SpecialMan Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Για την ωρα ( το εχω κανα μηνα περίπου) ,δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Το ακουστικο και το ηχειο ειναι αψογα με πολυ καλη ακουστική. Για να δεις φωτογραφίες ψαξε λιγο τα μηνύματα μου αν θες ,που εχω δωσει λινκ πιο πισω. Καλως. Ευχαριστω φιλε θα το ψαξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 κοιτα αν οντος σου βγαζει 1 ημερα με ΟΛΑ ανοιχτα και με 2-3 ωρες ομιλιας με αρκετα mail και με internet...ενταξει ειναι πολυ καλα ! Σκεφτομαι να το τσιμπισω γιαυτο σε πιεζω να μου πεις την αληθεια :D Να στο πω περιληπτικα, με 2 ωρες οθονη και μιση ωρα ομιλιας, με ολα ανοιχτα, σε 3g παντα και με την οθονη στο 70% μου εβγαλε 26 ωρες χτες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Να στο πω περιληπτικα, με 2 ωρες οθονη και μιση ωρα ομιλιας, με ολα ανοιχτα, σε 3g παντα και με την οθονη στο 70% μου εβγαλε 26 ωρες χτες. Ειναι πολυ καλα . Αν και εγω μιλαω πανω απο 1 ωρα καθημερινα πιστευω θα μου βγαζει το 16ωρο που το χρειαζομαι. Ελπιζω να το βρω αμεσα .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Ειναι πολυ καλα . Αν και εγω μιλαω πανω απο 1 ωρα καθημερινα πιστευω θα μου βγαζει το 16ωρο που το χρειαζομαι. Ελπιζω να το βρω αμεσα .:D Δεν θα εχεις προβλημα, εκτιμω. Για τα υπολοιπα, διαβασε εδω που κανω ενα αναλυτικο review :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4787477#post4787477 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steady1s Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ 4G,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ VODAFONE,ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE ΣTO MENU >ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ>ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ>ΑΥΤΟΜΑΤΟ GSM/WCDMA Ή ΜΟΝΟ WCDMA Ή ΜΟΝΟ GSM. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ 4G,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ VODAFONE,ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ LTE ΣTO MENU >ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ>ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ>ΑΥΤΟΜΑΤΟ GSM/WCDMA Ή ΜΟΝΟ WCDMA Ή ΜΟΝΟ GSM. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Καλησπέρα φιλέ, Μην γραφεις με κεφάλαια και ψάξε στις προηγούμενες σελίδες,έχει γραφτεί άπειρες φορες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Kαποιοι σ αυτη τη χωρα ειναι πολυ πιο εξυπνοι απο τους περισσοτερους απο εμας. Το smarties.gr, βλεποντας οτι οι υπολοιποι δεν εχουν καθολου τη συσκευη, ανεβασε, ημερα Κυριακη, την τιμη απο τα 338,9 στα 358 ευρω. Σπευστε να το τιμησετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Σήμερα το κόλλησα για πρώτη φορά. Είχα ανοίξει ένα κάρο παιχνίδια, 3 διαφορετικές εφαρμογές για τουιτερ, 3 browsers και έκανα εναλλαγές σε launchers. Ευτυχώς με ταυτόχρονο πάτημα volume up + power button "ακουσε" με την τρίτη φορά κι έκανε Hard Reset. Ίσως δεν το κράταγα αρκετά πατημένο τις δύο πρώτες φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Kαποιοι σ αυτη τη χωρα ειναι πολυ πιο εξυπνοι απο τους περισσοτερους απο εμας. Το smarties.gr, βλεποντας οτι οι υπολοιποι δεν εχουν καθολου τη συσκευη, ανεβασε, ημερα Κυριακη, την τιμη απο τα 338,9 στα 358 ευρω. Σπευστε να το τιμησετε. Ειναι και θεμα ζητησης, αν ξαφνικα ανεβηκε κατακορυφα τωρα που το κινητο πηγε στα 340ε μπορει να σκεφτηκαν οτι το πουλανε φθηνα, λογικα αν ερθει πολυ stock η τιμη θα ξανακατεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 παιδια καλησπερα. Επειδη δεν μπορω να δω Αγγελιες...αν καποιος δεν το θελει και το πουλαει ας μου στειλει... Ευχαριστω και χιλια συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sasho Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Συγχωρήστε με αν έχει απαντηθεί και δεν το είδα, αλλά γίνεται στήν στοκ ρομ να έχω ένδειξη μπαταρίας με ποσοστό και πώς; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ρυθμίσεις - > εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Χθες ενεργοποίησα την υπηρεσία 4g της Vodafone. Όταν βρεθώ σε σημείο που υποστηρίζει αυτό το σήμα θα μου βγάλει σηματακι πάνω 4g ή Lte ή όχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Χθες ενεργοποίησα την υπηρεσία 4g της Vodafone. Όταν βρεθώ σε σημείο που υποστηρίζει αυτό το σήμα θα μου βγάλει σηματακι πάνω 4g ή Lte ή όχι ; Λογικα μεχρι Η θα σου βγαζει. Μεσα στο μενου σου δινει επιλογη για LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το τσίμπησε το 20€ το κινητό. Δυστυχώς είδαν ότι πουλάει σαν τρελό και ανέβασαν την τιμή. Είχα αποφασίσει να το αγοράσω, αλλά με την αύξηση αυτή το σκέφτομαι. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Δηλαδη θες να μας πεις οτι επειδη πηγε 358 οτι ?Χωρις ιχνος παρεξηγησης φιλε μου αλλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου..υπαρχουν παιδια εδω που το πηραν και ποιο ακριβο και δεν το εχουν μετανιωσει..γνωμη μου ειναι οτι και στα 400 να ειχε σταματησει θα τα αξιζε..Ακομα και σαυτη τη τιμη που ειναι τωρα παιζει χωρις αντιπαλο αν αναλογιστεις τι παιρνεις στα ιδια χρηματα απο τον ανταγωνισμο...φιλικα παντα Edited July 9, 2013 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το τσίμπησε το 20€ το κινητό. Δυστυχώς είδαν ότι πουλάει σαν τρελό και ανέβασαν την τιμή. Είχα αποφασίσει να το αγοράσω, αλλά με την αύξηση αυτή το σκέφτομαι. Τσίμπα το τώρα γιατί μπορεί να ανέβει κι άλλο με τη ζήτηση που έχει. Για 20 ευρώ θα κολλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Λογικα μεχρι Η θα σου βγαζει. Μεσα στο μενου σου δινει επιλογη για LTE? 4g.γράφει εφόσον είναι επιλεγμένο το lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Δηλαδη θες να μας πεις οτι επειδη πηγε 358 οτι ?Χωρις ιχνος παρεξηγησης φιλε μου αλλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου..υπαρχουν παιδια εδω που το πηραν και ποιο ακριβο και δεν το εχουν μετανιωσει..γνωμη μου ειναι οτι και στα 400 να ειχε σταματησει θα τα αξιζε..Ακομα και σαυτη τη τιμη που ειναι τωρα παιζει χωρις αντιπαλο αν αναλογιστεις τι παιρνεις στα ιδια χρηματα απο τον ανταγωνισμο...φιλικα παντα Τσίμπα το τώρα γιατί μπορεί να ανέβει κι άλλο με τη ζήτηση που έχει. Για 20 ευρώ θα κολλήσεις; Προφανώς και δεν είναι θέμα τα 20€. Το πρόβλημα είναι ηθικό και συνείδησης καταναλωτή. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Προφανώς και δεν είναι θέμα τα 20€. Το πρόβλημα είναι ηθικό και συνείδησης καταναλωτή. Αν το θετεις ετσι σαφως και εχεις δικιο..αλλα οπως ειπε και ο φιλος αν πραγματικα θελεις να το παρεις καντο τωρα γιατι στην ελλαδα ειμαστε και ποιος ξερει που μπορει να το πανε εκμεταλευομενοι την αυξανομενη ζητηση Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Προφανώς και δεν είναι θέμα τα 20€. Το πρόβλημα είναι ηθικό και συνείδησης καταναλωτή. Συμφωνω απολυτα. Κανουν παιχνιδια στα λεπτα του ευρω αλλα οταν ερθει η ωρα, εκτοξευουν παλι την τιμη προς τα πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά, έτσι λειτουργεί το εμπόριο. Ειναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, που ορίζει τις τιμές των προϊόντων σε κάποιες συγκεκριμενες χρονικές στιγμές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά, έτσι λειτουργεί το εμπόριο. Ειναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, που ορίζει τις τιμές των προϊόντων σε κάποιες συγκεκριμενες χρονικές στιγμές. με τοση ζητηση το αντιθετο πιστευω οτι επρεπε να συμβαινει.αν και στο bestprice κραταει ακομα στα 338 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Live: Kaizer στα 356,90 και σε μιση ωρα που ξανακοιταξα, ibuy στα 356,89. Ελεος ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ας ερθει μια παρτιδα καλη να καλυψει την ζητηση και η πτωση θα ειναι παλι αμεση. Εγω ειπα θα το παρω στα 320 ετσι ωστε με τα περιφερειακα να μου βγει στα 350 :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts