_XrS_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Νικο μας κοροιδευεις ετσι;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ουτε με το g pad βγαζω τοσο που εχει διπλασια μπαταρια και παραπανω! Πραγματικα θελω να μου πεις το μυστικο.. Χαχα το εντυπωσιακό δεν είναι πιστεύω τόσο η αυτονομία στη συγκεκριμένη φόρτιση (αφού έχει 3 ώρες οθόνης σε μόλις 6 ώρες χρήσης) αλλά η μέση τιμή του χρόνου οθόνης στις 4h 65min !!! Εγώ αντίστοιχα στο GSam Battery Monitor βγάζω 2.5 ώρες μέση διάρκεια οθόνης (βέβαια με συγχρονισμούς, wifi και bluetooth συνέχεια ανοιχτά και με συνολική χρήση μεταξύ 1.5 - 2 ημερών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Με χρήση web browsing με data 3g πόση ώρα βγάζει; Δηλαδή από το 100% αν είμαι συνεχώς στο ιντερνετ, ιστοσελίδες, φορουμ κτλ... βγάζει 2ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Με χρήση web browsing με data 3g πόση ώρα βγάζει; Δηλαδή από το 100% αν είμαι συνεχώς στο ιντερνετ, ιστοσελίδες, φορουμ κτλ... βγάζει 2ώρες; Οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι το επίπεδο σήματος (ειδικά σε 3G) και η φωτεινότητα της οθόνης.. Πάντως πιστεύω σε κάθε περίπτωση βγάζεις 2 ώρες από 100% φορτιση ακόμα και στο worst case scenario για τη χρήση που λες.. Μάλιστα θα έλεγα ότι βγάζεις 3+ αλλά οκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 3ώρες μου φαίνεται λίγο για τέτοιο κινητό. Με το nexus s με 3G και όχι τέλειο καθαρό σήμα (το έχανα που κ που) έβγαζα 2 ώρες περίπου με υπόλοιπο 10-20% με custom rom slimbean 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ναι αλλά είπαμε για το "χειρότερο σενάριο".. Μεγάλη φωτεινότητα (εξωτερικές συνθήκες, ήλιος κλπ) και κακό σήμα Επίσης η απάντηση είναι κατά προσέγγιση στην ερώτηση αν βγάζει 2 ώρες.. δεν έχω κάνει ακριβώς τη συγκεκριμένη χρήση που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ναι αλλά είπαμε για το "χειρότερο σενάριο".. Μεγάλη φωτεινότητα (εξωτερικές συνθήκες, ήλιος κλπ) και κακό σήμα Επίσης η απάντηση είναι κατά προσέγγιση στην ερώτηση αν βγάζει 2 ώρες.. δεν έχω κάνει ακριβώς τη συγκεκριμένη χρήση που αναφέρεις Εγώ χρησιμοποιώ πάντα αυτόματη φωτεινότητα. Άν κάποιος έχει δοκιμάσει τέτοια χρήση ας ποστάρει να μας πει, είναι το κυριότερο που με ενδιαφέρει σε ένα smartphone. Εφόσον δεν σκαλώνει πουθενά και τρέχει νεράκι όλες τις εφαρμογές, αν μου έδινε 3+ ώρες σε συνεχόμενη χρήση browsing θα ήμουν ευχαριστημένος. Σε καθημερινή χρήση, λίγο data, αρκετά sms, κανα 2ωρο τηλέφωνα πόσο % μένει σε 24ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Χαχα το εντυπωσιακό δεν είναι πιστεύω τόσο η αυτονομία στη συγκεκριμένη φόρτιση (αφού έχει 3 ώρες οθόνης σε μόλις 6 ώρες χρήσης) αλλά η μέση τιμή του χρόνου οθόνης στις 4h 65min !!! Εγώ αντίστοιχα στο GSam Battery Monitor βγάζω 2.5 ώρες μέση διάρκεια οθόνης (βέβαια με συγχρονισμούς, wifi και bluetooth συνέχεια ανοιχτά και με συνολική χρήση μεταξύ 1.5 - 2 ημερών) Ακριβως το ιδιο με σενα βγαζω και γω..Μια χαρα ειμαστε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ χρησιμοποιώ πάντα αυτόματη φωτεινότητα. Άν κάποιος έχει δοκιμάσει τέτοια χρήση ας ποστάρει να μας πει, είναι το κυριότερο που με ενδιαφέρει σε ένα smartphone. Εφόσον δεν σκαλώνει πουθενά και τρέχει νεράκι όλες τις εφαρμογές, αν μου έδινε 3+ ώρες σε συνεχόμενη χρήση browsing θα ήμουν ευχαριστημένος. Με 3g και 60% φωτεινοτητα θα σου βγαλει κοντα στο 3ωρο. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε καθημερινή χρήση, λίγο data, αρκετά sms, κανα 2ωρο τηλέφωνα πόσο % μένει σε 24ώρες; Χωρις 3g, λιγο browsing με wifi και κανα 3ωρο ομιλια μου βγαζει δυο μερες Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Επειδη ζοριζεται το κινητο στο θεμα επιλογης 2g/3g και η μπαταρια φευγει αρκετα πιο γρηγορα, προτεινω επιλεγμενο χειροκινητα "Μονο WCDMA" απο τις ρυθμισεις , για να εξοικονομησεις αρκετη μπαταρια. Και εγω πιστευω στο 3ωρο θα εισαι. Ισως και παραπανω με μια φωτεινοτητα της ταξης του 50-55% :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ πάντα αυτόματη φωτεινότητα. Άν κάποιος έχει δοκιμάσει τέτοια χρήση ας ποστάρει να μας πει, είναι το κυριότερο που με ενδιαφέρει σε ένα smartphone. Εφόσον δεν σκαλώνει πουθενά και τρέχει νεράκι όλες τις εφαρμογές, αν μου έδινε 3+ ώρες σε συνεχόμενη χρήση browsing θα ήμουν ευχαριστημένος. Σε καθημερινή χρήση, λίγο data, αρκετά sms, κανα 2ωρο τηλέφωνα πόσο % μένει σε 24ώρες; Το 3ωρο, μη σου πω 4ωρο, το έχεις σίγουρο σε συνεχόμενη χρήση κι ας έχεις 3G. Με nexus 4 το είχα, το αδελφάκι δηλαδή, αυτό έλειπε να μην τον έχεις με το OG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παντος υπαρχει τροπος αν κανεις unroot το τηλεφωνο να σου ξαναεμφανιστει η γνησια μπαταρια χωρις animation φυσηκα Εδώ δε γίνεται με ρουτ και ξεκλειδωμένο φίλε μου, θα γίνει με unroot?! Χαχα το εντυπωσιακό δεν είναι πιστεύω τόσο η αυτονομία στη συγκεκριμένη φόρτιση (αφού έχει 3 ώρες οθόνης σε μόλις 6 ώρες χρήσης) αλλά η μέση τιμή του χρόνου οθόνης στις 4h 65min !!! Εγώ αντίστοιχα στο GSam Battery Monitor βγάζω 2.5 ώρες μέση διάρκεια οθόνης (βέβαια με συγχρονισμούς, wifi και bluetooth συνέχεια ανοιχτά και με συνολική χρήση μεταξύ 1.5 - 2 ημερών) Οι μέρες φιλε μου δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρόλο. Αν άφηνα την συσκευή μου όπως ηταν με 50% ακομα μπαταρία, θα είχα και παλι 3 ωρες οθόνη σε συνολικά 5 7 μέρες :) Οπως και να έχει, το smartphone δεν ειναι ταμπλετ, γι'αυτό καθε βράδυ φουλαρει. Με χρήση web browsing με data 3g πόση ώρα βγάζει; Δηλαδή από το 100% αν είμαι συνεχώς στο ιντερνετ, ιστοσελίδες, φορουμ κτλ... βγάζει 2ώρες; 3μιση ωρες πάνω κάτω. Με συνεχόμενη χρήση σε 3g έβγαζα 3,75-4 ώρες σε κάκιστο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 όταν χρησιμοποιώ data χρησιμοποιώ και 3G πάντα! και τα ανοιγοκλείνω ταυτόχρονα και τα 2. Δηλαδή αν δεν χρησιμοποιώ ιντερνετ το έχω σε 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και εγω αυτο κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Οι μέρες φιλε μου δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρόλο. Αν άφηνα την συσκευή μου όπως ηταν με 50% ακομα μπαταρία, θα είχα και παλι 3 ωρες οθόνη σε συνολικά 5 7 μέρες :) Οπως και να έχει, το smartphone δεν ειναι ταμπλετ, γι'αυτό καθε βράδυ φουλαρει. Εδώ διαφωνούμε.. Για παράδειγμα στο σπίτι μου που έχω χάλια σήμα, ακόμα και σε 2G δίκτυο και μόνιμα σε wifi, βγάζω δύο μέρες συνολικής χρήσης με 2,5 περίπου ώρες οθόνης. Όταν πάω στους δικούς μου, πάλι μόνιμα σε wifi βγάζω με την ίδια χρήση περίπου 4 μέρες, δηλαδή τις διπλάσιες, με τις ίδιες ώρες οθόνης! Ο λόγος φυσικά ότι εκεί έχει πολύ καλό σήμα η εταιρία κινητής Τα λέω αυτά για να δείξω ότι η συνολικές ώρες αναμονής παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο αν δεν έχεις καλό σήμα Αυτό φυσικά διαπιστωμένο όχι μόνο με το LG OG αλλά με όλα τα κινητά που έχουν περάσει που είχα τα τελευταία χρόνια Edited February 12, 2014 by _XrS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καμια προσφορά όπως είχε βγάλει η vodafone στα 129 δεν παίζει να βρούμε ε; Γενικά το κινητό πάει καλά; Δηλαδή αν είχα 280 ή όσο κάνει τί άλλες επιλογές θα είχα; Γιατί το σκότωσε έτσι η vodafone τοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καμια προσφορά όπως είχε βγάλει η vodafone στα 129 δεν παίζει να βρούμε ε; Γενικά το κινητό πάει καλά; Δηλαδή αν είχα 280 ή όσο κάνει τί άλλες επιλογές θα είχα; Γιατί το σκότωσε έτσι η vodafone τοτε; Το κινητό πάει πολύ καλά! Απλά εγώ τώρα θα πήγαινα στο G2... ήδη είναι κάτω από τα 370.. και με τα S5/ G2 Pro κλπ να έρχονται, ίσως πέσει και άλλο Εξαρτάται λοιπόν το budget σου, αν θες εδώ και τώρα αγορά, αν θα αγόραζες μετ/νο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εδώ διαφωνούμε.. Για παράδειγμα στο σπίτι μου που έχω χάλια σήμα, ακόμα και σε 2G δίκτυο και μόνιμα σε wifi, βγάζω δύο μέρες συνολικής χρήσης με 2,5 περίπου ώρες οθόνης. Όταν πάω στους δικούς μου, πάλι μόνιμα σε wifi βγάζω με την ίδια χρήση περίπου 4 μέρες, δηλαδή τις διπλάσιες, με τις ίδιες ώρες οθόνης! Ο λόγος φυσικά ότι εκεί έχει πολύ καλό σήμα η εταιρία κινητής Τα λέω αυτά για να δείξω ότι η συνολικές ώρες αναμονής παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο αν δεν έχεις καλό σήμα Αυτό φυσικά διαπιστωμένο όχι μόνο με το LG OG αλλά με όλα τα κινητά που έχουν περάσει που είχα τα τελευταία χρόνια Κανένα απολύτως θέμα εδώ. Χάλια σήμα Φλώρινα, καμπάνα λεπτοκαρυα. Ίδια απόδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Διαφωνω σε αυτο Νικο, στο εξοχικο με κακιστο 2G σημα, ανυπαρκτο 3G, ειδικα αν το αφησω στο αυτοματο, βλεπω 2-3 φορες την καταναλωση σε idle :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κανένα απολύτως θέμα εδώ. Χάλια σήμα Φλώρινα, καμπάνα λεπτοκαρυα. Ίδια απόδοση :) Αυτο δεν μπορει να ισχυει. Η αποσταση απο την κεραια παιζει ρολο στην εκπομπη ισχυος. Οσο πιο μακρια και αδυνατο σημα εχεις, τοσο μεγαλυτερη ισχυ θα πρεπει να εκπεμπει το κινητο σου και αυτο σημαινει μεγαλυτερη καταναλωση. Αυτη η διαφορα δεν θα γινεται αντιληπτη σε λιγες μερες συνολικης χρησης και πολλες ωρες οθονη αλλα το αναποδο και ισως για αυτο εσυ να μην το βλεπεις. Οχι ομως οτι δεν υπαρχει διαφορα. Σιγουρα θα παιζει ρολο και η συσκευη αφου ολες δεν καταναλωνουν την ιδια ενεργεια για το σημα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κι σε μενα τα ιδια.Αν εχω χαλια σημα καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια στην αναμονη. Εχω βγαλει 70 ωρες χωρις φορτιση αλλα με καλο σημα στις Σερρες Εδω στην Αρτα και ειδικα στο χωριο που δουλευω δεν εχει ουτε καν 2g οποτε η αυτονομια παει περιπατο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Παιδιά δεν είμαι χθεσινος :) Όταν λέω η μπαταρία (μου) βγάζει "τόσο εκεί" και "τοσο εκεί" σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει κάθε πιθανο σενάριο. Το ίδιο και για κάθε άλλη περίπτωση. Αερολογίες γενικά δεν είναι του στυλ μου. Όλα αυτά για δικές μου συσκευές παντα. Γιατί ξέρω το δικό μου στήσιμο και δεν αλλάζει αυτό ακόμα και σε διαφορετική συσκευή. Στο δεύτερο κομμάτι του ποστ σου έχεις δίκιο. Ίδια αυτονομία ΕΚΑΤΌ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ δεν έχεις ποτέ, λογικό. Μια απόκλιση μέχρι 5% σε οποιαδήποτε περίπτωση (εγω) δεν την θεωρώ διαφορά. Οπότε αν το G βγάζει 4% λιγότερο σε κακό σήμα, δεν το θεωρώ μείωση στην απόδοση. Αυτά :) Διαφωνω σε αυτο Νικο, στο εξοχικο με κακιστο 2G σημα, ανυπαρκτο 3G, ειδικα αν το αφησω στο αυτοματο, βλεπω 2-3 φορες την καταναλωση σε idle :p Τώρα είδα το ποστ σου Πέτρο. Εδώ δεν διαφωνώ. Στο αυτόματο ποτέ δεν είχα στάνταρ απόδοση σε καμια συσκευή. Γι'αυτό και δεν το χρησιμοποιώ. Edited February 12, 2014 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το κινητό πάει πολύ καλά! Απλά εγώ τώρα θα πήγαινα στο G2... ήδη είναι κάτω από τα 370.. και με τα S5/ G2 Pro κλπ να έρχονται, ίσως πέσει και άλλο Εξαρτάται λοιπόν το budget σου, αν θες εδώ και τώρα αγορά, αν θα αγόραζες μετ/νο κλπ Θα αγόραζα μεταχειρισμένο αλλά φοβάμαι για την κατάστασή του. Επίσης αν κάποιος δίνει το optimus g στα 230 με 4-6 μήνες χρήσης και 270 το βρίσκω καινούργιο τί να το κάνω... δεν είναι τα 40 ευρώ διαφορά αλλά αν δε το δεις από κοντά είναι θέμα ψυχολογίας, το ρισκάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Γιατί δεν το παίρνεις καινούργιο τότε; Αν δεν το πήρε τσάμπα κάποιος, πως να το σκοτώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδιά δεν είμαι χθεσινος :) Όταν λέω η μπαταρία (μου) βγάζει "τόσο εκεί" και "τοσο εκεί" σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει κάθε πιθανο σενάριο. Το ίδιο και για κάθε άλλη περίπτωση. Αερολογίες γενικά δεν είναι του στυλ μου. Όλα αυτά για δικές μου συσκευές παντα. Γιατί ξέρω το δικό μου στήσιμο και δεν αλλάζει αυτό ακόμα και σε διαφορετική συσκευή. Εγω φιλε μου επιμενω οτι αυτο που λες ερχεται σε αντιθεση με τις τηλεπικοινωνιες. Το κινητο δεν εκπεμπει το ιδιο δυνατο σημα οταν η κεραια ειναι διπλα του και οταν η κεραια ειναι μακρια ή οταν εχει πολλα εμποδια. Και η ισχυς του σηματος εχει σχεση με την καταναλωση της ενεργειας. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Γιατί δεν το παίρνεις καινούργιο τότε; Αν δεν το πήρε τσάμπα κάποιος, πως να το σκοτώσει; Δεν είπα να το σκοτώσει, αλλά αν γίνεται το αντίθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το καλοκαιρι εμενα σε ενα σπιτι που με κλειστα πατζουρια ειχε 0-1 γραμμη (και η 1 οχι παντα, πολυυυυυ χαριστικα) Το Ν8 δεν εβγαζε το βραδυ :p 2 πρωινα το βρηκα κλειστο και ψαχνομουν πρωινιατικα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts