sounik Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Με όριο τα 20mbps στην και μεις δε πάμε παραπάνω... Αστεία εφαρμογή που στο ios είναι αψεγαδιαστη.. Δεν ξερω κατα ποσο καλα μετραει αλλα στο σπιτι εχω 8αρα και με το 4g μπαινω πιο γρηγορα.Το θεμα ειναι τωρα οτι τα 500mb που δινει η cosmote τα ξεφτιλιζει σε 10 μερες :lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 παρε την προσφορα μονο μεχρι σημερα δωρεαν 1.5GB απο cosmote μολις την πηρα εγω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 παρε την προσφορα μονο μεχρι σημερα δωρεαν 1.5GB απο cosmote μολις την πηρα εγω Ναι την εβαλα και εγω το πρωι...σιγα μην εκανα αλλιως το speedtest!:X Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Απο θεμα μπαταριας πως τα πατε;Μολις εκλεισε το κινητο με 2 μερες και 1 ωρα εκτος φορτισης και 4 ωρες οθονη,στο eco mode.Τωρα θα το φορτισω και θα βγαλω το eco mode να δω ποσο θα κρατησει!Επισης με το 4g ειμαι πολυ ευχαριστημενος..μενω στις Σερρες και στο speedtest μου βγαζει 20 down και 7 up.Καποιος απο Αθηνα να μας τι ταχυτητες ποιανουν εκει υπαρχει;Να δουμε τι κανουμε και εμεις εδω στην επαρχια :p Σε θέση με καλό σήμα, 36MBps Down / 22MBps Up. Πρέπει να είχε αρκετή κίνηση ο σταθμός. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σε θέση με καλό σήμα, 36MBps Down / 22MBps Up. Πρέπει να είχε αρκετή κίνηση ο σταθμός. Με τι μετράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorreah Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Έκανα και εγώ την παραγγελία μου εχθές, ελπίζω να περάσω να το παραλάβω τις επόμενες μέρες. Τελικά υπάρχει κάποια σίγουρη απάντηση για την εγγύηση όσων είναι ευρωπαικής εισαγωγής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 σωστος και περιμενουμε και αλλη προσφορα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Με τι μετράς; Speedtest σε δίκτυο Cosmote Edited July 31, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Α και ξεχασα κατι που δεν εχει αναφερθει.sms με 160 χαρακτηρες χωρις καποια εφαρμογη πχ go sms.λεπτομερεια αλλα σημαντικη για μενα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Speedtest σε δίκτυο Cosmote Με τι πρόγραμμα; speedtest.net? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Με τι πρόγραμμα; speedtest.net? Ναι. Μόλις το ξαναέτρεξα. Είμαι σε άλλο μέρος βέβαια τώρα αλλά και εδώ φαίνεται να έχει καλό σήμα. Ορίστε και το PrtScn. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ferrari το τηλεφωνο δεν πιανεται Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δεν αναβοσβήνει καθε 30 δευτερόλεπτα. Περίπου κάθε 7 με 8 δευτερόλεπτα. βάλε κάποιον να σου κανει μια κλήση για να το τεστάρεις. Πράσινο φωτάκι ανάβει (ακόμα κι αν το έχεις στην φόρτιση οπου το κόκκινο φωτάκι μετατρέπεται αυτομάτως σε πράσινο όταν έχεις μήνυμα ή κλήση) αλήθεια? α τέλεια! γιατί ακόμα δεν το έχω το κινητό και διάβασα στο net ότι αναβοσβήνει κάθε 25 δευτερόλεπτα και μου φάνηκε απελπιστικά αργό , μιας και σκοπεύω να χρησιμοποιώ πολύ το κινητό στο αθόρυβο και με βολεύει απίστευτα η οπτική ειδοποίηση ;) . να σε καλά ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δύο φωτογραφίες τραβηγμένες στα 6mpx. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δύο φωτογραφίες τραβηγμένες στα 6mpx. :-) Σταματα να ανεβαζεις φωτογραφιες!! Θα ξερασω με τη χαλια καμερα που εχει... :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σταματα να ανεβαζεις φωτογραφιες!! Θα ξερασω με τη χαλια καμερα που εχει... :p Πω, πω! Τι χαλια φωτογραφιες ειναι, οντως! :D Εχουν ομως τρομερη φυσικοτητα στα χρωματα. Τιποτα υπερτονισμενο, τιποτα αφυσικο. Εχω αρχισει και αναθεωρω για την "μετρια φωτογραφικη".:p Επεισης εχω παθει πλακα και με τα βιντεο που τραβαει. Παιδια ειναι παρα πολυ καλα. Απροσμενα καλα, θα ελεγα:eek: Ps: Μολις το ρουταρα κιολας. Μεχρι και εκει ηταν παιχνιδι. Ουτε 3 δευτερολεπτα δεν εκανε. Μιλαω παντα για σκετο, απλο ρουτ. Τιποτα περισσοτερο. Κατεβαζεις ενα apk, το εγκαθιστας, το τρεχεις! Thats it! Εισαι ρουτ! Εχω κουφαθει μ' αυτο το τηλεφωνο μιλαμε!:cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πω, πω! Τι χαλια φωτογραφιες ειναι, οντως! :D Εχουν ομως τρομερη φυσικοτητα στα χρωματα. Τιποτα υπερτονισμενο, τιποτα αφυσικο. Εχω αρχισει και αναθεωρω για την "μετρια φωτογραφικη".:p Επεισης εχω παθει πλακα και με τα βιντεο που τραβαει. Παιδια ειναι παρα πολυ καλα. Απροσμενα καλα, θα ελεγα:eek: Ps: Μολις το ρουταρα κιολας. Μεχρι και εκει ηταν παιχνιδι. Ουτε 3 δευτερολεπτα δεν εκανε. Μιλαω παντα για σκετο, απλο ρουτ. Τιποτα περισσοτερο. Κατεβαζεις ενα apk, το εγκαθιστας, το τρεχεις! Thats it! Εισαι ρουτ! Εχω κουφαθει μ' αυτο το τηλεφωνο μιλαμε!:cool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2228613 Dat Apk? :P αν ειναι να το κανω χθες και εγω ενα ρουταρισματακι!Εγω ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος απο τις φωτο και καπου παλιοτερα ειχα γραψει για το βιντεο το οποιο μου αφησε αριστες εντυπωσεις! Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι βιντεο τριετιας... Ακρως υπερβολικο statement! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δύο φωτογραφίες τραβηγμένες στα 6mpx. :-) χαλια χαλια δε βλεπονται :lol::lol: αντε και μια απο εμενα για το καλο :p https://www.dropbox.com/s/frti2f9irkwvaaq/CAM00294.jpg και ενα benchmark απο το 3DMark με τον "κοφτη" βγαλμενο :) https://www.dropbox.com/s/lfzgf4w80lkkuem/Screenshot_2013-07-31-11-36-42.png Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2228613 Dat Apk? :P αν ειναι να το κανω χθες και εγω ενα ρουταρισματακι!Εγω ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος απο τις φωτο και καπου παλιοτερα ειχα γραψει για το βιντεο το οποιο μου αφησε αριστες εντυπωσεις! Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι βιντεο τριετιας... Ακρως υπερβολικο statement! Framaroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε. Κυριολεκτικα 3 δευτερολεπτα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Το lg smart world ειναι κατι σαν το samsung apps? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Παιδια για ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187920 Υπαρχουν αυτα που λενε! Και μ' ενα απλο search ειτε στο γουγλη ειτε στο xda υπαρχουν πολλα σχετικα! Εγω δοκιμαστικα το παγωσα αυτο και το εκλεισα απο το autostart και το παρακολουθω. Στο hidden menu δεν βρηκα επιλογη αλλα βρηκα service και autostart στο boot. Θα το δω και αυριο σε πληρη δραση γιατι ολοι λενε για αποτελεσματα στην καταναλωση. Λενε και για ταχυτητα αλλα στο δικο μας κτινακι ....... τι να καταλαβει κανεις. Παραλληλα εβαλα και εναν πιο επιθετικο governor στις cpu που λεει οτι ναι μεν τις ξυπναει και τις ανεβαζει πιο γρηγορα αλλα εχει φυσικα αντικτηπο στην καταναλωση. Ειμαι πολυ περιεργος να δω αυριο το power balance που θα εχει. Το ελαφρωσα με παγωματα, mlt και autorun και το βαρινα με τον governor και το πουσαρισμα απο το hidden menu. Για να δουμε αυριο πως θα παει..... Edited August 1, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Θα το δω και αυριο σε πληρη δραση γιατι ολοι λενε για αποτελεσματα στην καταναλωση. Λενε και για ταχυτητα αλλα στο δικο μας κτινακι ....... τι να καταλαβει κανεις. Καλημερα.δεν το λενε ολοι.οι περισσοτεροι.καποιοι λεν οτι χειροτερεψε η καταναλωση μπαταριας.τελος παντων.αν κανει δουλεια και δεν επηρεαζει πουθενα,why not... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ρε παιδια, μεχρι τωρα ημουν σιγουρος οτι, σπο τα πλαινα πληκτρα ηχου, οταν αυξομειωνα την ενταση, ταυτοχρονο, εκτος απο τον ηχο κλησης, αλλαζε και η ενταση του ηχου των μηνυματων, email κλπ. Σημερα διαπιστωσα οτι δεν συμβαινει αυτο.... Τι να κανω ωστε με μια κινηση να ρυθμιζω και την ενταση τπυ ηχου κλησης και την ενταση του ηχου ειδοποιησεων?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλημέρα, ελληνική rom πως μπορώ να περάσω; Πήρα EU και δεν έχει την Ελληνική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το πρωι εστειλα μηνυμα (μειλ) στην lg τωρα μου απαντησε.περι εγγυησης λοιπον.εξεταζουν ανα περιπτωση σε περιπτωση βλαβης (δηλαδη δε σου λενε παρτο και φυγε) και αν μπορουν το φτιαχνουν.(ανεφεραν οτι επειδη ειναι για αλλη χωρα μπορει να υπαρχουν ασυμβατοτητες κτλ). Στην ΣΠΑΝΙΑ περιπτωση που δεν μπορουν (ετσι μουγραψαν,σπανια) τοτε σε παραπεμπουν στο καταστημα που το αγορασες που λειτουργει ως εισαγωγεας. Εμενα με καλυπτει η απαντηση αυτη. Πολυ. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts