iStewie Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Το ένα καθόλου το άλλο δύσκολα. Αυτό που έχω κρατήσει για μένα τίποτα. Τα άλλα δύο πρόβλημα στο κουμπί. Αυτό που λες το έκανε πριν χαλάσει αυτό που δεν πατούσε καλά. Το άλλο έμαθα σήμερα ότι έκανε μπάνιο κανονικά μέσα στο ντουζ και γι'αυτό χάλασε το κουμπί..! είπα να γλυτωσω το service για τη μπαταρία,αλλα τελικά θα πάει για κουμπί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 LTE only σήμα απο τοτε που βγήκε απο την πρίζα! Μην το ματιασω τα πήγε πολύ καλυτερα απο το αναμενόμενο. Στο κεντρο πιάνω full σήμα γύρω στα 20mbps και στο σπίτι που είμαι προάστια πιάνει μέτριο γύρω στα 12mbps Νομιζω οτι πηγαινει καλυτερα απο το 3g only που το είχα δοκιμάσει πριν το φορτισω Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δε μου κλείνει με τίποτα ο κοφτης :/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά πουλάω το κινητό μου.Αν έχετε κανέναν που ψάχνει optimus g pm me! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλά τι έγινε; Από τη μια χαρά για το 4g και μετά πούλημα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Ναι έφαγα φλασια και θέλω να φύγει!!Αποφάσισα να πάω για λίγο στο g2 μέχρι να πάρω το g3!!:lol::lol: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!!:lol: Και θέλω να το δώσω σε κάποιον που ξέρει τι κινητό θα πάρει για να το χαρεί! Edited June 25, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 LTE only σήμα απο τοτε που βγήκε απο την πρίζα! Μην το ματιασω τα πήγε πολύ καλυτερα απο το αναμενόμενο. Στο κεντρο πιάνω full σήμα γύρω στα 20mbps και στο σπίτι που είμαι προάστια πιάνει μέτριο γύρω στα 12mbps Νομιζω οτι πηγαινει καλυτερα απο το 3g only που το είχα δοκιμάσει πριν το φορτισω πολύ καλά στατιστικά,επειδή έχω αρχίσει να τρώγομαι κ εγώ τι rom-kernel τρέχεις?πείραξες τα volt στις συχνότητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 πολύ καλά στατιστικά,επειδή έχω αρχίσει να τρώγομαι κ εγώ τι rom-kernel τρέχεις?πείραξες τα volt στις συχνότητες? cm11 με f93 gproj και αρκετά χαμηλά ρεύματα και συχνοτητες Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 cm11 με f93 gproj και αρκετά χαμηλά ρεύματα και συχνοτητες έχει μεγάλη διαφορά αν το αφήσω με τα στοκ ρεύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 έχει μεγάλη διαφορά αν το αφήσω με τα στοκ ρεύματα? Περιμενε να απαντήσει κάποιος με Μαμα ρεύματα. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Άλλη μια πολύ καλή μέρα για το κινητό μου !:mad: Αν το έχει καταφέρει κανείς άλλος μπράβο του! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Wakelock detector :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Να το και το wakelock... Για ακόμα μια φορά... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Άλλη μια πολύ καλή μέρα για το κινητό μου !:mad: Αν το έχει καταφέρει κανείς άλλος μπράβο του! :p 300% φωτεινότητα και 6g μόνιμα ανοιχτό;;; :p Πήγαινε να σου κανουν εναν έλεγχο τη μπαταρία! Πως το έκανες αυτό; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 300% φωτεινότητα και 6g μόνιμα ανοιχτό;;; :p Πήγαινε να σου κανουν εναν έλεγχο τη μπαταρία! Πως το έκανες αυτό; Αυτόματη φωτεινότητα και αρκετό 3G...Το περίεργο είναι πως πριν κοιμηθώ είχε γύρω στο 50% και όταν ξύπνησα κάτω από 20% και δεν κοιμήθηκα 15 μέρες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Nandroid, titanium και μετά factory reset. Αν βγάζεις 500% Περισσότερο δεν χρειάζεται service :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καμία φορά Και εμένα κάποια εφαρμογή μου κολλάει τον επεξεργαστή και χρησιμοποιείται μόνιμα, και η μπαταρία κάνει βουτιά... Να κάνεις καμία επανεκκίνηση :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Όχι μονο επανεκκίνηση , αναβάθμιση του έκανα σε 4.4.4 μήπως είχε θέμα η προηγούμενη nightly αλλά δεν το βλέπω να αλλάζει συμπεριφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Custom έχεις; Μήπως φταίει και ο kernel? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τα ίδια μου έκανε και ένας custom kernel που είχα... Τώρα έχω τον στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τελευταίο βράδυ που έχω το θηριάκι στο χέρι. Το καλό είναι ότι δεν θα πάει μακριά και θα το βλέπω συχνά πυκνά, αλλά όσο να 'ναι μ' έπιασε η μελαγχολία του αποχωρισμού, οπότε δεχομαι παρηγοριές :lol: Tι λέει με την κιτκατ, πότε επιτέλους θα 'ρθει στα ελληνικά μοντέλα? Να στήσω καραούλι τουλάχιστον για καφέ ώστε να εγκαινιαστεί στα δικά μου χέρια κι ας είναι πλέον στον νέο κάτοχο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδια sos!!Ο αδερφος μου εριξε για δευτερη φορα το g του κατω και ξαναεσπασε την οθονη.Αλλα δεν θελει να το ξαναστειλει στην procordia και να.δωσει παλι 140 ευρω. Οποιος.εχει αλλαξει.οθονη ας μου στειλει link απο.που την πηρε και λεω να προσπαθησω να την αλλαξω μονος. Οποιοςτο.εχει.δοκιμασει δεχομαι συμβουλες Ευχαριστω!!! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Καλημέρα, έχω να γράφω στο θέμα του κινητού καιρό τώρα αλλά θέλω να σας πω ότι το κινητό με το αυθεντικό bumber πέρασε με τον πιο άσχημο και δύσκολο τρόπο το τεστ αντοχής. Χθες πάνω σε νεύρα που είχα έριξα με όλη μου την δύναμη στην κυριολεξία από όρθια στάση το κινητό στο πάτωμα από πλακάκι και "έσκασε" κάτω και από την δύναμη πήγε και τα ξανάδωσε στο απέναντι τοίχο του σαλονιού εκεί βγήκε το bumper άλλα το κινητό δεν έπαθε ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ούτε μια γρατζουνιά!!!! Το bumper σώζει ζωές :p Edited June 29, 2014 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Έχει φλασάρει κανείς την 4.4.2 stock μέσω recovery από το xda; Διαβάζω πολλά μηνύματα για αποτυχία εγκατάστασης μετά τα 3 wipe και για περιπτώσεις hard brick. Κάποιος που να το έχει κάνει να μας πει τα βήματα; Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 Τον παραπάνω οδηγό χρησιμοποιήσα εγώ και όλα οκ! Το έχω τώρα πάνω από εβδομάδα! Xposed παίζει με kitkat? Δεν έχω βάλει ποτέ xposed! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts