηδίες Ξέρει κανείς? Συνδέω το usb, μου δείχνει εικονιδιο αλλά λέει οτι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη και το Pc companion κολλάει και δεν την αναγνωρίζει. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το κινητό τα πάει εξαιρετικά,άσχετα με τα benchmarks,φαίνεται και στο μάτι η διάφορα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα dual cores mobiles,σε σχέση με το s3 μου επί καθημερινής χρήσης δεν βλέπω μεγάλη διάφορα. Και φυσικά,η μπαταρία κάθε μέρα και καλύτερα. http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-11-10-16-31-00.png Ελα πες αληθεια..παιζει φωτοσοπ!!:eek: Το δικο μου στις 3 ωρες το κλαιω...:/ Χάθηκα για λίγες μέρες. Σετάρω το xperia t για να έρθει στα μέτρα μου. Έχω υποσχεθεί αναλυτικό review. Θα ενημερώσω μόλις τεστάρω kai to gps. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές όπως αναμενόταν. Πέραν των χαρακτηριστικών που είχα αναλύσει σε προηγούμενα post (η συσκευή είναι υπερπλήρης) πρέπει να τονιστεί η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Οποιος το ποιάσει στα χέρια του θα καταλάβει οτι υπερέχει ακόμα κι απο το iphone. H διαφορά φαίνεται και πλέον το "σάπιο μήλο" δεν μπορεί να υπερηφανεύεται ούτε για το τελευταίο πλεονέκτημα που του είχε απομείνει. Μια ερώτηση μόνο σε όποιον γνωρίζει από sony (προέρχομαι από htc όπου άμεσα σε ρωτούσε αν θέλεις να συνδεθείς με usb ως φορητή συσκευή). Πως μπορώ να δω τη συσκευή στο Pc σαν εξωτερικό δίσκο χωρίς να μεσολαβήσουν pc companion και αλλες τετοιες αηδίες Ξέρει κανείς? Συνδέω το usb, μου δείχνει εικονιδιο αλλά λέει οτι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη και το Pc companion κολλάει και δεν την αναγνωρίζει. Αν καταλαβα καλα τι ρωτας, οταν συνδεεις το κινητο σε ρωταει στην οθονη του να εγκαταστησεις το pc comp. Κανε παραβλεψη. Κατεβασε την στατους μπαρ και επελεξε προσαρτηση καρτας μνημης. Ή καπως ετσι το λεει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ελα πες αληθεια..παιζει φωτοσοπ!!:eek: Το δικο μου στις 3 ωρες το κλαιω...:/ Εύκολο:) Την επόμενη φορά το τραβάω φώτο όλο το κινητό με το s3 κι ανεβάζω την φώτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εύκολο:) Την επόμενη φορά το τραβάω φώτο όλο το κινητό με το s3 κι ανεβάζω την φώτο. Σε πιστευω φιλτατε! Και για πες λιγο τι χρηση του κανεις? Data,bt,wifi?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 WiFi μονίμως ανοιχτό. Παιχνίδια,angry birds star wars:p,fruit,ένα άλλο με ένα αεροπλάνο,δε θυμάμαι τίτλο. Συγχρονισμός κλειστός. Κλήσεις κανένα μισάωρο Λίγα μηνύματα Καμία εγκατάσταση εφαρμογής Αυτά πάνω κάτω,αλλά λιώσιμο στο ίντερνετ!!! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Το είδα σήμερα στο Πλαίσιο. Όπως το είχα φανταστεί απο τις φωτογραφίες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών (αν και δεν θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που είπε ότι ξεπερνάει σε ποιότητα και υλικά το iPhone. Νομίζω ότι το γυαλί με το αλουμίνιο κάνουν την διαφορα σε αυτο το κομμάτι). Η οθόνη του πολύ καλή. Όπως επίσης και η κάμερα του την οποία δοκίμασα σε πολύ κοντινή λήψη και αρίστευσε. Ταξιδιωτη22 ήθελα να διευκρινήσεις 1-2 πραγματάκια μιας και έχεις και το S3. Το Sony έχει widget ραδιοφώνου όπως το s3? Επίσης μπορείς να μου πεις όταν παίζεις ράδιο ή μουσική απο το ηχείο και το κινητό είναι ακουμπισμένο πάνω σε τραπέζι ποιο απο τα 2 (s3 - Τ) αποδίδει καλυτερα και δυνατότερα; τέλος οι εφαρμογές του Sony για τις ταινίες δουλευουν στην Ελλάδα;; το έχεις δοκιμάσει; τέλος πες μας αν στη συσκευασία έχει smart tags σε ευχαριστω Edited November 10, 2012 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Smart tags έχει στην συσκευασία. Οι ταινίες μου δουλεύει κανονικά αν και δεν έχω ψάξει το τι και το πως ακόμα. Ο ήχος όταν είναι ακουμπισμένο κάπου ακούγεται καλά,λίγο χαμηλότερα από του s3. Η οθόνη του είναι ωραία αν και τα χρώματα λίγο ατονα. Η καλύτερη οθόνη ανήκει στο one x μακράν από όλα τα υπόλοιπα. Widget radio με τον nova δεν βλέπω να έχει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Βιντεοκλήση τη "κλασσική" ή μόνο "ιντερνετικη";; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Βιντεοκλήση τη "κλασσική" ή μόνο "ιντερνετικη";; Βιντεοκληση δε βλέπω να χει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Native βίντεο κλήση σε android μόνο στα galaxy και μερικά lg (και κάποια κινέζικα νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Δεν βλέπω να παίζουν οι υπενθυμίσεις στο Led για χαμένες κλήσεις ,sms κτλ. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή άλλο πρόγραμμα συμβατό ?(No led κτλ δεν παίζουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Δεν βλέπω να παίζουν οι υπενθυμίσεις στο Led για χαμένες κλήσεις ,sms κτλ. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή άλλο πρόγραμμα συμβατό ?(No led κτλ δεν παίζουν) Δοκίμασε το Light flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μια συμβουλή. Μιας και ακομα τεστάρων τη συσκευή. Μη διανοηθείτε κι εγκαταστήσετε αυτή τη βλακεία που λέγεται McAfee. Πρώτον είναι δοκιμαστική για 7 μέρες και δεύτερον μου κόλλησε τη συσκευή και σερνοταν. Την απεγκατεστησα και η συσκευή ΠΕΤΑΕΙ και πάλι. Τελικά πάντως το δικό.μου pc δεν αναγνωρίζει τη συσκευή για μεταφορά προγραμμάτων και σύνδεση με pc companion. Κάτι δεν κάμω καλά η φταίει που έχω τα παλιά windows xp φορτωμένα; Ξέρει κανείς ? Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν βλέπω να παίζουν οι υπενθυμίσεις στο Led για χαμένες κλήσεις ,sms κτλ. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή άλλο πρόγραμμα συμβατό ?(No led κτλ δεν παίζουν) Και να έπαιζαν το led ειναι πολύ μικρό και δυσδιάκριτο εκεί πού ειναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Φιλε ταξιδιωτη θελω να σε ρωτησω κατι. Δε ξερω αν εχεις ασχοληθει καθολου με το xperia S. Αν εχεις αποψη μπορεις να μου πεις ΑΝ εχουν διαφορες μεταξυ τους οσον αφορα την οθονη το Τ με το S? Δλδ φωτεινοτητα,ευκρινια κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Φιλε ταξιδιωτη θελω να σε ρωτησω κατι. Δε ξερω αν εχεις ασχοληθει καθολου με το xperia S. Αν εχεις αποψη μπορεις να μου πεις ΑΝ εχουν διαφορες μεταξυ τους οσον αφορα την οθονη το Τ με το S? Δλδ φωτεινοτητα,ευκρινια κτλ... 2 φορές το είχα.και τις 2 δυσαρεστημένος με προβλήματά στην οθόνη,ακολούθησαν εκατοντάδες. Τώρα σε θέμα ευκρίνειας.και του xperia t ειναι πολύ καλή.και στην φωτεινότητά. Στα χρώματα του xperia s έχω την εντύπωσή ότι ήταν πιο ζωντανά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Μια συμβουλή. Μιας και ακομα τεστάρων τη συσκευή. Μη διανοηθείτε κι εγκαταστήσετε αυτή τη βλακεία που λέγεται McAfee. Πρώτον είναι δοκιμαστική για 7 μέρες και δεύτερον μου κόλλησε τη συσκευή και σερνοταν. Την απεγκατεστησα και η συσκευή ΠΕΤΑΕΙ και πάλι. Τελικά πάντως το δικό.μου pc δεν αναγνωρίζει τη συσκευή για μεταφορά προγραμμάτων και σύνδεση με pc companion. Κάτι δεν κάμω καλά η φταίει που έχω τα παλιά windows xp φορτωμένα; Ξέρει κανείς ? Σε άλλη θύρα usb δοκίμασες; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts