venoos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 1) Αρκετα την μερα, μετρια το βραδυ, ναι ανετα, ναι 2) Αριστες 3) Με WiFi βγαζεις 4+ ωρες οθονη, στο 3G τα χαλαει λιγο αλλα δε θα εχεις θεμα 4) Οχι... Μπορεις, αλλα ειναι αρκετα δυσκολο, στο YouTube εχει μπολικα βιντεακια 5) Αψογη 6) 4.1.2 και θα παει στην 4.4 (σχεδον σιγουρα) αλλα ειλικρινα δε σε νοιαζει, το κινητο πεταει 7) Εγω το πηρα απο κει, Ολλανδικο :) Προσυπογραφω τα παντα πλην του 6).αμφιβαλλω για 4.4 πιο πολυ 4.2.2 το κοβω.για το καιζερ εχω ακουσει τα καλυτερα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 αποκλειται... δεν υπαρχει περιπτωση να παει 4.2.2 και οχι 4.4.... αν δε δωσει 4.4 δε θα δωσει καμια ;) σιγα μην δωσει προπερσινη( ; ) αναβαμιση.... βεβαια επειδη ολα ειναι δυνατα, κρατα κανα γιαουρτι στο ψυγειο :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Kαλησπέρα, αν κάποιος έχει το επίσημο bumper της LG και το πουλάει ας μου στείλει ένα p.m. Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Το ποσες ωρες βγαζει εχει παντα σχεση με τη φωτεινοτητα που το εχει ρυθμισει αλλα και το τι κανετε. Πχ. εμενα μου βγαζει 5ωρες οθονη στο 45% η φωτεινοτητα για browsing με wifi. Δεν υπαρχει σκετη ερωτηση ποσο βγαζει. Αναλογα τη χρηση και τα χουγια του καθενος. Προσυπογραφω τα παντα πλην του 6).αμφιβαλλω για 4.4 πιο πολυ 4.2.2 το κοβω.για το καιζερ εχω ακουσει τα καλυτερα... Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο ουτε μια στο εκατομμυριο. Εδω θα ειμαι. :p Θα ερθει απευθειας η 4.4...Να δωσουν την 4.2.2 στην περσινη της ναυαρχιδα οταν εχει βγει εδω και 1 χρονο η συγκεκριμενη εκδοση android; Θα την παρουν με τις πετρες. Edited February 4, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μία τελευταία ερώτηση που με προβληματίζει λίγο: Αν freezαρει το κινητό και δεν βγαίνει η μπαταρία τι κάνεις? Γιατί στα άλλα κινητά βγάζεις την μπαταρία και το κινητό ξεκολάει. Σε αυτό όμως που δεν βγαίνει η μπαταρία?? Έχει τύχει σε κανέναν? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 σε ολα τα ινητα, πατας συνεχομενα το πληκτρο on/off και κλεινει ;) περιπου 10 δευτερολεπτα θελει! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 σε ολα τα ινητα, πατας συνεχομενα το πληκτρο on/off και κλεινει ;) περιπου 10 δευτερολεπτα θελει! Γειά σου φίλε!! Σ' ευχαριστώ για μία ακόμη φορά! Αυτό είναι το μόνο που με αγχώνει που δεν βγαίνει η μπαταρία!! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 μη σε νοιαζει τιποτα ;) στα λεφτα αυτα καλυτερο δε νομιζω να βρεις ;) και οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν επιτρεπεται. 10i αλλα διαφορα δεν ειδα απο την h... Ένα link αν είναι Εύκολο σε παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 τι λινκ; απο το LG PC Suite :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο ουτε μια στο εκατομμυριο. Εδω θα ειμαι. :p Θα ερθει απευθειας η 4.4...Να δωσουν την 4.2.2 στην περσινη της ναυαρχιδα οταν εχει βγει εδω και 1 χρονο η συγκεκριμενη εκδοση android; Θα την παρουν με τις πετρες. Η προηγουμενη πειρα μου απο lg αλλα μου λεει.θα ξαναπω το χιλιοειπωμενο "αν ειναι να δωσει αναβαθμιση και να το σκ@τωσει μη σωσει και δωσει ποτε". Παντως απο πετρες εχω μπολικες (μαζευει η γυναικα βοτσαλα απο παραλιες). Οποτε ειμαι ετοιμος :lol: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπερα.λοιπον.επειδη δεν μου δουλευε το gps αποφασισα να ξαναφκασαρω την ρομ.ειμαι με στοκ τζελυ μπιν.ulock bootloader.εχω φλασαρει κανα δυο καστο ρομ αλλα γυρισα σε στοκ.το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να ξαναφλασαρω την στοκ μεδω kdz.κανω τα βηματαβαπο τον οδηγο εδω αλλα τιποτα.υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 τι λινκ; απο το LG PC Suite :p δηλαδη ? δεν εχω ιδεα απο LG... Μονο να φλασαρω απο Recovery ξερω καλα... παντα με Sony & Samsung ημουν :D Ειμαι σε CM τωρα... τι κανω με το PC Suite ? Ολα απο εκει γινονται η θελει & απο το κινητο να κανω τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Διαβασα σε ξενα φορουμ οτι ραγισε σε καποιους το πισω γυαλι χωρίς καν να τους πέσει το κινητό!!! εχει συμβεί σε καποιον απο εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δοκιμασε με εναν οδηγο που υπαρχει για να φλασαρεις το μαμα απο XDA, δεν εχω περασει custom και δεν μπορω να σε βοηθησω Απο υπερβολικη θερμοτητα λενε, εμενα μια φορα απο βλακεια κοντεψε να καει αλλα το γυαλι εκει! :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία απ τα 2100 για το G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημερα και απο μενα! Τωρα τελευταια οταν το φορτιζω, αναβοσβηνει πρασινο το φωτακι και οταν το βγαζω απο τη φορτιση συνεχιζει για λιγο να αναβοσβηνει το φωτακι της φορτισης. Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 με εχει τρελανει το τηλεφωνο μου!προσπαθω εδω και μερες να το κανω στοκ και δεν γινετε με τιποτα.ειμαι με στοκ ρομ αλλα ξεκλειδωτο μποοτλοαντερ και ροοτ.προσπαθω μεσω kdz να το γυρισω σε στοκ μπας και φτιαξει το gps που δεν καταλαβα πως χαλασε,αλλ τιποτα.τι να κανω ρε παιδια.οσο και να εψαξα στο xda δεν βρηκα κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα!εχω παρατηρησει οτι μετα την αναβαθμιση της sim το ιντερνετ εχει γινει πιο αργο...στο speedtest βγαζω με 4g το πολυ 15-16mbps Και με 3g 9-10... ενω με την παλια sim και 3g ανετα 20-25...το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα!εχω παρατηρησει οτι μετα την αναβαθμιση της sim το ιντερνετ εχει γινει πιο αργο...στο speedtest βγαζω με 4g το πολυ 15-16mbps Και με 3g 9-10... ενω με την παλια sim και 3g ανετα 20-25...το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Πάνω στη Sim έχει κάτι νούμερα, της νέας sim τελειώνουν σε 315 ή 418 ή 113; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα, ανεβάζω screenshots από Batery Status και Wakelock detector. Φαίνεται λογικό τόσος χρόνος awake; Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/545/yf9y.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/199/wcjb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 2μιση χιλιαδες wakelocks το battery guru?! Τι γκουρου ειναι αυτος και βαραει στο κεφαλι?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Πάνω στη Sim έχει κάτι νούμερα, της νέας sim τελειώνουν σε 315 ή 418 ή 113; οχι...οι νεες sim λενε 4g πανω σε cosmote που εχω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εμενα τοσο δεν κανει παντως.... φιλε σκεψου οτι πανω απο 10-15% Awake δεν εχω... αντε 30% αν εχω πολυ χρηση! 95??? root+greenify ΧΘΕΣ! ;) οχι...οι νεες sim λενε 4g πανω σε cosmote που εχω εγω... στα πλαγια δεν εχει κατι τετραδες( ; ) απο νουμερακια; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα, ανεβάζω screenshots από Batery Status και Wakelock detector. Φαίνεται λογικό τόσος χρόνος awake; Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/545/yf9y.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/199/wcjb.jpg Ξυλωσε το battery guru (για μενα ειναι παντελως αχρηστα αυτα τα προγραμματα) γιατι σου κανει μεγαλη ζημια και δες ποσο συχνα εχεις το sync των email σου. Μειωσε την συχνοτητα που συχρονιζουν, ειδικα αν εχεις πολλους λογαριασμους. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts