nikos523 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 καλησπέρα!γνωρίζει κανενας αν για το lg e975 η αντιπροσωπεια βρίσκει αν ειναι στην εγγύηση απο τον αριθμό imei? διοτι δεν εχω την αποδειξη?η θα μου την ζητησουν σιγουρα? Παρε την την Lg και ρωτα. Η στειλε mail, η live chat :p Τίποτα. Το κάνει και με άλλους launchers. Πρέπει να είναι θέμα του κινητού. Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό βέβαια, αλλά είμαι περίεργος να δω τι φταίει. Μαλλον απενεργοποιησες τα εφε απο τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Πως τα ενεργοποιώ πάλι? Δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις Edit: Εντάξει το βρήκα. Πάντως αυτές τις ρυθμίσεις δεν τις είχα πειράξει. Προφανώς κάποια εφαρμογή τις πείραξε. Θα δω διαφορά αν ενεργοποιήσω την ενίσχυση απόδοσης CPU? Edited January 3, 2014 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γεια σας παιδιά.... Πως βγάζουμε την μπάρα αναζήτησης της google αν δεν θέλω να βάλω κάποιον luncher ? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μου φερε ο ξαδερφος μου το κινητο του, το οποιο του ειχα περασει τον ΝΟΒΑ, ομως ο ιδιος διεγραψε τον μαμισιο launcher. Ακολουθως εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τωρα εχει ενα κινητο χωρις Launcher. Δηλαδη με το που ανοιγεις δεν συνδεεται στον google λογαριασμο, και μπορει να παρει μονο τηλεφωνο, να μπει στα μνμτα και την καμερα. Στην αρχικη οθονη υπαρχει ομως πληρες κενο! Τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γεια σας παιδιά.... Πως βγάζουμε την μπάρα αναζήτησης της google αν δεν θέλω να βάλω κάποιον luncher ? διαγραψεις η παγωνεις την αναζητηση google :) που ειναι οι ρυθμισεις αυτες και δεν τις εχω δει??? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 που ειναι οι ρυθμισεις αυτες και δεν τις εχω δει??? Πατα συνέχεια πάνω στο build number μέσα στο about phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους εδώ! Είμαι απο χτες, ευτυχής κάτοχος της συσκευής και με έχει ενθουσιάσει. Άψογο σε όλα του, γρήγορο, χωρίς το παραμικρό lag. Το samsung galaxy s advance που είχα, με είχε ταλαιπωρήσει πολύ με τα παγώματα του. Ενα μόνο θεματάκι έχω και πιστεύω πως θα με βοηθήσετε να το λύσω... Συχνά-πυκνά, στο browsing η στη πληκτρολόγηση μου πετάει την ηχογράφηση της google. Πως μπορώ να απαλλαγώ απο αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Πατα συνέχεια πάνω στο build number μέσα στο about phone. Δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δεν κάνει τίποτα... Ούτε και σε μένα:( Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχει αναφερθεί καθόλου κανένα how to για μετατροπή από F180L σε E975; ( Το F180L είναι η κορεάτικη έκδοση του G) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Κάτι γίνεται όντως. Και εγω που έχω ενεργό το dev mode μόλις πάω να μπω τώρα τρώει fc στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχει αναφερθεί καθόλου κανένα how to για μετατροπή από F180L σε E975; ( Το F180L είναι η κορεάτικη έκδοση του G) Εγω ακολουθησα αυτον τον οδηγο χωρισ κανενα προβλημα http://www.cellrabta.pk/2013/10/how-to-convert-f180-skl-to-e975-lg-optimus-g/ Edited January 4, 2014 by popay66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλημερα και καλη χρονια και απο μενα! Σας εχει ερθει αναβαθμιση καινουργια μετα την 10 h ??? Εγώ με πολωνική συσκευή έχω ακόμα 10D, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με χαλάει καθόλου μιας και το κινητό πάει σφαίρα, δεν κολλάει πουθενά, μηδέν lug, και καθόλου προβλήματα (εκτός ίσως από το γεγονός ότι αν και cosmote, δεν μου βγάζει επιλογή lte, το οποίο επίσης δεν με ενοχλεί καθώς μία χαρά με καλύπτει το 3g και δεν μου ρουφάει και την μπαταρία όπως διαβάζω ότι κάνει το lte). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το Light Flow δουλεύει; Είμαι root και το έχω βάλει αλλά δεν μου κάνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δυστυχώς Οχι.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Πατα συνέχεια πάνω στο build number μέσα στο about phone. Δεν κάνει τίποτα... Ούτε και σε μένα:( Νομίζω όχι συνεχόμενα. Ταπ - ταπ θέλει, πολλές φορές. 7-8, κάτι τέτοιο. Γεια σας παιδιά.... Πως βγάζουμε την μπάρα αναζήτησης της google αν δεν θέλω να βάλω κάποιον luncher ? Να σου πω την αλήθεια δεν λέει να την βγάλεις γιατί το + θα σου μείνει εκεί και δεν φεύγει με τίποτα. Οπότε ούτε τον χώρο κερδίζεις και θα έχεις και ένα ξεκαρφωτο + εκει! Edited January 5, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderbest Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Την καλημερα μου σε ολοθς κ καλη χρονια περιφανος ιδιοκτιτης του θυριου αυτου που μπορω να πω οτι το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η μπαταρια πολυ μικρη για αυτα τα specs αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ενα μπορω 1. με ποιον τροπο ενεργοποιητε το 4g!!!???? 2. Με ενα restart της συσκευης η μπαταρια απο το 43% πηγε στο 25% τα μονα ανοιχτα ειναι wifi !!!!! μανι μανι γιατι :blink::blink::worry::worry: πρεπει να ανυσυχω!!! Edited January 5, 2014 by alexanderbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αν είμαι διαρκώς με 2g αντί με 3g ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Διαφορά θα έχει αν δεν υπάρχει καλό σήμα η είναι στο αυτόματο. Αν έχεις καμπάνα 3g και αποκλειστικά αυτό, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Την καλημερα μου σε ολοθς κ καλη χρονια περιφανος ιδιοκτιτης του θυριου αυτου που μπορω να πω οτι το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η μπαταρια πολυ μικρη για αυτα τα specs αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ενα μπορω 1. με ποιον τροπο ενεργοποιητε το 4g!!!???? 2. Με ενα restart της συσκευης η μπαταρια απο το 43% πηγε στο 25% τα μονα ανοιχτα ειναι wifi !!!!! μανι μανι γιατι :blink::blink::worry::worry: πρεπει να ανυσυχω!!! Καλησπέρα! Για 4G αν είσαι κάτοχος cosmote και δεν το έχεις ενεργοποιησει στέλνεις 4G στο 1333...δεν θα στο συνιστούσα όμως γτ αν δεις πως ρουφάει μπαταρία με 4G θα το κλείσεις αμέσως! :-P όσο για το θέμα με το restart έτσι είναι... Και σε εμένα ένα 10% το τραβάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Διαφορά θα έχει αν δεν υπάρχει καλό σήμα η είναι στο αυτόματο. Αν έχεις καμπάνα 3g και αποκλειστικά αυτό, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Εχετε παρατηρήσει αν επηρεάζει το σήμα του Bluetooth το 2g ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εχετε παρατηρήσει αν επηρεάζει το σήμα του Bluetooth το 2g ; Χρησιμοποιω αρκετα συχνα bt ακουστικο.δεν εχω παρατηρησει κατι με το 2g ουτε με το 3g Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Να σου πω την αλήθεια δεν λέει να την βγάλεις γιατί το + θα σου μείνει εκεί και δεν φεύγει με τίποτα. Οπότε ούτε τον χώρο κερδίζεις και θα έχεις και ένα ξεκαρφωτο + εκει! Αφού είναι έτσι έχεις δίκιο τον χώρο ήθελα. Θα αφήσω τον Nova που είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για battery bank (αν το λεω σωστά) για κάποιες φορές σε λεωφορεία...σε καλή τιμή, κάποιος που έχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μπορείς να βρεις με λίγα ευρώ από κίνα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts