sounik Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εαν βγαλει τοσο θα ειμαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!! Περιμενω ενα παιδι απο το φορουμ να μου το φερει το Σαββατο...Ελπιζω να κατσει η φαση γιατι το S 3 το βαρεθηκα...15 μηνες το εχω ! :) Αντε με το καλο!Να πιασεις και ενα σοβαρο κινητο στα χερια σου! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αντε με το καλο!Να πιασεις και ενα σοβαρο κινητο στα χερια σου! Αν ειχε και amoled...θα το αγαπουσα ! :) Ευχαριστω φιλος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 κατσε να δεις την οθοναρα του απο κοντα πρωτα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 κατσε να δεις την οθοναρα του απο κοντα πρωτα ;) οθονη εχει καλη το ξερω απλα δεν μπορω τα ξεθωριασμενα χρωματα... Ελπιζω να ειναι ζεστα τα χρωματακια του ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τωρα εσυ μας επεισες οτι θελεις να παρεις το κινητο και δεν εχεις διαβασει ουτε οτι δεν ειναι αφαιρουμενη η μπαταρια. :rolleyes: Θα συνεχιστει για πολυ ακομα το τρολαρισμα; :lol: περιμενε να δεις τι θα γραψει μετα απο μερικες μερες χρησης :lol: με χρυσο φτυαρι ..... κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει..... αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Το στιλ γραφης παντος ειναι ιδιο Βρε λες να τον "τσακωσα" για τριτη φορα? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 :lol: περιμενε να δεις τι θα γραψει μετα απο μερικες μερες χρησης :lol: με χρυσο φτυαρι ..... Στο μυαλο μου εισαι;:p Να δεις που θα ξαναγυρισει στο S3. :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλημερα και απο μενα! Ξερει καποιος γιατι καθε μερα προγραμματιζει να κανει ελεγχο για διαθεσιμες ενημερωσεις? Παλια οταν δεν εβρισκε ξαναεκανε σε μια ημερομηνια 20 μερες αργοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosg4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση !!!! Αν ήρθε και σε άλλους μπορει να μας πει τι καινούργιο φέρνει ;;;; Κατι για το ίντερνετ κατάλαβα !!!! Πάντως παραμένει στην 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση !!!! Αν ήρθε και σε άλλους μπορει να μας πει τι καινούργιο φέρνει ;;;; Κατι για το ίντερνετ κατάλαβα !!!! Πάντως παραμένει στην 4.1.2 Εδώ τίποτα. Τι έκδοση λογισμικού γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Μήπως αναβαθμιστηκαν τα πολωνικά; Edit : ήρθε και σε εμένα. V10i. Ολλανδικό είναι το δικό μου Edited December 20, 2013 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μήπως αναβαθμιστηκαν τα πολωνικά; Edit : ήρθε και σε εμένα. V10i. Ολλανδικό είναι το δικό μου Δεν είχε κανένα changelog μόλις σας την έβγαλε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Οσοι πηραν ενημερωση εχασαν ρουτ και μοντες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosg4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά Ολλανδικό ειναι το δικό μου !!!!! V10i ηταν η ονομασία της ενημερωσης !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κάτι λέει για ίντερνετ, αλλά δεν μπορώ να δω παρακάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δε σκρολάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δε σκρολάρει; Ακριβώς. Εκτός αν η ενημέρωση αφορά μόνο το ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ε θα δούμε στο xda. Σε μια βδομάδα θα έχουν βγει όλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σφαίρα την κατέβασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ήταν και πολύ μεγάλη :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 ήταν και πολύ μεγάλη :p Και η 10h δεν ήταν μεγάλη, αλλά κάποιοι είχαν θεματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 αμα εισαι ρουταρισμενος+ανοικτος :p γινεται OTA? με την h ειχα θεματα ΟΤΑ.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 σορυ παιδια δεν ηξερα οτι υπήρχαν θεματα πριν.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά, το τηλέφωνο έφαγε τα μούτρα του σε ένα πεζοδρόμιο με πλακάκια που μόνον καρφιά δεν είχανε... ευτυχώς η οθόνη μια χαρά... αλλά το ασημί που είναι γύρω γύρω τον ήπιε. Γνωρίζεται το κόστος της αντικατάστασης του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 επισημα 170 νομιζω... παλι ολο μαζι :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά, το τηλέφωνο έφαγε τα μούτρα του σε ένα πεζοδρόμιο με πλακάκια που μόνον καρφιά δεν είχανε... ευτυχώς η οθόνη μια χαρά... αλλά το ασημί που είναι γύρω γύρω τον ήπιε. Γνωρίζεται το κόστος της αντικατάστασης του; Νομίζω ότι αλλάζει όλο το ντιτζιταιζερ, με κόστος 140,96 με αντικαταβολή με δωρεάν μεταφορικά στο παίρνει η κουριερ από το σπίτι Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts