Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ανεβασε καμια φωτο μαζι με το κινητο αν μπορεις..

οταν το καλυμμα ειναι ανοικτο, η συσκευη συγκρατειται στη θεση της ή παιζει να φυγει ευκολα?

http://img856.imageshack.us/img856/6677/wqfv.jpg

http://img600.imageshack.us/img600/9544/4wqh.jpg

http://img607.imageshack.us/img607/171/iasf.jpg

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείς τους ήχους κλήσης και ειδοποιήσεων που χαμηλώνουν;

Αιώνιο πρόβλημα των Android συσκευών.

Στο S2 που είχα με gingerbread χαμήλωνε πολύ και έλυσα το πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix

Στο g δεν χαμηλώνει παρά πολύ και δεν με ενοχλεί, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή έκδοσης Android.

όχι δεν εννοώ αυτό. αν μπεις στο player και ακούς μουσική με το που συνδέσεις τα ακουστικά η συσκευή κατεβάζει αυτόματα την ένταση του ήχου των πολυμέσων με την λογική ότι αν είναι τέρμα μπορεί να προκαλέσει ζημια στα αφτιά (βγάζει το αντίστοιχο μηνυματάκι στο κάτω μέρος της οθόνης). εγώ όμως που το συνδέω στο αυτοκίνητο μου είναι πολύ ενοχλητικό κάθε φορα να πρέπει να ξανά ανεβάζω την ένταση του ήχου

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

όχι δεν εννοώ αυτό. αν μπεις στο player και ακούς μουσική με το που συνδέσεις τα ακουστικά η συσκευή κατεβάζει αυτόματα την ένταση του ήχου των πολυμέσων με την λογική ότι αν είναι τέρμα μπορεί να προκαλέσει ζημια στα αφτιά (βγάζει το αντίστοιχο μηνυματάκι στο κάτω μέρος της οθόνης). εγώ όμως που το συνδέω στο αυτοκίνητο μου είναι πολύ ενοχλητικό κάθε φορα να πρέπει να ξανά ανεβάζω την ένταση του ήχου

Κατάλαβα. Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuhenghe.android.apps.autoheadsetvolume

τη 2η φωτο ηθελα να δω. με καλυψες πληρως και λεω να την παραγγειλω μιας και φαινεται τιμια για τα λεφτα της (καπου στα 10 ευρω)

ebay link? ποσο εκανε να ερθει?

αν και ειμαι μεταξυ αυτης και της thin matte της nillkin, η οποια ειναι η ιδια θηκη με τη thin flip cover χωρις το μπροστινο καλυμμα (και στη μιση τιμη)

και παλι ευχαριστω

Edited by jpsih

άριστο! να σε καλά, ευχαριστώ. πως και δεν μου το είχε βγάλει εμενα στο store....

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

τη 2η φωτο ηθελα να δω. με καλυψες πληρως και λεω να την παραγγειλω μιας και φαινεται τιμια για τα λεφτα της (καπου στα 10 ευρω)

ebay link? ποσο εκανε να ερθει?

αν και ειμαι μεταξυ αυτης και της thin matte της nillkin, η οποια ειναι η ιδια θηκη με τη thin flip cover χωρις το μπροστινο καλυμμα (και στη μιση τιμη)

και παλι ευχαριστω

Παρε την thin matte , την αγορασα και εγω γιατι το bumper ειναι πολυ ακριβο.

Αυτο το καλυμα μπροστα με εχει κουρασει 2 μερες τωρα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλησπερα, ειμαι νεος κατοχος και ασχετος με το 4G. Πιστευω ομως οτι το κινητο μου δε τρεχει σε 4g. Οι επιλογες που μου δινει ειναι gsm/wcdma. αυτο ειναι το 4g?

please help.....:worry::worry:

όχι. το 4g είναι το LTE. αν έχεις κοσμοτέ πάρε τους τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν. αν έχεις vodafone δυστυχώς περιμένεις αναβάθμιση από την LG (υποτίθεται μέχρι το τέλος σεπτεμβρίου , ....υποτίθεται)

vodafone εχω....τι σχεση ομως μπορει να εχει η εταιρεια? στο μενου του τηλ δε βρισκω καν επιλογη για lte. μιλησα με οδαφονε και μου ειπαν οτι μου ενεργοποιησαν στην γραμμη μου το 4g. και παλι ομως στο τηλ δε βρισκω επιλογη lte. λετε κατι να μην πηγαινει καλα με την συσκευη?

vodafone εχω....τι σχεση ομως μπορει να εχει η εταιρεια? στο μενου του τηλ δε βρισκω καν επιλογη για lte. μιλησα με οδαφονε και μου ειπαν οτι μου ενεργοποιησαν στην γραμμη μου το 4g. και παλι ομως στο τηλ δε βρισκω επιλογη lte. λετε κατι να μην πηγαινει καλα με την συσκευη?

welcome to the club..

κανε μια αναζητηση στο thread. εχει γραφτει 10αδες φορες

τελος του μηνα η LG λεει οτι θα εχουμε το 4g της βοντα (αν και τα ιδια λεει το τελευταιο 3μηνο)

σε κανέναν με vodafone δεν την βγάζει την επιλογή και όλοι περιμένουν αναβάθμιση από την LG ώστε να ενεργοποιηθεί

edit: με πρόλαβε ο κύριος από πάνω. χάχα

ενημερωτικα, μιλησα στο livechat της lg προχτες και μου ειπαν οτι τελος του μηνα θα τη δωσουν

(σαν να εδινε απαντηση bot μου φανηκε παντως :D)

thanks παιδια, ειχα αρχισει να ανησυχω οτι πηρα μουφα συσκευη.

ερωτηση, το 4g εχει εξτρα χρεωσεις?

χαχαχα.αυτοί είναι ικανοί να έχουν βάλει όντως κάνα bot το οποιο να τσεκάρει τι έχεις στείλει και με το που δει τις λέξεις "optimus g , 4G" να απαντάει αυτόματα :P :P

thanks παιδια, ειχα αρχισει να ανησυχω οτι πηρα μουφα συσκευη.

ερωτηση, το 4g εχει εξτρα χρεωσεις?

όχι. ότι έχει και το 3g. αλλάζει η ταχύτητα όχι ο όγκος των δεδομένων που κατεβάζεις

Προσοχη ομως. Υπαρχει εδω μια λεπτομερια που αν δεν την προσεξεις την πατας. Αλλαζεις η αναλογια MByte/sec!

Στην ιδια μοναδα χρονου, ο ογκος δεδομενων ειναι μεγαλυτερος με το 4G. Δηλαδη, σερφαρισμα με 3G μια ωρα και σερφαρισμα με 4G μια ωρα. Με 4G εχεις χρησιμοποιησει πολυ μεγαλυτερο ογκο δεδομενων.

Θελει να εχεις λιγο το νου σου σ' αυτο αλλιως θα υπαρξουν εκπληξεις! Προφανως ασχημες!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από τα του Skroutz;

Πιστεύετε η τιμή να "πέσει" μετά και την έλευση του G2 κοντά στα 300€ πάλι ;;

έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από τα του Skroutz;

Πιστεύετε η τιμή να "πέσει" μετά και την έλευση του G2 κοντά στα 300€ πάλι ;;

Η τιμη θα πεσει οταν ερθει καινουργια παρτιδα optimus g στα σκρουτζομαγαζα.ενα μηνα πριν το παρω κοιταγα συνεχεια την τιμη του.διακυμανσεις του ευρω μεχρι που επαψαν ορισμενα μαγαζια να τοχουν.τοτε η τιμη εκτινασσοταν στα 360 απο 320.

προτεινω birdphone.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Η τιμη θα πεσει οταν ερθει καινουργια παρτιδα optimus g στα σκρουτζομαγαζα.ενα μηνα πριν το παρω κοιταγα συνεχεια την τιμη του.διακυμανσεις του ευρω μεχρι που επαψαν ορισμενα μαγαζια να τοχουν.τοτε η τιμη εκτινασσοταν στα 360 απο 320.

προτεινω birdphone.

δηλαδή προτείνεις να περιμένω μέχρι να αυξηθεί η λίστα των καταστημάτων στο Skroutz ή η διαφορά σε σχέση με τώρα (~350€) θα'ναι μικρή ;;

δηλαδή προτείνεις να περιμένω μέχρι να αυξηθεί η λίστα των καταστημάτων στο Skroutz ή η διαφορά σε σχέση με τώρα (~350€) θα'ναι μικρή ;;

Οταν φερουν τα Kaizershop,kaizer,birdphone ειμαι σιγουρος(οσο μπορω ναμαι,δεν εχω και καταστημα :lol: ) πως η τιμη θα πεσει στα 330 ή και 320.αν ομως εμπιστευεσαι καποιο απο αυτα που τοχουν,ακομη και στα 350,ειναι value.

Δεν εχω αποψη για αυτα που τοχουν τωρα,ειδαλλως θα σου ελεγα.

Οταν φερουν τα Kaizershop,kaizer,birdphone ειμαι σιγουρος(οσο μπορω ναμαι,δεν εχω και καταστημα :lol: ) πως η τιμη θα πεσει στα 330 ή και 320.αν ομως εμπιστευεσαι καποιο απο αυτα που τοχουν,ακομη και στα 350,ειναι value.

Δεν εχω αποψη για αυτα που τοχουν τωρα,ειδαλλως θα σου ελεγα.

Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public).

Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :)

Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public).

Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :)

Σωπα βρε.μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο(αλλωστε για αυτο το σκοπο δεν ειμαστε στο φορουμ???).

Παντως απο κριτικες που ειχα δει παλια στο σκρουτζ το kaizerstore ειχε πολυ καλες.

Αν αυτο λεει κατι...

Το Kaiser στην Πανεπιστημίου είναι άψογο. Εγώ εκει το αγόρασα και επειδή ήταν ελαττωματικό εξαρχής και η LG καθε φορά που έφτιαχνε κατι, κατι άλλο χάλαγε, ζήτησα αντικατασταση και μου έδωσαν τα χρήματα μου πίσω.

Το θέμα είναι δε ξέρω τι να πάρω...

Edited by CKB

για το δευτερο θελει προφανως αλλαγη ρομ.. (ευκολος τροπος δε ξερω αν υπαρχει.. αλλαζοντας dialer απο το market ισως? αν γνωριζει κανεις ας μας πει)

κανεις καμια λυση για την αλλαγη στον τροπο απαντησης κλησεων?

Εχω ενα προβλημα με το ραφιοφωνο. Μερικες φορες δεν κλεινει, ακομα και οταν βγαζω τα ακουστικα συνεχιζει να παιζει(με χιονια βεβαια).

Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι γι αυτο?

(Εκτος απ το να σταματησω να ακουω ραδιοφωνο...)

haters still hate...

υπαρχει τροπος να απαντας ΜΟΝΟ με συρσιμο, ακομα και με ανοικτη οθονη?? :)

δε κλεινει?? περιεργο.... να εχει καμια ρυθμιση?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)