gregorisvas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ηρθε σημερα η Nilkin οκ μια χαρα αλλα δεν βολευει ρε παιδια, δεν βλεπεις ποιος σε καλει, δεν βλεπεις το led, και τελος βολευει μονο αν πιασεις το κινητο με το δεξι χερι. Αν δεν εβγαινε τοσο εξω η καμερα θα το ειχα γυμνο αλλα τωρα που το ακουμπας ακουμπαει η καμερα. Οποτε παω για bumper. Έχεις βρεί το bumper απο Ελλάδα ή ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ebay και ακριβουτσικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι ρουτ και επειδη σας ακουω να λετε πολυ για αυτο...σε τι θα βοηθησει αμα ρουταρω την συσκευη?...με την εγγυηση τι γινετε?υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι η συσκευη?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι ρουτ και επειδη σας ακουω να λετε πολυ για αυτο...σε τι θα βοηθησει αμα ρουταρω την συσκευη?...με την εγγυηση τι γινετε?υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι η συσκευη?ευχαριστω μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα.. εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους) με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις. ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium) ψαξε framaroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα.. εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους) με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις. ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium) ψαξε framaroot για παραδειγμα το worms 2 armageddon που κατεβαζω απο torrent και δεν ανοιγει μετα το ρουτ θα ανοιγει?και κατι αλλο...οταν με καλουν δεν θελω να τσουλαω το πρασινο για να απαντησω θελω απλα να παταω απαντηση,γινεται αυτο με καποιο τροπο?η θελει και αυτο να ειμαι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μπορεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες οπως titanium/greenify/root explorer/cpu spy κλπ ξεφορτωνεσαι αχρηστες εφαρμογες (συστηματος) και πολλα αλλα.. εγω freezαρα πχ το process που ελεγχει για νεες αναβαθμισεις (για προφανεις λογους) με ενα κλικ ρουταρεις με ενα κλικ ξερουταρεις. ουτε εγγυηση πειραζεται (οκ θα το κανεις unroot πριν το πας για σερβις) ουτε κινδυνος υπαρχει (αρκει να ξερεις τι κανεις πχ με το titanium) ψαξε framaroot Αν γινεις ρουτ και ερθει αναβαθμιση (λεμε τωρα...) το ρουτ χανεται?και αν χανεται επανερχεται με τον ιδιο τροπο? Με φραμαρουτ? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα. 1. Μου εμφανίζει μετά το sync κάποιες φωτογραφίες απο Picasa το οποίο δεν θυμάμαι να είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω να κάνει το picasa sync με αποτέλεσμα και την cache να καθαρίζω στην Gallery να μου τις επανεμφανίζει με το επόμενο Sync! 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4818185 Ποστ του giannis12a Με αυτον τον τροπο η φωτεινοτητα δε θα πεφτει λογω θερμοκρασιας. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 για παραδειγμα το worms 2 armageddon που κατεβαζω απο torrent και δεν ανοιγει μετα το ρουτ θα ανοιγει?και κατι αλλο...οταν με καλουν δεν θελω να τσουλαω το πρασινο για να απαντησω θελω απλα να παταω απαντηση,γινεται αυτο με καποιο τροπο?η θελει και αυτο να ειμαι ρουτ? το παιχνιδι δε ξερω γιατι δεν παιζει αλλα δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη ειναι root ή οχι για το δευτερο θελει προφανως αλλαγη ρομ.. (ευκολος τροπος δε ξερω αν υπαρχει.. αλλαζοντας dialer απο το market ισως? αν γνωριζει κανεις ας μας πει) Αν γινεις ρουτ και ερθει αναβαθμιση (λεμε τωρα...) το ρουτ χανεται?και αν χανεται επανερχεται με τον ιδιο τροπο? Με φραμαρουτ? ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε (λογικα χανεται το root, αλλα πολυ ευκολα ξαναγινεται) Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα. 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx δε διαφωνω οτι ειναι ενοχλητικο ΑΛΛΑ ακομα και εξω την μερα με ηλιο στο 50% εχω τη φωτεινοτητα και βλεπω κομπλε με τον τροπο που αναφερθηκε βγαζεις τον κοφτη παντως εχω παρατηρησει οτι τη ριχνει μονο οταν το φορτιζω και το χρησιμοποιω παραλληλα (πραγμα λογικο) γενικα ειναι αρκετα ψυχρο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά το 4.1.2 έχει αρκετά "προβλήματα" τελικα. 1. Μου εμφανίζει μετά το sync κάποιες φωτογραφίες απο Picasa το οποίο δεν θυμάμαι να είχα ποτέ λογαριασμό και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω να κάνει το picasa sync με αποτέλεσμα και την cache να καθαρίζω στην Gallery να μου τις επανεμφανίζει με το επόμενο Sync! 2. Αν είναι δυνατό μου χαμηλώνει μόνο του την φωτεινότητα της οθόνης επειδή λέει ανεβάζει θερμοκρασία!!! Το wifi δούλευα μόνο, και που να τρέξω και κάνα παιχνίδι θα μαυρίσει ξαφνικά! αυτό πως γίνεται να το απενεργοποιήσω; thx Αν εισαι ρουτ παγωσε την. Αν δεν εισαι, απο τις εφαρμογες βρες την και κανε την ανενεργη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Ευχαριστώ παιδιά με σώσατε.:up: Για την φωτεινότητα τώρα γούστα είναι αυτά εγώ σε όλα μου τα κινητά την έχω πάντα full και ας τρώει την μπαταρία, όσο για το γιατί ζεστάθηκε μάλλον γιατί το είχα πάνω στο laptop και το είχα συνδεση με usb και με το wifi ανοικτό. Edited September 12, 2013 by savdown Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει... Δε βγαίνει για κανένα λόγο, μόνο αλλαγή launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 freeze την αναζητηση google και εφυγε :p κριμα που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τον χωρο :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ποια εφαρμογή απενεργοποιησατε για το Picasa; έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά μου εμφανίζει μόνο μια εφαρμογή Picasa uploader. Αυτό απενεργοποιούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 παιδια πως απενεργοποιηται η μπαρα αναζητησης επανω? ειδα οτι μπαινεις στις ρυθμισεις>εφαρμογες>ολες?αναζητηση και πατας disable αλλα τετοια επιλογη δε με βγαζει... Βαλε αλλο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Υπάρχουν πουθενά θέματα για να αλλάξουμε τα εικονίδια της μαμάς launcher? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ντάξ, είμαι έτοιμος να κυρίξω πόλεμο σε όλους τους κατασκευαστές θηκών ανα την υφήλιο :p Ρε παιδιά έχω αγοράσει 3 θηκες για το τηλεφωνάκιμ αυτήν, αυτήν και άλλη μια που έμοιαζε στην πρώτη. Οι θήκες δεν εφαρμόζουν ακριβως στο τηλεφωνο για μισο χιλιοστό... Μιλαμε ειναι ακριβώς στις διαστάσεις παρα μία τριχα. Και δέν μπορώ να τις ζορίσω γιατι δεν έχουν άλλο μπόσικο. Το τηλ δεν έχει ανοιχτεί ποτε, δεν έχει παει σε σερβις, δεν εχει πέσει και γενικά δεν βλέπω καποια ανωμαλία... Απλά μου κάνει εντύπωση πως 2 διαφορετικοί κατασκευαστές τα έκαναν θάλασσα. Έχει παρατηρήσει κανεις κατι αντίστοιχο με το δικο του g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 για τα παιδιά που λένε για το Picasa και το album ,εγώ αυτό που έκανα ήταν να πάω στον συγχρονισμό -> google -> πάτησα πάνω στο mail μου -> και μετά από εκεί επέλεξα να μην κάνει συγχρονισμό με το Picasa. έπειτα έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων στο album και δεν μου το ξανά έβγαλε Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ντάξ, είμαι έτοιμος να κυρίξω πόλεμο σε όλους τους κατασκευαστές θηκών ανα την υφήλιο :p Ρε παιδιά έχω αγοράσει 3 θηκες για το τηλεφωνάκιμ αυτήν, αυτήν και άλλη μια που έμοιαζε στην πρώτη. Οι θήκες δεν εφαρμόζουν ακριβως στο τηλεφωνο για μισο χιλιοστό... Μιλαμε ειναι ακριβώς στις διαστάσεις παρα μία τριχα. Και δέν μπορώ να τις ζορίσω γιατι δεν έχουν άλλο μπόσικο. Το τηλ δεν έχει ανοιχτεί ποτε, δεν έχει παει σε σερβις, δεν εχει πέσει και γενικά δεν βλέπω καποια ανωμαλία... Απλά μου κάνει εντύπωση πως 2 διαφορετικοί κατασκευαστές τα έκαναν θάλασσα. Έχει παρατηρήσει κανεις κατι αντίστοιχο με το δικο του g; Δεν σου μπαινουν ή περισσευουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν σου μπαινουν ή περισσευουν; Δεν μπαίνουν, για μισο χιλιοστο περιπου η θήκη δεν κουμπώνει στο πλαινο της συσκευής ωστε να κάνει το περιβόητο "κλίκ" να κλειδωσει που λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εμενα η Nilkin με το καπακι μπροστα μπηκε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 βρε παιδιά ξέρει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη μείωση του ήχου της μουσικής όταν συνδέω ακουστικά?? ψάχνω τόσην ώρα και δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εμενα η Nilkin με το καπακι μπροστα μπηκε μια χαρα. ανεβασε καμια φωτο μαζι με το κινητο αν μπορεις.. οταν το καλυμμα ειναι ανοικτο, η συσκευη συγκρατειται στη θεση της ή παιζει να φυγει ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 βρε παιδιά ξέρει κανεις πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη μείωση του ήχου της μουσικής όταν συνδέω ακουστικά?? ψάχνω τόσην ώρα και δεν έχω βρει κάτι... Εννοείς τους ήχους κλήσης και ειδοποιήσεων που χαμηλώνουν; Αιώνιο πρόβλημα των Android συσκευών. Στο S2 που είχα με gingerbread χαμήλωνε πολύ και έλυσα το πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix Στο g δεν χαμηλώνει παρά πολύ και δεν με ενοχλεί, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή έκδοσης Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts